#املت_سیب_زمینی
يك ايده خوشمزه براي #شام_سبک یا
#صبحانه👌😋
چهار ليوان سيب زميني رنده شده(با دستمال آب اضافشو بگيريد)+يك ق غ روغن زيتون+نمك+يك ليوان پنير موزارلا.مخلوط و در قالب #كاپ_كيك پِرِس كنيد(قالب از قبل كمي چرب شده)،در فر دويست درجه بيست دقيقه بپزيد.بعد توي هر كدوم يدونه تخم مرغ بريزيد و يكم موزارلا و در فر صد و هشتاد درجه حدود يكربع بپزيد.
اگه تخم مرغ سفت دوست داريد بيست تا بيست و پنج دقيقه بپزيد.
به همين راحتي،به همين خوشمزگي😉
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_هشتاد_و_سوم
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+30 گرم پنیر+1عدد خرما+خیار+گوجه+یک فنجان قهوه (250کالری)
🍀 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوئیت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک کف دست ماهی بخارپز+5 قاشق غذاخوری سبزی پلو( 300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان قهوه + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +3 قاشق غذاخوری الویه رژیمی+دو کف دست نان لواش ( 270کالری)
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نان_پیده
#صبحانه
#عصرانه
این نان شیرین نیست و مناسب برای صبحانه و عصرانه میباشد .
مواد لازم :
پودر خمیر مایه یک ق س
آب ولرم نصف لیوان
شکر یک ق چ
تخم مرغ یک عدد
روغن مایع سه ق س
شکر یک ق س
ماست یک ق س
شیر ولرم یک لیوان
نمک یک ق چ
بهبود دهنده ۱/۲ ق چ من نزدم
آرد ۴ تا ۵ لیوان
مواد رومال: زرده تخم مرغ یک عدد+شکر یک ق س +روغن مایع دو ق س مخلوط شوند و مقداری کنجد هم برای روی نان .
طرز تهیه:
داخل ظرف شیشه ای تمیز آب ولرم و شکر مخلوط کرده خمیر مایه را اضافه میکنیم در ظرف را سلفون کشیده جای گرم گذاشته تا خمیر مایه عمل کند و پف کند.
سه لیوان از آرد را با نمک و بهبود دهنده بصورت خشک مخلوط کرده کنار گذاشته.
درون کاسه ای تخم مرغ + روغن + شکر + ماست را با چنگال میزنیم تا از لختگی در بیاد و مخلوط بشه بعد شیر ولرم و خمیر مایه عمل اومده را اضافه کرده با چنگال کمی بزنید در آخر مخلوط آرد و بهبود دهنده و نمک را اضافه کرده هم میزنیم یک لیوان آرد باقی مانده را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر بدست بیاد ممکن همش لازم نباشه یا اینکه هم بیشتر آرد لازم بشه فقط سعی کنید خمیر را با ورز دادن از چسبندگی دربیارید نه با اضافه کردن زیادی آرد چون باعث سنگین شدن خمیر میشه اگر داخل دستگاه خمیر را ورز بدید زودتر نتیجه میگیرید ولی من خودم عاشق ورز دادن خمیر هستم و ترجیح میدم روی سطح آرد پاچی شده و با دست خمیر را ورز بدم ده تا پانزده دقیقه خمیر را خوب ورز دهید و داخل کاسه ی شیشه ای یا پلاستیکی را با کمی روغن چرب کنید و خمیر را داخلش بزارید درب کاسه را سلفون کشیده و خمیر را جای نسبتا گرم مثل فر خاموش به مدت یک الی دو ساعت استراحت بدید تا حجم خمیر د برابر شود .
بعد از استراحت خمیر را پانچ (با مشت فشرده کردن) کنید و به چونه هایی با اندازه دلخواه تقسیم کنید با این اندازه خمیر سه عدد نان با قطر ۲۵ سانت میتونید درست کنید داخل سینی فر یا سینی پیتزا خمیر را پهن کنید با نوک انگشت یا چنگال روی نان را به شکل دلخواه طرح بندازید برای اینکه طرح محو نشه انگشت یا چنگال را داخل مخلوط یک لیوان آب و یک ق س آرد آغشته کنید بعد طرح بندازید روی خمیر را بپوشانید ۲۰ دقیقه دیگر استراحت دهید بعد رومال بزنید و کنجد بپاشید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه بپزید تا رو و زیر نون طلایی شود .
@shirini71
#نوشیدنی
#فراپه
یک نوشیدنی است که از مخلوط کردن بستنی، یخ خردشده، کمی آبمیوه، شکر، کمپوت یا میوه لهشده و شیر تهیه میشود. از هر نوع اسانس خوراکی میتوان در فراپه کمک گرفت. در این دستور به جای آب میوه از کاپوچینو استفاده شده.
مواد لازم و طرز تهیه:
کاپوچینو و شیر و یخ ریزخردشده یک پیمانه
بستنی وانیلی سه قاشق (اسکوپ)
بستنی شکلاتی و پودر کاکائو به میزان لازم
پودر کاپوچینو را در یک مقداری آب گرم همراه کمی شکرحل میکنیم سپس کاپوچینو آماده و شیر را به مدت دو ساعت در یخچال قرار میدهیم تا خنک شود. سپس یخ خردشده بستنی وانیلی،کاپوچینو و شیر را در مخلوط کن ریخته تا تمام مواد با هم مخلوط شوند. در لیوان بلند لایه لایه ابتدا کمی بستنی شکلاتی ریخته سپس فراپه را روی آن ریخته دوباره بستنی شکلاتی و سپس فراپه و با نی سرو میکنیم. برای تزیین فراپه میتوانید از پودر کاکائو یا میوه استفاده کرد
نوش جان☕🍰🍫🍩🍭🍮☕🍵
@shirini71
#خوراک_جگرمرغ_باقارچ 😋😋😋
رسپی...اول که ی پیاز بزرگ خلالی خرد کرده وداخل روغن داغ سرخ میکنیم بعد جگروبهش اضافه می کنیم و خوب تفت میدیم و کمی نمک و فلفل وررد چوبه و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی بهش اضافه میکنیم وبعد و کمی آب بهش اضافه میکنیم وزیرگازو کم میکنیم ومیزاریم آروم آروم بپزه وابش کاملا خشک بشه وبعد قارچ هارو داخل ی ظرف دیگه سرخ میکنیم وبه خوراک اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و کمی هم سیب زمینی سرخ میکنیم برای کنار جگر 😊
@shirini71