#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_دوم
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+کف دست نان سنگک+۲ عدد گردو+۱قوطی کبریت پنیر+۲حبه قند(250کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک عدد کوفته برنجی+یک کاسه ماست کم چرب (350کالری)
☕️میان وعده #عصر :دو عدد میوه فصل
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید+۱۳قاشق غذاخوری سوپ جو+یک کف دست نان سنگک(270 کالری)
@shirini71
هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#دمنوش_هویج
#نوشیدنی_گرم
هویج 1 پیمانه، رنده شده(حدود 210 تا 220 گرم)
آب 3 پیمانه
هویج را بشویید و با فرچه خاکهای روی آن را پاک کنید (پوست هویج را نگیرید و نتراشید)
سپس با رندهي درشت رنده کنید و بگذارید به مدت 20 دقیقه در آب بجوشد. سپس آن را صاف کرده و گرم میل کنید.
خاصيت:
اين دمنوش هضم غذا را آسان ميكند.
دمنوش هويج براي تسكين و رفع سرفههاي شديد نيز مناسب است.
@shirini71
هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#حلوا_آرد_برنج
آرد برنج یک پیمانه
شکر دو پیمانه
آب دو و نیم پیمانه
گلاب نصف پیمانه
مقداری زعفران دم کرده (در این حلوا به دلیل داشتن دارچین احتیاجی به عطر زعفران نیست اما وجود زعفران آنرا خوشرنگ تر میکند)
روغن یا کره آب شده از ۱/۴ پیمانه تا نصف پیمانه
مقدار روغن به خودتون بستگی داره
دارچین ۱/۸ پیمانه
آرد برنج رو تفت دادم طوری که رنگش عوض نشه گذاشتم تا خنک بشه
آب رو با شکر گذاشتم روی حرارت تا شکر حل بشه زعفران رو هم ریختم داخلش گذاشتم این هم خنک بشه حالا آرد برنج و شیره شکر زعفرانی را که خنک شده بودن با هم مخلوط کردم مواظب باشید که داخلش گلوله نداشته باشه حرارت زیر شعله رو روشن میکنیم و مرتب به هم میزنیم تا وقتی کمی غلیظ بشه و رد قاشق روی حلوا بمونه حالا گلاب رو اضافه کردم و دوباره به هم زدم تا گلاب به خورد حلوا بره و کمی هم سفت تر بشه حالا روغن یا کره آب شده رو کم کم به حلوا اضافه کنید و به هم بزنید تا روغن به خورد حلوا بره و کم کم حلوا از ظرف و دیواره های قابلمه جدا بشه دیگه حلوا آماده هست میتونید اون رو توی دیس بکشید و تزیین کنید.
@shirini71
#مرغ_پاچینی
اول از همه پوست کتف مرغ رو کاملا جدا میکنیم و بعد گوشت کتف رو از انتهای استخوان کتف يعني جايي كه به بال مرغ وصل ميشه با کمک چاقو به حالت تراشیدن جدا کرده و به طرف پایین كتف ميكشيم و بعد کتفها رو چند ساعتى در مواد مزه استراحت میدیم.
من برای مزه دار کردن مرغ عموما از پیاز ،سیر ،پاپريكا،آبلیمو ،جعفری، زعفران،،فلفل سیاه استفاده میکنم .بعد از استراحت دونه دونه کتفها رو برمیداریم و با دستمون تمامی گوشت کتف رو درانتهای استخوان فشرده میکنیم.در سه تا ظرف بطور جدا جدا آرد سفید،مخلوط زعفران با تخم مرغ و پودر سوخاری میریزیم و کتف ها رو دونه به دونه به ترتیب در این مواد غلطانده و در روغن شناور با شعله ملایم سرخ میکنیم.
@shirini71