#مرغ_بریانی_زعفرانی_درفر
معمولا مرغ بریان پای ثابت تمامی مهمانی ها و مجالس مهم میباشد بنابراین در این پست طرز تهیه مرغ بریان زعفرانی را با استفاده کردن از آب لیمو ترش تازه برای شما قرار داده ام تا یک غذای بسیار عالی و خوشمزه ویژه مجالس و مهمانی هایتان تهیه کنید.
مواد لازم:
مرغ کامل با پوست ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۴ قاشق غذاخوری
آب پیاز ۴ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
ادویه گراماسالا ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ بریان
زعفران دم کرده ، آب لیمو ترش ، روغن زیتون،آب پیاز،گراماسالا، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.مرغ را با سس زعفرانی ماساژ دهید و به مدت ۲ – ۴ ساعت داخل یخچال استراحت دهید سپس در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا کباب شوند.در اواسط پخت مجدد روی مرغ ها سس زعفرانی بریزید تا به خوبی طعم دار شوند ، این مرغ های زعفرانی را میتوانید با سیب زمینی سرخ کرده ، انواع پلو ، سالاد و ...سرو کنید.
_______________________
همراهی شما باعث افتخار ماست💞
#ترشی_قارچ
#قارچ_مزه_دار_شده
#سالاد_قارچ
مواد لازم:
- 500 گرم قارچ بی بی (کوچک)
-3 ق غ روغن زیتون
1/3 فنجان پیاز قرمز خرد شده
1/2 فلفل دلمه ای قرمز
3 ق غ گیشنیز خرد شده
سس :
1/2ق چ نمک
2 ق غ سس سویا
1 ق غ شکر
3 ق غ آب لیمو تازه
1 ق غ پوست لیمو
طرز تهیه:
قارچ ها با آب سرد بشورید و سپس قارچ ها را با دستمال خشک کنید.
روغن زیتون را در قابلمه داغ شده بریزید و بعد از 15 ثانیه که روغن داغ شد حرارت را در حالت متوسط قرار داده و قارچ ها را اضافه کنید تا نرم شدن قارچ ها تف دادن را ادانه دهید.(تقریبا 2 دقیقه).
در یک ظرف بزرگ پیاز های خرد شده،فلفل دلمه های خرد شده2 ق غ برگ گیشنیز و قارچ ها و سس را با هم ترکیب کنید . سپس در ظرف را ببندید(یا سلفون بکشید) و 2 ساعت در یخچال بگذارید.
@shirini71
🍄
#ترشی_قارچ_و_بامیه
مواد لازم :
بامیه سبز و سالم 1 کیلو
سرکه به میزان لازم
نمک 2 قاشق غذاخوری
فلفل سبز قلمی تند 10 عدد
ترخون 7 یا 8 شاخه
سیر یک بوته
گلپر 1 قاشق چایخوری
قارچ 5 تا شش عدد بزرگ
نکته: میتونید قارچ هم نریزید. در این صورت ترشی بامیه خواهید داشت.
طرز تهیه :
بامیه رو بشورید. سیر رو پوست بگیرید. بعضی فلفل ها رو نصف کنید و با بقیه مواد بریزید داخل ظرف مورد نظرتون و تا لبه ی ظرف از سرکه پر کنید.
اگه سرکه خیلی تند بود و دوست داشتیم ترشی ملایم تر بشه یه نصف استکان آب بهش اضافه کنید.
البته بهتره قبلا سرکه و آب را بجوشونین و بذارین سرد بشه.
یه پلاستیک فریزر روی ظرف بزارین بعد در ظرف رو ببندین تا هوا نکشه و ظرف رو برای چند ثانیه برعکس کنید تا از کپک زدنش جلوگیری بشه.
یه جای خنک بذارین (مثلا تو یخچال) تا حسابی جا بیفته.
تقریبا 1 ماه بعد آماده است .
@shirini71
مواد لازم براي آش دوغ براي ٤ نفر:
دوغ بدون گاز ٢ بسته
گشنيز ٢٥٠ گرم
اسفناج ٢٥٠ گرم( به دلخواه)
كدو ١ ليوان (هم كدو حلوايي ميشه هم كدو خورشتي)
سير ٨-١٠ حبه
برنج نيم دانه نصف پيمانه
نخود و لوبيا ١ ليوان
نمك و فلفل به ميزان لازم
خب، اول برنج و سير و نمك و فلفل با هم كامل ميپزيم، در اين مدت كه برنج اماده ميشه كدو هارو نگيني خرد ميكنيم و نخود لوبيا هارو جدا ميپزيم، زماني كه برنج پخت شعله زياد ميكنيم و دوغ (طعم دوغ خيلي تاثير ميزاره پس از دوغي استفاده كنيد كه طعمشو دوست داريد)و گشنيز تازه ( اگر دوست داشتيداسفناج)نخود لوبيا و كدو هارو اضافه ميكنيم و دائما هم ميزنيم تا به جوش بياد ( اين قسمت مهم ترين قسمتشه چون اگر هم نزنيم دوغ ميبره)
بعد از اين كه جوش هم امد تا ١٠ دقيقه هم ميزنيم و بعد شعله كم ميكنيم تا حدود ٤٥ تا ١ ساعت كه كامل جا بيوفته
بعد هم با سير داغ نوش جان كنيد☺️
#آش#آش_دوغ#آش_دوغ_مازندرانی #آش_دوغ_شمالی
@shirini71
#کیک_کشمش_وگردو_بدون_روغن
تخم مرغ چهار عدد ، وانیل نوک ق چ ، شکر یک لیوان ، ماست سه چهارم لیوان ، پودر دارچین یک ق چ ، آب ولرم یک چهارم لیوان ، آرد دو لیوان ، بکینگ پودر دو ق چ ، کشمش نصف لیوان ( حتما از نیم ساعت قبل تو آب خیس کنید ) ، گردو خورد شده نصف لیوان . میتونید از مقدار کمتری کشمش و گردو استفاده کنید
اول فرتون و روشن کنید تا گرم بشه ، زرده و سفیده رو جدا کنید سفیده رو با دور تند همزن بزنید تا پف کنه بعد زرده رو با وانیل و شکر هم بزنید تا حجم بگیره بعد ماست و دارچین و اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید بعد آب ولرم اضافه کنید و هم بزنید همزن و بزارید کنار آرد و بکینگ پودر و مخلوط کنید و کم کم الک کنید و به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید بعد سفیده رو اضافه کنید و با لیسک هم بزنید قالبتونو چرب کنید و آردپاشی کنید نیمی از مواد کیک و بریزید تو قالب بعد کشمش و گردو روش بریزید بعد باقی مواد کیک و بریزید و روشم کشمش ( حتما تو آرد بغلتونید ) و گردو میتونید کشمش و گردو رو به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید بعد تو قالب بریزید ، قالب و بزارید تو فر به مدت چهل و پنج دقیقه با دمای صد و هشتاد درجه
fateme__mok
@shirini71
#کیک_بدون_شکر
#کیک_موز_رژیمی
#رژیمی
#بانت_کیک
۴ عدد موز نرم (له شده با چنگال)
۱۷۰ گرم ماست
۱ فنجان آرد معمولی
۱ فنجان آرد کامل(سبوس دار)
۱ عدد تخم مرغ کامل و ۱ عدد سفیده
۴ قاشق غذاخوری کشمش پوره شده
۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
نوک قاشق چایخوری وانیل
یک مشت مغز گردوی خرد شده (اختیاری)
مراحل تهیه کیک:
فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
مواد تر از جمله موز، ماست، وانیل، تخم مرغ و پوره کشمش را باهم ترکیب کنید.
مواد خشک یعنی آرد، جوش شیرین، نمک و مغز گردو را باهم ترکیب کنید.
مواد تر و خشک را با یکدیگر به خوبی مخلوط کرده و در قالبهای کوچک بانت کیک بریزید.
کیکها را به مدت ۲۵ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت در فر بپزید. بهتر است کیکها را بعد از گذشت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه چک کنید تا بیش از حد پخته نشوند. با یک چاقو وسط کیک را تست کنید، در صورتی که پخته باشد خمیر کیک به چاقو نمیچسبد. پس از طبخ اجازه دهید کیکها سرد شده سپس سرو کنید.
اگر از قالبهای بانت کیک کوچک استفاده کنید با استفاده از این مواد ۱۶ عدد بانت کیک خواهید داشت.
ارزش غذایی هر عدد از این بانت کیکها برحسب زیر است:
کالری ۱۰۷,چربی ۱.۲ گرم,کربوهیدرات ۲۰.۲ گرم,شکر ۶ گرم,سدیم ۴۸.۷ میلیگرم,فیبر ۱.۸ گرم ,پروتئین ۴ گرم
@shirini71