#پیتزا_چیکن_اسموکی_با_سس_مارینارا
مواد لازم سس مارینارا:
▫️رب گوجه فرنگی
▫️گوجه فرنگی
▫️روغن زیتون
▫️سیر یا پودر سیر
▫️پودر انبه
▫️پاپریکا
▫️آویشن
▫️ریحان و پونه خشک
▫️نمک و فلفل
طرز تهیه:
سیر را رنده کرده و حدود ۱دقیقه در روغن زیتون آن را تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به خوبی آن را سرخ کنید. حال گوجه فرنگی را به مواد افزوده و کمی تفت دهید تا آب آن تبخیر شود و سس حالت غلیظی به خود بگیرد.
پونه کوهی، نمک، فلفل، پاپریکا، پودر انبه و آویشن(به جز ریحان) را به سس اضافه کنید و شعله را زیاد کنید و مرتب سس را هم بزنید تا سس به جوش بیاید بعد حرارت را کم کنید تا سس کم کم برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشد. سس را از روی حرارت بردارید، میزان نمک آنرا تنظیم کنید و ریحان را اضافه کنید. سس را میتوانید گرم مصرف کنید یا سرد درون یک ظرف شیشه ای تمیز درون یخچال نگهداری کنید.این سس برای پاستا و روی خمیر پیتزا قبل از طبخ عالیه.
@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
⛹♂
🍃🌹 بیست و نهم مرداد ماه ۱۳۹۹ 🌹🍃
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کلم_پلو_شیرازی
ایرانی باشی و کلم پلو شیرازی نخورده باشی؟😄😄
مواد لازم برای چهار نفر:
برنج سه پیمانه
دو پیمانه سبزی کلم پلو ( شامل شوید و ریحون و یکم تره) و سبزی اصلیش که ترخون خشک هست.
گوشت چرخ کرده سیصد گرم
پیاز رنده شده دو عدد متوسط
نمک و فلفل و زردچوبه
آرد نخودچی یک تا دو ق غ
کلم قمری سه تا چهار عدد متوسط
آب غوره یا آب لیمو برای چاشنی به مقدار لازم.
اول برگ کلم ها رو بگیرید و برگهای تازه و جوونش رو جدا کنید، پوست کلم رو بگیرید حلقه حلقه کنید و به صورت باریک برش بدید هر چقد باریکتر بهتر چون دیر پزه، کلم ها رو با یکم آب و روغن بریزید تو تابه با حرارت کم تا پخته و سرخ بشن
تو این فاصله مواد گوشت قلقلی رو اماده کنید
گوشت و پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه همرو با هم ورز بدید( اب پیاز هم لازم نیس بگیرید) ارد نخودچی باعث میشه گوشت وا نره
گوشت ها رو قلقلی کنید و کنار بزارید
وقتی کلم ها نیم پز شدن بهش یکم نمک و زرد چوبه وسه ق غ ابلیمو زدم سر تابه رو گذاشتم به مدت ده دقیقه با حرارت کم دیگه کلم ها هم پخته شدن هم سرخ بعد برداشتم و گوشت های قلقلی رو سرخ کردم.
کلم و گوشت رو با هم مخلوط کنید.
و بهشون یکم گرد لیمو عمانی و یکم دیگه زردچوبه و یک مقدار برگ کلم ریز خرد شده و دوباره آب لیمو زدم و بعد از دو دقیقه خاموش کردم. مواد کلم پلو آمادست.
به اب برنج حتما یکم زردچوبه بزنید یه مقدار زنده ابکش کنید.
کف قابلمه روغن بریزید بعد یک لایه برنج یک لایه سبزی کم پلو و یک لایه مواد میانی
به همین ترتیب تا اخر ادامه بدید.
بعد بزارید رو حرارت نسبتا زیاد تا بخار کنه وقتی بخار کرد ترخون خشک بریزید روش درشو بزارید و حرارت رو کم کنید تا دم بکشه
پ.ن: اینو از قدیمیا یاد گرفتم که ترخون رو به همراه سبزی ها نریزیم و وقتی برنج بخار کرد بریزم رو برنج فکر کنم گفتن اگه از اول بریزی عطرش میپره یا گفتن تلخ میشه یادم نیس دقیق ولی میدونم قدیمیا هرچی میگن درسته😊🤗
@shirini71
#کلم_پلو_شیرازی
من سه پيمانه برنج و خيس كردم و رفتم سراغ درست كردن كلم و مخلفات، يك كلم ( کلم قمری)و پوست كندم و نگينى كردم با نمك و زردچوبه و فلفل سرخ كردم ٤٠٠ گرم سبزى شامل ترخون و شويد و ريحان و ريز خرد كردم و همراه يك استكان آبغوره به كلم ها اضافه كردم يك دقيقه رو حرارت موند و بعد خاموش كردم، ٢٠٠ گرم گوشت چرخكرده، يك و نيم قاشق آرد نخودچى، يك پياز متوسط رنده شده و آب گرفته شده، نمك و فلفل و زردچوبه رو ورز دادم و باهاشون كوفته ريزه درست كردم، مثل اينكه كوفته ريزه ها هرچقدر ريز تر بهتر، اونا رو هم سرخ كردم، بعد برنج و آبكش كردم تو قابلمه يه لايه برنج، يه لايه سبزى و كلم و يه لايه گوشت گذاشتم ، همينجورى تا مواد تموم شد و دم گذاشتم.
طعم اين غذا خوشمزه و خاصه، طعمى داره كه هيچوقت تجربه اش نكردى.
شيرازى هاى عزيز نياين دعوام كنين ديگه همينقدر از دستم بر مى اومد😄 مطمئناً شما خيلى بهتر از من درست مى كنين همونطور كه من ميرزاقاسمى رو از شما بهتر درست مى كنم😄
راستى دوستم گفت اين غذا خيلى بهتره كه با سبزى هاى خشك درست شه
@shirini71
#کلم_پلو_باکلم_بنفش
سینه مرغ:یک عدد
کلم قرمز:متوسط یک عدد
برنج:پنج پیمانه
نمک، فلفل و زعفران:به میزان لازم
آبلیمو:نصف پیمانه
شکر:به میزان لازم
پودر گل سرخ:دو قاشق سوپخوری
پودر دارچین:دو قاشق سوپخوری
.
طرز تهیه:
برنج را بشویید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در مقداری آب و نمک خیس دهید.
قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را داخل روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. بعد از سرخ شدن پیاز مرغ را به آن اضافه کنید و به همراه زعفران سرخ کنید.
۳ لیوان آب به مرغ اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد.در هنگام پخته شدن مرغ به آن نمک و فلفل هم اضافه کنید تا مرغ مزه دار شود.
کلم ها را خرد کنید و در روغن تفت دهید. بعد از اینکه کمی کلم نرم شد آبلیمو و شکر، پودر گل سرخ و پودر دارچین را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. وقتی آب مرغ کاملا کشیده شد. کلم را به آن اضافه کنید.
برنج را آبکش کنید و هنگام ریختن در قابلمه ، مخلوط مرغ و کلم را لابه لای آن بریزید و مقداری آب و روغن روی برنج بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج دم بکشد.
@shirini71
روشهای مختلف کلم پلو که می تونه بهتون کلی ایده بده
با گوشت ,با مرغ , با سبزیجات 👌
#کلم_پلو
#کلم_پلو_شیرازی🥣🍵🥘🥦🥬🥒👆
محلبی انجیر
انجیر تازه 400گرم
شکر 1پیمانه سرپر
شیر 4لیوان
نشاسته گل 1/3پیمانه
وانیل 1/2ق چ
کره 1ق م
تخم شربتی 1ق غ
گردو 1/3پیمانه
انجیر ها رو پوست بگیرید وبا رنده درشت رنده کنید .داخل قابلمه ای شیر وشکر ونشاسته رو مخلوط کنید ورو حرارت بزارید ومدام هم بزنید تا به غلظت برسه در آخر وانیل وکره رو اضافه از رو حرارت بردارید وسپس انجیر وگردو خرد شده و تخم شربتی رو که با کمی آب گرم خیس کردید وحجم دار شدن ، رو هم اضافه کنید وداخل لیوانها ورقه نازک انجیر رو بچسبونید واز مایه داخلشون بریزید وتویخچال بزارید تا خودشو بگیره .برای تزیین هم از انجیر وگردو خردشده وبلوبری استفاده کنید وچند برگ نعنا تا خوشکل بشن از انجیر خشک هم میتونید استفاده شود
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرم_دادن_خامه
#کلیپ_تصویری
پ.ن:ترجیحا ظرف خامه زنی را داخل یک ظرف بزرگتر که مقداری یخ درآن ریخته ایم قرار میدهیم برای اینکه تا آخر کار ، سرمای خامه ازبین نرود و کامل فرم بگیرد
@shirini71
#خوراک_مخلوط
این غذا رو اگه با پلو سرو کنید میشه خورشت اگه با نون سرو کنید که میشه خوراک در هر درصورت قبوله
برای این غذا پیاز نگینی رو تفت میدم و یه تیکه مرغ به همراه زعفران دم کرده ،فلفل و نمک تفت میدم و لوبیا و هویج تفت داده شده رو بهش اضافه میکنم با چندتا آلو و دو قاشق رب میزنم و تفت میدم و دو الی سه پیمانه آب اضافه میکنم و به مدت ۲ساعت میزارم بجوشه و جا بیفته
@shirini71
#مرغ_زعفرونی_ته_دیگ_زعفرونی_بدون_فر
👈کافیه گوشت مرغ ران یا سینه ی مرغ فرقی نداره.از قبل یک ساعت حداقل مزه دار کنید.من با نمک ادویه زردچوبه فلفل قرمز و پودر گلپر پودر دارچین مزه دار کردم.توی تابه دوطرفه یا تابه ی در دار نچسب باشه .مقداری کره ریختم ذوب ک شد پیاز های خرد شده رو بهش اضافه کردم و تفت دادم و بعد گوشت مرغو اضافه کردم وقتی یه سمتش رنگ عوض کرد طرف دیگه برگردوندم وقتی کاملا رنگش عوض شد زعفرون دم کرده غلیظ اضافه کردم دستو دلباز باشید سپس درب تابه رو بستم اگه مایل بودین به اندازه ی یک چهارم استکان اب بریزید ولی نیازی به ریختن اب نیست اگه تابه تون خوب و نچسب باشه.سپس درب تابه رو بستم شعله رو ملایم کردم مرغ خودش اب میندازه ومیپزه باید بزارید اب مرغ کاملا کشیده شه ومرغ بپزه وروش کاملا سرخ وبرشته شه.هربار درب تابه رو باز کنید وچک کنید.👈من توی تابه رژیمی (تابه های دوطرفه ) درست کردم.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کاپ_کیک_زعفرونی_بدون_فر
#کاپ_کیک_قابلمه_ایی
#عصرونه
(برای چهارده کاپ کیک زعفرونی)
ارد مخصوص کیک و شیرینی (ارد قنادی) دو لیوان _ تخم مرغ چهار عدد_ وانیل نوک ق چ_ شیر و گلاب روی هم یک لیوان که باید ولرم باشه داغیش طوری باشه ک بتونی بخوری_ میتونید کامل شیر بریزید یا کامل گلاب در هر صورت ولرم باشه و بیشتر از یک لیوان نشه_ بکینگ پودر یک ق م_ زعفران دم کرده دو سه ق غ_ روغن مایع نصف لیوان_شکر یک لیوان
دستور تهیه :👇
طبق معمول ارد و بکینگ رو سه بار الک کن و کنار بزار. قابلمه رو بدون شعله پخش کن روی حرارت کم مث زمانی ک برنج دم میدی (روی شعله متوسط) ده دقیقه قبل بزار گرم شه.
تخم مرغ و وانیل رو دو دقیقه با دور تند بزن_ بعد شکر رو اضافه کن و چهار دقیقه با دور تند بزن تا مواد کرم رنگ شه_ کم کم همینجور ک هم زن روشنه شیر داغ و زعفران رو اضافه کن و یک دقیقه با دور تند بزن اینجا حجم مواد سه چهار برابر میشه بعد روغن رو بریز و هفت ثانیه بزن ارد رو طی سه مرحله هر مرحله هفت ثانیه با دور کند بزن. هم زن رو خاموش کن لیسک یا قاشق رو بردار مواد رو دورانی و اروم ده ثانیه هم بزن ک مطمعن شی همه مواد با هم مخلوط شدن. قالب ها ی کاپ کیک رو اماده کن به اندازه یک بند انگشت لبه قالب خالی باشه یعنی کامل پر نکن قالب ها رو_ قالب ها رو باید توی ی قالب دیگه بچینیم اگه داری توی قالب المینیوم یا قالب پیرکس یا چدن بچین. کف قابلمه رو الک فلزی یا سه پایه فلزی بزار که قالب به کف قابلمه نخوره. قالب رو گذاشتم توی قابلمه ک از قبل گرم شده بود(بدون آب) درب قابلمه رو به همراه دمکنی گذاشتم ب مدت یک ساعت بعد از یک ساعت کامل دور کیک طلایی شده بود و روش سفت شده بود. برای طلایی شدن روی کیک کاپ کیک ها رو برگردوندم روی الک فلزی و گذاشتم روشون طلایی شه.(درب قابلمه رو ببند دم کنی هم بزار یک ربع تا بیست دقیقه اون سمتش هم طلایی شد) بینهایت خوشمزه و عالی. برای پخت در فر طبقه وسط دمای صد و هشتاد ب مدت چهل تا پنجاه دقیقه
@shirini71
#عصرونه
#چوبشور_خونگی
#تنقلات
روغن مایع1/4 پیمانه
آردبه مقدار لازم
شیر1/2 پیمانه
نمک کمی
تخم مرغ (سفیده)1 عدد
کنجد به مقدار لازم
بیکینگ پودر1 قاشق مربا خوری
در ابتدای کار شیر را با نمک مخلوط کنید و با همدیگر هم بزنید.بیکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.در اینجای کار روغن را نیز به مواد بیفزایید.دست آخر آرد را به مواد اضافه کنید سعی کنید کم کم و آرام آرام آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنیدتا جایی آرد را به مواد بیفزایید که مواد به دست شما نچسبد.از خمیرتان موادی به اندازه گردو جدا کنید و روی یک سطح صاف غلتانده و به شکل میله باریکی در بیاورید این میله را در سفیده تخم مرغ فرو برده و سپس درون کنجد بغلتانید.اینکه شما به چوب شورتان کنجد بزنید یا خیر بستگی به سلیقه شما دارد.میله های کاغذی را ذاخل یک سینی درون فر چیده و داخل فر در درجه 160 درجه قرار دهید تا خشک و ترد شوند.
@shirini71
#شیرینی_کنجدی🥟🥟🧇🧈
#شیرینی_خشک
#قرابیه_کنجدی
#قرابیه_چوبی
#شیرینی_نمکی
#بیسکوییت_شور
#شورینی
ترکیه ایا به این شیرینی توزلو کورابیه یا شیرینی نمکی هم میگن
مواد لازم👇
۱۲۵ گرم کره نرم (هم دمای محیط)
نصف فنجان چایخوری روغن مایع
۱ عدد تخم مرغ
۴ ق غ آب
۳ ق غ سرکه
۱ ق م شکر
۱ ق م نمک
۲/۵-۳ لیوان آرد
.
مواد رویه👇
۱ عدد زرده تخم مرغ
۱ ق چ شیره انگور
کنجد
.
طرز تهیه👇
داخل کاسه ای کره و روغن مایع و تخم مرغ و نمک و شکر و سرکه و آب را ریخته و مخلوط کنید.
آرد را کم کم اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید که به دست نمیچسبد.
سپس روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت استراحت دهید.
بعد از استراحت، با دست به خمیر شکل مستطیل دهید و اطرافش را مرتب کنید، و سپس با وردنه به شکل مستطیل باز کنید (زیاد نازک نشود).
زرده تخم مرغ و شیره انگور را خوب مخلوط کنید و روی خمیر از این مخلوط، به مقدار فراوان بمالید و سپس رویش کنجد بپاشید.
خمیر را با کمک قالبی که داخل فیلم مشاهده میکنید و یا اگر قالب ندارید با کمک چاقو و برش بزنید.
با توری کباب پز یا طبقه راه راه بعضی از فرها که تقریبا شبیه قالب این شیرینی است که میتوانید روی خمیر شکل بیاندازید وبعد برش بزنید.
خمیر های برش خورده را داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید بچینید.
و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تا موقعی که سطحش طلایی شود بپزید. (داخل رسپی مدت زمان ننوشته پس کنترل شده بپزید)
نوش جان😍
@shirini71