#شیرینی_پرالین_بادام_زمینی
مواد لازم:
آرد پانصد گرم
روغن جامد دویست و بیست گرم
پرالین یا کره بادام زميني دو ق س پر
بادام زميني تست شده خیلی ریز شده پنجاه گرم
پودر قند دویست و بیست گرم
وانيل يك چهارم ق چ
پودر كاكائو دو ق س
بادام زمینی خرد شده برای غلتاندن به ميزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا روغن و پودر قند را با همزن خوب زده تا سفيد بشه بعد کره بادام زميني را اضافه کرده هم زده بعد وانیل و كاكائو را اضافه كرده بعد بادام زميني خيلي ریز را ریخته و در آخر آرد را كم كم اضافه مي كنيم و کمی ورز داده بعد در دمای محیط حدود دو ساعت تا بیست و چهار ساعت استراحت داده بعد کمی ورز داده و گلوله هایی اندازه گردو کمی کوچکتر برداشته و داخل بادام زميني خرد شده می غلتانیم بعد داخل سینی فر گذاشته در فر از قبل گرم شده در طبقه وسط در دماي صد و هشتاد درجه می پزیم حدود پانزده تا بیست دقیقه تا زیرش کمی طلایی بشه.بعد باید از فر خارج کنید و صبر کنید تا کاملا سرد بشه بعد از سینی خارج کنید.
@shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_بیست_و_نهم_بهمن_۹۹
💦8 لیوان آب در طول روز میل شود
💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
💚صبحانه : یک کاسه عدسی
💚یک ساعت پس از صبحانه :1 لیوان چای سبز
💚ساعت ده صبح : ۱ عدد میوه + یک تکه شکلات تلخ
💚نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب
💚ناهار : سالاد بدون سس +نصف تن ماهی کم چرب + پنج قاشق برنج
💚عصرانه : ۱ عدد میوه + دو عدد فندق
💚شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ
💚بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب
💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود.
#پیام_سلامتی
🅾️ دلایل سرد بودن بدنتان چیست ؟
🔺کمبودآهن
🔺لاغری زیاد
🔺خواب ناکافی
🔺کم کاری تیروئید
🔺مشکل گردش خون
🔺آب بدنتان کم شده است
🔺ماهیچههای بدنتان کم است
@shirini71
#بادمجون_شکم_پر 😍♥️
این مواد برای پنج عدد بادمجان متوسط
گوشت چرخ کرده سیصد گرم
بامجان پنج عدد
گوجه شش عدد بزرگ
پیاز یک عدد بزرگ
رب انار نصف ق غ
رب گوجه یک ق غ
نمک فلفل قرمز و سیاه و زردچوبه به مقدارلازم
طرز تهیه:
بادمجان ها و با حرارت بالا سرخ میکنیم.(چون فقط میخوایم روش سرخ بشه و حالت سفتی خودش و حفظ کنه...
بعد تو یه تابه دیگه یدونه پیاز رو تفت میدیم وقتی سبک شد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم با یه ق غ رب گوجه خوب سرخش میکنیم همراه با نمک و فلفل .
بعد بادمجونا رو از وسط برش میزنیم و با مواد گوشتی داخلشو پر میکنیم و بعد شش عد گوجه بزرگ رنده شده رو با یه قاشق پیاز سرخ کرده و نصف ق غ رب انار ترش خوب تفتش میدیم و بعد که آبِ گوجه کشیده شد بادمجونای شکم پر رو روش قرار میدیم ومن چون از قبل آبِ گوشت و قلم داشتم یه لیوان بهش اضافه کردم و با حرارت ملایم گذاشتم جابیفته 😊
@shirini71
#برنجی_نارگيلی
مواد لازم
ارد برنج مرغوب۲۰۰گرم ،پودر نارگيل ۱۰۰گرم، پودر قند ۱۲۵ گرم ،روغن جامد ۱۰۰گرم اسانس نارگیل دو قطره
روغن جامد راروی حرارت غیرمستقیم (بخارکتری)ذوب کرده و در يخچال قرار دهيد (۷تا۸ساعت)تاكاملاً سفت بشه
پودر نارگيل رویکی دوساعت داخل فریزر قراربدید بعدبا ارد برنج آسیاب کنید، تا نارگيل پودر بشه وبه روغن نیوفتد،روغن جامد که کاملا سفته و پودرقند رو باهمزن بزنید تا سفيد رنگ وپفکی بشه جوری که حجمش دوبرابربشه.آرد برنج ،نارگيل واسانس را به مخلوط روغن وپودرقنداضافه کرده و دوباره مخلوط کنید،مواد رو بادست کمی ورز بدید اگه منسجم نبود،دوبار از چرخ گوشت رد کنید،تاخمیریکدستی بدست بیاد،از خمير اندازه گردوی کوچک برداشته وگرد كنيدو در سینی روی کاغذ روغنی بچینید،میتونید روی شیرینی با مقداری پودر پسته یاتخم خرفه و...بریزید وبا انگشت به ارامی فشار بدید سینی را در طبقه وسط فر فر از قبل گرم شده ١٨٠ درجه،به مدت ١٠دقيقه قرار،بعد از پخت اجازه بدید کمی ازحرارتشون کم بشه.بعد روی شیرینیهارو باپارچه نخی میپوشونیم تا خنک شه
@shirini71
دوستان و کدبانوهای کانال معذرت میخوام نت ضعیف بود نتونستم پستها رو زودتر بفرستم کانال🙏🙏🙏🌺