#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_هفتاد_و_چهارم
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +دو تیکه پیتزا+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری)
@shirini71
#کماج_(تابه ای)
صبحانه
آرد برنج 1 لیوان(دسته دار فرانسوی)
آرد سفید قنادی(یا آرد گندم) 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
شکر سه چهارم لیوان
ماست 3 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
گلاب یک چهارم لیوان
زعفران 1 قاشق چایخوری
پودر هل مقداری
شیر یک چهارم لیوان
پودر نارگیل یک قاشق مرباخوری
روغن مایع برای سرخ کردن نصف فنجان
ابتدا آرد برنج و آرد گندم را با ماست کاملا مخلوط کردم(با قاشق) بعد تخم مرغها را اضافه کردم و خوب هم زدم بعد شکر،گلاب،شیر،پودر نارگیل،بکینگ پودر و زعفران و هل را اضافه کردم و هم زدم(چون شکر آب میندازه خیلی هم نزدم) حالا تو تابه نچسب روغن ریختم گذاشتم داغ بشه بعد حرارت را کم کردم کل مواد رو تو تابه ریختم درشو گذاشتم تا پف کنه(چهل دقیقه روی حرارت گذاشتم) بعد برگردوندم تا طرف دیگرش هم کاملا سرخ بشه.(برای رویه ی دیگر درش رو نزارید). میتونید مثل کوکو با ملاقه بریزین و سرخ کنید.
@shirini71
هدایت شده از یا صاحب الزمان (ف-م)
#پنینی_مرغ
فيله مرغ و با بيفتك كوب زدم با كره و كمي سير تفت دادم نمك و فلفل و كمي زعفرون و اويشن زدم
قارچ و بلانچ كردم و با كمي جعفري خورد شده به فيله ها اضافه كردم تو اين مرحله هم ميتونيد يك قاشق سس مايونز بهش بزنيد يا يك قاشق خامه
من خامه زدم😇
نون گرد ميني همبرگر رو از وسط برش زدم روش سس زدم و فيله مرغ رو روي نون گذاشتم و روش از مخلوط قارچ و جعفري و خامه ريختم و تيكه بعدي نون رو روي مواد ساندويچ گذاشتم و تو دستگاه ساندويچ ساز روي صفحه گريلش گذاشتم دو تا سه دقيقه موند برشته شد ي سري و برش زدم ي سري و درسته سرو كردم
@shirini71
#پف_پفی_هندوانه
برای این مقدار ک تو عکس میبینید
ژله انار ۲عدد،ژله(سبز رنگ) لیموی یا کیوی ۱عدد،اب جوش ۲/۳ لیوان (برای هر بسته ژله ۱/۳ لیوان اب در نظر بگیرید+ نصف ق.غ گلوکز یا عسل)ژله رو با اب جوش مخلوط هم زده تا شفاف شه، گلوکز یا عسل رو اضافه و مخلوط کرده،بعد با همزن برقی ۷ تا ۸ دقیقه زده تا فومی شه زیاد نزنید وگرنه سفت میشه و خوب تو ظرفتون صاف و یکدست نمیشه، قالب رو چرب کرده کفش پودر نارگیل بریزید، موادمون رو توی قالب ریخته روشو صاف میکنیم، تو فضای اشپز خونه یا یخچال بزارید،ژله سبزمونم با همین روش اماده کرده روی لایه قرمز ریخته و یک ساعت میزاریم یخچال ،بعد کف ی سینی رو پودر نارگیل پاشیده روش برمیگردونیم و برش بزنید امادست
@shirini71
سیر ترشی با شیره انگور فوری
سیر 1 کیلوگرم
نمک1 قاشق غذاخوری
شیره انگور1/2 پیمانه
نبات چند تکه
سرکه به میزان لازم
بوتههای سیر را شسته و اجازه دهید کاملا خشک شوند. پوستههای رویی سیر را جدا کنید، طوری که فقط یکی دو لایه از پوسته سیر باقی بماند. بوتههای سیر را در بطریهای شیشهای بچینید و تکههای نبات را لا به لای آنها قرار دهید. سرکه، شیره انگور و نمک را در ظرفی مخلوط کنید و سپس آن را روی سیرهای موجود در بطریهای شیشهای بریزید، طوریکه روی سیرها را کاملا بپوشاند. درب بطریها را محکم ببندید. در قابلمهای آب را به جوش آورید و سپس بطریها را در قابلمه آب جوش قرار دهید، طوریکه تا دو سوم ارتفاع بطریها در آب جوش قرار گیرد. اجازه دهید آب به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد، سپس حرارت را خاموش کرده و بطریها را پس از خنک شدن از آب خارج کنید. بطریها را در جای تاریک و خنک قرار دهید و فرصت دهید حداقل ۴۰ روز بمانند تا سیرها رسیده و آماده مصرف شوند.
@shirini71
#خورشت_قیمه_به
#قیمه_به
سلااام سلاامم😎
اومدم با یی غذای شیرازیه اصیلِ خوشمزه ی دیگه که مطمئن ام دوس میدارین🤗
مواد لازم برای تهیه قورمه به:
گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
به بزرگ ۱ عدد
شکر ۲ قاشق غذاخوری
زعفرون دم کرده ۲ قاشق چایخوری
پیاز ۱ عدد
لپه خام ۱/۲ لیوان
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه،نمک و فلفل به مقدار لازم
لپه ها رو چند ساعت قبل تو آب بخیسونین دو بارم آبشو عوض کنین.
حالو گوشت گوسفندو رو خرد کنین و با پیاز خرد شده داخل قابلمه بریزین.یکمی روغن اضاف کنین و تفت بیدین تا رنگ گوشت تغییر کنه. بعدشم ۴ لیوان آب ، زردچوبه، نمک و فلفل اضاف کنین و در قابلمه رو بیذارین و با حرارت ملایم اجازش بدین تا گوشتو بپزه.
بعد ایکه آب گوشتو نصف شد و گوشت پخت باید لپه ها،به خرد شده، زعفرون و شکرووو رو اضاف کنین. یکمی هم بزنین تا مواد مخلوط شه.حالو در قابلمو رو بیذارین و با حرارت کم اجازه بدین خورشت خوب جا بیفته. تو این مدت اگه آب خورشت کم شد مقداری آب جوش اضافش کنین ده دقیقه قبل ایکه آماده شه آبلیمو رو اضاف کنین. آخر سری خورشت به قورمه رو تو ظرف بکشین و همراه پلو سرو کنین😋
@shirini71
#مرغ_پرتقالی
بیصبرانه منتظر بودم پرتقال تازه از راه برسه و طعم جادویی این غذا رو یه بار دیگه تکرار کنم . فکر کنم بار سومی بود که درستش کردم و برای من از اون طعم هاست که با چشیدنش ، چشمام بسته میشه 😌 .
. .
برای درست کردنش ، اول دوتا رون مرغ رو با روغن زیتون و ادویههایی مثل پودر سیر ، فلفل سیاه ، پاپریکای دودی نمک ، رنده پوست پرتقال و رزماری طعمدار میکنم . بعد یا میذارم توی فر کباب بشه ( کانوکشن دمای 200 درجه ، سی دقیقه ) یا سرخش میکنم . تا مرغ آماده بشه آب پرتقال تازه میگیرم بهش دو قاشق غذاخوری عسل اضافه میکنم و مرغ آماده شده رو داغ داغ توی مخلوط عسل و پرتقال میغلتونم و چند ثانیه میذارم بمونه ، بعد درش میارم و روش کنجد میپاشم .
با کته یا پوره سیب زمینی امتحان کنید . مشتری میشید ، .
قول میدم 😁✋🏻
.
اون گل رز خوشگل پایین بشقاب ، مربای بالنگه که محض خوشگلی گذاشته بودمش اما مزهاش با این مرغ پرتقال-عسل-کنجدی 😁😁😁 خیلی خوب شد .
@shirini71
#بورک_صدفی_مجلسی
#یوفکا
یوفکای تازه یک بسته
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
آرد گندم دو ق غ
روغن مایع یک لیوان
سرکه دو ق غ
سیاه دانه و یا کنجد برای روی بورک
زرده تخم مرغ یک عدد برای روی بورکها
یوفکاهای را به شکل مثلث برش بزنید و کنار بذارید.در بک کاسه آرد و روغن و سرکه را خوب هم بزنید تا یکدست شود.
پیازها را نگینی خرد کنید و سرخ کنید و گوشت را اضافه کنید و خوب تفت بدید و نمک و فلفل اضافه کنید. کنار بگذارید تا خنک شود.
مانند کلیپ مخلوط روغن را با برس به همه جای یوفکا آغشته کنید و انگشتتون را انتهای قسمت مثلث بگذارید و به سمت بالا بکشید تا یوفکا جمع بشود،سپس کناره های یوفکا را به هم نزدیک کنید و از مایه گوشتی یک ق روی آن بگذارید و یواش رول کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید،بچینید. ودر آخر با برس زرده تخم مرغ روی بورکها بمالید و کنجد و سیاه دانه بپاشید.
سپس بورکها را در فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزید تا روی بورکها طلایی شود.
مواد داخل بورک را میتونید تغییر بدید بنا به سلیقه خودتون.پنیر و جعفری،یا سیب زمینی پخته تفت داده شده و...
@shirini71
#شیرینی حبابی
گردویی
مواد لازم:
💜۲۵۰ گرم آرد قنادی
💜۱۰۰ گرم پودر قند
💜۴۰ گرم پودرگردو
💜 ۱عدد سفیده تخم مرغ
💜وانیل نصف قاشق چ
💜بکینگ پودر ۱ قاشق چ
💜 ۱۲۵ گرم مارگارین یا کره نرم
💜ژله بریلو رنگی
طرز تهیه: 🔻🍴🍪
کره نرم و پودر قند الک شده را داخل ظرفی بریزید وبا همزن ۴ دقیقه هم بزنید
سفیده و وانیل را اضافه کرده و با همزن هم زده بمدت یک دقیقه
پودر گردو اضافه شود و همزده
و آرد و بکینگ پودر الک شده را در کم کم بریزید و با لیسک هم زده تا مخلوط شود و بعد با نوک انگشتان مخلوط کرده تا خمیر نرمی بدست بیاد
خیلی هم ورز ندین وگرنه شیرینی به روغن میفته و خشک میشه
💠 حواستون باشه آرد را با کنترل و کم کم بریزید تا خمیر نرمی شود ، خمیرتون نباید سفت شه ، بسته به منطقه و آب وهوا آرد یک یا دو قاشق اضافه میاد یا کم میاد یا همه ی آرد مصرف میشود
سپس تیکه هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید کمی با دست روی شیرینی ها فشار بدید سپس با سر مداد (پلاستیک بکشید ) گودی هایی رو ایجاد کنید.
و در فر 160 درجه که از یک ربع قبل گرم کرده ایدبزارید تا وقتی که کمی رنگش تغییر کند بپزید( حدود 10 الی 20 دقیقه ، به حرارت فر شما بستگی دارد).
بعد از خنک شدن گودی ها را با ژله بریلو رنگی پر کنید
👩🍳⛱🥣@shirini71
#پیراشکی_اسفناج_قارچ
موادلازم برای خمیر
آرد سفید ۵۰۰گرم
خمیرمایه ۱قاسق غذاخوری
ماست ۱پیمانه
شکر۱قاشق غذاخوری
نمک ۱قاشق چایخوری
روغن مایع ۲قاشق غذاخوری
آب ولرم ۱پیمانه
سیب زمینی پخته رنده شده ۱عدد متوسط
طرز تهیه
اول ازهمه خمیرمایه رو فعال میکنیم آب ولرم روباشکر توی ظرفی مناسب مخلوط میکنیمبعد خمیرمایه رو روی سطح آب میپاشیم باقاشق چوبی سعی کنید هم بزنید چون خمیرمایه خیلی حساسه خیلی کم هم بزنید بادرب بسته بزارین حدود ۱۰دقیقه استراحت کنه وفعال بشه آرد سفید رو توی ظرفی مناسب همراه بانمک وخمیرمایه فعال شده مخلوط می کنیم بعدسیب زمینی رنده شده و ۱لیوان ماست روهمراه باروغن اضافه می کنیم وحدود نیم ساعت ورز میدیم عزیزان توصیه می کنم ۱پیمانه از آرد رو بردارین بزارین کنار اگر خمیرچسبناک بود یواش یواش به خمیرآرد باقیمانده رو اضافه کنید تا خمیرسفت نشه
خمیرخیلی لطیفیه وقتی چسبندگیه خمیرکم شد توی ظرفی مناسب کنی باروغن چرب می کنیم وخمیررو توش قرارمیدیم دربش رو حتما بزارین وکیپ کنید توی یک حوله یا یک پارچه بزارین توی فرگازخاموش یا کابینت حدود ۱تا۱ساعت نیم برای استراحتش کافیه حالا روی کانتریاتخته کارتون آرد پاشی کنید اگردوست دارین پیراشکیه کنجدی داشته باشین می تونید روی تخته کهر کمی کنجد بپاشین خمیررو به ۳چانه تقسیم کنیدچونه رو روی سطح آرد پاشی قرار بدین پهنش کنید به قطر نیم سانت کمترهم باشه چه بهتربااستفاده از کاترگرد یایک کاسه لبه دارروی خمیر رو برش بزنید روی قسمتی از خمیرموادگوشتی یاسبزیجات بامقداری کم پنیرپیتزا مطابقه تصاویری که گذاشتم قرار بدین لبه ها رو فیکس کنید وشکل بدین ودرون روغن فراوان سرخ کنید خیلی بافت نونش لطیف وپوکه سالیانه ساله دارم بااین روش درست می کنم خیلی از رسپیش راضیم 😋🤗ا
نکته من برای مواد توی پیراشکی نیم کیلو اسفناج وقارچ نگینی رو گذاشتم باحرارت خیلی ملایم بخار پز بشن بعد کمی روغن وپیاز داغ وکمی زردچوبه وادویه ونمک معطربهش اضافه کردم وقتی کاملا جا افتادوسرد شدباکمی پنیر پیتزا وسط خمیر قرار دادم بی نهایت خوشمزه شد😊😋.
@shirini71
💝:
#نان_شیرمال_هندوانه_ایی
. .
نان شير مال
مواد لازم؛
شيريك و يك پنجم پ
، روغن ١/٢ پ
، شكر ٥ ق س
، نمك ١/٢ ق چ
، خمير مايه١ ق س
، ارد ب ميزان لازم
طرز تهیه :
شير ولرم و ١ ق از شكر و خمير رو مخلوط و ١٠ دقيقه استراحت داده تا پف كنه
بعد روغن و نمك و بقيه شكرم اضافه ميكنيم و هم ميزنيم و بعد ارد..... تا خمير لطيفي بدست ايد،١ ساعت استراحت ميديم تا خمير حجيم شود..... وقتي خميرو درست كرديد ٣ قسمتش كنيد ب يكيش رنگ قرمز ، يكيش سبز و يكيشم همونطور ساده . خمير قرمزو باوردنه ب شكل مستطيل باز كنيد بينش كشمش بريزيد ك مثلا تخمه #هندوانه س بعد رول كنيد ، خمير سفيد و باز كنيد رول قرمزو داخلش بزاريد و رول كنيد ، حالا خمير سبزو باز كنيد و اون خميرا ك باهم رول شدنو بزاريد داخلش و دوباره رول كنيد ..... طول خمير ها بايد اندازه قالبتون باشه..
. داخل قالب لوف رو چرب و كفش كاغذ بندازيد و خميرو بزاريد داخلش روشو با روغن و شير رومال كنيد روشو با رنگ خوراكي و قلمو خط بندازيد ك شبيه پوست هندوانه بشه و در فر گرم شده رو درجه ١٨٠ ب مدت ٤٠ تا ٥٠ دقيقه قرار بدين
@shirini71
#کروکت_سیب_زمینی
#فست_فود
سلام دوستای گل و نازنینم شبتون بخیر و شادی 😍
کروکت سیب زمینی گزینه مناسب واسه وقتی که نمیدونیم شام چی درست کنیم خصوصا که همه عاشقشن خصوصا بچه ها و بدغذاهایی مثل من 🙈
چند تا سیب زمینی و آبپز کردم بعد پوست کندم خنک شد رنده کردم بهش نمک و فلفل زردچوبه و ادویه و پودر سیر زدم و خوب ورز دادم حتما باید خنک باشه ها بعد یکم ازش برداشتم کف دستم باز کردم وسطش مرغ پخته ریش ریش شده و فلفل دلمه ای خورد شده گذاشتم و کمی پنیر پیتزا بعد چوره سیب زمینی و تو دستم جمع کردم و گردش کردم یه نکته بگم عزیزان مواد میانی کاملا اختیاریه میتونید گوشت چرخ کرده قارچ سوسیس کالباس یا هر چیز دیگه ای بریزید حالا گوله های سیب زمینی که آماده کردین تو آرد سفید بغلتونید یه عدد تخم مرغ و تو یه ظرفی بشکونید با چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیاد گوله های سیب زمینی و بعد اینکه تو آرد غلتوندید بزنید تو تخم مرغ بعد پودر سوخاری بعد تو روغن داغ سرخش کنید واقعا خوشمزست
#سیب_زمینی_تنوری 😋
سیب زمینیا رو با پوست خوب خوب بشورید بعد خوردش کنید بازم بشورید بعد خوب خشکش کنید بعد یک قاشق روغن زیتون و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر و کمی جعفری اضافه کنید و هم بزنید فرتون و ده دقیقه از قبل روشن کنید گرم بشه بعد سیب زمینیا رو تو سینی فر بچینید و بزارید تو فر به مدت یک ربع با دمای 170 درجه
خیلی خوشمزه میشه و رژیمی حتما امتحان کنید
@shirini71
#ترشی مخلوط
گل کلم نصف ۱ عدد (متوسط)
خیار ۳عدد حلقه شده
هویج ۲ عدد حلقه شده
فلفل تند۲۰ عدد (من تند دوس دارم. میتونید ۱۰ دونه بزارید)
کرفس ۳ شاخه (برگا رو جدا کنید)
سیر ۱ بوته
بادمجون ۲ عدد نگینی شده
نمک ۱ و نیم قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق پر
پودر گشنیز ۱ قاشق سرخالی
موسیر ۱۰۰ گرم
سیاه دانه ۱ قاشق غذاخوری پر
اول از همه مواد مورد نیاز رو خوب میشوریم و میزاریم خشک بشن اگر خشک نشن ترشی کپک میزنه. سبزیجات رو خرد کرده نمک سیاه دانه پودر گشنیز و موسیر و زردچوبه رو اضافه میکنیم و سرکه رو اصافه کرده مخلوط میکنیم و روی حرارت میزاریم تا زمانی ک رنگ خیار عوض بشه اماده اس میزاریم خنک بشه و توی ظرف تمیز و خشک میزاریم ۲۰ روز بعد کاملا جا افتاده و اماده اس
نکات کلیدی
۱_ب هیچ عنوان سبزیجات و ظرفتون خیس یا نرطوب نباشه کپک میزنه.
۲_اصلا قاشق فلزی توی طرف ترشی نزارید و ترشی ک استفاده کردید اضافشو برنگردونید باعث میشه کپک بزنه
۳_ ظرف ترشی رو محکم ببندید تا زمانی ک آماده بشه اگر هم باز کردید و چک کردید دوباره محکم کنید.
۴_ ترشی رو جای خنک نگه دارید دور از نور آفتاب.
این ترشی درصد کپک زدنش خیلی خیلی پایین هست. پس با خیال راحت آماده کنید. نزارید مواد زیاد پخته بشه. همین ک تغیر رنگ دادن کافیه این روش برای زودتر رسیدن ترشی هست.
با این مواد ی ظرف ۳ لیتری (سرکه) ترشی دارید.
@shirini71
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_هفتاد_و_پنجم
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک عدد تخم مرغ آبپز+دو کف دست نان سنگک+یک عدد خرما+چای(250کالری)
🍀 #میان_وعده :دو عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +5 قاشق پلوساده+3قاشق خورشت قیمه(350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک تیکه شکلات تلخ+شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک تکه کباب تکه ای+یک کف دست نان سنگک( 270کالری)
@shirini71
🤔#صبحانه_چی_بخوریم؟
یه #صبحانه سالم و مقوی،هم واسه کسایی که رژیم دارن،هم واسه بچه ها 😍👌🏻
🥛مواد لازم :
شیر ۴ لیوان
جو دو سر پرک ۳ لیوان
دارچین یک ق غ سرپر
عسل به مقدار دلخواه
🍵طرز تهیه :
اول از همه شیر و جو رو مخلوط و ۲۰ دقیقه زمان میدیم تا جو لعاب بندازه
بعد دارچین رو اضافه و سر آخر عسل رو به مقداری که میخواین شیرین باشه میریزیم و خوب هم میزنیم و ۳ دقیقه بعد از رو گاز بردارین و با میوه های تازه سرو کنین.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
#هویج_پلو
@shirini71
مواد لازم:
هویج 5 عدد متوسط
برنج 1 کیلوگرم
شکر 1 پیمانه
زعفران 3 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
خلال بادام به میزان لازم
خلال پسته به میزان لازم
مرغ به میزان لازم
✍️طرز تهیه:
1. هویج ها را به اندازه کبریتی خرد میکنیم .
2. شکر را در آب ریخته روی حرارت قرار میدهیم تا شکر کاملا حل شده و مایع به قل زدن بیفتد .
3.هویج ها را در شربت ریخته و حرارت میدهیم تا نرم شود .
4. برنج را آب کش کرده و لا به لای برنج هویج ها را میدهیم لایه لایه بالا می آییم . برنج را روی حرارت قرار داده تا بخار بدهد . بخار که بلند شد دم کنی گذاشته و شعله را کم میکنیم. حدود 45 دقیقه تا یک ساعت زمان میدهیم تا دم بکشد .
5. یک روش دیگر در این مرحله هست که از آن راه هم میتوانید این غذا را تهیه کنید . خلال های هویج را با کمی کره تفت داده و شکر را اضافه کرده با کمی آب تا به خورد هویج ها برود و لا به لای برنج بدهید .
6.پس از آماده شدن غذا . غذا را در دیس مناسب کشیده و روی آن را با خلال بادام و پسته که کمی تفت خورده تزیین میکنیم .
7. کنار این غذا میتوانید از مرغ زعفرانی یا بلدرچین استفاده کنید
#خورشت_کرفس
#تزیین_پلو
خورشت کرفس دستورای مختلفی داره البته از نظر نوع چاشنی!
اول از همه بعضی ها به عنوان چاشنی داخل خورشت کرفس رب گوجه کمی میریزند و رنگ آن یخورده به قرمزی میزند. بعضی ها آب نارنج یا آبغوره. بعضی ها لوبیا میریزند مثل قورمه سبزی شود.
من برای چاشنی فصل غوره، غوره می گیرم و می جوشونم و صاف میکنم و درون فریزر بسته بندی میکنم و برای چاشنی خورشت کرفس و قورمه سبزی استفاده میکنن. اینکار باعث میشه لعاب بهتری را داشته باشید. دوم اینکه من برای سبزی خورشت کرفس از سبزی سرخ شده قورمه سبزی استفاده میکنم بعضی ها از برگ خود کرفس و جعفری و نعنا استفاده می کنند.
اول از همه ساقه های کرفس را تمیز کرده و یک دست خرد کرده بعضی ها مورب و درشت تر برش میزنند. حالا بریزید توی روغن و 10 دقیقه بگذارید تا نرم شود.
در یک قابلمه دیگر مقداری روغن ریخته و پیاز رنده رنده شده را سرتف داده گوشت را اضافه کرده و یک سرتف داده زردچوبه و فلفل و کمی دارچین و پودر سیر را اضافه کرده کرفس های تف داده شده و سبزی قورمه سبزی را اضافه و آب جوش را درون قابلمه ریخته و درب قابلمه را گذاشته تا گوشت بپزد نیم ساعت آخر پخت پوره ی غوره را اضافه کرده و می گذاریم خورشت جا بیفتد از آخر نمک خورشت را میزان کنید.
.بااستفاده اربرشهای ساقه کرفس وبرگ کرفس پلوراتزیین کردم😍
@shirini71
#ترشی_لیته_بامیه
بادمجان قلمی 2 کیلو
بامیه یک کیلو
گوجه فرنگی 3کیلو
فلفل سبز تند 150 گرم
سیر 250 گرم
پودر گلپر 3 قاشق غذاخوری
سیاه دانه 3 قاشق غذاخوری
ادویه کاری 3 قاشق غذاخوری
نمک 2 قاشق غذاخوری
سرکه قرمز 5/1 لیتر
سر بادمجان ها را جدا کرده ، چهار قاچ کرده و با مقداری آب و نمک می پزیم ( به مدت 10 دقیقه ) ، بعد آن را آبکش کرده و می گذاریم تا سرد شود . این کار برای اینه که تلخی بادمجان گرفته شود .
پس از آن بادمجان پخته شده ، گوجه فرنگی ، بامیه ، فلفل تند و سیر را چرخ می کنیم
مواد را توی قابلمه ریخته سرکه را می ریزیم و مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم، به مدت 5/2 ساعت در حرارت ملایم پخته شود .
نیم ساعت آخر ادویه جات را اضافه می کنیم .
بعد از خاموش کردن گاز مراقب باشید آب به ترشی نرسد چون باعث کپک زدن ترشی می شود . ترشی را در جائی قرار دهید که خنک شود سپس توی ظرف مخصوص ترشی بریزید و در یخچال بگذارید .این ترشی بعد از دو هفته آماده است .
🍇 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍟🍕🍔🍟🍕🍔 با تزیین واسه همه دلبری کن.... آموزش تزیین انواع #دسر، #خورش، #فینگرفود، #سالاد، #ترشی و.
دوستان و اعضا عزیزم به کانال میوه و سفره آرایی من هم همگی دعوتید🙏🙏🙏🙏😊😊😊
#_کیک_شنی
🔻مواد لازم : 📝
▫️آرد سفید ۱ ویک چهارم لیوان
▫️روغن مایع نصف لیوان
▫️شکر سه چهارم لیوان
▫️ماست پرچرب ۱ لیوان
▫️تخم مرغ ۳ عدد
▫️بکینگ پودر ۱ ق غ
▫️هل کمی
▫️پودر نارگیل تفت داده نصف لیوان
▫️شیر عسل نصف قوطی
✍اول شگر و تخم مرغ و هل رو خوب ترکیب کنید با همزن دستی هم بزنید بعد ماست و روغن رو اضافه کنید و در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده رو در سه مرحله اضافه کنید با قاشق فقط به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست بشن بعد قالب را چرب کرده و مواد رو بریزید و چند با بزنید زمین تا هوای اضافی خالی بشه و بزارید فر از قبل گرم شده به مدت ساعت درجه ۱۸۰ . کیک که پخته شد همین طور که داغه شیر عسلی رو میریزید و با قاشق صاف کنید و پودر نارگیل که تفت دادین رو روش بریزین تا کاملا سرد نشده برش نزنید چون خیلی لطیفه و از هم میپاشه .
@shirini71
#کباب_تابه_ای_بابادمجون_کبابی
یک غذای فوق العاااااده خوشمزه و ساده دیگه
در مورد کباب تابه که همه بلدین.
واما برای این روش
اول ۲تا بادمجون متوسط و روی شعله پخش کن بزارید و روی گاز کباب کنید(مثل بادمجون میرزا قاسمی)بعد با ۴۰۰گ گوشت چرخ کرده(کمی چربی داسته باشه بهتره)و ۱پیاز متوسط رنده شده(اب پیاز و نگیرید)و نمک و فلفل و سماق خوووب ورز بدین.
کف تابه رو کمی چرب کنید و گوشت و داخلش پهن کنید.
در دمای ۱۸۰ درجه فر تقریبا ۴۰ دقیقه زمان پخت نیاز دارید.
اگر فر ندارید مثل بقیه کباب تابه ایها روی گاز بپزید.
🚫فقط دقت کنید ورز گوشت با بادمجون و پیاز زیاد باشه تا گوشت حسابی چسبنده بشه و زمان پخت تکه تکه نشه.
@shirini71
#کیک_رولت_اسفناج
طرز تهیه:
تخم مرغ ۳ عدد
آرد یک فنجان
شکر یک فنجان
اسفناج پوره شده یک فنجان
وانیل و پکینگ پودر هر کدام ۱ ق چ خ
خامه قنادی یا کرم شانتی ۲ بسته
توی یه کاسه بزرگ تخم مرغ ها رو به همراه شکر به مدت ۳ دقیقه زده سپس بهش پوره اسفناج رو اضافه کرده و دوباره زده. حالا آرد الک شده رو به همراه وانیل و بکینگ پودر به مواد اضافه کرده و تا زمانی که یکدست بشه با دور متوسط همزن میزنیم.
ظرف مخصوص رولت رو کفشو با کاغذ روغنی میپوشونیم و موادمون رو توش میریزیم و به همه جاش یکسان پخش میکنیم.
سپس توی فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده میذاریم به مدت ۲۰ دقیقه بپزه ولی باز بستگی داره بهش سر بزنید شاید دیرتر یا زودتر از زمانی که اشاره کردم پخت.
✅راستی موادش کمی شل خواد بود چون یه کیک کاملا لطیف و نرم خواهیم داشت اگه موادی که درست میکنین سفت باشه کیکتون سفت میشه پس حواستون باشه☺️
بعد از اینکه از فر دراوردید بلافاصله روی سطح یه پارچه پودر قند بپاشید و کیکتون رو بذارید روش و رول کنید بذاری ۱۵ دقیقه توی اون حالت بمونه سپس خامه رو که آماده کردین رو روی سطح کیکتون کامل پخش کنید و به آرامی کیک رو رول کنید.سعی کنید از سمن طول کیک اونو رول کنید سپس کیک رو برش زده مثل تضویر و اونطوری که دوست دارین تزیین کنید که من با خامه و گردوی آمریکایی تزیین کردم.
@shirini71