eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم آرد یک و سه چهارم پیمانه لیوان شکر یک پیمانه تخم مرغ 4 عدد روغن مایع یک پیمانه وانیل نوک ق چ پکینگ پودر یک ق م پودر کاکائو - 2 ق غ نصف لیوان ماست تخم مرغ و شکر رو خوب بزنین تا کرم دار و کش دار بشه و دونه های شکر حل شه، سپس روغن مایع و وانیل و ماست رو اضافه کنین و بزنین. مواد خشک رو باهم الک کنین و اضافه کنین، و در حد مخلوط شدن هم بزنید . کیک رو در قالبتون که روغن مالیدین بریزین و در فر که قبلا در 170 درجه گذاشتین حدود 30-45 دقیقه بپزین.(در فر رو در 25 دقیقه اول باز نکنین). با خلال دندان تست کنید، اگه تمیز دراومد پخته. کیک رو دربیارین تا سرد بشه. کیک رو اماده کنید و بزارین سرد بشه قالب من 23 سانتی هست و کمربندیه شما حتی اگه قالب کمر بندی هم نداشتید میتونید تو ظرف پریکس سلفون بکشید و توی اون درست کنید مواد لازم برای چیز کیک : پنیر ماسکارپونه دو بسته ,خامه صبحانه 1.5 بسته ی 200 گرمی ,ژله ی موزی سه بسته ,شکر 4 قاشق عذا خوری ,وانیل نصف قاشق چایی خوری ,موز دو عدد بزرگ پنیر و خامه و شکر و وانیل را با همزن میزنید تا کاملا یکدست بشه بعدیک ژله ی موزتونو با یه لیوان اب جوش حل میکنید و میگذارید تا از حرارت بیفتد و خنک شود بعد به مواد پنیری اضافه میکنید و میزنید تا یکدست بشه . روی گیک را گود کردم و تکه های اصافه را بیرون اوردم و مواد پنیری رو ریختم و صاف کردم و حدود دو ساعت گذاشتم تو یخچال تا بست .موزها رو حلقه حلقه کردم و چیدم رو مواد پنیری بعد دو بسته ی دیگه زله موزی رو با دو لیوان اب جوش حل کردم و وقتی سرد شد ریختم روی موزا و گذاشتم توی یخچال هر چقدر بیشتر توی یخچال بمونه خوشمزه تر میشه . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ 💓 نوزدهم خرداد ماه 1401 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگک+یک لیوان قهوه+2 قاشق عذا خوری مربا(200کالری) 🍀 :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +5قاشق پلو ساده+یک تکه فیله ماهی کبابی(300کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان چای سبز+شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4 قاشق غذاخوری میرزا قاسمی+دو دست نان لواش( 250کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠 رازهای بیمار نشدن کدامند⇩⇩ ➀ خواب کافی ➁ تقویت ذهن ➂ کنترل استرس ➃ رعایت بهداشت ➄ ورزش کردن ➅ مصرف ویتامین ‌C @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
  من پیاز رو‌رنده می کنم و تفت میدم،نمک و زردچوبه اضافه می کنم و گردو رو‌اضافه می کنم و یکم تفت میدم و بعد اب اضافه می کنم،رب انار هم توش می ریزم و تکه های مرغ رو‌سرخ می کنم و توش میذارم تا بپزه،در آخر مزه می کنم و اگه ترش بود شکر اضافه می کنم تا طعمش ملس بشه،شش ساعت‌زمان پخت بهش بدید با شعله ی کم در آخر چند تکه یخ اضافه کنید تا به روغن بیوفته می تونید بجای مرغ از گوشت قلقلی و گوشت خورشتی هم استفاده کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اینم لیمو شکری من😍😍🍋🍋🍋 برای هر نیم‌کیلو لیمو۲۵۰گرم شکر نیاز داریم ودر صورت تمایل چند برگ‌نعنا میتونید به جای شکر از عسل در این مخلوط استفاده کنید در حد امکان از لیموهای زرد استفاده کنید.چون سبز تلخ میشه لیموها رو بشورید وخوب خشکشون کنید بعد برشهای نازک نازک بزنید وحتمااا حتماا هسته هاش رو جدا کنید وگرنه تلخ میشه بعد از اینکه برش زدید داخل شیشه بچینید وهر یه لایه که لیمو چیدید شکر اضافه کنید تاسطح روی لیمو رو کاملا بپوشونه وبعد لایه بعد لیمو ومجدد شکر وچند برگ‌نعنا همینطور تا آخر بعد درب شیشه رو کاملا محکم کنید وبه مدت ده روز بزارید پشت پنجره ولی به شرطی که آفتاب مستقیم بهش نخوره چون‌خواصش رو از دست میده. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیرینی عالی وباکیفیت میخوایدحتما وزن کنیدموادرو. این دستور یکی از راحتترین وخوشمزه ترین دستورهاست👌👌😋😋😋 مواد لازم روغن لادن شماره ۵۰ 👈۱۸۰گرم (لوازم قنادیهادارن) ارد۲۸۰گرم ارد نخودچی۲۰گرم تخم مرغ ۱ عدد شیر ۲۰گرم پودر قند۷۰گرم وانیل به مقدار لازم همه موادروبه جزکرمفیل ومارمالادباهم توی غذاسازیامخلوط کن ریخته ومیکس کنیدبعدبه اندازه قالبهای تارتتون از خمیربرداریدوتوی قالب پهن کنید زیادنازک وزیادضخیم نباشه من برای قالبهای کوچیک گلوله های 30 گرمی برداشتم. باکاغذ روغنی برشهایی کوچک وسط تارتتون بذارید ومقداری حبوبات خشک بریزید اینکار برای اینه که خمیرهنگام پخت پف نکنه وبگذارید توی فر ازقبل گرم شده درجه 180 به مدت 10 الی 13 دقیقه بعدازپخت وسردشدن باکرمفیل ومارمالاد پرکنید 🌸 میتونیدبا کرمفیل..مارمالاد.. شکلات..گاناش.. پودینگ...و یاهر چیز دیگه ای که دلخواهتونه تارتهارو پرکنید. 🌸من(پرچین)روغن کاملا جامدلادن رو بنماری آب کردم وگذاشتم یخچال تادوباره جامدبشه واونو استفاده کردم به همین خاطربه هرکدوم از آردها 10 گرم دیگه اضافه کردم🌸 دقت کنید👇👇 🌸اگرموادتون بعداز میکس خیلی چسبنده بودنیم ساعت بگذاریدداخل یخچال.(برای من تا حالا پیش نیومده) 🌸تاکاملاسردنشده ازقالب درنیارید. 🌸 من طبق معمول همیشه بدون فروبافردستساز درست کردم وحدود 25 دقیقه زمان برد. 🌸 بااین مقدار مواد ۲۰ عدد تارت کوچیک درست شد. 🌸میتونیدتارتهارو درست کنید بعدازسردشدن فریز کنید وهر وقت خواستیدداخلشو با مواد دلخواهتون پرکنید. @shirini71