eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.2هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
@shirini71❤️ مواد لازم آرد نول (الک شده) 600 گرم روغن جامد 150 گرم کره 50 گرم پودر شکر (الک شده) 300 گرم زنجبیل (پودرشده) 4 قاشق سوپ خوری پودر پسته مقداری برای تزیین طرز تهیه آرد را در تابه ای داغ و بدون روغن، روی حرارت ملایم تفت داده و مرتباً هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود، اما تغییررنگ ندهد روغن را به همراه کره به تابه اضافه کرده و مجدداً تفت دهید تا ذوب شده و به خورد آرد بروند. توجه کنید رنگِ آرد تغییر نکند و سفید باقی بماند، سپس تابه را از روی حرارت بردارید تا به مدت 10 دقیقه در دمای محیط ولرم شود پس از این مدت، پودر شکر و زنجبیل را به تابه افزوده و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود هم ميتونين حلوا را بین دو کاغذ روغنی قرار داده و با وردنه به ضخامت یک سانتی متر باز کنید، سپس آن را با کاتر دلخواه برش بزنید سپس با پودر پسته و پودر شکر تزیین کنين يا مثل من تا گرمه توي قالب بريزين فشار بدين تا منسجم بشه يكم كه خودشو گرفت از قالب دربيارين
مواد لازم: 🍳تخم مرغ ۴ عدد 🍶شیر گرم یک پیمانه 🍥خامه یک پیمانه 🍨بستنی وانیلی ۲ پیمانه 🍹آب کمپوت آناناس یک پیمانه 🍍کمپوت آناناس خرد شده دو پیمانه 🍚شکر ۱۰ قاشق غذاخوری 🍥وانیل نوک چاقو 🍚پودر قند دو قاشق غذاخوری ☘خلال پسته به میزان دلخواه 🍿پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری ابتدا آب کمپوت رو با پودر ژلاتین مخلوط کرده روی بخار آب قرار میدیم تا حل بشه زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم سفیده رو با همزن کاملا هم میزنیم تا کف کنه و از ظرف برنگرده بعد زرده رو با وانیل و شکری که داشتیم کاملا هم میزنیم تا کرم و کشدار بشه شیر گرم رو کم کم به زرده اضافه میکنیم و سریع با همزن هم میزنیم تا زرده با شیر گرم تقریبا پخته بشه ولی نبره و خراب نشه بعد بستنی رو اضافه میکنیم و بعد خامه رو که از قبل با پودر قندی که داشتیم هم زدیم و فرم گرفته رو هم اضافه میکنیم بعد هم سفیده رو و در آخر ژلاتین رو اضافه میکنیم و آناناس خرد شده رو هم اضافه میکنیم منکه موز خرد شده هم اضافه کردم حالا کمی خلال پسته رو کف قالب میریزیم بعد مایع رو داخل قالب میریزیم و به مدت ۷ تا ۸ ساعت داخل فریزر قرار میدیم اگر دوست داشتید میتونید داخلش گردوی خرد شده هم بریزید @shirini71❤️
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شامی_بادمجون ابتدا بادمجون ها رو رنده کرده و نمک اضافه می کنیم نیم ساعت کنار می گذاریم حال گوشت چرخ_کرده گوساله رو با نمک و فلفل و سیر و جعفری خرد شده و تخم مرغ و بادمجون ها ده دقیقه کامل با دست ورز می دهیم تا مخلوط یک دست و همگن داشته باشیم و در آخر به شکل کتلت درآورده و با شعله کم دو طرف را سرخ می کنیم @shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با خودت کن🔻 ✔️« امروز معجزه ای در راه است و من با آغوش باز به استقبال آن می روم و ایمان دارم خدایم بهترینها را برایم محقق می سازد.‌» " خداوندا " 🙏🏻🌺 @shirini71❤️ ❣️❣️❣️
💚روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان💚 🌞افطاری چای دارچین کم رنگ + یک عدد بامیه کوچک یا یک تکه کوچک زولبیا + یک کف دست نان سنگک یا بربری + یک عدد تخم مرغ پخته + گوجه و خیار 🌟شام (یک ساعت بعد از افطار) دو عدد کوکو سبزی کوچک + 2 کف دست نان سنگک یا بربری + 1 پیاله ماست + 5 عدد زیتون ⭐️شام تا سحر 3 عدد میوه+ یک لیوان آب هویج + هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + یک عدد خیار رنده شده 🌓سحری 10 قاشق برنج + دوسوم سینه مرغ + 1 پیاله ماست + سبزی @shirini71❤️
‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ حلیم خانگی به روش بازاری مواد لازم برای6_5نفر گندم پوست کنده نیم کیلو گوشت گوسفندی بدون چربی300 گرم(بیشترم باشه خوشمزه تره) نمک خیلی کم طرزتهیه: ابتدا گندمها راپاک کرده و خوب شسته وبهتره به مدت2_3ساعت بااب سردخیس کنید بعداز این زمان روی حرارت گذاشته تاجوش بیاید اب ب میزانی ریخته میشود ک دوبرابر حجم گندم توی قابلمه اب باشد وقتی جوش امد با دم کنی گندم را مثل برنج دم.میکنیم وهر ازگاهی هم.میزنیم.ک.ته نگیره اگر غلیظ بود ابجوش اضافه کنیدنکته مهم اینه ک قاشقی ک گندمو باهاش هم زدیم.نباید دفعه بعد داخل گندم.بکنیم یعنی هربار باقاشق تمیز اینکار باعث بریده شدن حلیم میشه درظرف دیگه گوشت و داخل قابلمه ریخته وبدون هیچ افزودنی میزاریم تا بپزه وقتی ک کامل پخت استخوانهارو جدا کرده وگوشت را بکمک کفگیر چوبی له وریش میکنیم.نکته مهم اینه ک اصلا نباید گوشت سردبشه اینم باعث بریدن حلیم.میشه حرارت زیرشو.خیلی کم میکنیم.تا همچنان داغ بمونه حالا گندمها بعداز3_4ساعت کاملا له شده دراینحالت نباید خیلی کم اب ویابرعکس پر اب باشه بازاریهابادستگاه مخصوص گندموصاف میکنن ماچون دستکاه نداریم ابتدابرای راحتیه کار باگوشتکوب برقی کمی گندمو له میکنیم خیلی نیاز نیس له بشه.من خودمم از گوشکوب برقی استفاده نکردم سپس داخل ابکش ریخته(مثل ابکش برنج صاف کردن)وسریع باگوشکوب چوبی بهش کمک میکنیم تا صاف بشه وتفاله های درشت روی سبد بمونن(این.تفاله ها نباید داخل حلیم ریخته بشه)ضمنا اینکار باید سریع انجام بشه تا گندم یخ نکنه ک اگر یخ کنه بعدا حلیم.شما مثل بازاریا کشدار نخواهدبود حالا گندم صاف شده رو.داخل قابلمه ریخته واحازه میدیم قل بخوره کمی نمک ب ان اضافه کرد تافقط از حالت بی طعمی خارج بشه دراینجا باید غلظت گندم دقیقا مثل حلیم های بازاری باشه حالاگوشت له وریش شده ک همچنان داغ هست را به گندم اضافه کرده واحازه میدیم یکی دوساعت باحرارت خیلی ملایم بجوشه تا طعم گوشت داخل حلیم مشخص بشه تواین چند ساعت سعی کنیدحتما اب گوشت پخته شده ک داغ هست را ب حلیم اضافه کنید ک باعث خوشمزگیه حلیم میشه فقط اب گوشت بایدحتما داغ ودرحال جوش باشه ونکته اخر اینکه بازم درمرحله اخرم باید مرتب حلیم و وهم زد تا ته نگیره منتها حتما بازم هر دفعه با قاشق تمیز هم بزنید وگرنه بعد از اینهمه تلاش حلیم شما بریده شده وکشدارنخواهد بود بعضیا بامرغ هم میپزن. ‍‍@shirini71❤️
حلیم باروغن کنجد. بلغورخیس خورده یک شب همراه با پیازو گوشت ومرغ پخته ومیکس کرده وباز روشعله گذاشته همراه بانمک وبعد از جاافتادن درظرف سرو کشیده وروغن کنجد وخود کنجد تزیین میکنید اینم حلیم راحت 😁 @shirini71❤️
🔻مواد لازم : 📝 ▫️جو پوست کنده 1 لیوان ▫️هویج 2 عدد متوسط ▫️ماست دو لیوان ▫️گشنیز خرد شده یک لیوان ▫️سیر دو حبه ▫️آب مرغ دو لیوان ▫️فلفل قرمز به میزان لازم ▫️فلفل سیاه به میزان لازم ▫️نمک به میزان لازم ✍ برای شروع جو پوست کنده را دریک قابلمه با مقداری آب روی حرارت قرارمی دهیم تا بپزد. بعد از پخت با استفاده از صافی آب آن را جدا می کنیم وجو پخته شده را کنار می گذاریم برای آب مرغ می توانید از عصاره مرغ استفاده کنید در ادامه هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم و در یک قابلمه به همراه جو پخته و آب مرغ روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد بعد از به جوش آمدن حرارت را کم می کنیم تا همه مواد با حرارت ملایم به خوبی بپزند. در اواسط پخت دو حبه سیر رنده شده را به همراه مقداری فلفل سیاه ، فلفل قرمز و نمک هم اضافه می کنیم در 10 دقیقه آخر پخت، گشنیز را که از قبل خرد کرده ایم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و سوپ ته نگیرد.وقتی سوپ به غلظت مورد نظرمون رسید، ماست را با همزن دستی هم می زنیم تا بکدست شود و کم کم به سوپ اضافه می کنیم. در این مرحله باید حرارت را کم کنید و سوپ را به صورت مداوم هم بزنیم تا ماست به اصطلاح نپرد. ماست باید داغ شود اما جوش نزند. در صورت تمایل یک عدد لیموی تازه هم بزنید.سوپ را در ظرف سوپ خوری می کشیم و با گشنیز و یا جعفری تازه و معطر تزیین می کنیم و بعدش سرو می کنیم. @shirini71❤️
آرد قنادی ۱۵۰ گرم آرد نخودچی ۱۰۰ گرم پودر قند ۲۰۰ گرم روغن مایع ۱۶۰ گرم پودر کاکایو به میزان لازم(یا دارچین) کره ۱۰۰گرم پودر هل یک ق.م شکلات به صورت ذوب شده به میزان لازم ابتدا آرد سفید و الک کنید و ده دقیقه با شعله متوسط تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه، بعد آرد نخودچی و الک کنید و اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدید، پودر کاکایو و پودر هل و الک کنید و اضافه کنید، بعد روغن و اضافه کنید و هم بزنید و یکدست کنید، بعد کره رو ، کره که آب شد از روشعله بردارید و بهش پودر قند و اضافه کنید و هم بزنید. بعد یک عدد نون میکادو بردارید و روش از موادتون بریزید و با پالت پخش کنید، بعد نون بعدی و روش بذارید و با دست خوب فشار بدید همه جای نون و تا به لایه زیری بچسبه، موادتون گرم باشه راحت به همدیگه میچسبه، اینکارو ادامه بدید تا هر عدد نون و ارتفاعی که دوست دارید، من حدود ده تا نون گذاشتم، خوب لایه هارو روی هم فشار بدید تا کاملا بچسبه، از نونهایی که بعضی جاهاش خرد شده و کنده شده استفاده نکنید بهتره، در هنگام برش به مشکل بر میخورید، میکادورو بذارید یخچال به مدت دوساعت تا خودش و بگیره، بعد از یخچال دربیارید و شکلات ذوب شده رو اضافه کنید و پودر نارگیل و پسته بریزید و کمی که خودش و گرفت، به اندازه دلخواه برش بزنید. 👆👆👆👆 @shirini71❤️