#کتلت
سيب زميني انگشتي
@shirini71
طرز تهیه
🔸يه كيلو سيبزميني رو بپزيد. پوستشو بگيريد و با رنده ي ريز رنده كنيد. يه قاشق چايخوري پودر سير، يه قاشق چايخوري پودر پياز، كمي نمك و فلفل و مقداري پودر پنير پارمسان بهش اضافه كنيد و خوب ورز بديد كه باهم مخلوط بشن. حالا يه كم ازش برداريد و اندازه ي دوتا بند انگشت و مثل عكس با دستتون شكلش بديد (مكعب مستطيل).
🔸من توي هركدوم يه دونه از اين پنير كوچولو رنگيا هم گذاشتم بعد فرم دادم بهش. روغن رو بذاريد توي يه ظرف گود كه داغ بشه. بعد سيبزمينيارو بندازيد تو روغن كه حدود ٣ تا ٥ دقيقه طول ميكشه كه سرخ و طلايي بشن. بعد از سرخ شدن هم بچينيدشون توي دستمال حوله اي كه روغن اضافيش گرفته بشه.
♦️توجه داشته باشين كه اين سيبزمينيا به هيچ وجه داخلش روغن نفوذ نميكنه و يه كم اطرافش روغن داره كه با دستمال گرفته ميشه و اتفاقا خيلي هم سبكه
#پاستا_آلفردو🍝🍝
#غذای_فوری
یک بسته پاستای پنه
یک عدد سینه ی مرغ متوسط
یک سوم فنجان کره
نصف بسته خامه
یک لیوان شیر
یک سوم فنجان پنیر پارمسان (رنده شده)
قارچ خورد شده به میزان دلخواه
آویشن نمک- فلفل و زردچوبه به میزان لازم
۳تا۵ حبه سیر بسته به ذائقه
طرز تهیه:
اولْ کاری سینه مرغو رو خورد میکنین، پیازو رو رنده میکنین و با مرغ هم میزنین.
یکمی هم زعفرون بهش اضاف میکنین.
حالوو تفت میدین تا رنگ مرغوو به سفید تغییر پیدو کنه. زردچوبه رو اضافش میکنین. قارچ رو هم همیطوو هم میزنین تا آبش تبخیر شه آویشن و فلفل هم اضاف میکنین.
توو یی قابلمه ای آب میجوشونین پاستاها رو توش میریزین.شیر رو به آب اضاف میکنین تو همی هیرو ویر که آب جوش میاد باید مشغول درست کردن سس مخصوص بشیدااا!
برای سس:
کره رو آب بکنین و با خامه و پنیر میریزین تو یی ظرف و حسابی هم میزنین.
یکمی هم شیر اضافش کنین روی حرارت میذارین و هم میزنین تا یکمی (فقط یکمی) غلیظ شه. اضافه کردن آویشن و فلفل و سیر تو ای مرحلوو خیلی خوبههه.(سیر رو پوره میکنید یا ساطوری خیلی ریز) پاستا ها که ده دقیقه تو آب و شیر جوشیدن آبکش میکنین و به مرغوو اضاف میکنین سس رو هم روی پاستا و مرغتون میریزین و با جعفری و ریحون هم میتونین تزیینش کنین.
@shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_نوزدهم_دی_ماه🦋🦋
💦 8 لیوان اب در طول روز فراموش نشود
❤️ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
❤️صبحانه : 1 کف دست نان ( لواش یا تافتون 2 کف دست ) + 1 قوطی کبریت پنیر + دو عدد گردو+1 استکان چای با عسل شیرین شود
❤️یک ساعت پس از صبحانه : 1 لیوان شیر کم چرب
❤️ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + 10 عدد بادام خام
❤️پیش از ناهار : 1 عدد سیب
❤️ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید +6 قاشق غذاخوری برنج + نصف سیخ کباب کوبیده یا برگ یا جوجه یا ماهی
❤️عصرانه :1 عدد میوه + 1 لیوان چای +1عدد خرما
❤️شام :خوراک لوبیا چیتی یک خورشت خوری سر خالی
❤️نیم ساعت صبح پیاده روی نیم ساعت بعداز ظهر پیاده روی کنید.
@shirini71
. 🥨. #نان_پاركر🥨
.
🥛شير ولرم يك پيمانه
🥚تخم مرغ دو عدد
خمير مايه دو و يك دوم ق.چ
🧀كره ٤٠گرم يا ٤ق.غ
🌾آرد فانتزي حدود ۴پيمانه(ممكنه بيشتر يا كمتر ببره،براي من دقيقا چهار پيمانه مصرف شد)
شكر ٤ق.غ
نمك ١/٢ق.چ
زعفران دم شده (اختياري)
.🥨طرز تهیه:😋
اول نصف شير و با مايه خمير و يك ق.غ شكر مخلوط و بذاريد عمل بياد،شيرتون سرد باشه عمل نمياد،همچنين اگر داغ باشه و انگشت بسوزه،
نصف ديگه شير و با باقيمانده شكر و كره ذوب شده مخلوط كنيد تا شكر حل بشه،
بعد تخم مرغهارو اضافه و مخلوط كنيد،
مايه خمير و بهش اضافه كنيد،
بعد آرد و نمك و بريزيد تو الك و كم كم به موادتون اضافه كنيد .
.
اول با قاشق چوبي هم بزنيد،بعد كه كمي خميرتون شكل گرفت از دستاتون كمك بگيريد و در حدي آرد بريزيد كه خمير به دست نچسبه،يهو كل آرد و نريزيد،خمير كه جمع شد و ديديد چسبنده س،دستتون و آردي كنيد و خمير و ده دقيقه ورز بديد
و بذاريد تو كاسه،روي اونو نايلون بكشيد ،بعد پارچه بپيچيد و بذاريد جاي گرم
.
تا يكساعت تا حجمش دوبرابر بشه
،بعد كه عمل اومد پف خمير و بگيريد و ازش چونه هاي ٥٠گرمي درست كنيد و تو قالبي كه كف اون كاغذ روغني داره كنار هم بچينيد،
دوباره روي اونو نايلون و پارچه بكشيد تو جاي گرم بذاريد تا دوباره حجمش دوبرابر بشه،
بعد رومال بزنيد،
يكعدد تخم مرغ كامل
،يك ق.غ شير
و كمي زعفران.
.
فر و حتتتما با ٢٠٠درجه گرم كنيد،بعد كه نون و گذاشتيد تو فر به ١٨٠كاهش بديد.به مدت بيست و پنج دقيقه،توي فر ظرف آب بذاريد تا نونتون لطيف بشه.
.
اين نون چون شيرينيش كمه در وعده صبحانه با مربا و نوتلا ميتونيد مصرف كنيد.
امروزتون خيلي خيلي قشنگ
@shirini71
نوش جون😋🥨😋🥨😋🥨😋🥨
#پیش_غذا_لبنانی#دیپ🍲🍲
#باباغانوش؛ سُسی که در دنیا معروف است
یکی از سس های خیلی معروف توی دنیا باباغانوش هست. این سس لبنانیه و تشکیل شده از بادمجان و ارده و مثل هوموس نه تنها در لبنان بلکه توی کل دنیا رواج داره. باباغانوش معمولا به عنوان مزه سرو میشه یا همراه ساندویچ خورده میشه و همراه خیلی مناسبی برای پیتای تست شدست. اگر از مزه ارده خوشتون میاد حتما طرفدار این سس خواهید شد.
مواد لازم
بادمجان :1 کیلو
ارده :2 ق غ
لیموترش :1 عدد
جعفری و پیازچه خرد شده :1 ق غ
سیر :4 حبه
نمک و فلفل
ماست 3 قاشق
روغن زیتون 2 تا 3 قاشق
بادمجان را کبابی کنید.
پوست آن را کنده و به همراه سیر و ارده و ماست و روغن زیتون نمک و فلفل و آب لیموترش در غذاساز ریخته و میکس کنبد باباغنوش را در ظرفی ریخته و با جعفری وپیازچه تزیین کنید.
اگر به عنوان پیش غذا در نظر دارید با نان پیتای برش خورده و تست شده سرو کنید.
@shirini71
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲