eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غذاهای سرشار از بخورید✨ کلسیم برای بازسازی عضله، سلامتی استخوان ها و رشد عضلات اهمیت دارد. بهترین منابع کلسیم فقط از شیر تأمین نمی شود در عوض منابع بهتری مانند بادام غنی شده یا شیرسویا، اسفناج، آجیل، پنیر سویا، گیاهان با برگ سبز هستند که می توانید از آن ها استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
امروز آموزش این شیرینی شطرنجی های خوشمزه رو داریم که تو دهن آب میشه بدون فر و کره و شیر و همزن درست میشه 😋😍 ❌میتونید تمامی مواد و نصف کنید و داخل یه تابه بپزید موادلازم : آرد سه بار الک شده قنادی ۶۰۰ الی ۷۰۰ گرم شکر ۱۹۰ گرم بکینگ پودر ۱۶ گرم تخم مرغ متوسط ۵ عدد هم دمای محیط وانیل یک پاکت ۸ گرم نمک یک پینچ روغن ۱۹۰ میلی لیتر یا ۱۹۰ گرم دو ق.غ پودر کاکائو ❌حتما آرد و کم کم اضافه کنید آرد زیادی باعث میشه شیرینی خشک تری داشته باشین ❌حتما با دست تمیز چسبندگی خمیر و چک کنید ❌میتونید همه ی مواد و نصف کنید طرز تهیه : ابتدا در ظرفی شکر و تخم مرغ هم دمای محیط و با هم مخلوط کنید 🌸 وانیل و نمک و روغن و اضافه کرده و با هم میکس کنید 🌸 آرد سه بار الک شده و دو پاکت بکینگ پودر و اضافه کرده 🌸 حتما آرد و کم کم اضافه کنید وقتی که به غلظت فیلم رسید به دو قسمت مساوی تقسیم کنید🌸 و به نصف خمیر آرد اضافه کنید خمیر خیلی نرمی حاصل میشه که به دست نمیچسبه از اضافه کردن آرد زیادی پرهیز کنید 🌸 به نصف بقیه ی خمیر دو ق.غ پودر کاکائو اضافه کنید و کمی آرد اضافه کنید که به قوام فیلم برسه خمیر ها رو به ۴ قسمت تقسیم کنید🌸 و داخل تابه کاغذ روغنی بذارید و خمیر و لوله کرده و به ترتیب وانیلی و شکلاتی کنار هم بچینید 🌸 و قسمت بالایی هم طوری بچینید که روی خمیر شکلاتی پایینی خمیر وانیلی قرار بگیره🌸 با چنگال سوراخ کنید که شیرینی زیاد پف نکنه روی شعله ی کم قرار داده و از دم کنی استفاده کنید 🌸 بعد ده دقیقه نهایت ۱۵ دقیقه وقتی که طلایی شد ظرف دیگه رو برگردانید تا پخته و طلایی شه عسل یا شربت بار یا مربا زده و پودر نارگیل بریزید و به دلخواه برش بزنید 🌸 نوش جان 😘 ashpazi_modern_sama @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پاستا با سس تن ماهي و نخودفرنگي . پيشنهاد ميكنم اين پاستا رو حتما امتحان كنيد مخصوصا اگه از تن ماهي خوشتون مياد. . مواد لازم براي سه تا چهار نفر:پاستا (ماكاروني فرمي) سيصد گرم، تن ماهي يك و نيم قوطي،نخود فرنگي پخته يك و نيم ليوان،كره يك ق غ،شير دو ليوان، آرد يك و نيم ق غ،پنير پيتزا يا موزارلا نصف ليوان،سير رنده شده دو حبه،نمك و فلفل و آويشن طرز تهيه:پاستا رو آبكش كنيد.تن ماهي رو بيست دقيقه بجوشونيد و روغنشو خالي كنيد. يك ق كره رو در تابه بريزيد و سير رو يك دقيقه تفت بديد بعد آرد رو بريزيد و سي ثانيه تفت بديد و شير رو آروم اضافه كنيد و با همزن دستي بزنيد،نمك و فلفل و آويشن رو هم بريزيد.يكم كه از اطراف شروع به جوشيدن كرد،پنير و بعد پاستا و نخودفرنگي و تن ماهي رو بريزيد. اگه احساس كرديد سس بيش از حد سفت و غليظه يكم شير اضافه كنيد.يك دقيقه با هم روي شعله بمونن و بعد سرو كنيد. step.by.step.cooking @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
خب با این سمبوسه های دلبر چطورین؟ مواد داخلش کاملا سلیقه ایه، من یه پیاز و تفت دادم گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم رنگش تغییر کرده یه فلفل دلمه نگینی خرد شده رو اضافه کردم نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن و ۲ قاشق رب زدم و تفت دادم آخر هم دوتا سیب زمینی نگینی خرد شده ک سرخ کرده بودم بهش اضافه کردم تابه رو وارونه گذاشتم تا کاملا روغن از مواد جدا شه وگرنه پر چرب میشه مواد و مثل تصویر روی یه خط داخل نون لواش میریزیم دو طرف نون لواش و برمیگردونیم و در راستای مواد رول میکنیم و تو روغن سرخ میکنیم بعداز سرخ شدن هم روی دستمال روغن گیر میذاریم تا روغن اضافی شو بگیره نوش جونتون @shirini71