eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
این دستور نوشیدنی مناسب برای کسانی است که رژیم لاغری دارند . مواد لازم : نسکافه 3 قاشق مرباخوری دارچین ساییده یک قاشق مرباخوری پودرنرم پوست پرتقال 2 قاشق چایخوری شیر نصف پیمانه طرز تهیه نسکافه رژیمی : نسکافه رو با 3 فنجان آب جوش تهیه کنین و کنار بذارین . شیر رو بجوش بیارین . داخلش دارچین بریزین و هم بزنین و از روی حرارت بردارین . پودر پوست پرتقال رو بهش اضافه کنین و مخلوط کنین . با شیر مخلوط کنین و توی فنجان مورد نظر سرو کنین. نکات : مقدار مواد بستگی به ذائقه شما داره . اگه دوست دارین میتونین با شکر تهیه کنین . برای تزیین از قلم دارچین بهره بگیرین . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ترش تره گیلانی 👇😋😋 اگه به سبزیهای محلی گیلان دسترسی داریید از سبزی محلی استفاده کنید
مواد لازم: سبزي ترش تره(تره ،جعفري ،گشنيز، كمي نعنا ،اسفناج ،شويد:٧٥٠ گرم تخم مرغ:۲عدد سير رنده شده: ٧ حبه آبغوره :١ پيمانه آرد برنج:۳ ق مرباخوری روغن:به اندازه کافی(من از کره محلی استفاده کردم) نمك،فلفل،زردچوبه: به مقدار لازم طرز تهيه: اول از همه سبزي رو شستم و خورد كردم و با ۳ ليوان آب گذاشتم تا بپزه(آب باید روی سبزیهارو بپوشونه،ممکنه بیشتر آب نیاز باشه ، وقتي همه آبش تبخير شد آماده ست " حدود ٤٥ دقيقه طول ميكشه تا پخته شه" تو يه ظرفي آرد برنج و با آبغوره مخلوط كردم و اين مخلوط و به سبزي پخته شده اضافه كردم و بهم زدم تا ته نگيره كمي كه باهم مخلوط شد كمی کره حیوانی ریختم و نمك و فلفل را هم اضافه كردم و باز هم زدم داخل يه ماهي تابه ديگر سير رنده شده رو سرخ كردم و بهش نمك و كمي زردچوبه زدم و تخم مرغ هارو بهش اضافه كردم و مخلوط سير و تخم مرغ و به سبزي پخته شده اضافه كردم و حدود ٥ دقيقه خوب هم زدم تا باهم مخلوط بشن. به همين زودي خورشتم آماده شد. ترش تره يه غذاي فوق العاده خوشمزه گيلاني هستش كه من عاشقشم تو گيلان اين غذا رو با ماهي دودي يا كولي شور ،سبزي خوردن مخصوصاً تربچه،سير ترشي ميل ميكنند.😋😋 ❌❌نکته ها: 🔴ترش تره به شیوه های مختلفی پخته میشه که این هم روش پخت منه 🔴بعضیها تو ترش تره رب گوجه فرنگی یا پوره گوجه فرنگی هم میریزن 🔴ابغوره ی من فوق العاده ترش بود واسه همین نصف لیوان ریختم 🔴بعضیها به جای ارد برنج از خود برنج استفاده میکنن که البته با آرد برنج سریعتر و راحت تر آماده میشه. 🔴من به جای روغن از کره ی محلی استفاده کردم. ❌حتما واسه یه بار هم شده این خورشت خوشمزه ی محلی گیلان رو امتحان کنید مطمئنم عاشقش میشید. اگر میخواید به جای آرد برنج،از خود برنج استفاده کنید بهتره از برنج نیم دانه و حتماهم ایرانی باشه استفاده کنید و زمانی که سبزی رو گذاشتید بپزه برنج رو هم همراه سبزی بزارید تا باهم بپزن و له بشن.آرد برنج هم حتما حتما باید محلی و از برنج ایرانی تهیه شده باشه،آرد برنج بسته بندی شرکتی به درد نمیخوره،اون طعم اصیل خورشت و بهش نمیده. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اول گوشت چرخکرده رو با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط میکنم و میذارم یخچال، بعد به مقدار لازم سیب زمینی مکعبی خرد شده رو سرخ میکنم و بعد یه دونه پیاز نگینی رو تفت میدم وقتی سبک شد گوشت رو بهش اضافه میکنم و خوب تفت میدم و بهش رب گوجه اضافه کرده و زعفران وکمی پودر دارچین و پودر گل سرخ اضافه میکنم و سیب زمینی سرخ شده رو مخلوط کرده و موقع سرو لابه لای برنج میریزم ،زرشک رو هم با کمی کره و گلاب تفت میدم و با برنج زعفرونی مخلوط کرده و روی پلو میریزم، ما که خانوادگی عاشق این پلوی خوشمزه ایم ان شاالله که شما هم درست کنید و لذت ببرید 😊 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: 4 عدد تخم مرغ 1 لیوان پودر قند (لیوان یا پیمانه قنادی) 1 قاشق غذاخوری آب لیمو (ترش) 1 قاشق غذاخوری ماست 1.5 لیوان آرد 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو برای لایه های کیک: مارمالاد آلو قرمز(مارمالاد دیگه هم میشه) طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ ها و شکر را 5 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. سپس آرد ، ماست ، آب لیمو ، پودر کاکائو و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بریزید و در فر 170 درجه به مدت 10 دقیقه بپزید. دو عدد کیک اسفنجی درست کنید به یکی پودر کاکائو کمتری بریزید و به دیگری کمی بیشتر بریزید. بعد از پخت به اندازه 4 انگشت از طول برش بزنید. یک لایه کاکائویی و یک لایه ساده(کاکائویی کم رنگ تر) روی هم بذارید و روی هر لایه مارمالاد بزنید. لایه آخر را به دلخواه تزیین کنید. سپس کیک را به اندازه 2 انگشت برش بزنید. @shirini71
می تونید مابین دو تا برش کیک ,انواع مارمالاد,شکلات صبحونه وخامه فرم گرفته بزاریید,یه وقتهایی از خامه فرم گرفته هاتون اضافه میاد دیگه برای تزیین کیک مناسب نیست ,ولی برای مابین دوتا کیک 👆👌عالیه ,از خامه صبحونه شیرین شده وانواع کرم هم که رسپی تو این پیج زیاد داره می تونید استفاده کنید
🔴 🔴 ⚠️کانال ا فتتاح شد با کلی تنوع⚠️ 🔶فرق و چیست⁉️ 🔸فرق #حِرص‌ چیست ⁉️ 🔸 مظلوم در خانه،کیست⁉️ 🔸 مظلوم در خانه،کیست⁉️ ♦️تا‌چه‌اندازه‌بای به بهاءبدیم⁉️ ♦️چرادعاها نمیشود⁉️ ✍پاسخ‌های آیت الله در کانالشون👇 استاد: بد اخلاق در خونه ی مرد بد اخلاق است، بد اخلاق در خونه ی زن بد اخلاق است😔 صوت👇😳 https://eitaa.com/joinchat/2482176035C088642de3aصوت آیت الله مجتهدی با موضوع است در کانال☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم آرد سفید یک و ۲/۳ پیمانه کره نرم و همدمای محیط ۱۰۰ گرم(کره گیاهی یا صبحانه فرقی نداره) پودر قند ۱/۲ پیمانه تخم مرغ (زرده) ۱ عدد وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری رنده پوست پرتقال مقداری(دلخواه) بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری شکلات تخته ای ۶۰ گرم پودر نارگیل پسته،کنجد،بادام به مقدار لازم طرز تهیه ابتدا پودرقند و کره به دمای محیط رسیده را خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ و سبک بشه. سپس زرده، وانیل و رنده پوست پرتقال رو اضافه کرده و یک دقیقه هم میزنیم ◀️لایه بیرونی و نارنجی رنگ پرتقال رو رنده کنید. بعد آرد و بیکینگ پودر که قبلا یکبار الک شده رو کم کم اضافه کرده ابتدا با قاشق و بعد با نوک انگشت خمیر رو جمع کنید. ◀️با توجه به جنس آرد ممکنه آرد کمتری مصرف بشه، به محض اینکه خمیر جمع شد دیگه آرد نریزید چون بعدا شیرینی تون ترک میخوره. ◀️به هیچ وجه خمیر رو ورز ندید چون به روغن میفته و شیرینی سفت میشه. خمیر رو بین دو تا مشما به عرض حدود ۳ میلیمتر پهن کنید. با کاتر گرد برش بدید و داخل سینی با فاصله از هم بچینید و با چنگال روش طرح بندازید. در فر از قبل گرم شده با حرار۱۷۰ درجه سانتیگراد طبقه وسط ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بزارید بپزه. بعد از خنک شدن یک سمت شیرینی رو در شکلات ذوب شده زده و بعد در پودرنارگیل، پودر پسته یا هر چیزی که دوست دارید بزنید. ◀️شکلات رو روی بخار کتری یا داخل ماکروفر قرار بدید تا ذوب بشه برای اینکه روانتر بشه میتونید یک ق غ روغن مایع بهش اضافه کنید‌. ◀️اگه از ماکروفر یا تستر استفاده میکنید دما رو روی ۱۵۰ درجه قرار بدید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیرینی نارگیلی پودری یا شیرینی نارگیلی آردی که هم می تونید قالب بزنید هم توپ توپی درست کنید ,راحته و مثل نارگیلی بازاری حساس نیست و نیاز به داغ زدن نداره👇
‍ مقدار مواد رو میگم نکته هاشم میگم رعایت کنین دفه اول هم شیرینی خوبی خواهید داشت پودرقند 270 گرم آرد سه صفر 375 گرم وانیل4 ق چ پور نارگیل آسیاب شده 225 گرم روغن جامد 225 گرم روغن و پودر قند و وانیل رو ۵تا ۷ دقیقه بزنین تا پوک و سفید بشه بعد بهش پودر نارگیل رو اضافه کنین و آرد رو کم کم باهاش مخلوط کنین بسته به نوع آرد که چقد جذب مایعات داره شاید مقدار کمتری آرد استفاده بشه برای من ۲ قاشق اضافه اومد خمیر رو داخل کیسه فریزر توی یخچال۱۲ ساعت استراحت بدین وقبل از کار یک ساعت بیرون از یخچال بذارید تا نرم بشه . به قطر ۱ سانت بین دونایلون باز کنین و کاتر بزنین دمای ۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه ولیییییی حتما نکته ها رو مطالعه کن😉 نکته ها: ✔لطفا لطفا آرد و پودر قند رو حتما الک کنین ✔جایگزین روغن جامد روغن صاف قنادی هست به همون مقدار که بهتره برای انسجام بیشتر از روغن صاف استفاده بشه ✔اگه کره خواستین استفاده کنین به ازای هر100گرم روغن باید 120گرم کره استفاده کنین ✔حتماااا پودر نارگیل رو توی اسیاب چند پالس بزنین تا دانه ریز بشه ✔درجه حرارت مشخص شده برای این شیرینی 170هستش به مدت ۱۵ دقیقه ولی این برای فرهای مختلف متفاوته خودم روی ۱۴۰ درجه ۱۵ دقیقه پختم پس قلق فرتون رو بدست بیارید ✔زیر و روی این شیرینی اصلا نباید تغییر رنگ داشته باشه وگرنه خشک میشه ✔شیرینی نرم و شکننده ای هستش پس بعد از پخت بذارید یکی دوساعت بمونه بعد از سینی جداش کنین ✔موااااظب باشین خمیر رو ورز ندین درحد جمع شدن با نوک انگشت کافیه ✔ماندگاری این شیرینی بالاست و درصورت استفاده از کره تقریبا ۳ هفته ماندگاری داره @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
لوبیا سبز خیلی ریز خرد شده ابپز شده که ابش رو قشنگ کشیده باشه 700 گرم گوشت چرخکرده که با پیاز داغ پخته و سرخ بشه 200 گرم سیب زمینی متوسط نگینی خرد شده و سرخ شده 3عدد بادمجان نگینی خرد شده و سرخ شده 3 عدد پیاز نگینی خرد شده و با گوشت سرخ شود2 عدد تخم مرغ حدودا 5 عدد هویج نگینی خرد شده و ابپز شده 2 عدد خلال پسته و بادام و زرشک برای تزئین همه مواد را باهم قاطی میکنیم ادویه جات رو اضافه(نمک فلفل زعفران زرد چوبه پاپریکا ) و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه میپزیم و یا روی اجاق گذاشته با حرارت کم و دم کنی میذاریم یک طرفش که سرخ شد طرف دیگه رو برمیگردونیم ولی دیگه درب و دم کنی نمیذاریم تا سرخ بشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
اینم نون همبر هست که خودم درست کردم خیلی درست کردن راحتی داره... داخل این نون مواد پیتزا رو گذاشتم و در فر قرار دادم خیلی خوبه... شیر     یک لیوان آب       نصف لیوان کره نرم شده        یک چهارم لیوان آرد سفید             چهار لیوان خمیر مایه فوری      یک ق غ شکر                   دو ق غ نمک                  یک ونیم ق چ تخم مرغ              یک عدد طرز تهیه: شیر کره آب را بریزید در داخل قابلمه و روی حرارت بذارید تا باهم مخلوط شوند وقتی گرم شد از روی حرارت بردارید و بذارید کنار تا کمی خنک شود در کاسه بزرگی یک و سه چهارم لیوان آرد را با خمیر مایه فوری همراه شکر و نمک مخلوط کنید نکته : همه آرد را یکجا مصرف نکنید ابتدا یک و سه چهارم لیوان را بریزید و دو یک چهارم لیوان باقیمانده را بعدا به تدریج به خمیر اضافه کنید بهتره این مواد را با هم میکس کنید تا به خوبی مخلوط شوند و آرد هم یه مقداری هوادهی شود سپس مخلوط شیر را بهش اضافه کنید کمی با میکسر هم بزنید و تخم مرغ را هم بشکنید و کاملا مخلوط کنید کم کم همزمان با ورز دادن باقی آرد را اضافه کنید ( هر دفعه نصف لیوان ) تا جایی که ببینید خمیرتون به دست نمیچسبه ممکن باز احساس کنید خمیر چسبنده هست ولی باز هم آرد بریزید تو دستور اصلی چهار ونیم لیوان آرد نوشته بود ولی برای من همین چهار لیوان کافی بود در ضمن توجه کنید که هر چقدر بیشتر خمیر را ورز بدین نون با کیفیت بهتری بهتون میده پس تا جایی که می تونید خوب و محکم ورز دهید حدودا ۸-۱۰دقیقه روی خمیر را بپوشانید و بزارید حدود یک ربع ساعت استراحت کنه سطح کار را کمی آرد بپاشید خمیر را از تو کاسه در بیارید و به سطح کار منتقل کنید و اون رو به شکل استوانه در بیارید با چاقوی تیز و خیس خمیر را اول به دو قسمت مساوی و بعد هر قسمت را به دو قسمت تقسیم کنید خمیر ها را چونه کنید و کمی بهش فرصت بدین تا خودش را بندازه به خاطر اینکه اینطوری راحت تر باز میشه هر چونه را با وردنه باز کنید و به شکل یه دایره به قطر تقریبا ۱۵ سانت در بیارید حالا این خمیر باز شده را رول کنید وسطای کار سر و ته رول را به سمت داخل جمع کنید و به رول کردن ادامه دهید وقتی تا آخر رول شد آخرش رو با انگشت شست و اشاره فشار بدید تا باز نشه و از همون سمت توی سنی فر قرار دهید رول ها را با فاصله زیاد توی سینی بچینید چون قراره دوباره استراحت کنه و این بار واقعا پف می کند و بهم می چیبد روی سینی را با دستمال تمیز یا سلفون بپوشانید و بزارید کنار تا ور بیاد حدود یک یا دو ساعت طول می کشد البته بسته به دمای آشپزخانه دارد کلا باید سایزش دو برابر بشه اگه بیشتر بمونه ترش میشه نکته بسیار مهم : حتما حتما نون ها را داخل سینی فر بذارید ور بیان .همون سینی که داخل فر می رود چون اگر بخواین انتقال سینی به سینی کنید پف نون میخوابه یک ربع قبل از اینکه نون ها را بپزید فر را با حرارت ۲۰۰ درجه روشن کنید می توانید روی نون ها را کمی شیر بمالید وقتی فر حسابی گرم شد سینی نون ها را بذارید داخل فر و حدودا ۱۲-۱۵ دقیقه صبر کنید تا روی نان طلایی شود پس از پخت روی نون ها را با فویل بپوشانید و روی فویل هم دستمال آشپزخانه بزارید حدودا ۱۰ -۱۵ دقیقه صبر کنید با این کار نون شما نرم می مونه و خشک نمی شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا