eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ سلام دوستای گل وگلابم حالتون چطوره؟ بیایین که براتون یه نون محشر آوردم پیشنهاد میکنم حتمااااا درست کنید برای افطار 👌 با ماست محلی عالیییی میشه موادلازم سیب زمینی ۵۰۰ گرم سبزی خرد شده(شوید،جعفری،پیازچه)۷۰ گرم تخم مرغ ۱عدد آرد ۲پیمانه(۳۰۰گرم) نمک ۱ق چ فلفل سیاه ۱ق چ زردچوبه ۱/۲ق چ کره ۱ق غ طرزتهیه؛ سیب زمینیها رو پوست بگیرید وداخل آب جوش بزارید با یک ق غ نمک بپزه.وقتی پخت از آب خارج کنید وداخل کاسه بزاریدو۱ق غ کره بهش اضافه وباگوشتکوب له کنید کاملا یکدستت.نمک وفلفل وزردچوبه وسبزی وتخم مرغ روبهش اضافه،خوب مخلوط کنید. 👈یک پیمانه(۱۵۰گرم) آرد دستور را افزوده وخوب مخلوط کنید. 👈نصف آرد باقیمانده بوداز اون مقدار نصفشو بریزید روی سطح کار وخمیرو باهاش ورز بدید وتمام آرد رو به خوردش بدید.خمیرروبشکل رول درآورده وبه قسمتهای مساوی تقسیم وچونه کنید.حالا باقیمانده آرد را کم کم روی سطح کار وروی چونه بپاشید وبادست وبه کمک وردنه به قطر ۱ الی ۲میل باز کنید بصورت دایره.میتونید برای راحتی کار وجابجایی خمیر از کاردک کمک بگیرید.تابه رو باروغن مایع یاکمی کره چرب کنید وخمیرو داخلش بزارید تاپشت ورو سرخ شودوتا داغه کره محلی روش بمالید وبا ماست نوش جان کنید نکته؛وزن سیب زمینی بدون پوست ۵۰۰ گرم باشه نکته۲. سبزیهای خرد شده مخلوط هرسه نهایتا ۷۰ گرم باشه. نکته ۳.موقع بازکردن خمیر مرتب سطح کار رو آرد پاشی کنید تا به سطح نچسبه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد اولیه: گوشت سردست 500 گرم عدس 100 گرم برنج سه قاشق سوپ‌خوری پیاز سرخ کرده یک پیمانه کشک و روغن و نمک و فلفل و گردو و نعنا خشک به میزان لازم پیاز دو عدد طرز تهیه: در یک قابلمه گوشت و مقداری پیاز می‌ریزیم و می‌گذاریم تا بپزد وقتی که نیم پز شد عدس خیس کرده را اضافه می‌کنیم.بعد از گذشت 10 دقیقه برنج خیس کرده را افزوده و می‌گذاریم تا مواد خوب بپزد.سپس گوشت و عدس را کوبیده و مخلوط می‌کنیم.دو لیوان آب یا آب‌گوشت و نمک و فلفل روی این مواد می‌ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و گاهی هم می‌زنیم تا حلیم جا افتاده و کشدار و غلیظ شود.ظرف را از روی حرارت برداشته با کشک مخلوط می‌کنیم و در ظرف سرو می‌کشیم.روی آن را با نعنا، پیاز داغ و گردو تزیین کرده بعد سرو می‌کنیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: • هویج خرد کرده و پخته یک و نیم پیمانه • نخود فرنگی پخته ۱ پیمانه • ذرت پخته یک دوم پیمانه • نمک و فلفل به میزان لازم • تخم مرغ همزده ۳-۴ عدد • روغن سه چهارم پیمانه طرز تهیه : هویج، نخود، ذرت، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید. آن گاه تخم مرغ‌ها را بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید.سپس روغن را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. حالا مایه کوکو را در تابه بریزید، سطح آن را صاف کنید، در تابه را ببندید تا یک طرف کوکو پخته و برشته شود. اینک طرف دیگر کوکو را برشته کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍓 🌸مواد لازم : 100 گرم کره (سرد) مارگارین 100 گرم (سرد) 350 گرم آرد 50 گرم پودرقند 1 تا 2 قاشق غذاخوری آب یخ (اختیاری) 🌸مواد پرکننده: مارمالاد توت فرنگی 🌸طرز تهیه : 1. مارگارین و کره رو در یک کاسه بزرگ مخلوط کن. 2. آرد و پودر قند رو اضافه کن. با چاقو یا چنگال له کن تا دانه ای (مانند شن) بشه. 3. می تونی آب یخ رو در صورتی که هنوز کمی شکنندست و گرد کردنش سخته، بهش اضافه کنی. 4. خمیرُ گرد کرده و با نایلون بپوشون و به مدت 20-30 دقیقه در یخچال نگه دار. 5. خمیر رو باز کن،، یا قالب بزن، وسطشُ گود کن. 6. در فر با دمای 170 - 180 درجه سانتی گراد به مدت 25-30 دقیقه (دما و مدت پخت رو مطابق با فر خودت تنظیم کن) بپز. 7. درآخر داخل گودی های شیرینی های آماده شده رو با مارمالاد یا نوتلا یا شکلات و... پر کن. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
برای ۶ نفر.... دو عدد پیاز متوسط و نگینی خرد میکنیم...با کمی روغن سرخ میکنیم...کمی ک سبک شد... یک عدد سیب زمینی بزرگ و دو عدد هویج متوسط را نگینی خرد کرده و اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کمی سرخ شوند... ادویه ها...نمک و زردچوبه..فلفل سیاه و قرمز را اضافه میکنیم و چند دقیقه تفت میدهیم تا بو و طعم ادویه ها باز شود... دو ق غ رب گوجه اضافه میکنیم و باز هم چند دقیقه تفت میدهیم تا رنگ رب باز بشه...میزان استفاده از رب سلیقه ای هست... و بعد نصف سینه مرغ و ک بدون هیج ادویه ای با اب پختیم و خرد میکنیم و ب مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا همه ی مواد با رب مخلوط شوند... و بعد آب مرغ و اضافه میکنیم.... و حرارت و ملایم میکنیم و اجازه میدهیم تا بپزد... بعد حدود نیم ساعت..دو ق غ آب لیمو ترش ب اضافه پوست رنده شده یک عدد لیمو ترش(قسمت سبز رنگ) و اضافه میکنیم و حدود یک لیوان دسته دار پاستاهای ریز مخصوص سوپ و اضافه میکنیم حرارت و کم میکنیم تا پاستاها بپزد و لعاب بندازد...چون پاستا برای پخت اب سوپ و میکشد بهش اب مرغ یا اب جوش اضافه میکنیم..میزان غلظت سوپ سلیقه ای هست ولی این سوپ غلیظش ب نظرم خیلی خوش خوراک تر و جذاب تره... در انتهای پخت و هنگام سرو گشنیز و اضافه میکنیم...من کمی اندازه یک ق غ سر خالی نعنا خشک هم اضافه کردم ک طعمش و خیلی بهتر میکنه ‌.. ی سوپ خوشمزه مخملی و آسون😋😍 . میتونید قارچ ها نگینی ریز کنید و اضافه کنید... ب جای گوشت مرغ از گوشت چرخ شده استفاده کنید ک باید وقتی پیاز سبک شد گوشت و اضافه کنید و سرخ کنید و باقی ماجرا... میتونید بعد پخت کمی پنیر چدار داخلش بریزید ک محششررر میشه😋😋 میتونید بعد پخت داخل کاسه های سرو ریخته روش ی نان تست برشته شده قرار بدید و کمی پنیر پیتزا و چدار یا گودا ریخته و تو فر هل بدید و گریل و روشن کنید تا پنیر ها اب بشه..بعد وقتی ی قاشق میره داخل سوپ اون پنیر و نان و سوپ ته دنیاست😅😅😜😋 خلاصه ک خیلی خوبه😋😍 @shirini71