eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: 3 لیوان شیر نصف لیوان شکر‌ یک قاشق چایخوری وانیل 5 قاشق غذاخوری آرد ‌ دو قاشق غذاخوری پودر کاسترد یک تخم مرغ ‌ ‌ طرز تهیه: با همزن دستی،همه مواد رو هم بزنید. بعد مخلوط را با هم زدن مداوم روی حرارت گاز بگذارید تا غلیظ شود ، بجوشد. در ظرف پیرکس یک لایه بیسکویت معمولی بدون خیس کردن ، سپس یک لایه از مخلوط شیری، دو لایه موز خرد شده قرار دهید و تکرار کنید تا مواد تمام شود.در یخچال نگه دارید تا سرد شود و بیسکوییتها خیس بخورد ، لذیذتر می شود و به دلخواه تزئین کنید. ‌ 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سبزیجات آسیاب شده شامل: ریحون،شنبلیله،ترخون،گشنیز،جعفری و تره اندازه همه سبزیجات ۴ قاشق غذا خوری سر پر ادویه ها: زیره سبز:۲ قاشق غذا خوری دارچین:۱ قاشق غذا خوری فلفل سیاه:۳ قاشق غذا خوری پودر لیمو عمانی:۱/۵ قاشق غذا خوری پودر سیر:۱ قاشق غذا خوری زردچوبه:۷ قاشق غذا خوری سبزیجات آسیاب شده و ادویه ها را با هم‌مخلوط کرده دوباره الک میکنیم تا ترکیب پودری صاف و یکدستی بهمون بده.برای استفاده از این چاشنی کافیه نیم ساعت آخر پخت خورشت ۱/۵ تا ۲ قاشق غذا خوری از ادویه را به خورشت اضافه کنید 💖 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم:‌ 5 عدد تخم مرغ 1.5 لیوان شکر 1 لیوان روغن‌مایع 1 لیوان شیر (گرم) آب 1 عدد لیمو رنده پوست 2 عدد لیمو 1قاشق مرباخوری سر صاف جوش شیرین(میتونید بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری پر جایگزین کنید ولی جوش شیرین بافت کیک رو سبک میکند). 1 بسته وانیل5گرمی ترک (یا1/4قاشق چایخوری وانیل ایرانی ) 1 لیوان سر خالی نشاسته ذرت 2 ليوان به اضافه 2 قاشق غذاخوری آرد طرز تهيه:‌ سفیده ها و زرده های تخم مرغ ها را جدا کنید و در کاسه های جداگانه بریزید. نیمی از شکرمان را روی سفیده ها و نصف دیگر را روی زردها بریزید. سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید و نصف شکر را بهش اضافه کنید و هم بزنید تا کف کند و خامه‌ای شود. باقیمانده شکر را به زرده تخم مرغ اضافه کنید و بهمراه رنده پوست لیمو اضافه کنید و هم بزنید تا کرمرنگ وکشدار شود ، شیر و روغن اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. بعد از اضافه کردن آب لیموترش، بقیه مواد خشک ، نشاسته، وانیل ،جوش شیرین و آرد از قبل الک شده را به مخلوط اضافه کنید و دوباره با همزن هم بزنید تا مايه کیک یکدست شود و در آخر سفیده ها را به کمک لیسک در چند مرحله اضافه کنید و به شکل دورانی هم بزنید تا مايه کیک صاف و یکدست شود. قالب کیک را چرب کنید و مايه کیک را داخل آن بریزید و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 45 تا 50 دقیقه تا بپزد. (با خلال چوبی تست کنید ) . نکته: اگر می خواهید وسط کیکتان شکلاتی درست کنید، میتونید مقداری از مایه کیک را جدا کرده و با یک قاشق پودر کاکائو یا یک قاشق غذاخوری شکلات صبحانه مخلوط کنید و وسط آن بریزید. برای تزیین کیک هم شکلات شیری و شکلات های سفید رو به روش بن ماری ذوب کنید و به ترتیب روی کیک خنک شده بریزید و اینطوری تزئین کنید. می تونید کیکتون رو هرطور که دوست دارید تزیین کنید 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سیب زمینی روبپزید،یک برش(+) بزنید طوری که تا ته نره و سیب زمینی جدا نشه،کمی روغن زیتون و نمک روشون بزنید و داخل فر بگذارید. سپس با سالاد تن ماهى سرو کنید ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ ‌@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✏مواد لازم 🔸سینه‌ مرغ   ۱ عدد 🔸سیر   ۱ حبه 🔸نمک و فلفل    به مقدار لازم 🔸کره   ۲۰ گرم ♨طرز تهیه 🔹سینه مرغ تون را بی استخوان کنید  و کف دستتون را روش بگذارید واز عرض یک برش بدهید .حالا لای کیسه فریزر بگذارید و با بیفتک کوب یا اگه ندارید لبه گوشت کوب یا پشت کارد آشپزخانه کمی بکوبیدش تا پهن تر بشه ولی خیلی زیادم باز و پاره نشه. 🔹کره رو بگذارید تا به دمای محیط برسه. روی یک طرف استیک هاتون کمی نمک و در صورت تمایل فلفل بپاشید و باچاقو به تمام قسمتهاش کره بزنید و سیر خرد شده. 🔹در این مدل  استیک نیازی به استراحت نیست. البته میتونید حدود نیم تا 1 ساعتی استراحتش بدید اما در ظرف در بسته. 🔹حالا تابه چدنی تون رو حسابی داغ کنید و تکه استیکتون رو در حالی که حرارت متوسط رو به بالاست توی تابه از طرفی که کره و سیر داره بندازید. بعد از 3-4 دقیقه که یک طرف استیکتون سرخ شد طرف دوم رو برگردونید تا گریل بشه. 🔹همچنین استیکتون رو توی تابه مدام از این رو به اون رو نکیند  و وقتی یک طرف کاملا آماده شد برش گردونید چون باعث از دست دادن آب میان بافتی استیک و خشک شدن اون میشه. استیکها از اون دسته غذاهایی هستند که باید بعد از آماده شدن فوری سرو بشند. ‌@shirini71