آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
@shirini71
#کوکو_سیب_زمینی_پیتزایی. 🍕
✍مواد لازم :
سیب زمینی نگینی دو لیوان.
هویج نگینی خرد شده یک لیوان.🥕
قارچ خرد شده یک لیوان. 🍄
فلفل دلمه ای خرد شده نصف لیوان.
نخود فرنگی نصف لیوان.
مرغ نصف سینه کامل.
تخم مرغ سه عدد کوچک یا دو عدد بزرگ. پنیر پیتزا رنده شده یک لیوان.
فلفل یک ق چ
پودر سیر یک ق چ ، آویشن یک ق چ نمک دو ق چ.
آرد دو ق غ
♨️طرز تهیه
هویج و نخودفرنگی رو آب پز کنید پخت آبکش کنید بزارید آبش بره.قارچ رو تفت بدین تا آبش کامل جمع بشه. مرغ رو نگینی خرد کنید و بهش نمک و فلفل بزنید و سه چهار دقیقه تفت بدین بیشتر نشه که خشک بشه سفید شد رنگش کافیه. آب رو جوش بیارین سیب زمینی خرد شده رو مدت پنج دقیقه داخلش بریزیدبعد آبکش کنید مواد کوکو باید خشک بشن با دستمال تمیز هم می تونید خشک بشه در ظرفی تخم مرغ رو بشکونید و با چنگال بزنید آرد و ادویه و نمک رو اضافه کنید و خوب با چنگال بزنید تا یکدست بشه
بعد هم پنیر رو اضافه کنید در آخر هم مواد کوکو رو اضافه کنید و مخلوط کنید حالا کف تابه رو کمی چرب کنید حتما تابه نچسب و بهتره چدنی باشه طرف صاف تابه رژیمی خیلی خوبه بزارید روغن خوب داغ بشه بعد مواد کوکو رو داخلش بریزید و پخش کنید دو سه دقیقه شعله رو زیاد کنید تا تخم مرغ بسته بشه بعد شعله رو کم کنید در تابه رو بزارید بعد نیم ساعت وقتی یک طرف برشته شد برگردانید تا طرف دیگه هم خوب سرخ بشه این کوکو رو داخل فر هم میشه درست کنید کف قالب یا سینی فر رو چرب کنید مواد کوکو رو داخلش بریزد و داخل فر ۱۸۰ مدت نیم ساعت بزارید حدود پنج دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا طلایی بشه نکته: برای این کوکو روغن کف تابه زیاد نریزید فقط در حد چرب شدن حتما هم از تابه چدنی و نچسب استفاده کنید طرف صاف تابه رژیمی عالیه به جای مرغ از کالباس خرد شده هم میشه استفاده کرد
#دوغ_گازدار🍶
🌀ماست ترش،نمك،آب،دوقاشق چايى خورى شكر را باهم مخلوط كنيد و در بطرى بريزيد ،بگذاريد٥-٦ روز در دماى محيط بماند
@shirini71
بیا اینجا😉☝️
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
✅ shirini71
#کیک_ساده یا کیک شیفون
این یکی از کیک های ساده ای هست که خودم خیلی دوستش دارم و گاهی درست میکنم.
برای اعضای محترمی که درخواست مدلهای دیگه کیک ساده رو داشتند امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.❤️✅ مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد
شکر دانه ریز 2 پیمانه
آب جوش 1 قاشق سوپ خوری
روغن مایع 1/2 پیمانه
شیر 1 پیمانه
آرد سفید 2 و نیم پیمانه
اسانس وانیل 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
@shirini71
✅طرز تهیه:
من همیشه وقتی میخوام کیک بپزم اول همه مواد رو اندازه گیری میکنم و آماده جلوی روم میزارم. به شما هم توصیه میکنم همین کار رو بکنید که بعدا دنبالشون نگردید یا یه دفعه نبینید یه چیزی کم دارید. بعد فر را روی 180 درجه سانتی گراد یا درجه ای که همیشه کیک میپزید روشن کنید. این کیک رو به روشی که قبلا آموزش دادیم داخل قابلمه هم میتونید درست کنید.
قالب گرد 25 سانتی یا قالب مورد نظرتون رو چرب و ارد پاشی کنید یا چرب کرده کاغذ روغنی بیاندازید. آرد را همراه بیکینگ پودر الک کنید.
زرده تخم مرغ ها را از سفیده ها جدا کنید. دقت کنید ظرفی که سفیده را داخل آن میریزید کاملا تمیز و خشک باشد. سفیده ها بزنید تا پف کرده از ظرف نریزد. زرده ها را همراه شکر ، وانیل و یک قاشق سوپ خوری آب جوش بزنید تا کاملا رنگ آن روشن و غلیظ و کشدار شود. روغن را کم کم به زرده اضافه کنید و بزنید. شیر را هم به تدریج به زرده اضافه کنیدو مواد را بزنید تا یک دست شوند.
آرد الک شده را اضافه کنید و چند ثانیه با همزن مخلوط کنید. همزن را کنار بزارید و سفیده تخم مرغ زده شده را اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مواد را مخلوط کنید.
مواد کیک را داخل قالب ریخته به مدت 45 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که بپزد داخل فر قرار دهید.
این دستور یکی از کیک های مورد علاقه منه که هم برای عصرانه و هم برای تزئین و کیک تولد بسیار مناسب میباشد.
نوش جان.🌹
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#رولت_بدون_فر
#شیرینی_تر
#عصرونه
رولت بدون فر که خیلی راحت و بی دردسره و میتونید تو خونه به راحتی درست کنید .
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ٥٠ گرم
شکر ۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۱/۲قاشق چایخوری
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
خامه به میزان لازم
.
طرز تهیه ؛
ابتدا تخم مرغ و شکر رو باهم خوب ميزنيم تا کرم رنگ بشه و حجمش دوبرابر ، بعد وانیل و اضافه کمی میزیم حالا آرد و كم كم ميريزيم و در حدی که مخلوط بشه هم میزنیم ، داخل تابه دو طرفه رو کاغذ روغنی میندازیم و کمی چرب میکنیم و مواد رو داخلش میریزیم
از قبل شعله پخش کن رو میزاریم روی گاز تا کامل داغ بشه حالا در تابه رو میبندیم و روی شعله پخش کن میزاریم ، ١٥ دقیقه یک طرف و ده دقیقه طرف دیگه رو میزاریم تا پخته بشه ، پخت که تمام شد روی کاغذ روغنی کمی پودر قند میریزیم و رولت و روش میزاریم و سریع رول میکنیم بعد لای پارچه مى پیچیم و میزاریم کامل خنک بشه بعد خامه فرم گرفته میزنیم و شکلات چیپسی میریزیم و رول میکنیم حالا روی کار و با خامه تزیین میکنیم و برش میدیم به همین راحتی شیرینی خوشمزه ما آماده میشه ،
نكته؛ به جاى خامه ميتونيد هرنوع كرم يا مارمالاد حتى حلوا را بزنيد و رولت رو آماده كنيد ، اگه رولتتون مثل رولت من يكم برشته شد اصلاً نگران نباشين عالى ميشه ، حتماً بزارين مواد به دماى محيط برسه 😍🌺
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#فنجان_بیسکوئیتی🧇☕️☕️
(Cookie Cup)
ایده ایی عالی برای بستنی ,تولد کوچلوهار و
یک کوکی خیلی جالب که میتوان با آن همزمان از یک نوشیدنی سرد لذت برد و هم از طعم بیسکوئیت. دیواره های درونی کوکی با شکلات پوشیده شده که علاوه بر خوشمزه تر کردن آن باعث عدم نفوذ مایع (سرد) به لایه بیسکوئیتی میشود. .
مواد لازم:
کره ۱۱۰ گرم (در دمای اتاق)
شکر ۱/۴ پیمانه
شکر قهوه ای ۱/٢ پیمانه (طرز تهیه در هایلایت مواد پایه)
تخم مرغ ۱ عدد
آرد۱/۴ ٢ پیمانه
شکلات چیپسی ۱/٢ پیمانه
طرز تهیه:
۱. در ظرفی کره و شکرها را مخلوط میکنیم تا بافتی کرم مانند پیدا کند. در ادامه تخم مرغ را نیز افزوده ترکیب میکنیم.
۲. آرد را به تدریج در سه مرحله اضافه کرده دورانی هم میزنیم تا کاملا ترکیب شود.
۳. یه دنبال آن شکلات چیپسی را نیز مخلوط میکنیم و مایه آماده شده را ٣۰ دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا کار کردن با آن راحت تر شود.
۴. یک ماگ با تحمل حرارت بالا را به عنوان قالب فر انتخاب کرده دیواره ها و کف آن را چرب میکنیم.
۵. از خمیر برداشته به ضخامت حدود یک سانتیمتر کف و دیواره های آن را میپوشانیم (خیلی نازک نباشد چون بعد از پخت میشکند).
۶. از یک لیوان باریک تر یا استوانه چوبی استفاده کرده با داخل کردن آن به ماگ دیواره ها و کف را صاف کرده و لبه های اضافه را جدا میکنیم.
۷. ماگ را به مدت ٢۰-۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد میپزیم. اجازه میدهیم تا کوکی ٣۰ دقیقه درون ماگ خنک شود.
۸. دیواره ها و کف بیسکوئیت را از داخل با لایه ای از شکلات ذوب شده (روشهای ذوب شکلات در هایلایت اصول پایه) میپوشانیم. اینکار باعث میشود که شیر یا مایعات به بیسکوئیت نفوذ نکند و شکنندگی کوکی کمتر شده یکپارچه تر شود.
۹. ماگ را برگردانده و فنجان بیسکوییتی را به آرامی از قالب خارج کرده و به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا شکلات خودش را بگیرد. کوکی ما آماده است تا با شیر سرد (مایعات گرم شکلات را ذوب میکند) پر شده و سرو شود.
@shirini71
#کیک_نارگیلی
آرد 2 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 لیوان
شیر 1 لیوان
روغن 1 لیوان
پودر نارگیل نصف لیوان
پودر هل 1 ق غ
بکینگ پودر 1 ق غ
مواد باید به دمای محیط رسانده شود.
قالب را با کره به دمای محیط رسیده چرب کنید و روی آن آرد الک کنید و قالب را برگردانید تا آرد اضافی آن بیرون بریزد و آن را در یخچال قرار دهید تا مواد کیک را درست کنید .
برای کیک، شکر و تخم مرغ ها را با همزن به مدت ده دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود .
روغن مایع را اضافه کنید و مواد را یک دور با همزن بزنید و سپس شیر را اضافه کنید .
آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و در سه مرحله به مواد اضافه کنید تا مایع کیک یکدست شود. پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید .
مواد کیک را داخل قالب چرب شده بریزید و آن را در فر یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید .
@shirini71
#کالباس_خونگی
مواد لازم برای چهل ورق #کالباس. البته ورق های ضخیم
دو عد سینه مرغ و دو عدد ران مرغ را از استخون جدا کرده و خرد کنید سپس در غذا ساز یا چرخ گوشت دو بار چرخ کنید با دنده ریز. حسابی باید له شه . دو حبه سیر را یا رندده ریز کنید یا اینکه مثل من با مرغ چرخ کنید. بعد از چرخ کردن یک ق چ پودر زنجبیل یک ق چ ادویه کاری یک ق چ پودر سیر یک ق چ پودر پیاز یک ق چ پودر خردل ( اگه ندارید به جاش یک ق غ سس خردل بریزید) و دو ق چ پودر پاپریکا و یک ق چ فلفل قرمز یک ق چ نمک بهش اضافه کنید و مخلوط کنید . سپس دو ق غ سر پر شیر خشک بهش اضافه کنید و بعد سه ق غ کره اب شده یا دو ق غ روغن مایع اضافه کنید. همه مواد رو با هم چنگ بزنید تا همه مواد به خرد هم برن. بعد از آن یک عدد هویج رو که از قبل پخته و نگینی خرد کرده اید رو به همراه یک مشت مغز پسته به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید . ته پلاستیک مخصوص کالباس رو با نخ حسابی پیجوندم و گره محکم زدم . بعد مواد کالباس رو کم کم میریختم تو پلاستیک و با ته قاقش روی مواد رو صاف میکردم ک اصلا هوا داخلش نباشه پس کم کم مواد بریزید و هر بار با پشت قاشق صاف کنید تا هوای داخلش گرفته شه. بعد هم سر پلاستیک رو محکممممم با نخم بستم و گره زدم . یه قابلمه تا نصفه اب ریختم گذاشتم بجوشه بعد کالباس رو گداشتم تو قابلمه در حال جوش و درش رو نیمه بسته گذاشتم ب مدت دو ساعت بعد بیرون اووردم گذاشتم توی ی ظرف پر از اب خنک بعد ک خنک شد گذاشتمش تو یخچال تا پنج شش ساعت بعد پلاستیک دورش رو در اوردم و اروم با چاقوی تیز برش دادم.
@shirini71
#سيب_زميني_تنوري با طعم سیر و لیمو😍
۵ الی ۶ عدد #سيب_زميني رو با پوست خوب بشوريد و با آب بريزيدشون داخل قابلمه و روي شعله زياد بذاريد تا جوش بياد بعد شعله رو متوسط كنيد و و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه بدید که بجوشه. وقتي كمي خنك شد مثل تصوير برش بزنيد. فر رو با دويست درجه روشن كنيد. سيب زمينيها را در يك كاسه بريزيد حالا پنج الی شش قاشق روغن مایع ( روغن زیتون خوشمزه تر است )، دو ق چایخوری سبزي خشك معطر دلخواه( مثل آویشن )، و نمک و فلفل بهش اضافه و خوب مخلوط كنيد. سيب زمينيها رو در سيني فر بريزيد و بيست دقيقه در فر قرار داده تا بپزد . وقتي زير سيب زمينيها برشته شد زير و روشون كنيد و ۳ الی ۴ حبه سیر خرد شده ، ۳ قاشق آبلیمو و دو قاشق روغن زیتون و نصف پیمانه پنیر پارمزان مخلوط کرده و دوباره بيست دقيقه داخل فر بذاريد تا خوب ترد و برشته بشن وبا جعفری یا ریحان خرد شده تزیین کرده و با سس دلخواهتون سرو كنيد.نوش جان 🌹
@shirini71
#رژیمی
ترکیبات بشقاب رژیمی :
پاستا + اسفناج بخار پز + قارچ +میگو
مزه دار کردن میگو :
• قبل از طبخ میگو در پیاز های حلقه شده قرار دهید حداقل یک ساعت .درمراحل آخر پخت میگو کمی آبلیموی تازه اضافه کنید تا بوی بد میگو از بین برود برای اینکه گوشت میگو سفت نشود بهتر است در مراحل اخر طبخ آبلیمو اضافه شود. • برای این که میگو در هنگام پخت سفت نشود، آب، نمک و 2 قاشق سوپ خوری سرکه را در قابلمه ی مناسبی بریزید و بجوشانید، میگو را بیفزایید و 10 ثانیه صبر کنید. شعله را خاموش کنید و میگوها را در آبکش بریزید. • میگو را در جعفری و آبلیمو بخوابانید و سپس هنگام پخت جعفری را از میگوها جدا کرده و در غذاها از میگو استفاده کنید.
• روغن زیتون و سیر نیز بوی زخم میگو را از بین می برند.
• میگو را با سبزیجات طبخ کنید تا بوی بد میگو از بین برود.
نوش جان⚘
@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🦚 سی و یکم مرداد ماه ۱۳۹۹ 🦚
🍋ناشتا : 1 عدد کیوی
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71
#خاگينه
مواد لازم:
براي شربت
١/٥ ليوان شكر
نصف ليوان أب
يك چهارم ليوان گلاب رو ميجوشونيم تا غليظ بشه حدود يه ربع
بعد بهش زعفرون ميزنيم و ميذاريم كنار
مواد خاگينه:
٣تا تخم مرغ
٤ قاشق ارد سر پر
١ قاشق مربا خوري سر صاف بكينگ پودر
١ قاشق ماست خامه اي
طرز تهیه:
حدود دو دقيقه با همزن دستي يا يك دقيقه با همزن برقي مواد رو بزنيد و بذاريد ١٠ دقيق استراحت كنه
بعد بريزيد تو قالب و بذاريد تو فر ١٧٠ درجه
وقتي طلائي شد بيارين بيرون و شربت سرد رو بريزيد روش
يه ساعت بعد از قالب در بياريد
دوباره روش شربت بزنيد
🍔 @shirini71