فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کالباس_خانگی
مواد لازم: سیر ۲ حبه، قارچ بزرگ ۴ عدد،هویج متوسط ۱ عدد،سینه مرغ کامل ۱ عدد،
نشاسته ذرت یک چهارم لیوان،روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری،دارچین ، هل و جوز هندی به اندازه کافی،نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به اندازه کافی،آویشن ، پودر سیر و تخم گشنیز به اندازه کافی،
مواد داخلی کالباس مثل هویج و قارچ دلبخواه و قابل حذفه
💟دقت کنید این دستور خونگیه و طعمش دقیقا شبیه کالباس بیرون نمیشه ولی اگر دوست دارین خودتون توی خونه کالباس درست کنید می تونید از این روش استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسموتی_یخی
دسرخوشمزه وآسون برای فصل گرما🥰👌
هرمیوه که دوست داریدبذاریدیخ بزنه ودرمخلوط کن باپنیرخامه ای پودرقند گردویاخلال پسته پودردارچین شیر خامه که مقدارشون درویدیوهست مخلوط کنیدبذاریدفریزرتایخ بزنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک لوبیا چیتی و قارچ
« پارت اول »
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک لوبیا چیتی و قارچ
« پارت دوم »
#قرابیه_نارگیلی
موادلازم
کره 200 گرم ، روغن مایع 1,4 پیمانه ، پودر قند 1 پیمانه ، آرد قنادی 4 پیمانه ، بکینگ پودر 1 ق م ، پودر نارگیل 2 ق غ برای میانی ، شکلات سفید 100 گرم ، پودر نارگیل 1
طرزتهیه
کره و روغن و پودر قند و پودر نارگیل و بکینگ پودر رو در ظرف مورد نظر ریخته خوب مخلوط کنید و در آخر آرد رو کم کم بریزید و خمیری نرم به دست بیارید خمیر رو در یخچال به مدت 10 دقیقه بگذارید و بعدش شکل دلخواهتون رو به خمیر داده و در سینی فر ورق روغنی گذاشته با فاصله شیرینی هارو بچینید و در دمای 200 درجه به مدت 20 دقیقه پخته شود شکلات سفید رو بنماری کنید و کناره های قرابیه رو به داخل شکلات سفید فرو ببرید و در پودر نارگیل بغلتانید همه ی قرابیه هارو به این شکل انجام بدید . نوش جونتون 😋
✅ نان اهري😋
✍مواد لازم:
ماست خامه ای بالای 5% 160گرم
روغن مایع160 گرم
پودر قند280 گرم
ارد600گرم
تخم مرغ درشت2عدد
زنجبیل 2قاشق سوپ خوری سر پر 14گرم
هل یک قاشق چایی خوری پر
امونیاک 10 گرم
من به جای آمونیاک یک قاشق سوپ خوری پیکینگ پودر و 2قاشق سرکه استفاده کردم
وانیل یک هشتم قاشق چایی خوری
🍜طرز تهیه:
تخم مرغها رابا پودر قند و وانیل انقدر میزنیم تا کشدار شود
سرکه و پیکنیگ رو به ماست اضافه میکنیم و با قاشق قاطی میکنیمو به مواد اضافه میکنیم بعد روغن مایع را اضافه و با هم زن در حد مخلوط شدن میزنیم بعد زنجبیل و هل را اضافه و با لیسک مخلوط میکنیم بعد آرد الک شده را اضافه میکنیم کمی الت چسبندگی دارد
غلیظتر از مایع کیک هست
رویش را سلفون میکشیم و یک ساعت داخل یخچال میگذاریم بعد از یک ساعت
روی سطح آرد پاشی شده کمتر از یک سانت باز میکنیم با قالب سایز 3 قالب میزیم نباید رویش آرد داشته باشد رویش را رومال میکنیم و با چنگال خط میاندازیم و داخل فر بیست دقیقه 200درجه بستگی به حرارت فر دارد.
✍مواد رومال:
یک عدد زرده+یک قاشق چایی خوری عسل و کمی نمك
#نان_اهری
✅ آش گندم 😋
نخود و لوبیا چیتی رو جدا و به نسبت کمتر ماش و عدس رو جدا یک روز قبل خیس می کنم .تقریبا از صبح آش رو به قول معروف بار می زارم .بلغور گندم رو توی یک قابلمه و نخود و لوبیا رو توی یک قابلمه ی جدا می پزم بعد سه چهار ساعت اونا رو با هم قاطی می کنم .
عدس و ماش رو هم می پزم و با سبزی آش داخل گندم و بقیه ی حبوبات می ریزم و به مدت تقریبا دوساعت با شعله ی کم می زارم تا جا بیفته و مرتب هم می زنم تا ته نگیره .
#آش_گندم
💖💖
#رژیم_لاغری_بهاره💓
شانزدهم خرداد 1402
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق عدس پلو+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری)
@shirini71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
سندرم خشکی دهان چیست ؟!
🤦🏻♀خشکی دهان میتواند یک بیماری یا علامت سایر بیماریها باشد. حدود ۱۰٪ از جمعیت جهان با این مشکل دست و پنجه نرم میکنند. این مشکل، یکی از دلایل بوی بد دهان است
▫️خشکی دهان نه تنها بر تغذیه و روان شناسی فرد تأثیر میگذارد، بلکه در غذاخوردن، صحبت کردن و تغییر ذائقه نیز مشکل ایجاد میکند و به دلیل اسیدی شدن محیط دهان و از بین رفتن مینای دندان، باعث خرابی دندان ها نیز میشود.
@MajalePezeshki71
#لیمونات
با یک عدد پرتقال و یک عدد لیمو میتونید ۳ لیتر لیمونات خوشمزه درست کنید. از حالا پرتقال و لیموهاتونو بزارید تو فریزر و تو روزهای گرم تابستون به راحتی لیمونات درست کنید و دیگه نیازی نیست که حتما پرتقال تازه تو دسترس داشته باشید.
۱ عدد لیمو
۱ عدد پرتقال
۱ لیوان شکر ( ۳۰۰ میلی لیتر)
۱ ق م جوهر لیمو( من استفاده نکردم)
۳ لیتر آب
پرتقال و لیمو رو خوب میشوریم و برش زده و داخل کیسه فریزر گذاشته و فریز میکنیم . حداقل یک شب باید تو فریزر بمونه. اینکار باعث میشه تلخی پوستاش گرفته بشه . فردای همان روز پرتقال و لیمو رو از فریزر درمیاریم و روش شکر میریزیم و ۴ الی ۵ دقیقه فرصت میدیم تا یکم یخشون باز بشه و سپس با غذاساز یا مخلوط کن با چرخ گوشت به همراه شکر به شکل پوره درمیاریم . ۳ لیتر آب روش ریخته و ۵ دقیقه صبر میکنیم و از صافی (پارچه حریر یا صافی ریز) رد میکنیم لیمونات شما آماده است .
نوش جانتون ☺️
.@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
گرانولا بار شکلات و پسته و نوتلا
جو دوسر ٣ و ١/٢ پیمانه
شکر قهوه ای ١ پیمانه
آرد جودوسر ٢/٣ پیمانه
نمک ١ قاشق چایخوری استاندارد
پودر دارچین ٣/۴ قاشق چایخوری استاندارد
فندق خرد شده ١ پیمانه
پسته خرد شده ١ و ١/٢ پیمانه
آلبالوی خشک یا کرنبری ١ پیمانه
شکلات چیپسی ١ پیمانه
نوتلا ١/٢ پیمانه
روغن نارگیل ذوب شده یا روغن کانولا ٣/۴ پیمانه
عسل یا شربت ذرت ٣/۴ پیمانه
.
فر رو روی دمای ١٧۵ گرم کنید.
یک قالب ٢٣ در ٣٣ رو کاغذ روغنی بندازین و روی کاغذ و دیواره های قالب رو کمی چرب کنید.
همه مواد خشک رو همراه با میوه خشک و مغزها با هم مخلوط کنید.
توی یه کاسه دیگه نوتلا و روغن نارگیل و عسل رو با هم مخلوط کنید.
مواد خیس رو داخل مواد خشک بریزید و با کمک لیسک مواد رو خوب مخلوط کنید ممکنه مواد حالت غیر منسجم داشته باشن.
مواد رو توی قالب بریزید و خووووب منجسم کرده و کاملا پرس کنید که مواد شکل قالب رو به خودشون بگیرن.
قالب رو به مدت ٣٠ تا ٣۵ دقیقه یا تا زمانی که رو و کنار مواد قهوه ای طلایی بشه توی فر قرار بدید.
وقتی قالب رو از فر خارج کنید ممکنه احساس کنید که مواد هنوز نرم هستن اما نگران نباشید وقتی خنک بشن سفت میشن.
اجازه بدید بارها کاملا خنک بشن بعد اون ها رو برش بزنین.
بعد بارها رو با یه چاقوی خیلی تیز برش بزنین و توی یخچال یا فریزر یا توی دمای محیط داخل ظرف در بسته نگه دارید.
نوش جان❤️
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مِلاقورمه شمالی عطرش شبیه به قرمه سبزیه، اما طعم متفاوت و جدیدش تورو شیفته خودش میکنه
مطمئنم با امتحان کردنش غذای مورد علاقت میشه😋
۱ عدد پیاز خرد شده رو با روغن تفت بدید تا سبک بشه
۱ قاشق چایخودی زردچوبه، ۱۰۰ گرم گوشت خورشی رو خوب سرخ کنید
۵ قاشق غذاخوری سبزی خشک قرمه سبزی اضافه کنید و تفت بدید
۲ عدد بادمجان خرد شده اضافه کنید و کمی سرخ کنید
۶ عدد گوجه پوره کنید و اضافه کنید
۱ قاشق چایخوری سر پر رب رو ترکیب کنید
۱۰ دقیقه که رو حرارت موند آب اضافه کنید و درشو ببندید، بزارید گوشت کامل بپزه
مرحله آخر پخت، ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو، نمک، فلفل سیاه
۱۵ دقیقه دیگه خورشتمون حاضره
بریم برای سرو این غذای خوشمزه
این خورشت خوشمزه کنار پلو زعفرانی خیلی میچسبه
نوش جان
#کته_مخصوص
اول از همه ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ران مرغ رو با ۱ عدد پیاز چرخ شده، نمک؟ فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه خوب ورز میدیم و نیم ساعتی بهش استراحت میدیمو سپس قلقلی کرده و سرخشون میکنیم.
حالا توی یه قابلمه مقداری لوبیا قرمز رو که از شب خیس کردیم رو میریزیم و یه جوش که خورد آبشو خالی کرده. حالا توی قابلمه یدونه پیاز رو خیلی ریز خورد میکنیم و تفت میدیم شیشه ای که شدن پیازا بهش ۲ عدد هویج نگینی شده و لوبیاها و لوبیا سبز هم به مقدار ۱ پیمانه اضافه کرده سپس روشون تقریبا ۳ الی ۴ لیوان آب مرغ ریخته و میذاریم ۱ ساعتی همگی مواد با حرارت کم بپزن.بعد از ۱ ساعتبهش ۱ ق چ خ پونه کوهی و نمک اضافه کرده و سپس گوشت قلقلی هارو اضافه کرده و میذاریم یه ۱۰ دقیقه دیگه بپزه. حالا ۲/۵ پیمانه برنج رو بهش اضافه کرده و میذاریم تا کاملا آب کته کشیده بشه سپس کته رو به یه ظرف انتقال دادم و کف ظرف رو چرب کردم و سیبزمینی چیدم و کته رو بهش اضافه کردم و روی کته کمی کره ریختم و گذاشتم دم بکشه.
🍔 @shirini71
#كيك_شيرداغ
موادلازم
تخم مرغ٤ عدد
شكر،١/٥ پيمانه
ارد٣٠٠ گرم (٢/٥ پيمانه)
شير١و١/٤ پيمانه
كره ١٠٠ گرم
نمك يك پنس
وانيل١/٤ق چ
رنده ي پوست يك پرتقال
بكين پودر ٢و١/٤ ق چ
طرزتهيه:
همه ي موادهم دماي محيط باشن
فرروي ١٨٠ درجه گازي ويا١٦٠ درجه برقي روشن شود.
اردونمك وبپ مخلوط وسه بارالك شود.قالب روباارده وياباكره چرب واردپاشي كنين ،باارده اگرچرب كردين نيازي بااردپاشي نيست.
تخم مرغ روباوانيل كمي بزنين تاازلختگي دربياد،سپس شكررواضافه كنين و٨ دقيقه كامل بزنين تاسفيدوپفكي بشه.كره وشيرروبذارين روي حرارت ملايم درحدي كه كره ذوب وشيرداغ بشه،مايع داغ روبه شكروتخم مرغ درحال زدن اضافه كنين وچندثانيه درحدمخلوط شدن بزنين .
اردروتوسه مرحله روي موادالك واروم باويسك وياليسك دوراني (فولد)هم بزنيد
مايع روداخل قالب بريزين وداخل فرداغ طبقه ي وسط بذارين به مدت ٤٠ تا ٥٠ دقيقه اماده ست .پف اين كيك عاااليه
نكته : مايع كيك روكمي ريختم وروش پودركاكائوالك كردم .
ميتونين اين كيك روشكلاتي ويانسكافه اي درست كنين ،داخل شيردوق پودركاكائوويانسكافه بزنين وبجاش دوق از اردكم كنين .
ميتونين بجاي كره ١/٢ پيمانه روغن مايع بريزين ،دراينصورت نيازي به گرم كردنه روغن نيست شيرروداغ كنين وبعدباروغن داخل مايع كيك بريزين
اندازه ي قالب :قالب ٢٦ ميان تهي ارتفاع ده
با ١/٥ برابرموادكيك رودرست كردم
🍔 @shirini71