eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍰🎂🍒🍑 مواد لازم. تخم مرغ ۴ عدد، ،،،آرد یک پیمانه و‌نصف، ،،، شکریک پیمانه، روغن نصف پیمانه، شیر، بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری، آلبالو دلخواه ( من خودم زیاد آلبالو ریختم)، طرز تهیه🍒. ابتدا تخم مرغها و شکر ده دقیقه هم میزنیم تا سفید و پوک و‌سبک بشه( این خیلی مهمه) بعد روغن و شیر اضافه میکنیم ، فقط چند ثانیه هم میزنیم، بعد آرد و بکینگ پودر سه بار الک میکنیم، طی چند مرحله به مایع کیک اضافه میکنیم با دست هم میزنیم، تا مواد خوب مخلوط و یکدست بشه، کف قالب چرب میکنیم،یکم از مایع کیک داخل قالب میریزیم ، بعد دور تا دور قالب آلبالو میچینیم ، ته آلبالو ها رو حتما آرد بزنید تا تهنشین نشه ، دوباره مایع بریزید، دوباره آلبالو بچینید ، دوباره مایع کیک تا قالب پر بشه. فر از قبل گرم کنید درجه ۱۸۰ زمان ۳۵ تا ۴۰ 🍒🍒 سس آلبالو🍒. مواد لازم شیر دو لیوان، شکر ۳ قاشق، آرد الک شده ۳ قاشق( هردو قاشق غذا خوری) ، آب آلبالو نصف پیمانه. طرز تهیه🍒 ابتدا داخل ظرفی روی حرارت شیر و‌شکر باهم مخلوط میکنیم تا شکر کامل حل بشه،بعد داخل ظرف دیگه یک لیوان شیر خنک با آرد الک شده( آرد کم کم اضافه میکنیم) بعد همه مواد مخلوط میکنیم خوب هم میزنیم تا مثل فرنی بشه، سس یکم که از حرارت افتاد، آب آلبالو رو اضافه کنید ╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮ @shirini71
کیک آلبالو و گیلاس , فرق نمی کنه شما با کدومش بخوایید کیک درست کنید ,جفتش یکیه 👆 با تمام رسپیها کاپ کیکش رو هم می تونید بپزیید, چند تا رسپی با هم گذاشتم که با هر کدوم راحتریید و موادش دم دستتون بود درست کنید 🍒🍒با این رسپیها تمامی کیکهای میوه ایی رو می تونید درست کنید فقط کافیه میوه رو عوض کنید👌 🍰🧁🎂🍒🍒👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳مواد لازم یک لیوان پوره ی شاتوت یخ زده (اگه میوه ی شاتوت دارین بذارین تو فریزر یخ بزنه) اگه ندارین مثل من آب یا پوره ی شاتوت و بذارین یخ بزنه یک لیوان هم آلبالو یخ زده یا همون پوره و آب آلبالو یخ زده چندتا توت فرنگی یخ زده ۱/۴ لیوان شیر یک دنت توت فرنگی یا ماست میوه ای توت فرنگی یخ اول میوه ها و یخ و باهم مخلوط میکنیم و بعد دنت یا ماست میوه ای توت فرنگی و اضافه میکنیم و بعد بسته به غلظتش شیر اضافه میکنیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳مواد لازم سوسیس ۲۰۰ گرم ،پاستا فرمی ۴۰۰ گرم پنیر چدار ورقه ای یا رنده شده ۱ الی ۲ بسته پنیر پارمسان یک الی ۲ ق غ پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم ،کره ۵۰ گرم آرد سفید ۱ یا ۲ ق غ،شیر یک الی ۲ لیوان بیبی اسفناج یک پیمانه ،فلفل دلمه ای ۱ عدد اول از همه پاستا هارو با یکم نمک و یک ق غ روغن داخل آبی که در حال جوشیدن هست میریزیم و ۱۵ دقیقه فرصت میدیم تا بپزه ، سوسیس و فلفل دلمه ای ها را خرد کنید و تفت دهید. برای سس این پاستا اول از همه کره رو داخل تابه ذوب میکنیم و بعد بهش آرد رو اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا یکدست بشه و بعدش شیر رو اضافه و هم میزنیم ، پنیر چدار ورقه ای رو میریزیم داخلش و بازم خیلی زیاد هم میزنیم که ترکیب بشه و در آخر پنیر پارمسان هم میزنیم . پاستا هارو بعد از آبکش کردن به همراه سوسیس و فلفل دلمه بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم . پاستا رو در ظرف فر بریزید و سطحش رو با پنیر پیتزا بپوشونید و به مدت ۵ دقیقه در فر قرار بدید و گریل فر رو روشن کنید تا پنیر طلایی بشه . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥙🥗کدبانوفود🥗🥙 سالاد پيازچه رو به عنوان یک وعده غذا میشه انتخاب كنيد هم خوشمزه س و هم بخاطر سيب زميني كه نشاسته اي هست سیر کننده هست حالا شما كنارشم يه سوپ سبك بزاريد كه ديگه محشره😉 براي چهار نفر سيب زميني...دو عدد درشت پيازچه...٥-٦ شاخه خيارشور...چهار عدد بزرگ ساقه كرفس...بمقدار دلخواه شويد تازه... دو شاخه سس مايونز...پنج قاشق غذاخوري روغن زيتون...سه قاشق نمك و پودرسير.... بمقدار لازم . سيب زميني ها رو پخته وقتي كاملا خنك شد مربعي خورد ميكنيم پيازچه ها و خيارشورها رو خورد كرده بعلاوه كرفس و شويد خورد شده مواد رو همه رو باهم مخلوط كرده سس مايونز رو توي ظرفي اول با روغن زيتون و نمك و كمي پودرسير ( اگر دوس داشتيد فلفل هم اضافه كنيد بخاطر پيازچه طعم تندي داره البته) هم ميزنيم به مواد اضافه كرده كاملا مخلوط ميكنيم . و بمدت ٣-٤ ساعت توي يخچال ميزاريم تا كاملا مزه دار بشه. براي سرو هم با بقيه مواد باقيمانده تزيين ميكنيم. برگهاي كرفس بخاطر چسبندگي سس سالاد راحت فرم ميگيرن . زيبايي غذا مهمترين بخش سرو غذاست✅ mahbube_tayebi @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. می توانید یک روز قبل سالاد را آماده کنید و آن را در یخچال نگه دارید. سالاد مهره با ماست مواد؛ یک پیمانه ماست چکیده 3-4 حیه سیر ماکارونی مهره ای یا رشته مهره ای مخصوصِ سوپ 1 فلفل دلمه ای 1 فنجان ذرت آب پز خیارشور شوید نصف پیمانه ماست چکیده(برای بالا) سس مایونز ۳ ق غ آماده سازی؛ ماکارونی یا رشته مهره ای (برای سوپ استفاده میشه) را در آب جوش بریزید تا پخته شود. بعد از پخت آن را آبکش کرده و صبر کنید تا سرد شود. ماست ،سس مایونز و سیر رنده شده را مخلوط کنید. مهره ها را به ماست اضافه کنید. فلفل دلمه ای خرد شده ، ذرت ، خیارشور و شوید خرد شده را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. من از قالب چیز کیک استفاده کردم. سالاد را در قالب ریخته و کمی فشرده کردم. ماست را روی آن ریختم بعد از جدا کردن از قالب سالاد را در یخچال بگذارید 2 ساعت استراحت کند. حالا با ماست غلیظ و چکیده روی سالاد رو مثل خامه شکوفه بزنید یا مثل من تزئین کنید(من با ماسوره شکوفه اینکارو کردم) khaneye_ashpazi @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا