eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☘⁠⁣توپک پنیری اسفناج☘ ✍⁣مواد لازم پنیر خامه ای 220 گرم پنیر چدار 200 گرم اسفناج خرد شده 1.5 لیوان شوید خرد شده 2 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده 1/3 فنجان فلفل سیاه به میزان دلخواه مغز گردو یا پسته خرد شده (اختیاری) 1/2 فنجان 🥗🥙طرز تهیه 1- پنیر خامه‌ای، پنیر چدار و فلفل را در غذا ساز بریزید و هم بزنید تا خوب ترکیب شود. 2- پیازچه، اسفناج و شوید و مغز دلخواه را اضافه کنید و کمی دیگر بزنید تا مواد یک‌دست شود. 3- مایه پنیر را در هر اندازه که دوست دارید با دست شبیه یک توپ شکل دهید. 4- توپک پنیری را در ظرف دلخواه قرار دهید و روی آن را با اسفناج خرد شده پر کنید. 5- در نهایت توپک پنیر را در یخچال قرار دهید و نیم ساعت قبل از سرو از یخچال بیرون بیاورید و دور آن را با کراکر، چیپس یا نان تزئین و سرو کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ژله توت فرنگی…..نصفه بسته ژله الورا......۱بسته پنیر ماسکارپونه.......۱بسته پودر قند......۳قاشق خامه صبحونه.......۲۰۰گرم من یه کیک ساده دو تخم مرغی درست کردم دستورش قبل براتون گذاشتم.بهتره تو قالب کمر بندی باشه.زیرش حتما کاغذ روغنی بندازید.که راحت از کف قالب جدا بشه.بزارید کیک خنک بشه.دور کیک یه رینگ ببندید.پنیر و خامه و وپودر قند با همزن بزنید تا کاملا یکدست بشه.ژله الورا را هم با لیوان اب جوش مخلوط کنید.بزارید خنک بشه.بعد به مخلوط پنیر و خامه اضافه کنیدمواد را روی کیک بریزد.داخل یخچال برارید تا خودشو بگیره.ژله توت فرنگی با یک لیوان اب جوش مخلوط کنید.بزارید خنک بشه بعد که مواد پنیری سفت شد روی مواد بریزد.داخل یخچال بزارید تا زله هم سفت بشه.بعد از سفت شدن با چاقو آروم دور قالب خالی کنید.رینگ آروم دربیارین @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌭 😋 ▫️سوسیس ▫️تکه‌های پنیر موزارلا ▫️پودر سوخاری ▫️پودر شکر  1 قاشق غذاخوری ▫️آرد  1 پیمانه ▫️بیکینگ پودر  2 قاشق چایخوری ▫️نمک  نصف قاشق چایخوری ▫️تخم مرغ  1 عدد ▫️شیر  1 پیمانه 🔸همه مواد خمیر رو تو یه کاسه با همزن دستی میزنیم تا کرمی رنگ و یکدست بشه. (خمیر رو ترجیحا توی لیوان بریزین تا مرحله بعد راحتتر انجام بشه) حالا سوسیس ها و تکه‌های پنیر رو داخل سیخ‌های چوبی میکنیم و به خمیر تهیه شده آغشته میکنیم. بعد توی پودر سوخاری میزنیم و تو روغن داغ سرخ میکنیم تا طلایی بشن @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: ۵ لیوان آرد ۲ لیوان آب (تحت کنترل اضافه کنید) ۱ قاشق مرباخوری نمک مواد میانی: ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده ۲ عدد پیاز ۱ قاشق مرباخوری رب ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فلفل سیاه پول بیبر نمک نصف لیوان‌ روغن مایع ۱۰۰ گرم کره طرز تهیه: در ابتدا داخل ظرفی، آرد و نمک رو مخلوط کنید. سپس آب رو کم‌کم اضافه کنید و به خورد خمیر بدید. این مرحله رو به دقت انجام بدین. تاجاییکه خمیرتون آب رو جذب میکنه بهش آب اضافه کنید و خوب ورز بدین. درنهایت باید یک خمیر نچسب و سفت داشته باشید. خمیر رو به ۴ چونه مساوی تقسیم کنید. میتونید به تعداد کوچکتر و بیشتری هم تقسیم کنید، بستگی به خودتون داره. بعد روش یه پارچه تمیز بکشید و نیم‌ساعت استراحت بدید. در این مرحله مواد میانی رو آماده کنید. به این‌صورت که؛ گوشت چرخ‌کرده رو ۵ دقیقه در ماهیتابه تفت بدید. سپس پیاز نگینی خردشده و روغن زیتون رو اضافه کنید و بعد رب و ادویه‌ها رو بریزید و بپزید. هر کدوم از چونه‌های خمیر رو بوسیله وردنه و یا با دست باز کنید. روی خمیرها روغن بمالید و این خمیرهای بازشده رو روی هم بچینید. بعد روی اونها رو بپوشونید و نیم‌ساعت استراحت بدید. حالا هر کدوم از خمیرها رو روی میز بذارید و با حرکات آروم انگشتاتون بازش کنید. خمیر اصولا به راحتی باز میشه. در این مرحله از وردنه استفاده نکنید(حسابی بازش کنید،مثل تصویر). لبه خمیر یه مقدار از مواد گوشتی رو بصورت نوار باریک بریزید، سپس با دست شروع به رول کردن کنید. و بشکل حلزونی بپیچید. وقتی همه خمیرها رو آماده کردید، داخل سینی فر بچینید و باقی‌مونده روغن رو روش بمالید. و در فر از قبل گرم شده، با حرارت ۲۰۰ درجه تا زمانیکه روش سرخ بشه، بپزید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سالاد ماکارونی با مرغ و کرفس ماکارونی فرمی سیصد تا چهارصد گرم،دو لیوان سینه مرغ پخته و خرد شده،سه لیوان بروکلی بدون ساقه(من بروکلی رو سه تا پنج دقیقه در آب و نمک میجوشونم)، یک سوم لیوان کشمش،یک لیوان ساقه کرفس خرد شده،سه تا چهار ق بادام خرد شده(بادام پرک)،چهار پیازچه خرد شده مواد لازم برای سس:نصف لیوان مایونز کم چرب،نصف لیوان ماست(تا دو سوم لیوان هم میتونید بریزید)،یک قاشق غذاخوری سرخالی عسل،یک ق غ سس خردل،نمک،فلفل سیاه،آویشن:مواد سس رو مخلوط کنید و کنار بذارید طرز تهیه:ماکارونی رو طبق دستور روی پاکت بپزید و آبکش کنید.بهتره بعد از آبکش کردن یکی دو ق روغن با ماکارونی مخلوط کنید تا به هم نچسبن در یک کاسه بزرگ،تمام مواد سالاد رو ترکیب کنیدسس رو اضافه و بعد از نیم ساعت سرو کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا