آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#دسر_بیسکوییتی_موزی
مواد لازم:
3 لیوان شیر
نصف لیوان شکر
یک قاشق چایخوری وانیل
5 قاشق غذاخوری آرد
دو قاشق غذاخوری پودر کاسترد
یک تخم مرغ
طرز تهیه:
با همزن دستی،همه مواد رو هم بزنید.
بعد مخلوط را با هم زدن مداوم روی حرارت گاز بگذارید تا غلیظ شود ، بجوشد.
در ظرف پیرکس یک لایه بیسکویت معمولی بدون خیس کردن ، سپس یک لایه از مخلوط شیری، دو لایه موز خرد شده قرار دهید و تکرار کنید تا مواد تمام شود.در یخچال نگه دارید تا سرد شود و بیسکوییتها خیس بخورد ، لذیذتر می شود و به دلخواه تزئین کنید.
🍔 @shirini71
#ادویه_قرمه_سبزی
سبزیجات آسیاب شده شامل:
ریحون،شنبلیله،ترخون،گشنیز،جعفری و تره
اندازه همه سبزیجات
۴ قاشق غذا خوری سر پر
ادویه ها:
زیره سبز:۲ قاشق غذا خوری
دارچین:۱ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه:۳ قاشق غذا خوری
پودر لیمو عمانی:۱/۵ قاشق غذا خوری
پودر سیر:۱ قاشق غذا خوری
زردچوبه:۷ قاشق غذا خوری
سبزیجات آسیاب شده و ادویه ها را با هممخلوط کرده دوباره الک میکنیم تا ترکیب پودری صاف و یکدستی بهمون بده.برای استفاده از این چاشنی کافیه نیم ساعت آخر پخت خورشت ۱/۵ تا ۲ قاشق غذا خوری از ادویه را به خورشت اضافه کنید
💖 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_پنبه_ای_لیمویی
مواد لازم:
5 عدد تخم مرغ
1.5 لیوان شکر
1 لیوان روغنمایع
1 لیوان شیر (گرم)
آب 1 عدد لیمو
رنده پوست 2 عدد لیمو
1قاشق مرباخوری سر صاف جوش شیرین(میتونید بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری پر جایگزین کنید ولی جوش شیرین بافت کیک رو سبک میکند).
1 بسته وانیل5گرمی ترک (یا1/4قاشق چایخوری وانیل ایرانی )
1 لیوان سر خالی نشاسته ذرت
2 ليوان به اضافه 2 قاشق غذاخوری آرد
طرز تهيه:
سفیده ها و زرده های تخم مرغ ها را جدا کنید و در کاسه های جداگانه بریزید. نیمی از شکرمان را روی سفیده ها و نصف دیگر را روی زردها بریزید.
سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید و نصف شکر را بهش اضافه کنید و هم بزنید تا کف کند و خامهای شود. باقیمانده شکر را به زرده تخم مرغ اضافه کنید و بهمراه رنده پوست لیمو اضافه کنید و هم بزنید تا کرمرنگ وکشدار شود ، شیر و روغن اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
بعد از اضافه کردن آب لیموترش، بقیه مواد خشک ، نشاسته، وانیل ،جوش شیرین و آرد از قبل الک شده را به مخلوط اضافه کنید و دوباره با همزن هم بزنید تا مايه کیک یکدست شود و در آخر سفیده ها را به کمک لیسک در چند مرحله اضافه کنید و به شکل دورانی هم بزنید تا مايه کیک صاف و یکدست شود. قالب کیک را چرب کنید و مايه کیک را داخل آن بریزید و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 45 تا 50 دقیقه تا بپزد. (با خلال چوبی تست کنید )
.
نکته: اگر می خواهید وسط کیکتان شکلاتی درست کنید، میتونید مقداری از مایه کیک را جدا کرده و با یک قاشق پودر کاکائو یا یک قاشق غذاخوری شکلات صبحانه مخلوط کنید و وسط آن بریزید.
برای تزیین کیک هم شکلات شیری و شکلات های سفید رو به روش بن ماری ذوب کنید و به ترتیب روی کیک خنک شده بریزید و اینطوری تزئین کنید. می تونید کیکتون رو هرطور که دوست دارید تزیین کنید
🍔 @shirini71
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی کشمشی تابه ای😍😋
@shurini71
#سیب_زمینى_تنورى_ویژه
سیب زمینی روبپزید،یک برش(+) بزنید طوری که تا ته نره و سیب زمینی جدا نشه،کمی روغن زیتون و نمک روشون بزنید و داخل فر بگذارید.
سپس با سالاد تن ماهى سرو کنید
@shirini71
#استیک_مرغ
#استیک
✏مواد لازم
🔸سینه مرغ ۱ عدد
🔸سیر ۱ حبه
🔸نمک و فلفل به مقدار لازم
🔸کره ۲۰ گرم
♨طرز تهیه
🔹سینه مرغ تون را بی استخوان کنید و کف دستتون را روش بگذارید واز عرض یک برش بدهید .حالا لای کیسه فریزر بگذارید و با بیفتک کوب یا اگه ندارید لبه گوشت کوب یا پشت کارد آشپزخانه کمی بکوبیدش تا پهن تر بشه ولی خیلی زیادم باز و پاره نشه.
🔹کره رو بگذارید تا به دمای محیط برسه. روی یک طرف استیک هاتون کمی نمک و در صورت تمایل فلفل بپاشید و باچاقو به تمام قسمتهاش کره بزنید و سیر خرد شده.
🔹در این مدل استیک نیازی به استراحت نیست. البته میتونید حدود نیم تا 1 ساعتی استراحتش بدید اما در ظرف در بسته.
🔹حالا تابه چدنی تون رو حسابی داغ کنید و تکه استیکتون رو در حالی که حرارت متوسط رو به بالاست توی تابه از طرفی که کره و سیر داره بندازید. بعد از 3-4 دقیقه که یک طرف استیکتون سرخ شد طرف دوم رو برگردونید تا گریل بشه.
🔹همچنین استیکتون رو توی تابه مدام از این رو به اون رو نکیند و وقتی یک طرف کاملا آماده شد برش گردونید چون باعث از دست دادن آب میان بافتی استیک و خشک شدن اون میشه. استیکها از اون دسته غذاهایی هستند که باید بعد از آماده شدن فوری سرو بشند.
@shirini71