🍫#کیک_موکا_شکلاتی
🍫#با_سس _آینه ای
🍫آرد..2 پیمانه
🍫شکر..1پیمانه
🍫تخم مرغ..4عدد
🍫پودر کاکائو..2قاشق سوپ خوری
🍫روغن مایع......نصف پیمانه
🍫شیر ..1پیمانه پر
🍫پودر قهوه...1 سوپ خوری
🍫وانیل...نوک قاشق چای خوری
🍫پکینپودر .....1قاشق غذا خوری
مواد لازم برای: سس آینه ای
🍫خامه صبحانه :3 قاشق غذاخوری پر
🍫پودر کاکائو :2 قاشق غذاخوری
🍫شکلات _50 گرم
🍫آب _3/4 لیوان
🍫ژلاتین _یک قاشق غذاخوری
🍫شکر _1 پیمانه
تخم مرغ و وانیل رو با همزن بزنیدبعدشکر رو بریزید باز بزنید .تا حجمش دو برابر بشه و( پودر قهوه و پودر کاکائو داخل شیر ولرم بریزد تا کامل حل بشه.بزارید سرد بشه) روغن رو به تخم مرغ و شکر اضافه کنید .یه یکم با همزن بزنید
بعد مخلوط شیر و قهوه رو بریزد.
پکینپودر رو به آرد اضافه کنید دو بار الک کنید بعد به مواد اضافه کنید خیلی کم با همزن بزنید فقط در حدی که با بقیه مواد مخلوط بشه.
قالب رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید مواد کیک رو داخلش بریزید بزارید داخل فر از قبل گرم شده با درجه 75به مدت 45 دقیقه قرار بدید.
البته درجه حرارت فرها فرق میکنه حتما چک کنید.
حالا بریم سراغ سس
اب، خامه، کاکائو شکر رو باهم قاطی کنید بزارید روی حرارت مدادم هم بزنید
بعد وقتی جوشهای ریز زد گاز رو خاموش کنید و شکلات رو اضافه کنید تا ذوب بشه در آخر هم ژلاتین بنماری شده رو بریزید بعد اینکه کیک سرد شد سس سرد شده رو بریزید بزارید یخچال
بعد سرو کنید کیک خیلی خوشمزه ای هس امیدوارم درست کنید لذت ببرید
🍫نکته :
من داخل کیک پودر فندق و گردو ریختم
🍫نکته :
برا تزیین از پودر نارگیل استفاده کردم
@shirin
#شیر_عسلی_خونگی
شیر عسل برعکس اسمش که همه فک میکنن که حتما با عسل درست میشه توش اصلا عسل نداره و فک کنم بخاطر غلیظ شدن شیر که به حالت عسل در میاد به این اسم معروف شده
درست کردنش خیلی راحت ولی کمی زمانبره ولی به نتیجش میارزه انشالله درست کنید وخوشتون بیاد
اول یه قابلمه گود انتخاب کنید چون اگه کمی قابلمه بزرگ باشه کارتون راحتتره
یک لیتر شیر را را با یک لیوان سر خالی شکر داخل قابلمه ریخته مخلوط کنید و رو حرارت بذارید تا بجوشه
به محض جوشیدن نصف قاشق مربا خوری پکینگ پودر بریزید وخیلی سریع هم بزنید چون شیر کف میکنه و ممکنه سر بره پس سعی کنید خیلی تند هم بزنید که بعد چند لحظه این حالت برطرف میشه
وبعد رو حرارت ملایم هر پنج دقیقه هم میزنید تا ته نگیره
و تقریبا ۵۰ دقیقه وقت میبره که شیر عسلتون غلیظ بشه واواخر کمی وانیل بزنید و مرتب هم بزنید چون زود ته میگیره و توش گلوله گلوله میشه وبعد از رو حرارت بردارید
حتما وقتی شیر عسلی به غلظتی که تو فیلم نشون دادم رسید از رو حرارت بردارید چون بعد خنک شدن کمی غلیظتر میشه
اگه بعد برداشتن از رو حرارت دیدید توش گلوله شده نگران نباشید میتونید یه دور با همزن برقی یا گوشت کوب برقی....بزنید تا کاملا صاف و یکدست بشه
وبعد تو شیشه بریزید وتو یخچال تا ده روز قابل نگهداریه ولی چون یه شیشه کوچیک در میاد زود هم تموم میشه 😉
میتونید برا انواع دسر و روی کیک وبرا صبحانه استفاده کنید
از یک کیلو شیر تقریبا ۳۵۰ تا ۳۷۰ گرم شیر عسل بدست میاد
دستور ترجمه یه رسپیه خارجی هستش که اگه نکات رو رعایت کنید نتیجه؛ عالی میشه
@shirini71
#دسر_شیرعسلی🍮🍯
✍️مواد لازم
شير عسلي الفجر نصف قوطي
شكر نصف پيمانه
شير ٤پيمانه
خامه صبحانه صورتي يك بسته
پودر ژلاتين سه ق.غ
نشاسته ذرت ٣ق.غ
زرده تخم مرغ دو عدد
وانيل نصف ق.چ
آب يك چهارم پيمانه 🍜طرز تهیه
ابتدا شير و شكر و شيرعسلي و نشاسته ذرت و با هم مخلوط كنيد،بذاريد رو شعله ملايم تا شير گرم بشه و شكر حل بشه،بعد دوتا زرده رو با همزن دستي بزنيد و بهش اضافه كنيد .
انقدر رو شعله بمونه و هم بزنيد تا كمي غليظ بشه.
بعد بذاريد خنك بشه.
پودر ژلاتين و با يك چهارم پيمانه آب بن ماري كنيد.
به موادتون اضافه كنيد.
موادتون كه از داغي افتاد كمي ازش برداريد و به خامه اضافه كنيد و باهاش مخلوط كنيد ،بعد به كل مواد اضافه كنيد. يهو كل خامه رو به كل مخلوطتون اضافه نكنيد.
بريزيد تو قالب،به مدت شش ساعت داخل يخچال تا ببنده.
@shirini71
اگه دنبال یه دسر خوش طعم و خاص می گردیید دسر شیر عسلی رو امتحان کنید ,خوش طعم و خوشمزه و مجلسی👌
#دسر_شیر_عسل
#دسرشیرعسلی👆
#پیشغذا
#کلوچه_گوشت_سیبزمینی
این غذا یکی از محبوب ترین غذای کشور تونس که شبهای عید معمولا این غذا رو سرو میکنند
ابتدا دو عدد سیب زمینی متوسط رو آبپز میکنیم،سپس رنده کرده و بهش نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و یک عدد تخم مرغ زده شده هم داخلش میریزیم و مواد رو خوب با هممخلوط میکنیم و یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم،حالا میریم سراغ مواد گوشتی
یک عدد پیاز رو نگینی خرد کرده،داخل روغن سرخ و گوشت چرخ کرده رو هم اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه میکنیم،سپس سیب زمینی های رنده شده رو(اندازه یک نارنگی کوچک برمیداریم)کف دستمون باز میکنیم داخلش یک ق غ مواد گوشتی میذاریم و مثل یک گلوله جمع میکنیم،و داخل یک تخم مرغ زده شده میزنیم،سپس داخل پودر سوخاری میغلتونیم،و داخل روغن فراون داغ سرخ میکنیم
@shirini71
🔷#پیتزا_گوشت_قارچ
ابتدا پیاز رو با زردچوبه تفت میدیم و و گوشت چرخکرده رو بهش اضافه میکنیم و کاملا تفت میدیم تا نرم بشه وابدار باشه زیاددسرخ نکنید . نمک فلفل پودر سیر و کمی آویشن اضافه میکنیم . قارچ رو تفت میدیم با گوشت . روی خمیر پیتزا سس گوجه و آویشن و سپس از مواد گوشتی روش میریزیم . پنیر پیتزا اضافه میکنیم و کمی آب اسپری میکنیم (اسپری کردن آب باعث کش اومدن پنیر میشه ). و فلفل دلمه خرد شده و گوجه خرد شده ذرت رو روش قرار میدیم و پنیر پیتزای فراوون میریزیم و کمی آب اسپری میکنیم مجددا و کمی آویشن و میفرستیم توی فر تا پنیر ها آب بشن و میتونید باز کنید و ببینید زیرش طلایی شده یا نه ؟؟ اگه شده بود برای دو سه دقیقه گریل رو روشن کنید . و پیتزا ی ما آماده ست . اگه یادتون باشه گفته بودم یا خمیر رو خودم درست میکنم و یا از نونوایی خمیر نون باگت فرانسوی استفاده کنید .
نکته اینکه قارچ و ورق ورق کنید و داخل ماهی تابه بریزید یکم ب ابلیمو اغشته کنید..تا سیاه نشهه قارچمون و بزارید ابش یکم کشیده بشه چون اگر خام بریزید رو پیتزا آب میندازه .پیتزا شل میشه
@shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_سی_بهمن_ماه😇😇
💦8 لیوان آب در طول روز میل شود.
💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
💚صبحانه : یک کاسه عدسی
💚یک ساعت پس از صبحانه :1 لیوان چای سبز
💚ساعت ده صبح : ۱ عدد میوه + یک تکه شکلات تلخ
💚نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب
💚ناهار : سالاد بدون سس +نصف تن ماهی کم چرب + پنج قاشق برنج
💚عصرانه : ۱ عدد میوه + دو عدد فندق
💚شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ
💚بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب
💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود.
@shirini71
پنکیک _رنگینکمانی 🌈
4 عدد تخم مرغ، 1لیوان شیر 1 لیوان شکر، 1،استکان روغن مایع، آرد 3 لیوان پکینپودر یک قاشق غذاخوری، وانیل نوک قاشق،
رنگ خوراکی قرمز، آبی، کاکائو، زعفران رو با آبی مخلوط کنید تا سبز بشه
اول تخم مرغا رو خوب با همزن میزنیم بعد شکر رو اضافه میکنیم باز هم میزنیم بعد روغن وبعدشیر رو اضافه میکنیم باهمزن میزنیم وارد را سه با الک میکنیم و پکینپودر رو با آرد قاطی میکنم وارد رو اضافه میکنم هم میزنم حالا مواد رو به چن قسمت تقسیم کنید و به هر کدام رنگ مورد نظر را اضافه کنید بعد تابه رو خیلی کم چرب کنید بزارید رو گاز تا داغ شود بعد دو قاشق از مواد رو گرد بریزید داخل تابه تا با شعله کم بپزه من در ماهیتابه را گذاشتم تا مغز پخت بشه وقتی که روشون حباب زد با خلال دندون چک کنید اگه نچسبید پنکیک پخته و بعد تکرار کنید تا موادتون تمام شود. باید دقت کنید موقع ریختن تا گرد بشه پنکیک ها، خیلی خوشگل و خوشمزه میشن امیدوار درست کنید و نوش جان کنید.
@shirini71
کیک -زنجبیل _با کشمش
تخم مرغ 4عدد
آرد 2/5 پیمانه
شیر یک پیمانه
روغن یک دوم پیمانه
کشمش به مقدار لازم
پودر زنجبیل یک قاشق پر چایخوری
پکینپودر دو قاشق چایی خوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
اول ارد و بکینگ پودر و زنجبیل را الک کرده سه بار الک کنید برا پف کیک بهتره ..تخم مرغ و وانیل را با همزن میزنیم پنج دقیقه بعد شکر را اضافه میکنیم باز هم میزنید سپس روغن بعد شیر را اضافه کرده و هم بزنید بعد ارد را کم کم به مواد اضافه کرده و در همون جهت که با همزن زدید مخلوط کنید بعد کشمش رو که با آرد مخلوط کرده بودید رو اضافه کنید آرد اضافی کشمش رو باید الک کنید بعد قابلمه رو چرب کنید و یه لیوان رو چرب کرده نصف آب بریزید بزارین داخل قابلمه بعد مایع کیک رو بریزید یه دمکنی بزارین بعد زیرش شعله پخشکن بزارید بعد یه ساعت کیک آماده میشه فقط باشعله کم باید پخته بشه بعد برگردونید تا طرف دیگش طلایی بشه تقریبا بیست دقیقه.
@shirini71