eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍓 🌸مواد لازم : 100 گرم کره (سرد) مارگارین 100 گرم (سرد) 350 گرم آرد 50 گرم پودرقند 1 تا 2 قاشق غذاخوری آب یخ (اختیاری) 🌸مواد پرکننده: مارمالاد توت فرنگی 🌸طرز تهیه : 1. مارگارین و کره رو در یک کاسه بزرگ مخلوط کن. 2. آرد و پودر قند رو اضافه کن. با چاقو یا چنگال له کن تا دانه ای (مانند شن) بشه. 3. می تونی آب یخ رو در صورتی که هنوز کمی شکنندست و گرد کردنش سخته، بهش اضافه کنی. 4. خمیرُ گرد کرده و با نایلون بپوشون و به مدت 20-30 دقیقه در یخچال نگه دار. 5. خمیر رو باز کن،، یا قالب بزن، وسطشُ گود کن. 6. در فر با دمای 170 - 180 درجه سانتی گراد به مدت 25-30 دقیقه (دما و مدت پخت رو مطابق با فر خودت تنظیم کن) بپز. 7. درآخر داخل گودی های شیرینی های آماده شده رو با مارمالاد یا نوتلا یا شکلات و... پر کن. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
برای ۶ نفر.... دو عدد پیاز متوسط و نگینی خرد میکنیم...با کمی روغن سرخ میکنیم...کمی ک سبک شد... یک عدد سیب زمینی بزرگ و دو عدد هویج متوسط را نگینی خرد کرده و اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کمی سرخ شوند... ادویه ها...نمک و زردچوبه..فلفل سیاه و قرمز را اضافه میکنیم و چند دقیقه تفت میدهیم تا بو و طعم ادویه ها باز شود... دو ق غ رب گوجه اضافه میکنیم و باز هم چند دقیقه تفت میدهیم تا رنگ رب باز بشه...میزان استفاده از رب سلیقه ای هست... و بعد نصف سینه مرغ و ک بدون هیج ادویه ای با اب پختیم و خرد میکنیم و ب مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا همه ی مواد با رب مخلوط شوند... و بعد آب مرغ و اضافه میکنیم.... و حرارت و ملایم میکنیم و اجازه میدهیم تا بپزد... بعد حدود نیم ساعت..دو ق غ آب لیمو ترش ب اضافه پوست رنده شده یک عدد لیمو ترش(قسمت سبز رنگ) و اضافه میکنیم و حدود یک لیوان دسته دار پاستاهای ریز مخصوص سوپ و اضافه میکنیم حرارت و کم میکنیم تا پاستاها بپزد و لعاب بندازد...چون پاستا برای پخت اب سوپ و میکشد بهش اب مرغ یا اب جوش اضافه میکنیم..میزان غلظت سوپ سلیقه ای هست ولی این سوپ غلیظش ب نظرم خیلی خوش خوراک تر و جذاب تره... در انتهای پخت و هنگام سرو گشنیز و اضافه میکنیم...من کمی اندازه یک ق غ سر خالی نعنا خشک هم اضافه کردم ک طعمش و خیلی بهتر میکنه ‌.. ی سوپ خوشمزه مخملی و آسون😋😍 . میتونید قارچ ها نگینی ریز کنید و اضافه کنید... ب جای گوشت مرغ از گوشت چرخ شده استفاده کنید ک باید وقتی پیاز سبک شد گوشت و اضافه کنید و سرخ کنید و باقی ماجرا... میتونید بعد پخت کمی پنیر چدار داخلش بریزید ک محششررر میشه😋😋 میتونید بعد پخت داخل کاسه های سرو ریخته روش ی نان تست برشته شده قرار بدید و کمی پنیر پیتزا و چدار یا گودا ریخته و تو فر هل بدید و گریل و روشن کنید تا پنیر ها اب بشه..بعد وقتی ی قاشق میره داخل سوپ اون پنیر و نان و سوپ ته دنیاست😅😅😜😋 خلاصه ک خیلی خوبه😋😍 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با سس پستو و مرغ اول فتوچينى(يا هر نوع پاستايى) رو جوشوندم ، تو يه تابه سينه مرغ مزه دار و خرد شده رو با يه كوچولو روغن با حرارت بالا تفت دادم و بهش پودر سير و نمك و فلفل سياه زدم، بعد هم قارچ ورقه شده رو ريختم و كمى كه پختن يكى دو قاشق خامه ريختم (مقادير هر ماده متناسب با پورشن غذا و ذائقتونه مسلما) براى سس پستو ، توى ميكسر ريحان، گردو، سير، روغن زيتون بكر و پنير پارمزان تازه رنده شده ريختم و خوب ميكس كردم، تو يه تابه بزرگ سس پستو رو ريختم و پاستا رو بهش اضافه كردم تا با هم گرم بشن و آماده ى سرو، تو اين مرحله هم ميشه يه كمى خامه اضافه كرد تا كمى طعم پاستا هم كِرِمى بشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رسپی غذای امروز که تاس کبابی به سبک و روش خودمه هوس همسر جان بود ابتدا یک عدد پیاز متوسط رو رنده کردم بعد ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کردم بعد نمک فلفل پودر زیره ،پودر کاری ،دو قاشق آرد من کمی آرد برنج هم بهش اضافه کردم و با دستم خوب چنگ زدم و مخلوط کردم بعد مثل کله گنجشکی گرد کردم مواد رو بعد سرخ کردم و داخل سسی که از قبل آماده کردم خوابوندم و گذاشتم رو شعله قل ریز بزنه تا خوب مزه دار بشه و کنارش رو با بادمجان و سیب زمینی و گوجه سرخ شده سرو کردم جاتون سبز عالی شد رسپی سس دوقاشق رب گوجه رو با یک فنجان آب و یک قاشق روغن و نمک و فلفل و آویشن مخلوط کردم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ 💓 دوم فروردین 1401 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگک+یک لیوان قهوه+2 قاشق عذا خوری مربا(200کالری) 🍀 :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +5قاشق پلو ساده+یک تکه فیله ماهی کبابی(300کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان چای سبز+شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4 قاشق غذاخوری میرزا قاسمی+دو دست نان لواش( 250کالری) @shirini71