املت سیب زمینی طور🥴🤤
#فاطم_پز
#املت_سیب_زمینی
#املت
سیب زمینی رو نگینی کرده و میذاریم سرخ بشه بعد برمیداریم میذاریم کنار توهمون تابه پیاز خلالی کرده سبک که شد بهش گوجه خوردشده اضافه میکنیم نمک میزنیم میذاریم بپزه آب گوجه کشیده شد بهش تخم مرغ اضافه کرده و وقتی اماده شد موقع سرو سیب زمینی رو بااملت قاطی کرده و آمادس نوش جان🧡
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کباب کوبیده ذغالی
بچه ها اگر نکاتی که امروز بهتون میگم مو به مو رعایت کنین لذیذترین کباب کوبیده ی زندگیتون رو درست میکنین و میل میکنین🍢🍢🍢
مواد لازم برای ۵ سیخ کوبیده :
گوشت چرخ کرده مخلوط گوساله و گوسفندی ۵۰۰ گرم
چربی چرخ شده ۲۵۰ گرم( من چربی رو با گوشت چرخ کردما نه جدا جدا)
زعفرون غلیظ دم کرده سه قاشق غ خ
فلفل سیاه یک دوم قاشق چ خ
فلفل قرمز یک سوم قاشق چ خ
نمک یک قاشق چ خ
سماق یک قاشق چ خ
پیاز بزرگ رنده شده یک عدد
🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢
واسه یه کوبیده ی خوش عطر و طعم، نسبت گوشت و چربی باید دو به یک باشه،البته بسته به سلیقه ی شما میتونه یک به یک هم باشه ولی کمی بوی چربی غالب میشه! که به مزاجِ ما سازگار نیست ،هر چه چربی بیشتر کبابتون آبدار تر و هر چه کمتر خشک تر.نسبتِ
دو به یک خیلی مناسب و همه پسنده👌🏻
من همراهِ ۵۰۰ گرم گوشت خالص گوساله و گوسفندی ۲۵۰ گرم چربی چرخ کردم اونم سه بار ...آب پیازم رو گرفتم ولی نه کاملا ...چون کباب خشک میشه اگه همه آبشو بگیرین...فلفل سیاه و قرمز و سماق و زعفرون و پیاز رو به گوشت اضافه کردم و حسااااااابی ورز دادم، خیلی خیلی زیاد در حدی که گوشت چسبنده شد کاملا ...بعد همه مواد رو دوباره با هم چرخ کردم و باز ورز دادم...بچه ها ورز دادن خیلیییی مهمه اگر کبابتون از سر سیخ میوفته دلیلش اینه که خوب ورز نمیدین ، اگه حوصله ندارین ورز بدین بریزین تو غذاساز، اونجوری هم کاملا چسبناک میشه گوشتتون ...ورز دادن باید به حدی باشه که گوشت چسبنده بشه اینجوری کامل به سیخ هم میچسبه و نمیریزه ...هر بار یه چونه ۱۲۰ گرمی از گوشتتون رو بردارین و به سیخ بکشین و دیگه ذغال و منقل و تمااااااااااام
راستی من به فلفل و گوجه ام روی ذغال روغن زیتون و نمک میمالم محشر میشه🌶🍅
.
🍔 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_گردویی
مواد لازم:
گردو 125 گ
شکر 250 گ
سفیده تخم مرغ 63 گ
روغن مایع 50 گ
آرد برنج 25 گ
برای تزیین روی شیرینی به دلخواه پسته و بادام خرد شده
طرز تهیه:
همه مواد به جز آرد برنج رو مخلوط کنید
این شیرینی یه مرحله پخت اولیه داره به اصطلاح داغ زدن گفته میشه و من چون بار اولم بود این شیرینی رو درست میکردم ریسک نکردم و روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم
شما هم میتونید مثل من روی حرارت بخار آب انجام بدین
همونطور که تو ویدئو نشون دادم مواد رو مدام هم بزنید تا ته نگیره باید داغ بشه با انگشت میتونید امتحان کنید وقتی مایه داغ میشه شکر ذوب میشه و مایه کشدار میشه
به این مرحله که رسید از روی حرارت بردارید و داخل یه ظرف بریزید و بذارید کاملا خنک بشه
بعد از خنک شدن آرد برنج رو کم کم اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید
برای شکل دادن شیرینیها کف دستهاتون رو خیلی کم با روغن مایع چرب کنید مقداری از مایه رو بردارین که من برای منظم شدن از اسکوپ کوچیک استفاده کردم
داخل دست گرد کنید بعد تو کف دست صاف کنید و دورش رو هم صاف کنید و اگه روی شیرینی رو مغزدار دوست دارید مغز دلخواه رو بریزید و کمی فشار بدین تا بچسبن و داخل سینی بذارید
اینم بگم شیرینیها موقع پخت پف میکنن پس شما نازکتر پهن کنید
در فر گرم 160 درجه بذارید به مدت حدود 20 دقیقه
شیرینیها باید پف کنن و ترک بخورن و دورشون هم کمی طلایی بشه
بعد از خارج کردن از فر 30 دقیقه بذارید خنک بشن بعد داخل ظرف در بسته بذارید
یه نکته اینکه من داخل سینی ورق نسوز گذاشتم که شیرینیها بعد از خنک شدن خیلی راحت جدا شدن شما اگه ندارین کاغذ نذارین چون میچسبه میتونید سینی رو خیلی کم چرب کنید
.
#🍔 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کماچ_سهن
موادلازم
ارد سفید 1 لیوان
ارد سهن 1لیوان
زردچوبه 1ق چ
نمک یک چهارم ق چ
روغن مایع یک چهارم لیوان
خمیر مایه 1ق م
ادویه کماچ (زیره سبز،زیره سیاه، سیاهدانه،رازیانه،تخم گشنیز،گل خشت،دارچین،هل)مخلوط اسیاب شده ادویه ها 1ق چ سرپر
موادمیانی
خرما وگردو پوست شده وچرخ یاکاملا له وخردشده
نکات
اردها ازقبل الک شود✅
ادویه کماچ حذف نشود✅
اگه داخل فر درست کردین حتما زیر خمیر وروشو روغن مایع بریزین که خشک نشه ✅
اب اضافه به خورد خمیرندین یه خمیرسفت ترازخمیرای معمولی نیازه✅
پودر خمیرمایه هم میشه عمل اورد وریخت هم مستقیم باارد مخلوط بشه دراین صورت ابی که میریزین حتما ولرم باشه✅بهتره که ازقبل عمل بیارین کیفیت بهتری داره
طرز تهیه
ابتدا ارد الک شده،ادویه،زردچوبه،نمک،خمیرمایه وروغن باهم مخلوط شود بعد اروم وکم کم اب ولرم به خمیراضافه کنین وبادست هم بزنین،دقت کنین اب زیادی نمیبره زیاد نریزین که خمیر شل بشه همینکه جم شد وچسبناک بود کافیه،ورز بدین کامل بعد بزارین استراحت✅
تومحیط وجای گرم تاعمل اومدن خمیرصبرکنین تقریبا یکساعت کافیه✅
بعد عمل اومدن واماده کردن مواد میانی ازخمیراندازه گردو برداشته کف دست باز کنین خرمابزارین گرد کنین توسینی بزارین ومهربزنین، مهرچوبی بهترین گزینه اس اگه نبود ته لیوان طرح دارم میتونین استفاده کنین،همینطور میتونین پهن کنین باوردنه وباقالب گرد یاسرلیوان همرو یه اندازه بزنین
این مدل واسه سرخ کردنه که بعد توی تابه روغن ریخته سرخ میشه بعد پخت پودر قندمیپاشین وسردکه شد میل میکنین✅
واسه فر خمیرو باوردنه باز کنین کف سینی روغن بریزین خمیرو بزارین بعد خرماتونو با کف دست یا بین دوتاپلاستیک پهن کنین وبزارین روی خمیر بعد یه لایه خمیر دیگه باز کنین وروی لایه خرماییمون میزاریم اطرافشو بادست به هم میچسبونیم که خرماها معلوم نباشه وکامل بین دوتا خمیر قرار بگیره
خمیرنباید نازک باشه نبایدم ضخیم✅
این میزان برای نصف سینی توستر خمیره وهمین مقدار که تو عکسه بهتون شیرینی میده اگه کمتر یا بیشتر خواستین موادو کم و یاد کنین✅
بعد گذاشتن توی سینی باچاقو شکل لوزی یامربع برش بدین بعد روشو باز باروغن کامل چرب کنین وبزارین داخل فر ازقبل گرم شده✅
فر دمای 180توستر160به مدت25دقیقه
دمای فرها باهم متفاوته حتما چک کنین اخرسر گریل بالا بزنین که کاملا روی خمیرم خوشرنگشه کمی زمان میبره✅بعدپخت توظرف دربسته بزارین تانرمشه
@shirini71