eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ 💓 دوم فروردین 1401 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگک+یک لیوان قهوه+2 قاشق عذا خوری مربا(200کالری) 🍀 :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +5قاشق پلو ساده+یک تکه فیله ماهی کبابی(300کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان چای سبز+شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4 قاشق غذاخوری میرزا قاسمی+دو دست نان لواش( 250کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.مواد لازم: .موز 👈۲عدد متوسط. .شیر👈به میزان لازم. .ماست خامه ای👈۱لیوان. .عسل👈به میزان لازم. .کره بادم زمینی👈۲قاشق غذاخوری. .توت فرنگی👈1.5 لیوان. . طرز تهیه اسموتی توت فرنگی :🍓🍓🍓 *. در ابتدای کار موزها و توت فرنگی ها را حلقه ای خرد کرده و روی آنها عسل بمالید و داخل ظرف در بسته داخل فریزر قرار داده و صبر کنید تا کاملا یخ بزنند. *. بعد از یخ زدن همه مواد به جز شیر را داخل مخلوط کن ریخته و خوب میکس کنید.وقتی مواد میکس شد در حد دلخواه شیر اضافه کرده و اسموتی را رقیق کنید. نکات : *. در صورت تمایل مقداری شکلات خرد شده هم به اسموتی اضافه کنید. *. میتوانید ماست را با بستنی وانیلی جایگزین کنید. * . در صورت تمایل به جای ماست خامه ای از ترکیب شیر و خامه استفاده کنید. b.u.t_castle ‍ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یک عدد سینه مرغ بزرگ گردو آسیاب شده ۱۰۰گرم رب انار ترش وملس مخلوط ۵قاشق سرخالی پیاز یک عدد نمک وفلفل وزعفرون کمی کره ۵۰گرم 🍗طرز تهیه: سینه ها رو خلالی برش بزنید به ضخامت دو انگشت داخل ظرف بزرگی پیاز خلال شده رو بریزید. انار رو با کمی آب رقیق کنید وداخل ظرف اضافه کنید وگردو وزعفرون ونمک وفلفل رو هم اضافه کنید.بعد سینه های خلالی رو مخلوطش کنید وبزارید تا یک شب در یخچال استراحت کنه. سینه های مرغ رو بصورت نواری بپیچید وداخل سیخ چوبی بزنیدوبعد داخل تابه بچینید ودر تابه رو بزارید وکره رو هم اضافه کنید وبزارید تا با آب خودش پخته وسرخ بشه. حالا در کنار کته کره ای سرو کنید واز طعم بینظیرش لذت ببرید قول میدم عاشق این غذای خوشمزه وآسون میشید. sangellaj @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه: کره ۷۵گرم(نصف لیوان ) پودر قند ۲۵گرم(۳قاشق غذاخوری ) وانیل یک قاشق چایخوری زرده تخم یک عدد آرد ۱۳۵گرم(از یک لیوان یک قاشق غذاخوری کمتر) مواد نارگیلی : ۷۵گرم پودر نارگیل(از یک لیوان یک قاشق غذاخوری کمتر) پودر قند ۱۰۰گرم ( ۲/۳لیوان ) سفیده تخم مرغ ۲عدد آرد نصف قاشق چایخوری وانیل یک قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا کره وپودر قند زده تا کرم رنگ وپوک بشه بعد زرده تخم مرغ را اضافه کرده به هم زدن ادامه میدم وانیل رو هم اضافه کرده بعد آرد رو کم کم با کنترل اضافه میکنیم تا خمیری نرمی بدست بیاد داخل کیسه پلاستیکی میذاریم ودر یخچال نیم ساعت استراحت میدیم در این فاصله مواد نارگیلی رو آماده میکنم سفیده تخم مرغ رو زده کمی که سفید وپوک شد کم کم پودر قند رو در چند مرحله اضافه میکنیم تا در اصطلاح مرنگی بشه وانیل و آرد را اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم میزنیم همزن رو کنار میذاریم پودر نارگیل را اضافه کرده و خوب باهم مخلوط میکنیم داخل قیف ریخته حالا بعد استراحت خمیر بین کاغذ روغنی یا کیسه پلاستیکی باز کرده کاتر زده وداخل ظرف مینی تارت میذاریم وداخلشو با مواد نارگیلی پر میکنم ودر فر از قبل گرم شده با ۱۸۰درجه ۲۰_۲۵دقیقه میپزیم بعد در آوردن از فر من دو قاشق غذاخوری عسل رو روی بخار کتری بذارید رقیق کردم با فرچه روی شیرینی ها زدم وپودر پسته پاشیدم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
رولت_الویه . . . نان رولت آرد١٦٠گرم🔺تخم مرغ٥عدد🔺روغن مايع٤ق غ🔺آب جوش٨٠گرم🔺كره٥٠گرم🔺نمك و فلفل سياه و پودرسير١ق چ🔺رنگ قرمز خوراكى(دلخواه) ابتدا سفيده و زرده تخم مرغ را از هم جدا مى كنيم سفيده را آنقدر مى زنيم تا پف كند حدوداً ٧دقيقه با ميكسر مى زنيم تا خوب پف كند در ظرفى ديگرزرده را با كره آب شده و روغن و آب جوش و نمك و فلفل سياه و پودر سير مخلوط كرده و آرد را اضافه مى كنيم با همزن دستى مخلوط مى كنيم سپس سفيده را اضافه مى كنيم با همزن دستى مى زنيم تا همه مواد خوب مخلوط شود قالب ٣٠در٤٠را كاغذ روغنى پهن مى كنيم كاغذ بزرگتر از ظرف باشد سپس كمى روى آن را با برس چرب كرده و مايه خميرى را داخل آن ريخته و با ليسك پهن مى كنيم همه جاى قالب مايه را بصورت يكنواخت پهن كنيد دوستان من كمى رنگ قرمز خوراكى در مرحله آخر اضافه كردم تا زيباتر شود فر را از قبل گرم مى كنيم دماى فر بايستى١٨٠درجه سانتى گراد باشد به مدت١٠دقيقه طبقه بالاى فر مى گزاريم پخته شود بعد از اين زمان با انگشت چك كنيد كه مايع پخته باشد از فر خارج مى كنيم سپس يك كاغذ روغنى ديگر روى نان پهن كرده و آن را برمى گردانيم و كاغذ زيرى را به آرامى جدا مى كنيم يك پارچه تميز روى آن پهن كرده و مى گزاريم سرد شود اگر گرم باشد موقع رولت كردن مى شكند سپس مايه سالاد الويه را بطور مساوى روى آن پهن مى كنيم قطر مواد بايستى نيم سانت باشد از كاغذ روغنى كمك گرفته و آن را رول مى كنيم كاغذ را دورش مى پيچيم و ٢ساعت حداقل در يخچال مى گزاريم سپس با چاقوى تيز برش مى زنيم من با گوجه و خيار شور تزيين كردم براى مهمانى هايتان درست كنيد بسيار شيك مى باشد . . 😋 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا