eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: تخم مرغ : ۳ عدد شکر : نصف لیوان شیر : نصف لیوان آرد سفید : یک لیوان و نیم روغن مایع : نصف لیوان پودر کاکائو : ۱ قاشق غذاخوری گردو خورد شده : ۲ قاشق غذاخوری چیپس شکلاتی : ۲ قاشق غذاخوری(قابل حذف) بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری وانیل نوک قاشق چایخوری اول از همه قالب را با روغن جدا کننده چرب کنید. طرز تهیه: تخم مرغها رو با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا کشدار بشه شیر را اضافه کنید بعد روغن مایع رو به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.آرد،پودر کاوائو و بکینگ پودر قاطی کنید و دو بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک بصورت دورانی مخلوط کنید گردو و چیپس را به مایه کیک اضافه کرده و مخلوط کنید مایه را داخل قالب ریخته و روی کیک کمی گردوی خورد شده بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵دقیقه بزارید تا بپزه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
چند نکته.................... سیب زمینی..... بهتره سیب زمینی سایز متوسط کمی بزرگ باشه خلالی کنید وپنج دقیقه توی ابجوش بریزید تاجوش بخوره ونیم پز بشه نباید کاملا پخته بشه شما میتونید ...... بجای خمیر از نان تست یا پوره سیب زمینی استفاده کنید که صد البته با خمیر ونان تست خیلی بهتره واما دستور خمیر....... یک لیوان شیر ولرم ویک قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری و یک قاشق غذاخوری شکر را مخلوط وپنج دقیقه استراحت بدین پف می کنه وعمل میادبعد یک چهارم لیوان روغن مایع اضافه کمی مخلوط ودولیوان ارد سفید را یکجا اضافه ومخلوط کنید بعد کم کم ارد اضافه تا خمیری لطیف ونرم بدست بیاد اردزیادی بخورد خمیر ندین تا بعد نان سوخاری شما ترد وپوک باشه وبمدت 45دقیقه استراحت داده تاحجمش دوبرابر بشه مواد میانی...... شما از هر چیزی که دوست دارین میتونید لستفاده کنید حتمی گوشت فقط زباد چرب وچیلی نباشه من پیاز راتفت دادم سبک که شد مرغ را که از قبل با ابلیمو ونمک وفلفل سیاه وپاپریکاوپودر پیاز طعم دار کردم اضافه وتفت دادم بعد فلفل دلمه های رنگی را اضافه کمی تفت داده بعد زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز و پودرزیره وپودرتخم گشنیز وپودرسیر وابلیمو را اضافه کمی تفت خورد خاموش کردم ادامه کار..... پف خمیر رابگیرید دوقسمت کنید یه قسمت را باز کنید نه نازک ونه کلفت باشه با کاتر گرد قالب بزنید سایز زیاد بزرگ خمیر را قالب نزدید چون بعد حجمش دوبرابر می شه از مواد وسط خمیر گذاشته خلال سیب زمینی را وسط قرار داده وخمیر را دور سیب زمینی جمع کرده وبا دست فرم ساق مرغ بهش بدین تخم مرغ را بادنمک وفلفل سیاه وکمی شیر رقیق کنید اول خمیر رادتوی تخم مرغ وبعد در ارد سوخاری بزنید ونیم ساعت توی فریزر بذارید روغن داغ که شد رانها را سرخ کنید حرارت بالا نباشه که توی خمیر مغز پخت بشه کم هم نباشه که جذب روغنش زیاد نشه وبعد روی دستمال اشپزخانه بذارید تا روغن اضافه گرفته بشه وتا داغ وترد است میل کنید با سس دلخواه بی نهایت خوشمزه ایده کار ........ از مطبخ ام آسیل از یو تیوب گرفتم البته خیلی موادشو عوض کردم که صد برابر خوشمزه تر شد tnavoashpazi @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دوغ قدیمی نهاوند ۵لیوان دوغ ترش محلی رو داخل قابلمه ریختم روی حرارت گذاشتم و مرتب هم زدم اگر دست ازش بردارین به اصطلاح دوغ میبره اینقدر هم بزنید تا دوغ به جوش بیاد و اطرافش شروع کنه به حباب زدن بعد زردچوبه حدودا نصف ق چایخوری.نعناع داغ ۲ ق غ.پیازداغ ۲ ق غ.سیرداغ ۱ ق غ.پودرفلفل قرمز در حدیکه کمی تند بشه سبزی آش خورد شده(سبزی آش شامل: جعفری- تره- گشنیز- اسفناج (اگر فصل اسفناج نبود کمی برگ چغندر)۱ لیوان یا اگر فقط اسفناج خورد شده بهش اضافه کنید خوشمزه تره.کمی بجوشه در این زمان رشته آشی حدودا ۱لیوان و نیم بریزید داخلش و حرارت رو کم کنید تا آروم اروم بپزه.هم بزنید تا رشته ها بهم نچسبن و ته نگیره .اگر اواسط پخت آش سفت شد و رشته هنوز نپخته بود بهش آب جوشه جوش اضافه کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 ۱۴۰۰🍮🍮 🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق مربا خوری آبلیمو 🍋صبحانه : یک کف دست نان جو + نصف پیش دستی املت 🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان چای سبز 🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه+ دو عدد انجیر خشک + 5 عدد بادام خام 🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست 🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید بدون سس(کلم خیار گوجه کاهو پیاز قرمز )+ یک کفگیر غذای خونگی 🍋عصرانه : یک عدد هویج+ ۱۰ عدد پسته 🍋شام :یک کاسه ماست کوچک کم چرب+ یک کاسه سبزیجات بخار پز بهمراه یک تکه فیله مرغ 🍋بعد از شام 1 لیوان شیر کم چرب 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود+ چند حرکت مخصوص شکم و پهلو @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
من از دو و نيم كيلو شير معادل سيزده ليوان شير استفاده كردم پر چرب باشد بهتر است. شير را می گذاريم روی حرارت متوسط و نيم ساعتی می گذاريم جوش بخورد بعد از اين زمان پنج قاشق غذاخوری پر ماست را به شير در حال جوش خوردن اضافه می كنيم و می گذاريم تا چند دقيقه روی گاز بماند تا شير به رنگ سبز كمرنگ در بياید و شير حالت بريدگی پيدا كند بعد توری پارچه ای را روی آبكش پهن كنيد. . و پنير را صاف كنيد مقداری از آب پنير را برداريد بعد پنير را يک جا جمع كنيد و پارچه توری را چند دور پيچ بدهيد تا پنير شكل خودش را از دست ندهد و يک جا جمع شود و بعد يک چيز سنگين را روی آن بگذاريد به مدت نيم تا يک ساعت تا آب های اضافی پنير خارج شود و سفت شود برای من نيم ساعت بيشتر طول نكشيد، اگر دوست داريد مثل من زيره به پنير اضافه كنيد زمانی كه آبكش كرديد مقداری زيره را به مواد اضافه كنيد، بعد از اينكه پنير سفت شد برش زدم و پنيرها را در آب پنيری كه برداشته بودم و خنک شده بود و كمی هم به آن نمک زده بودم گذاشتم، داخل خود پنير نمک نریزید فقط در آب پنیر نمک بریزید. foodlland @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: یک لیوان دال عدس یک عدد پیاز یک عدد سیب زمینی یک کاسه کدوحلوایی مکعبی خرد شده یک عدد هویج نصف لیوان چایخوری روغن زیتون یک ق.م کاری دو حبه سیر برای روی سوپ : ۱) یک ق.غ کره ۲) یک ق.غ نعنا خشک ۳) یک ق.م پودرفلفل قرمز طرز تهیه : هویج ، کدوحلوایی ، سیب زمینی ، پیاز ، سیر رو مکعبی خرد کنید داخل قابلمه ای روغن زیتون رو بریزید گرم کنید پیاز رو بریزید تفت بدید سپس سیر رو بریزید یک دقیقه تفت بدید سپس به ترتیب هویج ، کدوحلوایی ، سیب زمینی رو بریزید هر کدوم رو که میریزید کمی تفت بدید عدس رو اضافه کنید ۵ دقیقه تفت بدید ۱/۵ لیتر آب رو اضافه کنید نمک رو هم بریزید بعد از جوش آمدن زیرش رو کم کنید تا بپزه بعد از پخت اگه غلیظ شد میتونید آب اضافه کنید سوپ رو میکس کنید در صورت تمایل میتونید زردچوبه بریزید ۱ الی ۲ دقیقه ی دیگه بجوشانید سپس خاموش کنید داخل کره پودرفلفل قرمز بریزید داغ کنید موقع سرو روی سوپ بریزید . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🥯 مواد خمیر 📝 شکر ۱قاشق غذاخوری شیر ۱ پیمانه خمیر مایه ۱قاشق غذاخوری کره ۷۵ گرم نمک خیلی کم تخم مرغ ۲عدد آرد درحدی که بدست نچسبه شکر ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری طرز تهیه کرم 🥣 گلاب ۱قاشق غذاخوری شکر ۱ سوم پیمانه شیر ۱/۵ پیمانه آرد ۲قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری کره ۱قاشق غذاخوری وانیل ۱قاشق چایخوری خمیر🥟 ابتدا شیرداغ( داغی شیر طوری باشد که انگشت را نسوزاند ) رو با شکر و نمک و کره و آب خوب مخلوط میکنیم بعد از اینکه کمی خنک شد تخم مرغها و خمیر مایع رو اضافه میکنیم و بعد آرد الک شده رو اضافه کرده در حدی که به دست نچسبد و خوب ورز میدیم و به مدت 2ساعت روش رو میپوشونیم و استراحت میدیم تا دو برابر بشه بعد از استراحت به اندازه نیم سانت خمیر رو پهن میکنیم و قالب میزنیم و بعد دوباره خمیرهای قالب زده رو به مدت 20دقیقه استراحت میدیم و بعد در روغن سرخ کردنی فراوان (من تو یه قابلمه کوچیک سرخ کردم که زیاد روغن اصراف نشه)سرخ میکنیم و می‌گذاریم تا سرد بشن بعد از سرد شدن یه برش از پهلو میدیم و کرم رو توش میزاریم . کرم🥠 شکر و نشاسته،ارد رو باهم مخلوط میکنیم سپس شیر رو اضافه میکنیم بعد روی حرارت ملایم میزاریم تا غلیظ بشه بعد وانیل و کره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد از روی حرارت برداشته و بعد از سرد شدن داخل پیراشکیها میزاریم . 🌹 بفرمائید اینم از پیراشکی کرم دار ما 😋 نوش جان 😋 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیرینی پنجره ای ارد گندم ۵۰ گرم نشاسته گل ۴۰ گرم گلاب ۴۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد گلاب نشاسته رو مخلوط کرده چن دقیقه با همزن دستی هم میزنیم بعد ۲تا تخم مرغ رو اضافه کرده وهم میزنیم وبعداز چن دقیقه هم زدن ارد الک کرده وکم کم اضافه کرده وهم میزنیم ودر اخر ان را از صافی عبور میدهیم تا یکدست شود وبعد روغن میزاریم داغ که شد .. قالب دسته دار مخصوص شیرینی پنجره ایی رو داخل روغن قرار میدهیم یه خورده که گرم شد در میاریم وبه مواد میزنیم تا جایی که رویه قالب نگیره فقط کف ودیواره داخل مواد میزنیم وبعد در میاریم و سریع میزاریم داخل روغن داغ وتکون میدیم تا جدا بشه و سرخ شود شیرینی رو در میاریم از روغن ودرون صافی میزاریم وروش پودر قند ویا شکر میریزم نوش جان امیدوارم خوب توضیح داده باشم 😊💐 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
👈مواد لازم: 👈برای خمیر: 200 گرم کره نرم شده 1 فنجان روغن 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری سرکه (انگور، سیب همان چیزی است که می خواهید) 1 لیوان پودر قند که یک بند انگشت آن خالی است نصف قاشق چایخوری وانیل حداکثر 5 لیوان آرد (اندازه لیوان 200 میلی لیتر) 👈دستور تهیه خمیر: همه مواد به جز آرد و وانیل رو اضافه میکنیم و با همزن سیمی مخلوط میکنیم. آرد و وانیل رو اضافه میکنیم و ورز میدیم. خمیر نرمی که به دست نچسبه بدست می آوریم. من از قالب گیره ای 24 سانتی استفاده کردم تو پیرکس گرد هم میتونید درست کنید. بیش از نیمی از خمیر را روی پیشخوان پهن می کنیم و خمیر باقیمانده را به دو قسمت تقسیم می کنیم و در فریزر می گذاریم تا بعدا آن را رنده کنیم (زمانی که سفت شد بهتر است رنده شود) 👈فیلینگ سیب: 6 عدد سیب متوسط 6 قاشق غذاخوری شکر 2 قاشق چایخوری دارچین 👈دستور تهیه فیلینگ: پوست سیب ها را جدا می کنیم و با رنده ریز رنده می کنیم و شکر و دارچین را اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا تمام آبشان گرفته شود و بعد از سرد شدن روی خمیر می ریزیم و پخش می کنیم. 👈در ادامه: خمیری را که در فریزر گذاشتیم و سفت شده، رنده می کنیم و به صورت یکنواخت روی لایه آخر پخش می کنیم. سپس در فر 180 درجه از قبل گرم شده می پزیم تا خوب قهوه ای رنگ شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا