eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
سوپ سیب زمینی به روش چینی مواد لازم برای۴ نفر سیب زمینی مکعبی خرد شده ۳ عدد هویج خرد شده ۳ عدد کرفس خرد شده ۳ شاخه شلغم کوچک خرد شده ۱ عدد پیاز متوسط ۱ عدد گوجه فرنگی خرد شده ۱ عدد سیر خرد شده ۵ حبه نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه ۱- سیب زمینی، هویج، کرفس، شلغم، پیاز، سیر و گوجه فرنگی را در یک قابلمه بزرگ بریزید. ۲- مقداری آب (تا حدی که روی مواد را بگیرد) در قابلمه بریزید. ۳- بگذارید محتوای درون قابلمه بجوشد. ۴- حرارت را کم کرده و تا یک ساعت بگذارید بپزند. ۵- نمک و فلفل را به مقدار لازم به محتوای ظرف اضافه کنید. ۶- تا 30 دقیقه دیگر نیز بگذارید بجوشند. donyaye_khorakii ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
سوپ سیب زمینی خوشمزه می تونه یه پیشغذا یا یه شام ساده خوشمزه باشه 😋😋 می تونید با کمی نون تست شده ازش استفاده کنید با طعم و مزه های مختلف درست کنید هر کدوم رو بیشتر مورد پسندتون بود سیو کنید و داشته باشید 👌👍 🥔🧅🧄🥕🍠🥦🍵👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇👇 🍂آموزش نقاشی روی ماست😍 🍂آموزش تزیین برنج وسالاد😍👏 🍂چیدمان میز تولد و مهمونی😍👌 🍂آموزش انواع خشک کردن میوه😍 🍂آموزش انواع ترشی وشور 🍆🌶 وسفره آرایی همش اینجاست بدو🏃‍♀جا نمونی👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3506044959C4ff7735aba @mivhe71😍😍 🍓🍓🍎🍎🍐🍐🥒🥒 🥑🥑🍒🍒🍅🍅🥕🥕 🥗🥗🥨🥨🥦🥦🍇🍇 زیبا ترین نمونه تزیین غذا😍☝️☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@shirini71 سیب زمینی هارو نازک سرخ کردم، سس بشامل درست کردم، ظرف رو چرب کردم یه ردیف سیب زمینی، یه مقدار سس بشامل، سوسیس رو سرخ کردم لابلای سیب زمینی ها گذاشتم، و ردیف، ردیف چیدم تا ظرف پر شد، حالا روی مواد رو با سس بشامل و پنیر پیتزا و پنیر پارمسان و فلفل رنگی پر کردم، شما میتونید بجای سوسیس گوشت چرخ کرده سرخ شده رو جایگزین کنید، بمدت 30 دقیقه در فر تا پنیر آب شه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ابتدا پیازها رو پوست بگیرید این مرحله کمی اشکتونو در میاره یه پیشنهاد دارم پیازها رو چند دقیقه بندازین داخل ظرف آب سرد بعد میتونین به راحتی پوست نازک روشو جدا کنین همون طور که در تصویر می بینین این ترشی نیاز به افزودنی خاصی نداره و با چند عدد فلفل و سیر و کمی ادویه ترشی میتونین عطر بهتری بهش بدید ادویه ها که آشنا هستنن براتون سیاه دانه و تخم گشنیز کمی فلفل و پودر سبزی معطر تو چند پست قبلی راجب سبزی معطر توضیح دادم براتون ابتدا پیازها رو بچینید داخل ظرف و سپس از سیر و فلفل در صورت تمایل بندازین کنارشون ادویه ها و سبزی معطر و نمک رو به سرکه اضافه کنین و تا جایی که روی پیازها رو بگیره بریزین. @shirini71