#رژیم_لاغری_بهاره💓
نهم خرداد 1401
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+1قوطی کبریت پنیر+چای+1 حبه قند+1عدد گردو(180کالری)
🍀 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق باقلاپلو+یک تکه کوچک سینه مرغ کبابی +یک لیوان ماست کم چرب(350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان چای دارچین +چهار عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +سوپ جو 10 قاشق+یک کف دست نان لواش( 200کالری)
❣قبل خواب یک لیوان شیر کم چرب
@shirini71
#پیام_سلامتی
🔻نان خشکی ها بعد از جمع آوری نان منازل، آنها را در محل هایی به صورت انبوه جمع آوری میکنند. در این مرحله با شیوع قارچ و کپک، سم افلاتوکسین تولید میشود. و نان کپک میزند. نان کپک زده حاوی سم افلاتوکسین است که این سم عامل قطعی #سرطان است و حتی اگر آنرا خاک کنیم به محیط زیست آسیب میزند! نان خشکی ها نان خشک کپک زده را به دام میدهد. بعد از اینکه نان خشک ها خوراک دام شد، از طریق لبنیات به زنجیره غذایی انسان و بخصوص کودکان راه پیدا میکند‼️
پس لطفا نون رو به اندازه ای بخرید که بیات و خشک نشه. ولی اگه خشک شد، یا ازش برای غذا دادن به پرنده ها استفاده کنید، یا تبدیلش کنید به پودر سوخاری و... یا مستقیما بریزیدش تو سطل آشغال!
👈نون خشک مقدس تر از جون فرزندانمون نیست!!!
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کوفته_آلبالو
@shirini71
گوشت یا مرغ چرخ کرده ۳۰۰ گرم
آلبالو یک پیمانه
ارد نخودچی دو قاشق
پیاز یک عدد
سیر ا حبه البته به دلخواه
نمک و فلفل
آب آلبالو دو لیوان
شکر به میزان لازم
آلبالو هسته گرفته رو ی چند ساعتی توی آفتاب میزاریم تا آبش کمی کشیده بشه البته تو فر هم میشه گذاشت بعد تمام مواد رو توی غذا ساز میریزیم اگه دوست داشتید آلبالو ها زیر دندون بیاد البالو رو توی غذا ساز نریزید . بعد از مواد گوله های کوچولو برمیداریم یکم توی روغن تفتشون میدیم و بعد توی قابلمه اب البالو رو میریزیم تا جوش بیاد و طبق ذائقه کمی شکر اضافه میکنیم و کوفته ها رو توش میندازیم تا خوب طعم داره بشه و جا بیفته
ایشالا درست کنید و خوشتون بیاد
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#بستنی_یخی_موزوتوت_فرنگی
❤سرشار از ویتامین و کلسیم مناسب برای فرزندان دلبندتان
1 موز بزرگ (وزن 100-120 گرم) و یا 2 عدد کوچک
توت فرنگی 100gr
ماست بدون افزودنی 200m.l
کمی عسل برای طعم و مزه.
1. توت فرنگی را خرد کرده درون مخلوط کن می ریزیم.
2. موز و ماست و عسل را هم اضافه کرده تا صاف شود.
3. درون قالب میریزیم یک چوب نیز درون آن گذاشته و داخل فریزر قرار میدهیم تا کاملا یخ بزند.
به منظور کنترل یخ زدگی قالب، قبل از خارج کردن بستنی از قالب 30 ثانیه در آب گرم قرار داده بطوریکه آب به درون قالب نفوذ نکند.
انجماد مخلوط بستنی لزوما 30 دقیقه است.
❤نوش جان
@shirini71