eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام دوستان🌹 امیدوارم حال دلتون خوب باشه🌹 این مدلی صبحانه عالیه😋 نان لواش یا نان پیتا ۲ عدد ۳ عدد تخم مرغ یک کاسه پنیر پیتزا فلفل قرمز و نمک و پاپریکا و آویشن جعفری خورد شده کره ۲۰ گرم داخل تابه رو چرب میکنیم و نان لواش یا پیتارو قابلمه میذاریم روش و دورش رو برش میدیم تا گرد شه و کف تابه میندازیم بعد تخم مرغ و پنیر پیتزا و فلفل قرمز و نمک و پاپریکا و آویشن و جعفری میریزیم و هم میزنیم و یک نان لواش یا پیتا که دایره ای برش دادیم و گذاشته و در تابه رو میذاریم تا بپزه و کره میزنیم و وقتی یکطرف پخت برمیگردونیم تا طرف دیگه بپزه و اون طرف هم کره میزنیم ___________________ همراهی شما باعث افتخار ماست💞 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
معمولا مرغ بریان پای ثابت تمامی مهمانی ها و مجالس مهم میباشد بنابراین در این پست طرز تهیه مرغ بریان زعفرانی را با استفاده کردن از آب لیمو ترش تازه برای شما قرار داده ام تا یک غذای بسیار عالی و خوشمزه ویژه مجالس و مهمانی هایتان تهیه کنید. مواد لازم: مرغ کامل با پوست ۱ عدد روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری  آب لیمو ترش ۴ قاشق غذاخوری آب پیاز ۴ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری ادویه گراماسالا ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه مرغ بریان زعفران دم کرده ، آب لیمو ترش ، روغن زیتون،آب پیاز،گراماسالا، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.مرغ را با سس زعفرانی ماساژ دهید و به مدت ۲ – ۴ ساعت داخل یخچال استراحت دهید سپس در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا کباب شوند.در اواسط پخت مجدد روی مرغ ها سس زعفرانی بریزید تا به خوبی طعم دار شوند ، این مرغ های زعفرانی را میتوانید با سیب زمینی سرخ کرده ، انواع پلو ، سالاد و ...سرو کنید. _______________________ همراهی شما باعث افتخار ماست💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: - 500 گرم قارچ بی بی (کوچک) -3 ق غ روغن زیتون 1/3 فنجان پیاز قرمز خرد شده 1/2 فلفل دلمه ای قرمز 3 ق غ گیشنیز خرد شده سس : 1/2ق چ نمک 2 ق غ سس سویا 1 ق غ شکر 3 ق غ آب لیمو تازه 1 ق غ پوست لیمو طرز تهیه: قارچ ها با آب سرد بشورید و سپس قارچ ها را با دستمال خشک کنید. روغن زیتون را در قابلمه داغ شده بریزید و بعد از 15 ثانیه که روغن داغ شد حرارت را در حالت متوسط قرار داده و قارچ ها را اضافه کنید تا نرم شدن قارچ ها تف دادن را ادانه دهید.(تقریبا 2 دقیقه). در یک ظرف بزرگ پیاز های خرد شده،فلفل دلمه های خرد شده2 ق غ برگ گیشنیز و قارچ ها و سس را با هم ترکیب کنید . سپس در ظرف را ببندید(یا سلفون بکشید) و 2 ساعت در یخچال بگذارید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍄 مواد لازم : بامیه سبز و سالم 1 کیلو سرکه به میزان لازم نمک 2 قاشق غذاخوری فلفل سبز قلمی تند 10 عدد ترخون 7 یا 8 شاخه سیر یک بوته گلپر 1 قاشق چایخوری قارچ 5 تا شش عدد بزرگ نکته: میتونید قارچ هم نریزید. در این صورت ترشی بامیه خواهید داشت. طرز تهیه : بامیه رو بشورید. سیر رو پوست بگیرید. بعضی فلفل ها رو نصف کنید و با بقیه مواد بریزید داخل ظرف مورد نظرتون و تا لبه ی ظرف از سرکه پر کنید. اگه سرکه خیلی تند بود و دوست داشتیم ترشی ملایم تر بشه یه نصف استکان آب بهش اضافه کنید. البته بهتره قبلا سرکه و آب را بجوشونین و بذارین سرد بشه. یه پلاستیک فریزر روی ظرف بزارین بعد در ظرف رو ببندین تا هوا نکشه و ظرف رو برای چند ثانیه برعکس کنید تا از کپک زدنش جلوگیری بشه. یه جای خنک بذارین (مثلا تو یخچال) تا حسابی جا بیفته. تقریبا 1 ماه بعد آماده است . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم براي آش دوغ براي ٤ نفر: دوغ بدون گاز ٢ بسته گشنيز ٢٥٠ گرم اسفناج ٢٥٠ گرم( به دلخواه) كدو ١ ليوان (هم كدو حلوايي ميشه هم كدو خورشتي) سير ٨-١٠ حبه برنج نيم دانه نصف پيمانه نخود و لوبيا ١ ليوان نمك و فلفل به ميزان لازم خب، اول برنج و سير و نمك و فلفل با هم كامل ميپزيم، در اين مدت كه برنج اماده ميشه كدو هارو نگيني خرد ميكنيم و نخود لوبيا هارو جدا ميپزيم، زماني كه برنج پخت شعله زياد ميكنيم و دوغ (طعم دوغ خيلي تاثير ميزاره پس از دوغي استفاده كنيد كه طعمشو دوست داريد)و گشنيز تازه ( اگر دوست داشتيداسفناج)نخود لوبيا و كدو هارو اضافه ميكنيم و دائما هم ميزنيم تا به جوش بياد ( اين قسمت مهم ترين قسمتشه چون اگر هم نزنيم دوغ ميبره) بعد از اين كه جوش هم امد تا ١٠ دقيقه هم ميزنيم و بعد شعله كم ميكنيم تا حدود ٤٥ تا ١ ساعت كه كامل جا بيوفته بعد هم با سير داغ نوش جان كنيد☺️ #آش_دوغ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا