eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ‍ درست کردن این دسر دو مرحله داره 1_درست کردن کیک اسفنجی وانیلی 2_درست کردن پودینگ قهوه و شکلات . اول از همه یه کیک اسفنجی با هر دستوری که بلدین رو درست کنین . بعد از خنک شدن کیک ،پودینگ ها رو در دو مرحله روی کیک بریزید و بزارید توی یخچال تا کامل خودش رو بگیره مواد لازم برای تهیه پودینگ قهوه: 700 میلی لیتر شیر 100 گرم خامه صبحانه 100 گرم شکر 1/5 تا 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین 1قاشق غذاخوری قهوه فوری(طبق ذائقه تون میتونید کمتر یا بیشتر بزارید) 100 گرم شکلات سفید(برای طعم پودینگ،اختیاری) . همه مواد داخل ظرف ریخته روی اجاق با حرارت ملایم قرار دهید به محض اینکه به جوش آمد خاموش کنید و بزارید یه کم از خنک شود(از حرارت بیفته) سپس مواد و روی کیک ریخته و در یخچال قرار دهید تا یه کم خودش رو بگیره و در این فرصت لایه بعدی پودینگ رو درست کنید مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی: . 700 میلی لیتر شیر( هر پیمانه 250 میلی لیتر ) 100 گرم خامه صبحانه 100 گرم شکر 1/5 تا 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین 100 گرم شکلات تلخ همه مراحلی که برای تهیه پودینگ قهوه انجام دادید برای پودینگ شکلاتی هم انجام بدهید،سپس لایه دوم را روی پودینگ قهوه که نیم بند شده آروم بریزید،بذارید چند ساعت یخچال بماند،و موقع سرو با میوه یا گاناش شکلات و شکلات مرواریدی تزیین کنید،نوش جان🤗 ashpaziy_khalagh @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم رب گوجه ‌فرنگی ۴ قاشق غذا خوری پنیر پیتزا رنده شده ۱ لیوان آویشن ۱ قاشق چای خوری سیر ۲ حبه پیاز ۲ عدد گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پاستا ۴۰۰ گرم طرز تهیه ۱- پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند ، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ۲- سپس رب گوجه فرنگی ، آویشن ، نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید تا مایه گوشت آماده شود. ۳- پاستا را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید ۴- و پاستاها را مثل تصویر ته قالب و در کنار هم قرار دهید یک لایه پاستا را کمی به مایه گوشتی آعشته کنید و روی آن بریزید ۵- سپس گوشت چرخ کرده ها را روی پاستاها بریزید و پخش کنید. ۶- و روی مایه گوشت را با پنیر بپوشانید سپس مقدار پاستای باقی مانده را ته ماهی تابه ی روغنی گوشتها بریزید و هم بزنید تا کمی ربی و روغنی شوند و سپس روی پنیر ها بریزید و فشرده کنید بعد روی گاز و شعله پخش کن این کیک پاستا را آماده کنید ، مقدار و نوع پنیر را میتوانید بنابر سلیقه تان تغییر دهید. _nafiseh.64 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نمیدونم کشک بادمجونو مدرن و باکلاسش کردم یا پیتزا رو سنتیش کردم😂😂 به نظر شما کدومه؟😂 . کشک بادمجون😁 . خیلی خوشمان آمد اصلا خوردنش یه صفایی داشت 😍😉ترو تمیز و گاز زدنی😜 اگه شما هم عاشق کشک بامجونید این سبکشو هم حتماااااا امتحان کنید. من کم کشکشو دوس دارم نگید چرا سفید نیست و سبزه چون پره نعنا داغه😁(نعنا بادمجونه😂) . نون پیتزا رو با خمیر جادویی آماده کردم حالا کشک بادمجونش: بادمجونارو حلقله حلقه کردم و دو سه دقیقه جوشوندم که نرم بشن و روغن کمتری جذب کنن. بعد سرخشون کردم و کنار گزاشتم. یه پیاز با یه قاشق سیر خورد شده با کمی روغن تفت دادم خوب که سرخ شدن زردچوبه و فلفل و پودر نعنا خشک اضافه کردم و تفت دادم بعد بادمجون اضافه شد بعلاوه یه مشت پودر گردو و به میزان لازم کشک و یه لیوان اب جوش. اگه میخاید مجلسیش کنید میتونید گوشت چرخ کردم هم تفت بدید و اضافش کنید. درشو بزارید تا جا بیفته و نرم شه بعد با گوشت کوب میکسش کنید امادس. . نونتون که نیم پز شد از فر خارجش کنید و کشک بادمجونو بریزید روشوصافش کنید و بفرستید تو فر بعد از برشته شدن زیر نون گریلو بزنید تا لبه های نون هم طلایی شه. بعدش دیگه هیچی حاضره 😍با سبزی و دوغ میل بفرمایید😁 ashpazi_bb 🆔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه کشک بادمجون رستورانی بادمجونها رو پوست کندم بعد تکه کردم داخل قابلمه ریختم و یک لیوان اب بهش اضافه کردم و با حرارت کم خوب پخت و ابش تبخیر شد بعد با ی قاشق روغن دو تا پیاز بزرگ رو سرخ کردم سیر رو اضافه کردم و کمی تفت خورد و زرچوبه و نمک و نعنا خشک رو ریختم و به بادمجونها که خوب پخته شده اضافه کردم و با همون روغن پیاز داغ بادمجونهای پخته رو تفت دادم ی لیوان گردو خورد شده اضافه کردم و دو قاشق کشک رو با نصف لیوان اب حل کردم و اضافه کردم و شعله رو کم کردم تا با حرارت کم خوب جا بیفته و ابش کاملا تبخیر بشه عالی و لذیذ و خوشمزه😋😋 پ.ن۱ دوستانم حتما این روش رو حتما امتحان کنید طعمش بینظیره و بخاطر استفاده کمتر از روغن سالمتر و البته به نظر من خوشمزتره😘😘 ashpazi_online @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ 💓 سی ام اردیبهشت 1401 ‍ ‍ ‍ ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگگ+1قوطی کبریت پنیر+چای+1 حبه قند+1عدد گردو(180کالری) 🍀 :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق باقلاپلو+یک تکه کوچک سینه مرغ کبابی +یک لیوان ماست کم چرب(350کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان چای دارچین +چهار عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +سوپ جو 10 قاشق+یک کف دست نان لواش( 200کالری) ❣قبل خواب یک لیوان شیر کم چرب @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آلبالو ۱ کیلوگرم شکر ۱ کیلوگرم (اگر فقط مربا میخواین و شربتش رو احتیاج ندارین ۸۰۰گرم شکر بریزید) آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری هسته آنها را طوری جدا کنید که آلبالوها له نشوند ؛ شکر را لابه لای آلبالوها بریزید و بگذارید آلبالوها یک روز در یخچال بمانند تا به آب بیفتند.روز بعد مواد را روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه ۱۰-۱۵ دقیقه جوشید ابلیمو رو اضافه کرده و بعدم حرارت رو خاموش کنید. آلبالو ها را جدا کنید ( اگر آلبالو زیاد بجوشد رنگ خود را از دست داده و له میشود ، به این دلیل آلبالوها را از شربت آن جدا کنید ، اگر آب آلبالو زیاد بود میتوانید بعنوان شیره شربت از آن استفاده کنید. هیچگاه از قاشقی که خوب تمیز نشده برای هم زدن مربا استفاده نکنید چون موجب میشد مربا زود کپک بزند. نشانه قوام آمدن مربا : مقداری از شربت را در قاشقی بریزد ، اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی قوام آمده است. @shirini71