eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: آرد سفید۲ و ¼ پیمانه شیر ولرم۱ پیمانه روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری روغن مایع۱ قاشق غذاخوری ماست۱ قاشق غذاخوری مایه خمیر فوری۱ قاشق غذاخوری شکر۱ قاشق غذاخوری تخم مرغ۱ عدد بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری پنیر لاکتیکی۱ بسته نمک۱ قاشق چایخوری جعفری خشک مقدار لازم طرز تهیه: شیر را به همراه مایه خمیر و شکر در ظرفی مخلوط می کنیم و به مدت ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا خمیر مایه عمل بیاید. روغن زیتون را به همراه ماست را داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم سفیده تخم مرغ را به کاسه اضافه می کنیم و زرده تخم مرغ را برای رومال کنار می گذاریم. حالا خمیر مایه عمل آمده را اضافه می کنیم و مواد را با هم مخلوط می کنیم. آرد و بکینگ پودر را مخلوط می کنیم و دو مرتبه الک می کنیم. آرد را کم کم اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود. خمیر ما باید کمی چسبندگی داشته باشد . فقط در حدی آرد اضافه می کنیم که خمیر جمع شود .سپس روغن مایع را اضافه می کنیم و در حد ۲ دقیقه خمیر را ورز می دهیم. یک ظرف جادار را با روغن چرب می کنیم و خمیر را به صورت یک چونه بزرگ داخل ظرف قرار می دهیم و روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و روی سلفون هم حوله می اندازیم خمیر را به مدت یک ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا حجمش دو برابر شود. سپس خمیر را روی سطح کار کمی ورز می دهیم تا هوای اضافی آن خارج شود. خمیر را به ۶ قسمت تقسیم کرده و چانه می کنیم .سطح کار را کمی آرد پاشی می کنیم و خمیر ها را لوله کرده  به شکل قلب در اورده ودرون قالبی که کاغذ روغنی انداخته یا با روغن چرب شده می چینیم . مرکز خمیر را پنیر لاتیکی که به صورت  مکعبی برش زده ایم داخل خمیر  فشار می دهیم.اگر پنیر را به خوبی داخل خمیر فرو نکنیم پس از اینکه نان پف کرد پنیرها بالا می آیند . سپس روی خمیرها می پوشانیم و به مدت ۱۰ دقیقه استراحت می دهیم. پس از استراحت  زرده تخم مرغ را با یک قاشق غذاخوری شیر و مقداری زعفران دم کرده مخلوط می کنیم و روی خمیر ها را رومال می کنیم و مقداری جعفری خشک روی آن می پاشیم. داخل فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار میدهیم تا نان ها بپزد. پس از پخت نان، چند دقیقه گریل را روشن میکنیم تا روی نان طلایی شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد ۴۵۰ گرم (ممکنه کمتر یا بیشتر آرد مصرف بشه) تخم مرغ ۱ عدد خمیر مایع ۱ قاشق غذاخوری شیرولرم ۱/۲ لیوان اب ولرم ۱/۲لیوان روغن مایع ۱/۴ لیوان نمک ۱ قاشق مرباخوری شکر ۱ قاشق غذاخوری کالباس حدود دو لیوان خرد شده فلفل دلمه به میزان لازم و کمی جعفری خرد شده ابتداخمیر مایع رو با آب وشکر مخلوط واجازه میدیم ده دقیقه استراحت کنه تا عمل بیاد. در ظرفی دیگر تخم مرغ،روغن،نمک و شیر ولرم رو مخلوط میکنیم و بعد خمیر مایع رو اضافه میکنیم و آرد را کم کم میریزیم ومخلوط میکنیم و بعد کالباس وفلفل دلمه ای و جعفری رو اضافه ومخلوط کرده انقدری ارد الک میکنیم تا خمیر یکدستی داشته باشیم زیاد نریزید که خمیر سنگین بشه تا حدی که خمیر بدست نچسبه خمیر رو به مدت ۱ساعت استراحت داده تا دوبرابر شه. خمیر رو ورز داده پهن می کنیم به قطر یک سانت وبا کاتر دونات قالب می زنیم یا اگه کاتر دونات نداشتین با کاتر گرد قالب زده وسطش هم با یه کاتر کوچیکتر قالب میزنیم تا شکل دونات شه بعد دوباره ۱۵ دقیقه استراحت میدیم روشو با حوله می پوشونیم وبعد در روغن داغ حرارت رو به بالا سرخ 5میکنیم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ 💓 ششم خرداد ماه 1401 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق عدس پلو+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فواید نوشیدن آب گرم با لیمو بهبود گوارش تسکین یبوست تسکین گلودرد سم زدایی بدن کاهش وزن درمان گرفتگی بینی بهبود گردش خون کند شدن روند پیری بهبود خواب @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: مايه خمير 2ق.چ شکر 50 گرم آردنان 450 گرم نمک 1/2 ق.چ کره آب کرده 120گرم شيرولرم 1/3 پيمانه آب ولرم 1/4 پيمانه تخم مرغ همزده 3 عدد طرزتهيه: مايه خمير +شکر +آب را در ماسه کوچکى ريخته و رويش رو ميپوشانيم ودر محيط قرار مدهيم تا مايه خمير فعال شه. درکاسه اى آرد ونمک را ميريزيم و 50 گرم از کره ،شير ، تخم مرغ و مايه خمير را به آن اضافه ميکنيم و مخلوط ميکنيم تا خمير مناسبى به دست بياد و به دست نچسبد و خوب ورز ميدهيم. در کاسه اى رو چرب ميکنيم و خمير رو داخل کاسه ميگذاريم ورويش ميپوشانيم و ميگذاريم تا حجمش دو برابر شود. سپس خمير رو وزن ميکنيم و به 16 قسمت تقسيم ميکنيم و به شکل توپ در مى آوريم. توپ هاى خمير را در باقيمانده کره مى غلطانيم ودر قالب مربع 20 سانت ميگذاريم. رويش رو مى پوشانيم تا حجم خمير 2 برابر شود. باقيمانده کره رو روى خمير مى ماليم وبه مدت 25 تا 30 دقيقه در فر گرم شده با دماى 190 درجه ميپزيم. نکته: چنانچه خمير خشک بود قدرى شير اضافه ميکنيم و در صورت چسبندگى به آن آرد اضافه ميکنيم. ⭐️اين نان در آلمان و لهستان به نان صبحانه معروف است. @shirini71