eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
👇 من اومدم با یک پاستای سبزیجات خیلی خوشمزه و خیلی راحت 😋 این پاستا به دلیل طعم واقعا دلنشین و سریع آماده شدن، میتواند در برنامه غذایی ما قرار بگیره . پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید 🤗 مواد لازم : _۳۰۰ گرم پاستا فرمی ( حدودا نفری ۱۰۰ گرم ) _۳۰۰ گرم قارچ خرد شده _۱۰ الی ۱۵ عدد گوجه گیلاسی _۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی _۲ قاشق غذاخوری پودر پنیر پارمسان _۳حبه سیر _۱ قاشق غذاخوری سبزی معطر ریحان،جعفری یا هر سبزی معطر خرد شده _۲ عدد فلفل سبز تند _۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون _۱ عدد پیاز _روغن به مقدار لازم _نمک، فلفل، پودر آویشن به مقدار لازم طرز تهیه پختن پاستا را با خرد کردن پیاز به صورت نگینی شروع و سپس آنها را با کمی روغن سرخ میکنیم. سیر را هم رنده کرده و به پیاز در حال سرخ شدن اضافه میکنیم. پس از طلایی شدن سیر و پیاز، قارچ خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و رب گوجه فرنگی را اضافه و برای ۲ تا ۳ دقیقه تفت میدهیم تا بوی خامی رب گرفته شود. نصف لیوان آب به مواد اضافه کرده و در قابلمه را میبندیم تا برای ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزند. سبزی معطر و فلفل سبز ریز شده و گوجه گیلاسی خرد شده و تفت داده شده را به سس اضافه میکنیم و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر میپزیم. آبی که داخل گوجه گیلاسی باقی میماند هنگام خوردن غذا، تجربه متفاوتی را ایجاد میکند. تا کامل شدن پخت سس، پاستا را میپزیم. طبق معمول پاستا را در آب جوش، نمک و روغن برای 10 تا 15 دقیقه میپزیم و زمانی که به اندازه کافی پخت و مناسب خوردن بودند، آبکش میکنیم. روغن زیتون را روی پاستای آبکش شده میریزیم و مخلوط میکینم تا علاوه بر بهم نچسبیدن، لذیذتر شوند. پاستا را در ظرف سرو غذا ریخته و از سس پاستای خوش عطری که آماده کردیم و پنیر پارمزان را روی آن میریزیم و کاملا مخلوط می کنیم نکات مهم : سس پاستا نباید خیلی آبدار باشد. اجازه بدهید آب سس به خورد آن برود و سس باقوام بدست آید. اگه فلفل سبز تند در دسترس نبود، کمی فلفل سیاه به غذا اضافه کنید ashpazi_khebreha ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم نشاسته گل یک لیوان (۱۴۰گرم ) آب ۵لیوان (یک لیتر و ۲۵۰میلی ) شکر 1/5لیوان (۳۰۰گرم) گلاب نصف لیوان(۱۲۰میلی) کره ۵۰گرم نشاسته و آب رو داخل ظرفی ریختم و گذاشتم کمی حل بشه و از صافی رد کردم جنس قابلمه بهتره لعابی یا شیشه ای یا تفلون باشه وبالیسک یا قاشق چوبی استفاده بشه بعدروی حرارت کم قراردادم دادم و مدام هم زدم وقتی شروع کرد به قل زدن شکراضافه کردم هی روی حرارت هم زدم حواستون باشه ول کنین تا ته نگیره یک ساعت بعدش گلاب رو ریختم و بعد دوساعت کره رو اضافه کردم بعد دم کنی گذاشتم دم بکشه اماباز هر۵دقیقه چک کردم و هم زدم ته نگیره حدودا زمان پختش ۳ساعت طول میکشه زمانی که مسقطی رو هم میزنین تکه تکه میفته مسقطی آماده است بعد به رنگای که خودم دوست داشتم به مسقطی رنگ خوراکی اضافه کردم بعد غالبا و چرب کردم خیلی کم و مسقطیارو ریختم توشون بعد گذاشتم یخچال تا خودشو بگیره یخچال هم نزارین تو محیط بیرون ۷یا ۸ساعت میبنده بعد بستن میتونیم برش بزنیم و تو آرد بغلتونیم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
هم می تونه برای میز پذیرایی به عنوان پیشغذا سرو شه هم می تونه یه وعده غذای روزانه باشه می تونید کنارش سیب زمینی یا سالاد سرو کنید 🥔🍠🍟🥙🥪🥘🍅👆 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁🍁🍁 ۱۴۰۰⛱⛱ ‍💦 روزی 8 لیوان آب حتما میل شود. 💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو+ 1 قاشق عسل طبیعی 💚صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + چای دارچین + یک قوطی کبریت پنیر + یک عدد گردو 💚یک ساعت پس از صبحانه : ۱ فنجان قهوه + یک تکه شکلات تلخ 💚ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد مویز 💚نیم ساعت قبل از ناهار : ۱ لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست 💚ناهار : یک کاسه سالاد بدون سس +پنج تا قاشق برنج + 3 قاشق خورشت 💚عصرانه : ۱ لیوان شیر کم چرب+یک عدد خرما 💚شام : سالاد بدون سس + یک تکه ماهی آب پز یا یک تکه سینه مرغ آب پز 💚بعد از شام 2 عدد خرما 💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا