eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کباب کوبیده ذغالی بچه ها اگر نکاتی که امروز بهتون میگم مو به مو رعایت کنین لذیذترین کباب کوبیده ی زندگیتون رو درست میکنین و میل میکنین🍢🍢🍢 مواد لازم برای ۵ سیخ کوبیده : گوشت چرخ کرده مخلوط گوساله و گوسفندی ۵۰۰ گرم چربی چرخ شده ۲۵۰ گرم( من چربی رو با گوشت چرخ کردما نه جدا جدا) زعفرون غلیظ دم کرده سه قاشق غ خ فلفل سیاه یک دوم قاشق چ خ فلفل قرمز یک  سوم قاشق چ خ نمک یک قاشق چ خ سماق یک قاشق چ خ پیاز بزرگ رنده شده یک عدد 🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢 واسه یه کوبیده ی خوش عطر و طعم، نسبت گوشت و چربی باید دو به یک باشه،البته بسته به سلیقه ی شما میتونه یک به یک هم باشه ولی کمی بوی چربی غالب میشه! که به مزاجِ ما سازگار نیست ،هر چه چربی بیشتر کبابتون آبدار تر و هر چه کمتر خشک تر.نسبتِ دو به یک خیلی مناسب و همه پسنده👌🏻 من همراهِ ۵۰۰ گرم گوشت خالص گوساله و گوسفندی ۲۵۰ گرم چربی چرخ کردم اونم سه بار ...آب پیازم رو گرفتم ولی نه کاملا ...چون کباب خشک میشه اگه همه آبشو بگیرین...فلفل سیاه و قرمز و سماق و زعفرون و پیاز رو به گوشت اضافه کردم و حسااااااابی ورز دادم، خیلی خیلی زیاد در حدی که گوشت چسبنده شد کاملا ...بعد همه مواد رو دوباره با هم چرخ کردم و باز ورز دادم...بچه ها ورز دادن خیلیییی مهمه اگر کبابتون از سر سیخ میوفته دلیلش اینه که خوب ورز نمیدین ، اگه حوصله ندارین ورز بدین بریزین تو غذاساز، اونجوری هم کاملا چسبناک میشه گوشتتون ...ورز دادن باید به حدی باشه که گوشت چسبنده بشه اینجوری کامل به سیخ هم میچسبه و نمیریزه ...هر بار یه چونه ۱۲۰ گرمی از گوشتتون رو بردارین و به سیخ بکشین  و دیگه ذغال و منقل و تمااااااااااام راستی من به فلفل و گوجه ام روی ذغال روغن زیتون و نمک میمالم محشر میشه🌶🍅 . 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: گردو 125 گ شکر 250 گ سفیده تخم مرغ 63 گ روغن مایع 50 گ آرد برنج 25 گ برای تزیین روی شیرینی به دلخواه پسته و بادام خرد شده طرز تهیه: همه مواد به جز آرد برنج رو مخلوط کنید این شیرینی یه مرحله پخت اولیه داره به اصطلاح داغ زدن گفته میشه و من چون بار اولم بود این شیرینی رو درست میکردم ریسک نکردم و روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم شما هم میتونید مثل من روی حرارت بخار آب انجام بدین همونطور که تو ویدئو نشون دادم مواد رو مدام هم بزنید تا ته نگیره باید داغ بشه با انگشت میتونید امتحان کنید وقتی مایه داغ میشه شکر ذوب میشه و مایه کشدار میشه به این مرحله که رسید از روی حرارت بردارید و داخل یه ظرف بریزید و بذارید کاملا خنک بشه بعد از خنک شدن آرد برنج رو کم کم اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید برای شکل دادن شیرینیها کف دستهاتون رو خیلی کم با روغن مایع چرب کنید مقداری از مایه رو بردارین که من برای منظم شدن از اسکوپ کوچیک استفاده کردم داخل دست گرد کنید بعد تو کف دست صاف کنید و دورش رو هم صاف کنید و اگه روی شیرینی رو مغزدار دوست دارید مغز دلخواه رو بریزید و کمی فشار بدین تا بچسبن و داخل سینی بذارید اینم بگم شیرینیها موقع پخت پف میکنن پس شما نازکتر پهن کنید در فر گرم 160 درجه بذارید به مدت حدود 20 دقیقه شیرینیها باید پف کنن و ترک بخورن و دورشون هم کمی طلایی بشه بعد از خارج کردن از فر 30 دقیقه بذارید خنک بشن بعد داخل ظرف در بسته بذارید یه نکته اینکه من داخل سینی ورق نسوز گذاشتم که شیرینیها بعد از خنک شدن خیلی راحت جدا شدن شما اگه ندارین کاغذ نذارین چون میچسبه میتونید سینی رو خیلی کم چرب کنید . #🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
موادلازم ارد سفید 1 لیوان ارد سهن 1لیوان زردچوبه 1ق چ نمک یک چهارم ق چ روغن مایع یک چهارم لیوان خمیر مایه 1ق م ادویه کماچ (زیره سبز،زیره سیاه، سیاهدانه،رازیانه،تخم گشنیز،گل خشت،دارچین،هل)مخلوط اسیاب شده ادویه ها 1ق چ سرپر موادمیانی خرما وگردو پوست شده وچرخ یاکاملا له وخردشده نکات اردها ازقبل الک شود✅ ادویه کماچ حذف نشود✅ اگه داخل فر درست کردین حتما زیر خمیر وروشو روغن مایع بریزین که خشک نشه ✅ اب اضافه به خورد خمیرندین یه خمیرسفت ترازخمیرای معمولی نیازه✅ پودر خمیرمایه هم میشه عمل اورد وریخت هم مستقیم باارد مخلوط بشه دراین صورت ابی که میریزین حتما ولرم باشه✅بهتره که ازقبل عمل بیارین کیفیت بهتری داره طرز تهیه ابتدا ارد الک شده،ادویه،زردچوبه،نمک،خمیرمایه وروغن باهم مخلوط شود بعد اروم وکم کم اب ولرم به خمیراضافه کنین وبادست هم بزنین،دقت کنین اب زیادی نمیبره زیاد نریزین که خمیر شل بشه همینکه جم شد وچسبناک بود کافیه،ورز بدین کامل بعد بزارین استراحت✅ تومحیط وجای گرم تاعمل اومدن خمیرصبرکنین تقریبا یکساعت کافیه✅ بعد عمل اومدن واماده کردن مواد میانی ازخمیراندازه گردو برداشته کف دست باز کنین خرمابزارین گرد کنین توسینی بزارین ومهربزنین، مهرچوبی بهترین گزینه اس اگه نبود ته لیوان طرح دارم میتونین استفاده کنین،همینطور میتونین پهن کنین باوردنه وباقالب گرد یاسرلیوان همرو یه اندازه بزنین این مدل واسه سرخ کردنه که بعد توی تابه روغن ریخته سرخ میشه بعد پخت پودر قندمیپاشین وسردکه شد میل میکنین✅ واسه فر خمیرو باوردنه باز کنین کف سینی روغن بریزین خمیرو بزارین بعد خرماتونو با کف دست یا بین دوتاپلاستیک پهن کنین وبزارین روی خمیر بعد یه لایه خمیر دیگه باز کنین وروی لایه خرماییمون میزاریم اطرافشو بادست به هم میچسبونیم که خرماها معلوم نباشه وکامل بین دوتا خمیر قرار بگیره خمیرنباید نازک باشه نبایدم ضخیم✅ این میزان برای نصف سینی توستر خمیره وهمین مقدار که تو عکسه بهتون شیرینی میده اگه کمتر یا بیشتر خواستین موادو کم و یاد کنین✅ بعد گذاشتن توی سینی باچاقو شکل لوزی یامربع برش بدین بعد روشو باز باروغن کامل چرب کنین وبزارین داخل فر ازقبل گرم شده✅ فر دمای 180توستر160به مدت25دقیقه دمای فرها باهم متفاوته حتما چک کنین اخرسر گریل بالا بزنین که کاملا روی خمیرم خوشرنگشه کمی زمان میبره✅بعدپخت توظرف دربسته بزارین تانرمشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 🙋‍♀🙋‍♀ ‍💦 روزی 8 لیوان آب حتما میل شود. 💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو+ 1 قاشق عسل طبیعی 💚صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + چای دارچین + یک قوطی کبریت پنیر + یک عدد گردو 💚یک ساعت پس از صبحانه : ۱ فنجان قهوه + یک تکه شکلات تلخ 💚ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد مویز 💚نیم ساعت قبل از ناهار : ۱ لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست 💚ناهار : یک کاسه سالاد بدون سس +پنج تا قاشق برنج + 3 قاشق خورشت 💚عصرانه : ۱ لیوان شیر کم چرب+یک عدد خرما 💚شام : سالاد بدون سس + یک تکه ماهی آب پز یا یک تکه سینه مرغ آب پز 💚بعد از شام 2 عدد خرما 💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
✅براے درمان ڪم خونے از كنجد به عنوان منبع آهن استفاده ڪنید. یڪے از مغذے ترین و پر انرژے ترین دانه هاے روغنی براے صبحانه یک نان تست یک دوم موز و مقدارے ڪنجد بخورید. 👉 @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
هرمزگان این غذا با مرغ هم پخته می شود. طرز تهیه گبولی گوشت : اول گوشت را با پیاز تفت می دهیم و فلفل سیاه زردچوبه چوب دارچین می ریزیم، آب اضافه می کنیم تا گوشت بپزد. اواخر پخت نمک می ریزیم. آب گوشت را صاف می کنیم. گوشت را کنار می گذاریم. داخل آب آن هل، میخک، فلفل سیا،ه ادویه پلویی و پودر لیموعمانی می ریزیم، به جوش که آمد، برنج را می ریزیم و کته می کنیم. کمی کره روی برنج می گذاریم، دم می کنیم. گوشت پخته را تفت می دهیم. سیب زمینی خلالی را سرخ می کنیم. پیاز خلالی را سرخ می کنیم و پودر لیمو عمانی روی آن می ریزیم. نخود را که از قبل پختیم، هم کمی تفت می دهیم و نمک و فلفل سیاه می زنیم. کشمش را هم که از قبل شستیم و آب آن رفته، تفت می دهیم. (من کشمش نریختم این سلیقه ای است ) وقتی برنج را کشیدیم مواد را روی آن می ریزیم، در صورت تمایل کمی هم پودر هل و میخک روی برنج می ریزیم. ‌ ✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم سینه مرغ یک عدد پیاز یک عدد بزرگ ماست دو قاشق غذاخوری زعفران دو قاشق غذاخوری سیر رنده شده دو حبه فلفل دلمه ای یک‌عدد پنیر موزارلا یک بسته نمک.فلفل.آب لیمو به مقدار لازم جعفری خورد شده به مقدار لازم طرز تهیه اول از همه سینه مرغ به صورت نوارهای دراز و و تقریبا باریک(به اندازه دو‌بند انگشت)برش زدم. پیاز و سیر رنده شده و همراه ماست و زعفران و نصف فلفل دلمه ای خورد شده و ادویه و نمک و زعفران و آبلیمو باهم خوب مخلوط میکنیم و نوارهای مرغ میریزیم توش و به مدت دو ساعت میزاریم یخچال استراحت کنه. بعد دو ساعت نوارهای مرغ با گوشکوب فلزی میکوبیم تا نازک بشه و روی نوار مرغ پنیر و جعفری خورد شده و فلفل دلمه ای که به‌صورت باریک برش زدم میزاریم و رول میکنیم ‌و خلال دندان فیکسش میکنیم. رول های مرغمون میزاریم تو ماهی تابه که روغن ریختیم در ماهی تابه رو‌میزاریم اجازه میدیم مغز پخت شه. و در آخر در ماهی تابه رو برمیداریم تا قشنگ‌سرخ بشن. ✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸 موادلازم كره بادام‌زميني و پودر قند از هر کدام يك پيمانه بيسكويت پودرشده يك و نيم پيمانه كره يا مارگارين نرم‌شده 50 گرم بادام پرك‌ يا ترافل رنگي براي تزئين به ميزان لازم ✍طرز تهيه : كره‌ را با پودر قند خوب زده تا كرم شود بعد بيسكويت‌ پودرشده را كم‌كم به آن اضافه كرده تا حدي كه به دست نچسبد و شكل بگيرد. سپس خمير را قالب زده يا گرد گرد درست كرده و در بادام پرك يا ترافل رنگي غلتانده و سپس میل نمایید. 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیرینی اسبی ☺️ آرد قنادی۱۷۰تا۲۰۰گرم پودر قند۴۰گرم زرده تخم مرغ۱عدد کره گیاهی(مارگارین)۱۰۰گرم وانیل۱/۴قاشق چایخوری کره حتما از قبل در دمای محیط قرار دهید.سپس با پودر قند با دور تند همزن بزنید تا حجیم و روشن بشه.زرده و وانیل رو هم اضاف کنید و ۲دقیقه دیگه با دور تند بزنید. آرد الک شده را کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا آرد به خورد مواد برود.با دست ورز ندهید چون کره با دمای دست ذوب میشه. آرد رو کم کم اضاف کنید چون ممکن هست ۲قاشق کمتر یا بیشتر مصرف شود،خمیر منسجمی باید داشته باشید،کمی با دست بردارید و گلوله کنید اگر صاف و بدون ترک بود آرد کافیه. خمیر رو به صورت نعل اسب در بیارید و در سینی فر قرار دهید با دمای۱۸۰درجه به مدت ۱۲تا۱۵دقیقه،کف شیرینی کمی تغییر رنگ داد یعنی آمادس،بیشتر در فر بماند خشک میشود. از فر در آوردین شیرینی نرم و شکننده هست بزارید خنک شه بعد جدا کنید و در شکلات تلخ بن ماری(ذوب)شده بغلتانید و میتونید با پودر نارگیل یا پودر پسته تزئین کنید. ✿┅┅┄┄ ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ 🍖 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
آموزش 🍰🍰 رسپی خوشمزه امتحان شده 👌 برای درست کردن این کیک نیاز داریم به یک کیک شیفون 4 تخم مرغی تو قالب 25*35 🔹مواد لازم کیک: تخم مرغ4 عدد آرد یک و 1/4 لیوان شکر یک لیوان سر خالی آبجوش 2 ق غ روغن1/3 لیوان شیر1/3 لیوان بکینگ پودر 1 ق چ وانیل 1/2 ق چ 🔹طرز تهیه: زرده و سفیده ها را از هم جدا میکنیم، سفیده را هم میزنیم تا کاملا فرم بگیرد، زرده و شکر و وانیل را با همزن میزنیم تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود،در حین همزدن آبجوش را اضافه کرده و سریع هم میزنیم، سپس روغن و شیر را افزوده و درحد مخلوط شدن میزنیم،آرد و بکینگ پودر را که سه بار الک کردیم و سفیده فرم گرفته را به تناوب به مواد زرده اضافه کرده و به آرامی فولد میکنیم، و مواد را با سفیده تمام میکنیم،در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه میگذاریم، حدود 30 دقیقه، بعد از این تایم چک میکنیم تا پخت کیک کامل شده باشد. 🔹مواد رویه: 1 بسته پودرژله دلخواه 500 گرم خامه فرم گرفته میوه متناسب با ژله 5 ق س ژله را با نصف لیوان آبجوش بنماری کرده و میگذاریم تا کاملا خنک شود، سپس به خامه فرم گرفته اضافه کرده و بخوبی مخلوط میکنیم و روی کیک که کاملا خنک شده میریزیم ،میتوان داخل همان قالب کیک ادامه کار را انجام داد، کیک را در یخچال قرار داده تا خامه و ژله بسته شود،بقیه یک بسته پودر ژله را با یک لیوان آبجوش مخلوط و میگذاریم تقریبا نیم بند و حالت سفیده تخم مرغ بشود،میوه دلخواه را برش زده، روی خامه میگذاریم و ژله نیم بند را آرام آرام با قاشق روی خامه میریزیم، داخل یخچال میگذاریم تا ژله کامل بسته بشه من میوه ها رو روی ژله بسته شده گذاشتم و روی میوه بریلو بیرنگ ریختم. . . . ❌برای آموزش های بیشتر همراه ما باشید❌ 👇👇 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اگه خورشت قیمه با نوشابه و دوغ مصرف شود، چه مشکلی برای بدن پیش می آیید؟؟؟؟ 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2446459147C213495319b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا