eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بچه ها این سالاد معرکست حتما درست کنید و لذت ببریید👌 اول سه ليوان بروكلي بدون ساقه رو سه تا پنج دقيقه داخل آب و نمك بجوشونيد بعد آبكش كنيد و روش آب سرد بگيريد. حالا سس رو آماده كنيد: سه چهارم ليوان ماست خامه اي يا يوناني+نمك و فلفل و پودر سير(يا سير رنده شده)+يك و نيم ق غذاخوري سركه سفيد+دو ق مرباخوري شكر سالاد:بروكلي+يدونه پياز بنفش خرد شده+نصف ليوان ژامبون خرد و سرخ شده(قابل حذف)+نصف ليوان مغز تخمه آفتابگردان يا گردو يا تركيب هردو+دو قاشق كشمش پلويي بعد سس رو با سالاد تركيب و نيم ساعت داخل يخچال بذاريد و بعد هم نوش_جان بفرماييد @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 👳‍♂👳‍♂ ‍ 💦8 لیوان آب در طول روز میل شود. ❤️ناشتا : یک عدد کیوی ❤️صبحانه : یک کاسه عدسی ❤️یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان چای سبز ❤️ساعت ده صبح : 1 عدد هویج + ۱۰ عدد بادام خام ❤️پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب ❤️ناهار : سالاد ( خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز)+ یک کفگیر ماکارونی با قارچ ❤️عصرانه :یک عدد میوه + ۳ عدد انجیر خشک و ۵ تا فندق ❤️شام : یک کاسه ماست کم چرب + دو عدد سینه مرغ کبابی ❤️بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب میل شود. ❤️نیم ساعت صبح و بعدازظهر پیاده روی شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ این نون، خشک بوده و از انواع تخم ها و دونه های مغذی درست میشه و فوق‌العاده مقویست 👌👌 . مواد لازم برای تهیه نون خشک: کنجد یک پیمونه تخم آفتابگردون یک پیمونه تخم کدو یک پیمونه تخم کتان یک پیمونه نمک نصف ق چ آرد گندم یک پیمونه آرد سیاه یا فیبردار یک پیمونه روغن مایع نصف پیمونه آب جوش دو پیمونه طرز تهیه: همه مواد خشک رو با هم مخلوط کرده و بعد روغن مایع و آب جوش رو به موادمون اضافه می کنیم و ۲-۳ دقیقه میذاریم تا به خورد موادمون بره ...و بعد یک دور همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم.... روی سینی فر کاغذ مومی گذاشته و موادمون رو با دستمون تا نازکترین حد ممکن پخش میکنیم ...تو مرحله از اونجاییکه موادمون حالت چسبندگی داره مدام باید دستمون رو آب بزنیم و بعد دوباره موادمون رو پهنش کنیم ... اگر نمک دریایی داشتید تو این مرحله یکم بپاشید روش و اگر هم نداشتید جونتون سلامت اصلا مهم نیست 😉 در نهایت نون رو به مدت یک ساعت در فر با دمای ۱۵۰ درجه میپزیم و بعد بیرون آورده و با پیتزابر به قطعات دلخواه برش میزنیم 👍😋 . پ ن: باید بلافاصله وقتی نون رو از فر آوردید بیرون برش بزنید تا قبل از اینکه کامل خشک بشه وگرنه میشکنه. پ ن ۲: این مقدار موادی که گفتم به اندازه یکی و نصفی سینی فر نون بهمون میده. پ ن ۳: این نون برای صبحونه، برای افطار و با انواع سوپ ها بینظیررره حتما امتحان کنید 😋 yasi_hbb @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد دویست گرم سبوس گندم ده گرم آرد جو ده گرم روغن پانزده گرم آب صد سی سی نمک چهار گرم شکر سه گرم همه مواد رو در غذا ساز بریزید و تا زمانیکه به شکل یک گلوله بشه ادامه بدین و اگه دوست دارید با دست کار کنید : همه را با هم مخلوط کنید و خوب ورز بدین تا خوب مخلوط بشن ؛ چهار پنج دقیقه ورز دادن کافیه . اگه خیلی سفت بود کمی آب اضافه کنید اشکالی نداره . ده دقیقه روی خمیر رو با پلاستیک بپوشانید تا استراحت کنه بعد خمیر رو به سه بخش تقسیم کنید و گرد کنید و دوباره ده دقیقه استراحت بدین حالا فر رو با دمای صدو هشتاد درجه روشن کنید تا گرم بشه و روی سطح میز آرد جو بپاشید و با وردنه خمیرتون رو تا جایی که میتونید نازک کنید خمیر رو در سینی فر پهن کنید ( خمیر نازک رو دور وردنه بپیچید و منتقل کنید روی سینی و اروم اروم روی سینی وردنه رو بچرخونید تا خمیر منظم توی سینی پهن بشه ) روی خمیر با برس ترکیب تخم مرغ و یکقاشق شیر بمالید و مخلوطی از تخم کتان کنجد تخم افتابگردان پودر نارگیل بپاشید. سینی را در طبقه وسط فر بمدت ده الی پانزده دقیقه قرار بدین ؛ ده دقیقه به بعد چک کنید اگه رنگ نون طلایی پررنگ شده بود از فر خارج کنید . 28rooz @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
برنج ۷۵۰ گرم (۵ پیمانه) کره ۶۰ گرم سینه‌ مرغ خلالی خرد کرده ۵۰۰ گرم قرص عصاره‌ مرغ ۱ عدد ادویه‌ کاری ۱ قاشق چایخوری قارچ ورقه‌ای خرد کرده ۴۰۰ گرم ماست چکیده ۲۰۰ گرم زعفران حلکرده ۴ قاشق سوپخوری روغن مایع ۱۵۰ میلی‌لیتر (حدود دوسوم پیمانه) نمک و فلفل به میزان لازم زرده‌ی تخم‌مرغ ۴ عدد فیله‌‌ گوجه‌فرنگی رنده کرده ۷-۸ عدد . طرز تهیه: 1. برنج را در قابلمه‌ حاوی آب و نمک بپزید و آبکشی کنید. نیمی از کره را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم‌ قرار دهید. آن‌گاه سینه‌ مرغ، قرص عصاره‌ مرغ و ادویه‌کاری را بیفزائید و تفت دهید تا مرغ، طلائی‌رنگ شود. 2. حالا قارچ را بیفزائید و حرارت را زیاد کنید تا قارچ نرم شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید. اکنون ماست، زعفران، روغن، نمک، فلفل و زرده‌ تخم‌‌مرغ‌ها را در کاسه‌ مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مایه‌ صاف و یکدستی حاصل شود. 3. آن‌گاه برنج پخته را به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید. اینک کف ظرف نسوز را با کره چرب کنید و یک‌چهارم از مخلوط برنج را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. 4. حالا قدری از مایه‌ مرغ و قارچ روی برنج بریزید و رویش را با اندکی از مخلوط برنج بپوشانید. سپس روی آن گوجه‌فرنگی بدهید و به همین ترتیب لایه‌های برنج، مرغ و قارچ و گوجه‌فرنگی را تکرار کنید. به گونه‌ای که آخرین لایه‌ی ته‌چین، گوجه‌فرنگی باشد. 5. حالا باقیمانده‌ کره را خرد کنید و روی ته‌چین بچینید. اکنون روی ظرف را با فویل بپوشانید و چند جایش را سوراخ کنید تا بخار ته‌چین خارج شود. اینک ته‌چین را به مدت تقریبی یک‌ونیم ساعت در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰درجه‌ سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود. ashpazidorehami @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا