دوست داری تو گوشیت یه #داروخانه داشته باشی کە نسخە همە #بیماریها رو داشتە باشی تا بتونی خودت رو #درمان کنی؟😍🌿🍃🌱
📣📣 درمان فوری تمام #بیماریها بدون رفتن به بیمارستان با طب سنتی😍
#پزشک_خودت_وخانوادت_باش
#رایگان_خودت_وخانوادت_درمان_کن
https://eitaa.com/joinchat/2446459147C213495319b
حتما اینجا یه سر بزن👆👆👆
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#بامیه
#بامیه_بدون_تخم_مرغ
بامیه آوردم براتون تُردِ ترد😋
بدون تخم مرغم هست برا اونایی که تخم مرغ نمیخورن😍
❌فقط لطفا نکات رو خوب رعایت کنین❌
آرد ۱ لیوان فرقی نداره چه آردی باشه
روغن مایع ۱چهارم لیوان
شربت بار یا عسل ۱قاشق غ
وانیل نوک ق چ
آب ۱لیوان
🌹آب،روغن ،شربت بار رو میزاریم روی شعله
🌹وقتی خواست جوش بزنه وانیل وآرد رو به یکباره اضافه میکنیم
🌹مدام هم میزنیم تا خمیر یکدستی بدست بیاد
بعد خمیرو میزارم سرد بشه
🌹در قیف با ماسوره ی کنگره دار میریزیم
🌹روغن رو کاملا داغ میکنیم
🌹یه دونه از بامیه رو در روغن تست میکنیم
🌹اگه وا نرفت بقیه رو میزنیم
❌اگه وا رفت یعنی روغن داغ نیس بزارین داغ بشه
❌خمیر باید کامل سرد بشه تا موقع سرخ کردن وا نره
🌹بامیه هارو بزنین و سرخ کنین
🌹ودر شربت همدمای محیط بندازین تا شیره رو جذب کنه
🌹حدود ۳دقیقه کافیه
🌹از شربت خارج کرده و در صافی بزارین تا شربت اضافیش بره
#شربت_بار
۲لیوان شکر
۳چهارم لیوان آب
۱چهارم لیوان گلاب
چند دانه هل
نصف ق چ جوهرلیمو
۱ق غ گلوکز
شکر وآب و گلاب وهل رو داخل قابلمه میریزیم و یه هم میزنیم تا شکر یه کم تو آب حل بشه
بعد شعله رو روشن میکنیم
وقتی جوشید کاملا شعله رو ملایم میکنیم تا ریز بجوشه
در حین جوش تو یه کم آب یه قاشق آبلیمو ریخته وبا برس کناره های قابلمه رو تمیز میکنیم
گلوکز رو اضافه وهم میزنیم تا حل بشه
.
*از اول جوش تا اضافه کردن گلوکز ۵دقیقه بیشتر زمان لازم نیس
بعد جوهر لیمو رو ریخته قاطی کرده و خاموش میکنیم
اگه از غلظت شربت مطمعن نیستین بزاربن تو همون قابلمه یه شب تا صبح بمونه وبعد از سرد شدن غلظتش روچک کنین
.
*از اولین جوش شعله رو کاملا ملایم میکنیم تا ریز جوش بزنه
*زمان از جوش اول تا پایان ۵دقیقه بیشتر یا کمتر نباشه
*شعله رو که روشن کردین به هیچ وجه قاشق نزنین
*گلوکز هم برا غلظت وهم برا براق بودن تو این دستور لازمه
*به نظر من آبلیمو رو هیچ وقت جایگزین جوهرلیمو نکنین چون با وجود جوهر لیمو وقوام کافی به هیچ وجه شربتتون شکرک نمیزنه
.
✅حالا اگه شربتتون زیاد جوشید وشکرک زد دوباره بزارین روی حرارت ونصف استکان آبجوش بهش اضافه کنین وبزارین ۱دقیقه بجوشه وخاموش کنین
✅اگه بعد از سرد شدن هم قوام شربت کافی نبود دوباره بزارین چند قل بجوشه وقوام بیاد
leila.lb1359_
@shirini71
#شیرینی_پسته_ترکیه 🥟 😋
آرد ۳ لیوان
کره ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
بکینگ پودر ۱ پاکت
وانیل ۱ پاکت
شکر ۱ لیوان
پودر فندق ۲ ق غ
🔻مواد رویی:
شکلات شیری ۱۰۰ گرم
پسته خرد شده
🔸در کاسه آرد را می ریزیم سپس بکینگ پودر وانیل و شکر و پودر فندق را ریخته هم میزنیم در وسطش گودی ایجاد می کنیم کره نرم شده و تخم مرغها را ریخته و آرام آرام از وسط هم می زنیم تا خمیر شود وقتی خمیر شد و به دست نچسید از خمیر به اندازه یک گردو برداشته در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها را روی آن می چینیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهید شکلاتها را بطریق بن ماری ذوب میکنیم وقتی شیرینی ها پخت و خنک شد شکلات ذوب شده و پسته خرد شده را می ریزیم
🍕 @shirini71
11.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مک اند چیز(برای ۴نفر):
پاستا البو ۲۰۰گرم
کره ۵۰ گرم
آرد گندم ۲ ق غ
شیر نیم لیتر
سس خردل ۱ ق غ
پنیر خامه ای ۱/۴ پیمانه
پنیر چدار ۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
آب رو در حرارت قرار میدهیم تا به جوش بیاد به آن نمک اضافه میکنیم و پاستا مدل البو رو بمدت ۱۰ دقیقه داخلش قرار میدهیم سپس آبکش میکنیم
کره رو در تابه ذوب میکنیم آرد رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس شیر رو اضافه و هم میزنیم تا به جوش آید و سس غلیظ شود بعد نمک و فلفل، سس خردل ، پنیر خامه ای، پنیر چدار و پنیر پیتزا رو اضافه میکنیم و بعد پاستاهارو اضافه میکنیم به همین راحتی پاستا پنیری یا مک اند چیز خوشمزمون آمادست 🍝