eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.2هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آرد 2 لیوان تخم مرغ 4 عدد شکر 1 لیوان شیر 1 لیوان روغن 1 لیوان پودر نارگیل نصف لیوان پودر هل 1 ق غ بکینگ پودر 1 ق غ مواد باید به دمای محیط رسانده شود. قالب را با کره به دمای محیط رسیده چرب کنید و روی آن آرد الک کنید و قالب را برگردانید تا آرد اضافی آن بیرون بریزد و آن را در یخچال قرار دهید تا مواد کیک را درست کنید . برای کیک، شکر و تخم مرغ ها را با همزن به مدت ده دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود . روغن مایع را اضافه کنید و مواد را یک دور با همزن بزنید و سپس شیر را اضافه کنید . آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و در سه مرحله به مواد اضافه کنید تا مایع کیک یکدست شود. پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید . مواد کیک را داخل قالب چرب شده بریزید و آن را در فر یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای چهل ورق . البته ورق های ضخیم دو عد سینه مرغ و دو عدد ران مرغ را از استخون جدا کرده و خرد کنید سپس در غذا ساز یا چرخ گوشت دو بار چرخ کنید با دنده ریز. حسابی باید له شه . دو حبه سیر را یا رندده ریز کنید یا اینکه مثل من با مرغ چرخ کنید. بعد از چرخ کردن یک ق چ پودر زنجبیل یک ق چ ادویه کاری یک ق چ پودر سیر یک ق چ پودر پیاز  یک ق چ پودر خردل ( اگه ندارید به جاش یک ق غ سس خردل بریزید) و دو ق چ پودر پاپریکا و یک ق چ فلفل قرمز  یک ق چ نمک  بهش اضافه کنید و مخلوط کنید .  سپس دو ق غ سر پر شیر خشک بهش اضافه کنید و بعد سه ق غ کره اب شده یا دو ق غ روغن مایع اضافه کنید. همه مواد رو با هم چنگ بزنید تا همه مواد به خرد هم برن. بعد از آن یک عدد هویج رو که از قبل پخته و نگینی خرد کرده اید رو به همراه یک مشت مغز پسته به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید . ته پلاستیک مخصوص کالباس رو با نخ حسابی پیجوندم و گره محکم زدم . بعد مواد کالباس رو کم کم میریختم تو پلاستیک و با ته قاقش روی مواد رو صاف میکردم ک اصلا هوا داخلش نباشه پس کم کم مواد بریزید و هر بار با پشت قاشق صاف کنید تا هوای داخلش گرفته شه. بعد هم سر پلاستیک رو محکممممم با نخم بستم و گره زدم . یه قابلمه تا نصفه اب ریختم گذاشتم بجوشه بعد کالباس رو گداشتم تو قابلمه در حال جوش و درش رو نیمه بسته گذاشتم ب مدت دو ساعت بعد بیرون اووردم گذاشتم توی ی ظرف پر از اب خنک بعد ک خنک شد گذاشتمش تو یخچال تا پنج شش ساعت بعد پلاستیک دورش رو در اوردم و اروم با چاقوی تیز برش دادم.  @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با طعم سیر و لیمو😍 ۵ الی ۶ عدد رو با پوست خوب بشوريد و با آب بريزيدشون داخل قابلمه و روي شعله زياد بذاريد تا جوش بياد بعد شعله رو متوسط كنيد و و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه بدید که بجوشه. وقتي كمي خنك شد مثل تصوير برش بزنيد. فر رو با دويست درجه روشن كنيد. سيب زمينيها را در يك كاسه بريزيد حالا پنج الی شش قاشق روغن مایع ( روغن زیتون خوشمزه تر است )، دو ق چایخوری سبزي خشك معطر دلخواه( مثل آویشن )، و نمک و فلفل بهش اضافه و خوب مخلوط كنيد. سيب زمينيها رو در سيني فر بريزيد و بيست دقيقه در فر قرار داده تا بپزد . وقتي زير سيب زمينيها برشته شد زير و روشون كنيد و ۳ الی ۴ حبه سیر خرد شده ، ۳ قاشق آبلیمو و دو قاشق روغن زیتون و نصف پیمانه پنیر پارمزان مخلوط کرده و دوباره بيست دقيقه داخل فر بذاريد تا خوب ترد و برشته بشن وبا جعفری یا ریحان خرد شده تزیین کرده و با سس دلخواهتون سرو كنيد.نوش جان 🌹 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ترکیبات بشقاب رژیمی : پاستا + اسفناج بخار پز + قارچ +میگو مزه دار کردن میگو : • قبل از طبخ میگو در پیاز های حلقه شده قرار دهید حداقل یک ساعت .درمراحل آخر پخت میگو کمی آبلیموی تازه اضافه کنید تا بوی بد میگو از بین برود برای اینکه گوشت میگو سفت نشود بهتر است در مراحل اخر طبخ آبلیمو اضافه شود. • برای این که میگو در هنگام پخت سفت نشود، آب، نمک و 2 قاشق سوپ خوری سرکه را در قابلمه ی مناسبی بریزید و بجوشانید، میگو را بیفزایید و 10 ثانیه صبر کنید. شعله را خاموش کنید و میگوها را در آبکش بریزید. • میگو را در جعفری و آبلیمو بخوابانید و سپس هنگام پخت جعفری را از میگوها جدا کرده و در غذاها از میگو استفاده کنید. • روغن زیتون و سیر نیز بوی زخم میگو را از بین می برند. • میگو را با سبزیجات طبخ کنید تا بوی بد میگو از بین برود. نوش جان⚘ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🦚 سی و یکم مرداد ماه ۱۳۹۹ 🦚 🍋ناشتا : 1 عدد کیوی 🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین 🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس 🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب 🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی 🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته 🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ 🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا