#نان_خشک_رژیمی
#نان_مغزدار
این نون، خشک بوده و از انواع تخم ها و دونه های مغذی درست میشه و فوقالعاده مقویست 👌👌
.
مواد لازم برای تهیه نون خشک:
کنجد یک پیمونه
تخم آفتابگردون یک پیمونه
تخم کدو یک پیمونه
تخم کتان یک پیمونه
نمک نصف ق چ
آرد گندم یک پیمونه
آرد سیاه یا فیبردار یک پیمونه
روغن مایع نصف پیمونه
آب جوش دو پیمونه
طرز تهیه:
همه مواد خشک رو با هم مخلوط کرده و بعد روغن مایع و آب جوش رو به موادمون اضافه می کنیم و ۲-۳ دقیقه میذاریم تا به خورد موادمون بره ...و بعد یک دور همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم....
روی سینی فر کاغذ مومی گذاشته و موادمون رو با دستمون تا نازکترین حد ممکن پخش میکنیم ...تو مرحله از اونجاییکه موادمون حالت چسبندگی داره مدام باید دستمون رو آب بزنیم و بعد دوباره موادمون رو پهنش کنیم ... اگر نمک دریایی داشتید تو این مرحله یکم بپاشید روش و اگر هم نداشتید جونتون سلامت اصلا مهم نیست 😉 در نهایت نون رو به مدت یک ساعت در فر با دمای ۱۵۰ درجه میپزیم و بعد بیرون آورده و با پیتزابر به قطعات دلخواه برش میزنیم 👍😋
.
پ ن: باید بلافاصله وقتی نون رو از فر آوردید بیرون برش بزنید تا قبل از اینکه کامل خشک بشه وگرنه میشکنه.
پ ن ۲: این مقدار موادی که گفتم به اندازه یکی و نصفی سینی فر نون بهمون میده.
پ ن ۳: این نون برای صبحونه، برای افطار و با انواع سوپ ها بینظیررره حتما امتحان کنید 😋
yasi_hbb
@shirini71
#نان_خشک_رژیمی
آرد دویست گرم
سبوس گندم ده گرم
آرد جو ده گرم
روغن پانزده گرم
آب صد سی سی
نمک چهار گرم
شکر سه گرم
همه مواد رو در غذا ساز بریزید و تا زمانیکه به شکل یک گلوله بشه ادامه بدین و اگه دوست دارید با دست کار کنید :
همه را با هم مخلوط کنید و خوب ورز بدین تا خوب مخلوط بشن ؛ چهار پنج دقیقه ورز دادن کافیه . اگه خیلی سفت بود کمی آب اضافه کنید اشکالی نداره .
ده دقیقه روی خمیر رو با پلاستیک بپوشانید تا استراحت کنه
بعد خمیر رو به سه بخش تقسیم کنید و گرد کنید و دوباره ده دقیقه استراحت بدین
حالا فر رو با دمای صدو هشتاد درجه روشن کنید تا گرم بشه
و روی سطح میز آرد جو بپاشید و با وردنه خمیرتون رو تا جایی که میتونید نازک کنید
خمیر رو در سینی فر پهن کنید ( خمیر نازک رو دور وردنه بپیچید و منتقل کنید روی سینی و اروم اروم روی سینی وردنه رو بچرخونید تا خمیر منظم توی سینی پهن بشه ) روی خمیر با برس ترکیب تخم مرغ و یکقاشق شیر بمالید و مخلوطی از تخم کتان کنجد تخم افتابگردان پودر نارگیل بپاشید.
سینی را در طبقه وسط فر بمدت ده الی پانزده دقیقه قرار بدین ؛ ده دقیقه به بعد چک کنید اگه رنگ نون طلایی پررنگ شده بود از فر خارج کنید .
28rooz
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#ته_چین_گوجه_فرنگی
برنج ۷۵۰ گرم (۵ پیمانه)
کره ۶۰ گرم
سینه مرغ خلالی خرد کرده ۵۰۰ گرم
قرص عصاره مرغ ۱ عدد
ادویه کاری ۱ قاشق چایخوری
قارچ ورقهای خرد کرده ۴۰۰ گرم
ماست چکیده ۲۰۰ گرم
زعفران حلکرده ۴ قاشق سوپخوری
روغن مایع ۱۵۰ میلیلیتر (حدود دوسوم پیمانه)
نمک و فلفل به میزان لازم
زردهی تخممرغ ۴ عدد
فیله گوجهفرنگی رنده کرده ۷-۸ عدد .
طرز تهیه:
1. برنج را در قابلمه حاوی آب و نمک بپزید و آبکشی کنید. نیمی از کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آنگاه سینه مرغ، قرص عصاره مرغ و ادویهکاری را بیفزائید و تفت دهید تا مرغ، طلائیرنگ شود.
2. حالا قارچ را بیفزائید و حرارت را زیاد کنید تا قارچ نرم شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید. اکنون ماست، زعفران، روغن، نمک، فلفل و زرده تخممرغها را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
3. آنگاه برنج پخته را به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید. اینک کف ظرف نسوز را با کره چرب کنید و یکچهارم از مخلوط برنج را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.
4. حالا قدری از مایه مرغ و قارچ روی برنج بریزید و رویش را با اندکی از مخلوط برنج بپوشانید. سپس روی آن گوجهفرنگی بدهید و به همین ترتیب لایههای برنج، مرغ و قارچ و گوجهفرنگی را تکرار کنید. به گونهای که آخرین لایهی تهچین، گوجهفرنگی باشد.
5. حالا باقیمانده کره را خرد کنید و روی تهچین بچینید. اکنون روی ظرف را با فویل بپوشانید و چند جایش را سوراخ کنید تا بخار تهچین خارج شود. اینک تهچین را به مدت تقریبی یکونیم ساعت در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود.
ashpazidorehami
@shirini71
#اسلایس_گردویی
کره ۱۱۰ گرم
شكر ۱/۳ پیمانه
آرد ۱، ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل ۱/۲ ق چ
شیر ۷ قاشق سوپ خوری
ابتدا کره و شکر را خوب می زنیم تا کرم رنگ شود بعد تخم مرغ ها را یکی یکی با وانیل اضافه کرده هم می زنیم. آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کرده
کم کم به نوبت با شیر اضافه می کنیم. یعنی کمی آرد کمی شیر تا تمام شوند. در قالب ۳۰× ۲۰ ورق نسوز پهن کردم مواد را ریخته و کامل پهن می کنیم. در فر گرم ۱۸۰ درجه ۲۰ دقیقه می پزیم. در این فاصله مواد رویه را آماده می کنیم.
مواد رویه :
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۲ قاشق سوپ خوری
شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه
پودر نارگیل چرب ۱ پیمانه
گردوی آسیاب شده ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ها را کمی میزنیم و شکر قهوه ای را اضافه کرده خوب می زنیم تا
کرم رنگ شود بعد آرد را اضافه و با دور کند یک دقیقه در حد مخلوط شدن هم می زنیم. با همزن دستی گردو و بعد نارگیل را اضافه میکنیم و قالب را از فر خارج کرده مواد رویه را روی خمیر نیمه پخته ریخته ( روی خمیر باید کامل خودش رو گرفته باشه ) و ۲۰ دقیقه دیگر می پزیم. بعد از پخت از فر خارج کرده میزارم کامل خنک بشه بعد داخل یخچال یک ساعت بمونه وبعد برش میزنیم!
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
بیسکوییت چای ترد و کم شیرین و خوشمزه با ماندگاری بالا
سلام دوستان 💖
امروز براتون بیسکوییت چای اوردم که علاوه بر ترد و خوشمزگیش ، کم شیرین هم هست
بیسکوییت چای با یه فنجون چای داغ بسیار دلچسبتر میشه 😋
ورق بزنید مراحل تهیه و بافتش رو ببینید
کپی با ذکر منبع لطفا
بیسکوییت چای
کره ۸۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
شیر ۲/۳ ق س
چای (مایع) ۱ ق س
پود بادام درختی ۲۰ گرم
چای کیسه ایی ۴ گرم یا ۲ عدد
آب جوش ۴۰ گرم
آرد سفید ۱۳۵ گرم
ابتدا محتویات دو عدد چای رو از کیسه اش خارج و با آب جوش مخلوط و درپوش گذاشته و پنج دقیقه ایی میذاریم کنار .
بعد با یه صافی چای و تفاله رو از هم جدا میکنیم .
کره رو با لیسک از هم باز میکنیم .
پودر قند رو در سه نوبت اضافه و با لیسک بخورد کره میدیم .
حالا با دور کند همزن دو دقیقه هم میزنیم تا رنگش روشن و صاف و یکدست بشه .
بعد چای مایع و شیر رو اضافه کرده و یک دقیقه با دور کند همزن میزنیم .
همزن برقی رو کنار میذاریم و از اینجا به بعد با لیسک کار میکنیم .
پودر بادام و تفاله چای رو به نوبت اضافه و هم میزنیم .
حالا آرد رو اضافه میکنیم ، دقت کنید که بیش از اندازه هم نزنید فقط در این حد که مواد یکدست بشه .
بعد خمیر رو به ضخامت یکی دو سانت باز و لای نایلون گذاشته و ۱۲ ساعت تو یخچال بهش استراحت میدیم .
Insta
shirinijat_mojgansalahshoorian
بعد استراحت خمیر رو بین دو کاغذ روغنی به ضخامت ۵ و ۶ میل با وردنه باز میکنیم .
خمیر رو که حالا نرم شده ۱۵ دقیقه تو فریزر استراحتش میدیم (یه نایلون روش بکشین تا خمیر خشک نشه) و بعد کاتر میزنیم .
و با کمی فاصله تو سینی چیده و میذاریم تو فر تا بپزه .
من تو فر برقی ۱۶۰ درجه با فن روشن و طبقه وسط که از قبل گرم کردم مدت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گذاشتم تا کف بیسکوییت طلایی بشه .
شما با توجه به فر خودت بهش دما و زمان بده .
برای فرهای گازی دما رو بین ۱۵ تا ۲۰ درجه بالا ببرین .
نکات🎈
قاشقها استاندارد قنادیه .
مواد اولیه همدمای محیط باشن .
اضافات خمیر رو جمع و دوباره به ضخامت ۵ و ۶ میل باز کرده و میذاریم فریزر تا خنک بشه بعد کاتر میزنیم .
دقت کنید که خمیر موقع باز کردن و کاتر زدن خنک خنک باشه .
من برای احتیاط ابتدا کارتر رو آردی کردم ولی نیازی نیست خمیر که خنک باشه راحت از کاتر جدا میشه .
دوستان اگر مطلبی مفید واقع شد لطفا صلواتی نثار روح پدر و مادرم کنید 💕💕
@shirini71