#جوجه_فسنجونی
یک عدد سینه مرغ بزرگ
گردو آسیاب شده ۱۰۰گرم
رب انار ترش وملس مخلوط ۵قاشق سرخالی
پیاز یک عدد
نمک وفلفل وزعفرون کمی
کره ۵۰گرم
🍗طرز تهیه:
سینه ها رو خلالی برش بزنید به ضخامت دو انگشت
داخل ظرف بزرگی پیاز خلال شده رو بریزید. انار رو با کمی آب رقیق کنید وداخل ظرف اضافه کنید وگردو وزعفرون ونمک وفلفل رو هم اضافه کنید.بعد سینه های خلالی رو مخلوطش کنید وبزارید تا یک شب در یخچال استراحت کنه.
سینه های مرغ رو بصورت نواری بپیچید وداخل سیخ چوبی بزنیدوبعد داخل تابه بچینید ودر تابه رو بزارید وکره رو هم اضافه کنید وبزارید تا با آب خودش پخته وسرخ بشه.
حالا در کنار کته کره ای سرو کنید واز طعم بینظیرش لذت ببرید قول میدم عاشق این غذای خوشمزه وآسون میشید.
sangellaj
@shirini71
#تارت_نارگیلی
طرز تهیه:
کره ۷۵گرم(نصف لیوان )
پودر قند ۲۵گرم(۳قاشق غذاخوری )
وانیل یک قاشق چایخوری
زرده تخم یک عدد
آرد ۱۳۵گرم(از یک لیوان یک قاشق غذاخوری کمتر)
مواد نارگیلی :
۷۵گرم پودر نارگیل(از یک لیوان یک قاشق غذاخوری کمتر)
پودر قند ۱۰۰گرم ( ۲/۳لیوان )
سفیده تخم مرغ ۲عدد
آرد نصف قاشق چایخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا کره وپودر قند زده تا کرم رنگ وپوک بشه بعد زرده تخم مرغ را اضافه کرده به هم زدن ادامه میدم وانیل رو هم اضافه کرده بعد آرد رو کم کم با کنترل اضافه میکنیم تا خمیری نرمی بدست بیاد داخل کیسه پلاستیکی میذاریم ودر یخچال نیم ساعت استراحت میدیم
در این فاصله مواد نارگیلی رو آماده میکنم
سفیده تخم مرغ رو زده کمی که سفید وپوک شد کم کم پودر قند رو در چند مرحله اضافه میکنیم تا در اصطلاح مرنگی بشه وانیل و آرد را اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم میزنیم همزن رو کنار میذاریم پودر نارگیل را اضافه کرده و خوب باهم مخلوط میکنیم داخل قیف ریخته
حالا بعد استراحت خمیر بین کاغذ روغنی یا کیسه پلاستیکی باز کرده کاتر زده وداخل ظرف مینی تارت میذاریم وداخلشو با مواد نارگیلی پر میکنم ودر فر از قبل گرم شده با ۱۸۰درجه ۲۰_۲۵دقیقه میپزیم بعد در آوردن از فر من دو قاشق غذاخوری عسل رو روی بخار کتری بذارید رقیق کردم با فرچه روی شیرینی ها زدم وپودر پسته پاشیدم
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
رولت_الویه
.
.
.
#دستورپخت نان رولت
آرد١٦٠گرم🔺تخم مرغ٥عدد🔺روغن مايع٤ق غ🔺آب جوش٨٠گرم🔺كره٥٠گرم🔺نمك و فلفل سياه و پودرسير١ق چ🔺رنگ قرمز خوراكى(دلخواه)
ابتدا سفيده و زرده تخم مرغ را از هم جدا مى كنيم سفيده را آنقدر مى زنيم تا پف كند حدوداً ٧دقيقه با ميكسر مى زنيم تا خوب پف كند در ظرفى ديگرزرده را با كره آب شده و روغن و آب جوش و نمك و فلفل سياه و پودر سير مخلوط كرده و آرد را اضافه مى كنيم با همزن دستى مخلوط مى كنيم سپس سفيده را اضافه مى كنيم با همزن دستى مى زنيم تا همه مواد خوب مخلوط شود قالب ٣٠در٤٠را كاغذ روغنى پهن مى كنيم كاغذ بزرگتر از ظرف باشد سپس كمى روى آن را با برس چرب كرده و مايه خميرى را داخل آن ريخته و با ليسك پهن مى كنيم همه جاى قالب مايه را بصورت يكنواخت پهن كنيد دوستان من كمى رنگ قرمز خوراكى در مرحله آخر اضافه كردم تا زيباتر شود فر را از قبل گرم مى كنيم دماى فر بايستى١٨٠درجه سانتى گراد باشد به مدت١٠دقيقه طبقه بالاى فر مى گزاريم پخته شود بعد از اين زمان با انگشت چك كنيد كه مايع پخته باشد از فر خارج مى كنيم سپس يك كاغذ روغنى ديگر روى نان پهن كرده و آن را برمى گردانيم و كاغذ زيرى را به آرامى جدا مى كنيم يك پارچه تميز روى آن پهن كرده و مى گزاريم سرد شود اگر گرم باشد موقع رولت كردن مى شكند سپس مايه سالاد الويه را بطور مساوى روى آن پهن مى كنيم قطر مواد بايستى نيم سانت باشد از كاغذ روغنى كمك گرفته و آن را رول مى كنيم كاغذ را دورش مى پيچيم و ٢ساعت حداقل در يخچال مى گزاريم سپس با چاقوى تيز برش مى زنيم من با گوجه و خيار شور تزيين كردم براى مهمانى هايتان درست كنيد بسيار شيك مى باشد
.
.
#نوش_جان #الويه #فينگرفود #فينگر_فود #مهمانی #خوشمزه😋
@shirini71
#شیرینی_برنجی_قیفی
ارد برنج ۲۵۰گرم
پودرقند ۹۰ گرم
گلاب یک چهارم پیمانه
کره ۱۰۰ گرم بهتره نصف روغن جامد نصف کره استفاده بشه
من امروز فقط روغن جامد ک ذوب کرده بودم و مجدد گزاشته بودم یخچال استفاده کردم
برنجم خوودم اسیاب کردم
سفیده تخم مرغ نصف یک عدد
زرده ۱ عدد
هل یک دوم قاشق چای خوری
اول سفیده تخم مرغو بزنین تا کاملا سفت بشه بزارین کنار
بعد پودرقند کره و روغن جامد و هل رو انقد بزنین تا پوک و کرم رنگ بشه
بعد زرده رو اضافه کنین مجدد بزنین
و بعدم گلاب رو بریزین با همزن بزنین
سفیده تخم مرغو نصفشو ب مواد اضافه میکنین و با لیسک مخلوط میکنین
و در اخر ارد رو کم کم اضافه کنین
حتما اردو کم کم اضافه کنین
بعد یک ساعت استراحت تو محیط
و بعدم داخل قیف میریزیم ماسورع میزنیم
تو فر ۱۷۵ درجه ده تا ۱۲ دیقه میزاریم بپزن
اگه موادتون سفت بود یکم گلاب بزنین زیاد نه
پس از همون اول
ارد رو کم کم اضافه کنین خمیرتون نباید سفت بشه باید قابل ماسوره زدن باشه
🆔 @shirini71
#رژیم_لاغری_بهاره💓
سوم فروردین 1400
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگک+ یک عدد تخم مرغ ابپز+1 حبه قند+یک فنجان قهوه(180کالری)
🍏 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق پلو ساده+نصف سیخ جوجه کباب+یک عدد گوجه کبابی(300 کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه رژیمی + یک عدد میوه
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک لیوان خوراک لوبیا+یک کف دست نان سنگک(250کالری)
@shirini71
#پیام_سلامتی
🔻غذاهای مفید برای چشم👇👇
🌕نوشیدن روزانه حدود شش لیوان آب خنک نیم ساعت قبل از غذا و دو ساعت و نیم بعد از غذا
🌕البته خنک نه یخ ونه آبی که در آن یخ باشد
آب باید در یخچال خنک شود
🌕استفاده از سبزیجات و میوه جات رنگی که دارای مواد بتاکاروتن هستند مثل هویج. زردک، کدو حلوایی، گوجهفرنگی، خرمالو، انبه،
مهمترین توصیه برای محافظت از چشم
🌕کارکرد مناسب معده واجابت مزاج راحت است
آن دسته از کودکانی که عینکی می شوند اکثر آنها یبوست مزاج دارند
@shirini71