🔷#جوجه_تابه_ای_ترش
ابتدا تکه های سینه مرغ رو خرد میکنیم دوتا پیاز بزرگ رو بصورت نازک خلالی میکنم داخل کاسه ای مرغ و پیاز رو میریزیم دوقاشق پر رب انار نمک فلفل سیاه. زعفران. سس سویا.روغن زیتون یا مایع هم میریزیم و همه رو باهم مخلوط میکنیم در ظرف رو میبندیم و یک شب داخل یخچال میذاریم تا مزه داربشه مرغ ها رو به سیخ فلزی یا چوبی کشیده بعد سیخ ها رو داخل روغن یا کره تفت میدیم همزمان مواد باقیمانده که مرغ داخلش خوابیده رو داخل تابه بزرگ دیگه ای میریزیم کمی روغن میریزیم نصف لیوان گردویی که با هاون کوبیده شده باشه و پودر هم میریزیم. نصف قاشق رب گوجه و دوباره یک قاشق دیگه رب انار و کمی شکر که ملس بشه زردچوبه و فلفل سیاه هم میریزیم و تفت میدیم تا پیاز نرم و پخته بشه و موادمون به روغن بیفته
@shjirini71
#تهچین_سبزیجات
مواد لازم:
برنج 3 پیمانه
ماست چکیده 9 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 3 عدد، ( 3 زرده و 1 الی 2 سفیده)
زعفران دم کشیده نصف استکان
نمک مقداری
مواد میانی ته چین:
کدو یک عدد متوسط نگینی خورد شده و سرخ شده
هویج یک عدد بزرگ نگینی خورد شده بخارپز شده
نخود فرنگی نصف استکان پخته شده یا کنسرو شده بدون آب
ذرت نصف استکان پخته شده یا کنسرو شده بدون آب
قارچ 200 گرم اسلایس شده و تفت داده شده
طرز تهیه:
برنج را کمی زنده تر از مواقع معمولی آبکش کرده و در ظرفی دیگر ماست، تخم مرغ ها ، زعفران و نمک را با هم بخوبی مخلوط کرده و برنج را به آن اضافه کنید
کره آب شده را به کف و دیواره های ظرفی مناسب با فرچه زده و کف ظرف را با مخلوط برنج بپوشانید سپس یک لایه ذرت و نخود فرنگی ریخته و یک لایه برنج اضافه کنید بعد قارچ تفت داده شده با کمی آبلیمو و نمک و فلفل را بر روی برنج بریزید و دوباره برنج اضافه کنید و بعد مخلوط هویج و کدوی تفت داده شده با نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و در آخر برنج باقیمانده را بریزید و رویش را با فویل پوشانده و در فر گرم شده با 220 درجه سانتیگراد قرار دهید . حدود نیم ساعت بعد فویل را برداشته و یک لایه کره روی برنج قرار داده و به مدت نیم ساعت دیگر در فر باقی بماند
بعد از اینکه از فر در آوردید کمی صبر کنید تا خنک شود سپس در ظرف مورد نظر برگردادنده و با زرشک تفت داده شده و خلال پسته و به دلخواه با باقیمانده سبزیجات تزیین نمایید
بجای فر میتوانید از قابلمه نچسب و شعله گاز استفاده نمایید.
@shirini71
#شيريني _سپهسالاری
آرد سفید...400گرم
آرد برنج....200گرم
روغن جامد_140 گرم
کره_100
روغن مایع _30 گرم
آب _از نصف لیوان کمتر
ماست _نصف لیوان
پودر شکر_200گرم
تخم مرغ _2 عدد
عسل یا شربت بار_1قاشق غذاخوری
زنجبیل_نصف قاشق چایخوری
هل _یک قاشق غذاخوری
بکینپودر _یک قاشق چایخوری پر
وانیل _کمی
زعفران_ دمکرده بدخواه
اول بکینپودر و هل و زنجبیل رو با آردها مخلوط کرده بعد الک کنید. بعد با روغن جامدحسابی با همزن برقی هم بزنید یا ورز بدید( با دور متوسط همزن) این مرحله از کارخیلی مهمه .من این مرحله روبادور متوسط همزن انجام دادم.( باید خیلی خوب ورز یا هم بزنید این خیلی تاثیر داره تو بافت شیرینی) باید روغن جامد کاملا جذب آرد بشه. بعد روغن مایع را اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا حالت خمیری به خود بگیرد.
بعد بقیه مواد مثل شکر، ماست، آب، تخم مرغ وانیل، زعفران رو باهم مخلوط کرده و با همزن خیلی کم در حد مخلوط شدن بزنید( اگه دیدین ماست دون دون شده مواد رو از صافی رد کنید) بعد به مواد خمیری اضافه کنید. و با دور کند همزن مخلوط کنید فقط در حد مخلوط شدن بزنید. (این خمیر یکم چسبده هس آرد اضافه نکنید.)
بعد خمیر را درقیف با ماسوره ساده (یا بدون ماسوره) ریخته ودرسینی با فاصله کافی به اندازه یک گردو یا نارنگی قرار داده ونیم ساعت استراحت بدین.
مهر رو یکم خیس کنید بعد روشو مهر بزنید اینکار بخاطر اینکه شیرینی راحتر مهر زده بشه.بعد بازرده تخم مرغ وشربت بار وزعفران رومال کنید وبا خرفه یا پودر پسته تزیین کرده ودرفر گرم باحرارت 170 درجه به مدت 20 دقیقه بزارید بپزن البته حرارت فرها فرق میکنه حتما چک کنید
#کیک_شکلاتی_با_روکش_موز_و_خامه
مواد لازم :
آرد 500 گرم
شکر 200 گرم
پودر کاکائو 100 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
وانیل به میزان دلخواه
نمک یک سر انگشت
روغن 150 میلی لیتر
آب 350 میلی لیتر
شیر 200 میلی لیتر
مواد لازم برای رویه موز و خامه :
خامه زده شده 200 میلی لیتر
موز 3 یا 4 عدد
شکلات چیپسی 100 گرم
طرز تهیه :
فر را روشن كرده و روی دمای 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. آرد، شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، وانیل و نمک را در ظرفی مخلوط کنید. روغن، آب و شیر را اضافه کرده و خوب بزنید تا خمیر یکدست شود. خمیر را در قالب مورد نظر ریخته و حدود 35 دقیقه بپزید.
.بگذارید کیک کاملا خنک شود، سپس با یک قاشق غذاخوری وسط کیک را به شکل دایره خالی کنید. حالا موزها رو درون حفره ای که ایجاد کردید بچینید و ترکیب خامه و شکلات را روی کیک پهن کنید. حالا تکه های کیک را که با قاشق درآوردید روی خامه خرد کنید. نوش جان
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#ژله_رنگین_کمان_برشی
#دسر
ترکیب ژله های :
بلوبری....ابی
لیمو....سبز
موز....زرد
هلو و کمی رنگ خوراکی....نارنجی
البالو....قرمز
لایه سفید ترکیب ژله الوئه ورا و بستنی هست
خب روش کار به این صورت هست که یک لایه ژله به رنگ دلخواه رو ریختم.در یخچال گذاشتم تا کمی خودش رو بگیره.خیلی مهمه که ژله بطور کامل سفت نشه.در حدی باشه مه اگه لایه بعد رو بریزید باهم ترکیب نشن.
بعد یک لایه ژله الوئه ورا با بستنی ریختم.و بعد که کمی خودش رو گرفت باز یک لایه ژله معمولی.
و بهمین ترتیب ادامه میدیم............. ?
?✅اگه یک لایه خودش رو کامل بگیره و سفت بشه لایه بعد بهش نمیچسبه.
💙✅برای ترکیب ژله الوئه ورا با بستنی باید یک بسته ژله الوئه ورا رو با یک لیوان آب جوش ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه.بعد صبر کنید تا کاملا سرد بشه.بعد با یک لیوان بستنی وانیلی ترکیب کنید.
💙✅ژله الوئه ورا خیلی حساس هست.اگر گرم باشه پ با بستنی ترکیب بشه ،ژله بریده میشه
@shirini71