eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
👈مواد لازم نصف یک گل کلم کوچک 1عدد پیاز رنده شده و آبگرفته 1عدد تخم مرغ 3قاشق غذاخوری پر پودر سوخاری 1مشت جعفری ریز خرد شده نصف قاشق چای خوری جوش شیرین (سرصاف) زیره پول بیبر یا فلفل قرمز ترکی فلفل سیاه نمک روغن برای سرخ کردن 👈طرز تهیه ابتدا گل کلم ها را بشوبید و خرد کنید و در آبی که جوش هست بربزید و 10 دقیقه بجوشانید و بپزید.بعد از  این زمان گل کلم ها را در آبکش بریزید و آب آنها را بگیرید و بعد از اینکه سرد شدند آنها را له کنید.در این فاصله گل کلم های له شده  را فشار داده و آب آنها را نیز بگیرید.(مایه کوفته نباید اصلا آب داشته باشد چون موقع سرخ کردن وامیره و خرد میشه) همه مواد را در ظرفی که میخواهید ورز بدید بریزید و تا زمانی که با  هم کاملا ترکیب شوند ورز بدید و از مایه کوفته تکه هایی اندازه گردو بگیرید و گرد کنید و بعد روی آنها را با دست کمی فشار دهید تا شکل کوفته بگیرد.سپس آنها را در یخچال کمی استراحت دهید . و در آخر در روغن داغ دو طرف آنها را سرخ کنید.کوفته ها بدون اینکه از هم بپاشند به خوبی
🔷 مواد لازم گلوکز خونگی مواد اصلی شکر ۱ لیوان آب ۱ لیوان آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری آب سرد ۱ قاشق غذا خوری طرز تهیه شکر و آب را داخل قابلمه کوچکی بریزید و مخلوط کنید.قابلمه را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر حل شود.وقتی شروع به ریز جوش زدن کرد هم نزنید و بگذارید روی شعله متوسط تا جوش بزند(حدود ۵ دقیقه) یک قاشق آبلیمو و یک قاشق آب سرد اضافه کنید و مخلوط کنید و همچنان بگذارید جوش بزندتا جایی که وقتی نوک قاشق از شیره را داخل کمی آب سرد ریخته و با نوک انگشت سعی کنید اون شیره رو جمع کنید اگر جمع شد(مانند تصویر مراحل) و تونستید داخل دست بگیرید گلوکز آماده هست و گاز رو خاموش کنید. گلوکز بعد از سرد شدن سفت خواهد شد پس به این نکته توجه کنید و نذاریدبیش از حد روی گاز بمونه.بعد از سرد شدن داخل ظرف درب دار گذاشته و در یخچال یا کابینت نگهداری کنید.گلوکز رو موقع استفاده اگر خیلی سفت بود کمی روی بخار کتری قرار بدین تا نرم تر شود.
🔴🔴تهیه بستنی قیفی خانگی مواد اولیه : 🔴 برای قیف بستنی : خامه (پر چرب) 1 فنجان عصاره وانیل 1 و نیم قاشق چایخوری شکر پودری 1 و نیم فنجان آرد 1 و نیم فنجان دارچین (آسیاب شده) 1/4 قاشق چایخوری نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری 🔴 برای بستنی : خرده شکلات (کمی شیرین) 1 و نیم فنجان کره (بدون نمک) 5 قاشق سوپخوری بستنی وانیلی 2.5 لیتر مغز آجیل (خرد شده) مواد تزئینی تافی (خرد شده) با یک همزن خامه پر چرب را با عصاره وانیل با سرعت بالا 5 دقیقه بزنید تا غلظت موس پیدا کند. آرد؛ شکر پودری، دارچین و نشاسته ذرت را در یک کاسه هم بزنید سپس مخلوط مواد خشک را به آرامی داخل مواد مرطوب بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. در ظرف را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و 30 دقیقه در دمای اتاق بگذارید. تابه ی گریل دو طرفه را با دمای نسبتاً بالا (375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتی گراد) داغ کنید. 1 قاشق سوپخوری خمیر را وسط تابه بریزید و در آن را ببندید و وافل را 90 ثانیه بپزید. وافل را به سرعت از تابه بیرون بیاورید و دور قالب قیفی شکل خود بپیچید تا شکل بگیرد و انتهای آن را به هم فشار دهید تا نوک قیف بسته شود. بگذارید قیف 1 دقیقه دور قالب بماند و خنک شود. همین مرحله را برای باقی خمیر هم تکرار کنید. بستنی را 15 ثانیه تا موقعی که راحت بشود آن را با ملاقه کشید در ماکروویو قرار بدهید. هر قیف را با بستنی پر کنید و بعد از پر کردن داخل فریزر قرار دهید. قیف ها را حداقل 30 دقیقه فریز کنید. خرده شکلات و کره را در یک قابلمه دوجداره یا در ماکروویو آب کنید. و با یک کاردک هم بزنید تا کاملاً آب شوند و یکدست شوند. نوک قیف های فریز شده را یکی یکی در شکلات اب شده بزنید و بلافاصله با مغز آجیل خرد شده یا مواد تزئینی تزئین کنید. قیف ها را دوباره در فریزر بگذارید و اجازه بدهید قبل از سرو کردن 15 دقیقه در آن بمانند. نکته: برای اینکه بستنی از ته قیف چکه نکند ابتدا چند خرده شکلات یا مقداری مغز آجیل داخل آن بریزید. شکلات به شدت داغ خواهد بود پس قیف های بستنی بایستی کاملاً یخ زده باشند که وقتی آنها را در شکلات می زنید بستنی آب نشود. مواد تزئینی دلخواه خود را بلافاصله روی شکلات بریزید چون خیلی سریع سفت می شود.
@shirini71 🥐 ✅مواد لازم: پودر مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای 6 قاشق غذاخوری یا 90 گرم آب ولرم 1/2 پیمانه به اضافه 1 قاشق غذاخوری یا 130 میلی لیتر نمک 1 قاشق چای خوری دارچین 1 قاشق چای خوری پودر زنجبیل 1 قاشق چای خوری تخم مرغ 1 عدد زرده تخم مرغ 1 عدد پوره کدو حلوایی 1 پیمانه یا 245 گرم کره دو تا 50 گرم جداگانه نرم و به دمای محیط رسیده آرد 4 پیمانه یا 565 گرم یا به میزان لازم ✅طرز تهیه: مایه خمیر را با نصف قاشق چای خوری شکر و یک چهارم پیمانه از آب ولرم مخلوط کنید و 5 تا 10 دقیقه استراحت دهید تا حجیم شود و پف کند . اگر پف نکرد یعنی یا آب زیاد داغ بوده یا مایه خمیر کهنه بوده و باید دوباره درست کنید وگرنه نان پف نخواهد کرد. حالا بقیه آب ولرم و بقیه شکر و نمک و دارچین و زنجبیل و تخم مرغ و زرده تخم مرغ و پوره کدو حلوایی را با مایه خمیر مخلوط کنید. میتونید از پایه پدال همزن یا یک قاشق چوبی کمک بگیرید. کره نرم شده را به مواد اضافه کنید و آرد را کم کم اضافه کنید. اگه از همزن پایه دار استفاده میکنید با سری خمیر زن مخلوط کنید اگه همزن ندارید با یک قاشق چوبی مواد را مخلوط کنید تا قابل ورز دادن بشه بعد 5 دقیقه با دست ورز بدید تا خمیر کمی حالت کشسان پیدا کنه. مقدار آرد بستگی به نوع آرد داره پس باید کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه ولی زیاد هم آرد اضافه نکنید که خمیر خشک نشه. روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و در جایی گرم قرار دهید تا ور بیاید. حدود یک تا دو ساعت. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هرکدام را روی سطح آرد پاشی شده به شکل دایره باز کنید و روی هر کدام کره نرم شده را بمالید. با یک کاتر پیتزا مانند تصویر به 12 قسمت ببرید. هر برش را از خارج لوله کنید و به سمت داخل بروید و داخل سینی فر بچینید. روی خمیر ها را با پارچه تمیزی بپوشانید و یک ساعت دیگر صبر کنید تا حجم آنها دوبرابر شود. بعد نان ها را در طبقه وسط فر 180 درجه از پیش گرم شده بپزید تا زمانی که روی آنها طلایی شود بستگی به دمای فر بین 20 تا 30 دقیقه طول میکشد.
1 . ترکیب آب ولرم و مایه خمیر و شکر که حباب زده و پف کرده 2 خمیر ور آمده و حجیم شده 3 خمیر را به شکل دایره باز کنید و با کاتر پیتزا یا چاقوی تیز به 12 قسمت برش بزنید 4 نحوه پیچیدن خمیرها به شکل نان کروسان ✅ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁🍁🍁 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +دو تیکه پیتزا+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری) @shirini71
⛱ لیوان آب بعد از بیدار شدن: کمک به فعال سازی اندام ها لیوان قبل از هر وعده: کمک به هضم👌 لیوان پس از حمام: جلوگیری از فشار خون بالا👌 لیوان قبل از خواب: جلوگیری از سکته قلبی👌   👇👇🏿👇 🍏 @shirini71