برای دوست عزیزی که درمورد کباب کوبیده پرسیده بودن
برای کوبیده بهتر هست از گوشت تازه استفاده بشه
هم گوشت گوسفندی وهم گوشت گوساله به میزان۲به ۱
گوشت رو ۳بار چرخ کنید وبا نمک ورز بدید وبزارید یخچال ۳،۴ساعت بمونه توی یخچال تا به اصطلاح بیات بشه این کار خیلی مهم هست
بعد فلفل سیاه وکمی جوش شیرین وپیاز رنده کرده واب گرفته یعنی ابشو در حدی بگیرید که تفاله پیاز بمونه رو با گوشت مخلوط کنید وحسابی ورز بدید بعد روی گوشت رو بپوشونید وتوی یخچال ۱شب استراحت بدید
بعد موقع سیخ کردن هم اگر سیخ رو نیم تا۱ساعت داخل فریزر بزارید بهتر هست باعث میشه گوشت از سیخ نریزه بردارید از گوشت به اندازه یه پرتقال بردارید توی دست کمی ورزش بدید وبه شکل بیضی در بیارید وبزارید روی سیخ وبا انگشت شصت وسبابه روی گوشت فشار بیارید تا جای انگشت روی گوشت بمونه
سر وته سیخ رو کمی انگشتتون رو بیشتر روی گوشت فشار بدید تا خوب سفت بشه
اگر فقط گوشت گوساله باشه کباب خشک میشه
اگر فقط گوشت گوسفند باشه بخاطر چربیی که داره باعث میشه از سیخ بریزه
نکته مهم
اول حرارت باید زیاد باشه تا گوشت خودشو بگیره بعد حرارت رو ملایم میکنیم تا خوب مغز پخت بشه
فاصله گوشت وحرارت هم مهم هست نه خیلی روی حرارت باشه ونه خیلی فاصله داشته باشه
@shirini71❤️
#شربت_خوشمزه 🍹
آب ولرم و تخم ریحان یا تخم شربتی رو مخلوط و چند دقیقه میزاریم بمونه تا لعاب بده هر بسته ژله رو اول با یک لیوان آبجوش مخلوط وقتی ژله حل شد دو لیوان آب سرد رو اضافه کنید و میزاریم یخچال تا نیمبند بشه حدود یکساعت فریزر بزارید وقتی گرفت بعد که نیم بند شدن تخم ریحان یا شربتی رو باهاشون مخلوط میکنیم برای اینکه ته نشین نشه میزارین وقتی ژله نیمبند شد مخلوط میکنیم بعد داخل لیوان میرزیم و آماده خوردنه 😋
@shirini71❤️
#حلوای_آرد_گندم
@shirini71❤️
✏مواد لازم برای۱۰ نفر
🚩آرد گندم سبوس دار ۵۰۰ گرم
🚩شکر ۳۸۰ گرم
🚩کره ۵۰۰ گرم
🚩آب ۲ لیوان
🚩شهد ۱ لیوان
🚩زعفران سائیده شده 1.5 قاشق چای
♨طرز تهیه
🔹آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. بعد از جوش آمدن و آب شدن شکر، زعفران را اضافه کنید و در آخر گلاب را بریزید و بعد از یکی دو جوش ظرف را از روی حرارت بردارید تا از داغی بیفتد.
🔹کره را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت داغ کنید. بعد آرد را که بهتر است دو تا 3 بار الک شود را کم کم اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا رنگ آرد کاملاً خرمایی شود، در این مدت مدام مواد را هم بزنید تا بوی عطر آن به مشام برسد. (اگر با حرارت بالا انجام شود آرد می سوزد و حلوا تلخ می شود.) وقتی آرد سرخ شد، ظرف را از روی حرارت برداشته تا کمی دمای آن کم شود.
🔹شربت را داخل آن بریزید و مرتب هم بزنید. اگر حلوا کمی شل بود می توانید تا 3 دقیقه ظرف را روی حرارت قرار دهید اگر زیاد بماند شربت تبخیر شده و حلوا خشک می شود.
🔹حلوا آماده است، می توانید به شکل گل رز با استفاده از سرماسوره مورد نظر درست کنید. می توانید با ماسوره شکوفه داخل کپسول زده و روی آن را با انواع پودرها تزئین کنید.
🔹میتوانید روی نان میکادو یا نان بستنی لایه لایه بگذارید و بعد برش بزنید یا حتی می توانید از این حلوا گلوله هایی به اندازه گردو تهیه کنید و داخل انواع مغزها بچرخانید.
#رژیم_لاغری_روزانه_ویزه_تابستان
🍥🍃 روز شصت و ششم 🍃🍥
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71❤️
#مشکوفی😋
#مدل_زبرا
۴لیوان شیر (قابل جایگزینی با آب یا ترکیبی. صد درصد با شیر خوشمزه تره)
۴قاشق تقریبا سرپر شکر
(حل کنید و بچشید تا به شیرینی دلخواهتون برسید)
نصف لیوان نشاسته. هم بزنید تا حل بشه
.
روی شعله قرار بدید و مثل فرنی مدام هم بزنید تا غلیظ بشه.
(بعد از سرد شدن غلیظ تر میشه)
.
اواخر پخت یک چهارم لیوان گلاب و مقدار دلخواه زعفران میریزیم.
.
من موادو بعد از پخت نصف کردم نصفشو سفید گذاشتم (میتونید وانیل هم بزنید)
نصفشو زعفرون زدم.
قاشق قاشق یکی درمیون ریختم تو ظرف.
@shirini71❤️
#ترشی_سالاد_مشهدی
مواد لازم
گل كلم یك كیلو
كلم برگ 250 گرم
هویچ 300 گرم
فلفل دلمه ای 3 عدد متوسط
فلفل سبز و قرمز قلمی 100 گرم
سیر 200 گرم
نمك 45 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی 10 كیلو گرم
طرز تهیه
مواد را بشوئید و بگذارید كاملا خشك شوند . ( دقت كنید كه مواد كاملا خشك شوند )
بعد ریز و یكدست خرد كنید ( به اندازه خرد كردن مواد برای سالاد شیرازی ) و روی یك سفره تمیز كاملا با هم مخلوط كنید .
پوست گوجه فرنگی ها را خیلی نازك بگیرید و گوجه ها را چند بار كاملا میكس كنید طوری كه تخم گوجه ها كاملا له شود .
گوجه ها را بدون آب و نمك بجوشانید تا غلیظ شوند و بگذارید تا سرد شود . دقت كنید میزان غلظت آب گوجه با طعم ترشی رابطه مستقیم دارد . اما هرچه غلیظ تر باشد احتمال كپك زدن ترشی هم زیاد تر می شود !
مواد مخلوط شده ترشی سالاد مشهدی
مواد را در ظرف مورد نظر بریزید ، بهتر است سر ظرف كمی تنگ تر از حد معمول باشد. و لابه لای مواد نمك بپاشید . بعد آب گوجه فرنگی را داخل ظرف بریزید و باز روی ظرف را كمی نمك بریزید تا ترشی كپك نزند و روی نمك را نصف استكان سركه سفید بریزید و درب ظرف را محكم ببنید .
بنا به سلیقه برخی افراد روی ظرف را با سبزی جات معطر پر می كنند و بعضی هم كرفس را به سایر مواد اضافه می كنند .
نكته :
بهتر است از ابتدا این ترشی در یخچال ، یا جای خیلی خنك و كاملا دور از هرگونه تابش نور خورشید نگهداری شود .
برای راحت گرفتن پوست گوجه فرنگی ها یك ظرف آب جوش آماده كنید . ته گوجه فرنگی را با یك چاقو تیز یك ضربدر كوچك بزنید ( فقط در حدی كه پوست آن خراشیده شود ) و گوجه ها را داخل آب جوش بینداز
باقالی پلو با مرغ
برنج رو از قبل خیس کردم
مرغ رو باکمی روغن وزعفران تفت دادم پیاز رنده شده وتفت داده شده ک پیاز سبک بشه رواضافه کردم
گذاشتم با یک لیوان اب بپزه تا دراخر یکم از آب مرغ بمونه
میریم سراغ برنج باقالی روباکمی نمک گذاشتم بپزه وقتی باقالی جوشید کف روشو برداشتم
با روغن وشوید خشک تفت دادم
برنجو ک آبکش کردم لابه لا باقالی وشوید پودر شده وکمی ادویه پلویی ریختم گذاشتم رو حرارت تا برنج دم بکشه روی روی برنج کره آب شده ریختم گذاشتم دم بکشه.
@shirini71❤️
#قووتو یا #قاووت
اصلی ترین و سنتی ترین مواد لازم قووتو عبارتند از:👇
• تخم خرفه 500 گرم
• بذر کتان 200 گرم
• جو 250 گرم
• شاه دانه (کنف) 200 گرم
• تخم کاهو 200 گرم
• موردانه 100 گرم
• تخم گشنیز 150 گرم
• تخم آفتابگردان 200 گرم
• سیاه دانه 100 گرم
• کنجد 200 گرم
• جدوا 25 گرم
• هل باد 50 گرم
• هل سبز 10 گرم
• شقاقل 20 گرم
• خشخاش 250 گرم
• قهوه 150 گرم
• تاجریزی (روپاس) 50 گرم
• دارچین 5 گرم
• زنجبیل 5 گرم
• فلفل سیاه 5 گرم
• ریشه جوز 10 گرم
• مرزنگوش (مرزنجوش) 10 گرم
• آویشن 10 گرم
• زنیان 10 گرم
• عاقرقرحا 5 گرم
• زعفران 5 گرم
• مغز بادام 25 گرم
• مغز فندق 25 گرم
• بادام هندی 25 گرم
• مغز پسته 25 گرم
• مغز گردو 25 گرم
• انجیر 25 گرم
• نارگیل 25 گرم
• نخود 100 گرم
• جوز هندی 10 گرم
• میخک 5 گرم
• بهارنارنج 10 گرم
• بابونه 25 گرم
• رازیانه 5 گرم
• افتیمون 25 گرم
نکته ی مهم در برشته کردن مواد قووتو یا قاووت:
موادی که نیاز به برشته کردن آنها است: تخم خرفه، بذر کتان، جو، شاه دانه (کنف)، تخم کاهو، موردانه، تخم گشنیز، تخم آفتابگردان، سیاه دانه، خشخاش، قهوه.
روش تهیه:
ابتدا تمام مواد را تمیز کرده، سپس برشته کنید و همه مواد را با هم ترکیب کرده و به نسبت وزن ترکیب بدست آمده 2 برابر شکر اضافه کرده سپس آسیاب کنید.
طرز استفاده:
معمولا روزانه چند قاشق از قووتو را مصرف میکنند. برخی نیز آن را در آب جوش میریزند و استفاده میکنند. گرچه میتوان آن را با شیر یا چایی نیز مصرف کرد.
✅ عزیزان این مواد رو میتونید سلیقه ای هر کدوم رو خواستید آسیاب کنید .
من خودم فقط مغزهای آجیلی خام رو با دونه خرفه و زنجبیل درست میکنم خیلی مقوی هستش
وگاهی هم اگه نخوام نگهداری کنم کاکائو تخته ای توش رنده میکنم .
مغز گردو نمیریزم .
@shirini71❤️