#کیک_عصرانه
مواد لازم:
تخم مرغ 4عدد.شکر1و1/2پ.شیر1پ.ماست1/پ.روغن مایع2/3پ.آرد3پ.بیکینگ پودر2ق چ.نمک1/8ق چ.وانیل 1/4ق چ.
پیمانه در این رسپی لیوان دسته دار فرانسوی به حجم 250میلی لیتر است.قاشقها استاندارد آشپزی
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا رنگ آن روشن و کشدار شود.روغن بریزید به هم بزنید..ماست و شیر اضافه کرده و به هم بزنید و در آخر مواد خشک که دو بار الک شده بریزید و در حد مخلوط شدن به هم بزنید.سینی به قطر 35 سانت را چرب و آرد پاشی کنید و خمیر را داخل آن بریزید و درون فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتی گراد به مدت تقریبا 35_45 دقیقه قرار دهید.حتما بعد از 35 دقیقه با خلال چوبی تست کنید.
در صورت تمایل می توانید روی خمیر خلال بادام یا کنجد بپاشید.سینی من جنسش رویی است.میتونید داخل قالب این کیک رو درست کنید.
-من چند قاشق از خمیر کیک رو در آخر نگه داشتم و با نصف قاشق پودر کاکائو مخلوط کردم و داخل یه نایلون کوچک ریختم گوشه نایلون رو قیچی کردم و روی خمیری که در سینی بود ریختم و با خلال چوبی طرح انداختم.
_برای اینکه کیک به قالب یا سینی نچسبه آنرا با کره که به دمای محیط رسیده و نرم شده چرب کنید. سپس همه جای قالب را آرد بپاشید و آرد اضافی را خارج کنیدبعد قالب رو بذارین یخچال تا کره سفت بشه.بعد خمیر کیک را داخل آن بریزید.اینطوری کیک اصلا به قالب نمیچسبه اگر هم قالب طرحدار نیست و کف اون صافه میتونید از کاغذ روغنی استفاده کنید.
najmeh_shariat
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_سیر_و_قارچ_و_خامه😍
یه نوع تنوع در ساندویچ 🍔🌭
@shirini71
#فلافل
این مواد واسه دو تا سه نفره
واسه هر نفر یه کاسه ماست خوری از اون کوچول موچولوا نخود خیس کنید هرچی بیشتر بمونه بهتره حداقل 24 ساعت
آبشو خالی کنید نخودا رو بریزید تو غذاساز یه سیب زمینی کوچیک پخته هم پوست بکنید بندازید رو نخودا و یه پیاز متوسط و 3 یا 4 حبه سیر و یه مشت سبزی معطر و یه گوجه کوچولو و نمک و ادویه مخصوص فلافل و گلپر زیاد و فلفل به میزان فراوون و کمی آب زیاد نریزید شل بشه و یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر غذاسازو روشن کنید با دور تند بچرخه تا خوب له و لورده بشه اگه دیدین هنوز مواد سفته کمی دیگه اب بریزید روش که راحت قالب بزنید.
یه شیرجوش پر از روغن داغ قالب مخصوص فلافلو بزنید تو روغن و خارج کنید و با قاشق مواد بزارید توشو سرشو صاف کنید و بندازید تو روغن با حرارت متوسط اگه شعله زیاد باشه وسطشون نمیپزه.
@shirini71
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_بیست_و_پنجم_آبان_ماه ۱۴۰۰
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک عدد تخم مرغ آبپز+دو کف دست نان سنگک+یک عدد خرما+چای(250کالری)
🍀 #میان_وعده :دو عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +5 قاشق پلوساده+3قاشق خورشت قیمه(350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک تیکه شکلات تلخ+شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک تکه کباب تکه ای+یک کف دست نان سنگک( 270کالری)
@shirini71