eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
رولت بدون فر که خیلی راحت و بی دردسره و میتونید تو خونه به راحتی درست کنید . تخم مرغ ۲ عدد آرد ٥٠ گرم شکر ۵۰ گرم بیکینگ پودر ۱/۲قاشق چایخوری وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری خامه به میزان لازم . طرز تهیه ؛ ابتدا تخم مرغ و شکر رو باهم خوب ميزنيم تا کرم رنگ بشه و حجمش دوبرابر ، بعد وانیل و اضافه کمی میزیم حالا آرد و كم كم ميريزيم و در حدی که مخلوط بشه هم میزنیم ، داخل تابه دو طرفه رو کاغذ روغنی میندازیم و کمی چرب میکنیم و مواد رو داخلش میریزیم از قبل شعله ‌پخش کن رو میزاریم روی گاز تا کامل داغ بشه حالا در تابه رو میبندیم و روی شعله پخش کن میزاریم ، ١٥ دقیقه یک طرف و ده دقیقه طرف دیگه رو میزاریم تا پخته بشه ، پخت که تمام شد روی کاغذ روغنی کمی پودر قند میریزیم و رولت و روش میزاریم و سریع رول میکنیم بعد لای پارچه مى پیچیم و میزاریم کامل خنک بشه بعد خامه فرم گرفته میزنیم و شکلات چیپسی میریزیم و رول میکنیم حالا روی کار و با خامه تزیین میکنیم و برش میدیم به همین راحتی شیرینی خوشمزه ما آماده میشه ، نكته؛ به جاى خامه ميتونيد هرنوع كرم يا مارمالاد حتى حلوا را بزنيد و رولت رو آماده كنيد ، اگه رولتتون مثل رولت من يكم برشته شد اصلاً نگران نباشين عالى ميشه ، حتماً بزارين مواد به دماى محيط برسه 😍🌺 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🧇☕️☕️ (Cookie Cup) ایده ایی عالی برای بستنی ,تولد کوچلوهار و یک کوکی خیلی جالب که میتوان با آن همزمان از یک نوشیدنی سرد لذت برد و هم از طعم بیسکوئیت. دیواره های درونی کوکی با شکلات پوشیده شده که علاوه بر خوشمزه تر کردن آن باعث عدم نفوذ مایع (سرد) به لایه بیسکوئیتی میشود. . مواد لازم: کره ۱۱۰ گرم (در دمای اتاق) شکر ۱/۴ پیمانه شکر قهوه ای ۱/٢ پیمانه (طرز تهیه در هایلایت مواد پایه) تخم مرغ ۱ عدد آرد۱/۴ ٢ پیمانه شکلات چیپسی ۱/٢ پیمانه طرز تهیه: ۱. در ظرفی کره و شکرها را مخلوط میکنیم تا بافتی کرم مانند پیدا کند. در ادامه تخم مرغ را نیز افزوده ترکیب میکنیم. ۲. آرد را به تدریج در سه مرحله اضافه کرده دورانی هم میزنیم تا کاملا ترکیب شود. ۳. یه دنبال آن شکلات چیپسی را نیز مخلوط میکنیم و مایه آماده شده را ٣۰ دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا کار کردن با آن راحت تر شود. ۴. یک ماگ با تحمل حرارت بالا را به عنوان قالب فر انتخاب کرده دیواره ها و کف آن را چرب میکنیم. ۵. از خمیر برداشته به ضخامت حدود یک سانتیمتر کف و دیواره های آن را میپوشانیم (خیلی نازک نباشد چون بعد از پخت میشکند). ۶. از یک لیوان باریک تر یا استوانه چوبی استفاده کرده با داخل کردن آن به ماگ دیواره ها و کف را صاف کرده و لبه های اضافه را جدا میکنیم. ۷. ماگ را به مدت ٢۰-۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد میپزیم. اجازه میدهیم تا کوکی ٣۰ دقیقه درون ماگ خنک شود. ۸. دیواره ها و کف بیسکوئیت را از داخل با لایه ای از شکلات ذوب شده (روشهای ذوب شکلات در هایلایت اصول پایه) میپوشانیم. اینکار باعث میشود که شیر یا مایعات به بیسکوئیت نفوذ نکند و شکنندگی کوکی کمتر شده یکپارچه تر شود. ۹. ماگ را برگردانده و فنجان بیسکوییتی را به آرامی از قالب خارج کرده و به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا شکلات خودش را بگیرد. کوکی ما آماده است تا با شیر سرد (مایعات گرم شکلات را ذوب میکند) پر شده و سرو شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد 2 لیوان تخم مرغ 4 عدد شکر 1 لیوان شیر 1 لیوان روغن 1 لیوان پودر نارگیل نصف لیوان پودر هل 1 ق غ بکینگ پودر 1 ق غ مواد باید به دمای محیط رسانده شود. قالب را با کره به دمای محیط رسیده چرب کنید و روی آن آرد الک کنید و قالب را برگردانید تا آرد اضافی آن بیرون بریزد و آن را در یخچال قرار دهید تا مواد کیک را درست کنید . برای کیک، شکر و تخم مرغ ها را با همزن به مدت ده دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود . روغن مایع را اضافه کنید و مواد را یک دور با همزن بزنید و سپس شیر را اضافه کنید . آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و در سه مرحله به مواد اضافه کنید تا مایع کیک یکدست شود. پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید . مواد کیک را داخل قالب چرب شده بریزید و آن را در فر یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای چهل ورق . البته ورق های ضخیم دو عد سینه مرغ و دو عدد ران مرغ را از استخون جدا کرده و خرد کنید سپس در غذا ساز یا چرخ گوشت دو بار چرخ کنید با دنده ریز. حسابی باید له شه . دو حبه سیر را یا رندده ریز کنید یا اینکه مثل من با مرغ چرخ کنید. بعد از چرخ کردن یک ق چ پودر زنجبیل یک ق چ ادویه کاری یک ق چ پودر سیر یک ق چ پودر پیاز  یک ق چ پودر خردل ( اگه ندارید به جاش یک ق غ سس خردل بریزید) و دو ق چ پودر پاپریکا و یک ق چ فلفل قرمز  یک ق چ نمک  بهش اضافه کنید و مخلوط کنید .  سپس دو ق غ سر پر شیر خشک بهش اضافه کنید و بعد سه ق غ کره اب شده یا دو ق غ روغن مایع اضافه کنید. همه مواد رو با هم چنگ بزنید تا همه مواد به خرد هم برن. بعد از آن یک عدد هویج رو که از قبل پخته و نگینی خرد کرده اید رو به همراه یک مشت مغز پسته به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید . ته پلاستیک مخصوص کالباس رو با نخ حسابی پیجوندم و گره محکم زدم . بعد مواد کالباس رو کم کم میریختم تو پلاستیک و با ته قاقش روی مواد رو صاف میکردم ک اصلا هوا داخلش نباشه پس کم کم مواد بریزید و هر بار با پشت قاشق صاف کنید تا هوای داخلش گرفته شه. بعد هم سر پلاستیک رو محکممممم با نخم بستم و گره زدم . یه قابلمه تا نصفه اب ریختم گذاشتم بجوشه بعد کالباس رو گداشتم تو قابلمه در حال جوش و درش رو نیمه بسته گذاشتم ب مدت دو ساعت بعد بیرون اووردم گذاشتم توی ی ظرف پر از اب خنک بعد ک خنک شد گذاشتمش تو یخچال تا پنج شش ساعت بعد پلاستیک دورش رو در اوردم و اروم با چاقوی تیز برش دادم.  @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با طعم سیر و لیمو😍 ۵ الی ۶ عدد رو با پوست خوب بشوريد و با آب بريزيدشون داخل قابلمه و روي شعله زياد بذاريد تا جوش بياد بعد شعله رو متوسط كنيد و و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه بدید که بجوشه. وقتي كمي خنك شد مثل تصوير برش بزنيد. فر رو با دويست درجه روشن كنيد. سيب زمينيها را در يك كاسه بريزيد حالا پنج الی شش قاشق روغن مایع ( روغن زیتون خوشمزه تر است )، دو ق چایخوری سبزي خشك معطر دلخواه( مثل آویشن )، و نمک و فلفل بهش اضافه و خوب مخلوط كنيد. سيب زمينيها رو در سيني فر بريزيد و بيست دقيقه در فر قرار داده تا بپزد . وقتي زير سيب زمينيها برشته شد زير و روشون كنيد و ۳ الی ۴ حبه سیر خرد شده ، ۳ قاشق آبلیمو و دو قاشق روغن زیتون و نصف پیمانه پنیر پارمزان مخلوط کرده و دوباره بيست دقيقه داخل فر بذاريد تا خوب ترد و برشته بشن وبا جعفری یا ریحان خرد شده تزیین کرده و با سس دلخواهتون سرو كنيد.نوش جان 🌹 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ترکیبات بشقاب رژیمی : پاستا + اسفناج بخار پز + قارچ +میگو مزه دار کردن میگو : • قبل از طبخ میگو در پیاز های حلقه شده قرار دهید حداقل یک ساعت .درمراحل آخر پخت میگو کمی آبلیموی تازه اضافه کنید تا بوی بد میگو از بین برود برای اینکه گوشت میگو سفت نشود بهتر است در مراحل اخر طبخ آبلیمو اضافه شود. • برای این که میگو در هنگام پخت سفت نشود، آب، نمک و 2 قاشق سوپ خوری سرکه را در قابلمه ی مناسبی بریزید و بجوشانید، میگو را بیفزایید و 10 ثانیه صبر کنید. شعله را خاموش کنید و میگوها را در آبکش بریزید. • میگو را در جعفری و آبلیمو بخوابانید و سپس هنگام پخت جعفری را از میگوها جدا کرده و در غذاها از میگو استفاده کنید. • روغن زیتون و سیر نیز بوی زخم میگو را از بین می برند. • میگو را با سبزیجات طبخ کنید تا بوی بد میگو از بین برود. نوش جان⚘ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🦚 سی و یکم مرداد ماه ۱۳۹۹ 🦚 🍋ناشتا : 1 عدد کیوی 🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین 🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس 🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب 🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی 🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته 🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ 🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: براي شربت ١/٥ ليوان شكر نصف ليوان أب يك چهارم ليوان گلاب رو ميجوشونيم تا غليظ بشه حدود يه ربع بعد بهش زعفرون ميزنيم و ميذاريم كنار مواد خاگينه: ٣تا تخم مرغ ٤ قاشق ارد سر پر ١ قاشق مربا خوري سر صاف بكينگ پودر ١ قاشق ماست خامه اي طرز تهیه: حدود دو دقيقه با همزن دستي يا يك دقيقه با همزن برقي مواد رو بزنيد و بذاريد ١٠ دقيق استراحت كنه بعد بريزيد تو قالب و بذاريد تو فر ١٧٠ درجه وقتي طلائي شد بيارين بيرون و شربت سرد رو بريزيد روش يه ساعت بعد از قالب در بياريد دوباره روش شربت بزنيد 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥪🥪🥪 مواد لازم : نان باگت 1عدد یا نان تست 8 تکه. تخم مرغ : 3 عدد. پنیر پیتزا : نصف پیمانه. جعفری خرد شده : کمی. روغن مایع : 3 ق غ. نمک و فلفل : به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا نون باگت رو برش های یک اندازه می‌دهیم داخل سینی فر گاز روغنی گذاشته نون ها رو کنار هم می چینیم. حالا تخم مرغ ها و بقیه ی مواد رو داخل کاسه ای مخلوط میکنیم، به کمک قاشق از مواد برداشته روی نون ها میریزیم تا کامل سطحشون پر شه، مطابق تصاویر. سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا روی نون ها برشته و طلایی بشه. به همین راحتی به همین خوشمزگی 😋 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍢🍢 یکی از پرطرفدارترین جوجه کباب های دنیا 😋👌 سس کچاپ: ۱/۳ فنجان شکر قهوه ای: ۱/۳ فنجان  سس سویا: ۱/۳ فنجان آب آناناس: ۱/۴ فنجان روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری سرکه : یک و ۱/۲ قاشق غذاخوری سیر رنده شده: ۴ حبه زنجبیل رنده شده: ١ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه روغن زیتون: برای هنگام کباب کردن سیخ چوبی: به میزان لازم سینه مرغ تکه شده: ۵۰۰ الی ۷۰۰ گرم کدوی سبز: ۲ عدد آناناس مربع شده: ٣ فنجان فلفل دلمه ای متوسط: یک و ۱/۲ پیاز بزرگ: ١ عدد ابتدا همه مواد شامل سس کچاپ ، شکر قهوه ای ، سس سویا ، نمک و فلفل، روغن زیتون ، سرکه ، آب آناناس ، سیر خرد شده و زنجبیل رنده شده را با هم مخلوط می کنیم و جوجه ها را در مخلوط می ریزیم و خوب بهم می زنیم و برای ٢-٣ ساعت در یخچال می گذاریم.سپس جوجه ها را همانطور که در عکس مشاهده می کنیم یکی در میان با آناناس و فلفل دلمه ای و پیاز ، کدو به سیخ می کشیم و روی کباب پز یا زغال کباب می کنیم در حین کباب شدن چندین بار روغن زیتون روی آنها می زنیم و گرم سرو می کنیم.نوش جان 😋😍 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا