#زیره_پلو
زیره یکی از ادویه های بی نظیر و پر خاصیتی است که طبیعت در اختیار ما قرار می دهد.طعم و مزه ی این ادویه کمی تلخ است و برای درمان نفخ شکم و چاقی بسیار موثر است، زيره باعث کاهش کلسترول بد خون نیز مي شود که این خاصیت نیز به نوعی روی کاهش وزن موثر است. ميتونيد زيره رو به پلو اضافه كنيد، و يا پودرش رو به ماست بزنيد و نوش جان كنيد، ولي در هر صورت ازش غافل نشيد😊
زيره رو پاك كنيدو با آب بشوريد، پلو رو آبكش كنيد و با زيره مخلوط كرده و براي دم بذاريد، مقدار زيره بستگي به سليقتون داره، من به ازاي هر ليوان برنج، يك قاشق سوپخوري زيره استفاده كردم.
اگه خواستين به صورت كته درست كنيد، در مرحله اي كه آب برنج كشيده شد، زيره رو اضافه كنيد و هم بزنيد، و بذارين دم بكشه.
زيره پلو رو هم ميتونيد با مرغ و هم گوشت درست كنيد.
.
نوش جان😋
@shirini71
#کوفته_ترکی_با_سس_گوجه
سلام سلام،خوبيد؟
يك غذاي بينظير امروز آموزش بدم كه كلي ازش لذت ببريد😋
مواد لازم و طرز تهيه
كوفته كباب:
نيم كيلو گوشت چرخكرده+نصف سينه ي مرغ چرخكرده+يدونه تخم مرغ+دو ق غ نعناي ساطوري+يك ق جعفري ساطوري+يك حبه سير رنده شده+يدونه پياز رنده شده كه آب اضافشو گرفتيد+ نمك،فلفل، زردچوبه+سه تا نون تست كه دورش رو جدا كرديد و در شير خيسونديد و وقتي نرم شد چلونديد و به مواد اضافه كرديد:اينا رو خوب ورز بديد،كوفته هايي اندازه نارنگي كوچك درست كنيد و بذاريد داخل يخچال نيم ساعت بمونه.بعد در كمي روغن سرخ كنيد و روي دستمال بذاريد تا روغنش بره.
در اين مدت سس رو درست كنيد.دو ق روغن زيتون يا مايع رو داغ كنيد و يدونه پياز كوچك و نگيني شده رو تفت بديد تا طلايي بشه بعد زردچوبه و فلفل و يك ق غ سر پر رب اضافه كنيد و يكم تفت بديد و حالا دو ليوان گوجه فرنگي رنده شده بريزيد و نمك.ده دقيقه كه جوشيد،كوفته ها رو داخلش بچينيد و در تابه رو بذاريد تا سس غليظ بشه.بعد هم با پلو نوش جان بفرماييد.با پاستا يا ماكاروني هم عاليه.
نوش جان🌹
step.by.step.cooking
@shirini71
🌙🌸 رژیم روز هجدهم ماه رمضان 🌸🌙
1400/2/12
🌞افطاری:
چای☕️ دارچین کم رنگ + یک قاشق مرباخوری عسل🍯
+ یک پیاله فرنی🥣+ یک کف دست نان🍞 سنگک یا بربری
🌚شام:
(یک ساعت بعد از افطار)
3 تکه گوشت🥩 کبابی + 2 کف دست نان🍞 سنگک یا بربری + سبزی خوردن
🌓شام تا سحر:
4 عدد میوه🍉 + کاهو آزاد + هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + آب نارنج🍊
🌔سحری:
1 لیوان عدسی + لیمو🍋 ترش تازه + 3 کف دست نان 🍞سنگک یا بربری + 1 پیاله ماست🥣 + سبزی🥗
@shirini71
هدایت شده از آیت الله مجتهدی ( تهرانی) ره
Shab19Ramazan1398[11].mp3
17.67M
▪️مراسم احیاء و دعای قرآن به سر | شب ۱۹رمضان ۱۳۹۸
🎙 بانوای : حاج میثم مطیعی
🏴 ویژه شب #نوزدهم ماه رمضان
☑️ @mojtahedie71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نان_پنبه_ای_عسلی
#ویژه افطار
مواد لازم:
آرد نان فانتزی ۳۷۵ گ
شیر ولرم ۱۵۰ میل
مایه خمیر ۲ ق چ
بهبود دهنده ( اگه از کیفیت آردتون مطمئنید ، لازم نیست ) ۱/۲ ق چ
نمک ۱/۲ ق چ
عسل ۴۵ گ
شکر ۱۵ گ
کره ی نرم ۶۰ گ
تخم مرغ کامل ۱ عدد
طرز تهیه:
مثل همهنونها اول مایهخمیر ، ۱ ق چ از شکر و ۱۰۰ میل از شیر ولرم رو باهممخلوط میکنیم تا مخمر فعال بشه
آرد ، نمک و بهبود دهنده رو باهم الک میکنیم
و همه مواد خشک و تر رو بجز کره ، داخل کاسه همزن میریزیم
اگه خمیر خیلی سفت بود و گلوله آرد تو کاسه بود ، بقیه شیرو کم کم میریزیم
این دستور چون کره زیادتری داره و همینطور تخم مرغ داره ، پس مایعات رو کم کم و با احتیاط میریزیم
خمیر که کمی جمع شد ، کره ی هم دمای محیط رو اضافه میکنیم و برای حدودا ۸-۹ دقیقه با دستگاه ورز میدیم
خمیر ، داخل یه کاسه چرب شده ، برای حدودا ۱-۱/۵ ساعت در دمای محیط استراحت داره
تا زمانی که حجمش ۲ برابر بشه
بعد پف خمیرو میگیریم وچونه میکنیم
چونه هارو داخل پیرکس یا قالب یا ظرف مورد نظرتون که با کره چرب و آردپاشی شده ، میچینیم
و برای حدودا ۲۵ دقیقه بهش استراحتمیدیم
فرو با دمای ۱۶۰ (( فرهای برقی )) و ۱۰-۱۵ درجه بیشتر (( فرهای گازی )) گرمش میکنیم
از همون ابتدا ، یه ظرف آبجوش هم داخل فر میذاریم
روی چونه ها رو مخلوط زرده تخممرغ + ۲ ق م شیر + کمی زعفران غلیظ ، رومال کرده و به دلخواه کنجد ، دانه چیا یا مغز تخمه آفتابگردان میریزیم
و بعد میره داخل فر داغ
تا زمانی که کاملا پف کرده و رویه ی نونها خوشرنگ و طلایی بشه.
حدودا ۳۵ دقیقه زمان میبره.
بعداز اینکه نونهارو از فر آوردیم بیرون ، تا داغ هستن روشونو کره نرم میمالیم.
@shirini71