آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#دانمارکی_خانگی
۱/۵ ق غ خمیر مایه رو با یک ق غذا شکر مخلوط کرده و نصف لیولن آب ولرم اضافه و هم بزنید درپوش بزارید تا عمل بیاد.
دو عدد تخم مرغ ، یک فنجان شیر ، یک لیوان شکر، سه ق غ روغن مایع و خمیر مایه عمل آمده و نصف ق مربا وانیل رو مخلوط کنید و حدود ۳ الی ۴ لیوان آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید . خمیر و ورز بدید سلقون بکشید و جای گرم ۱_۲ ساعت استراحت بدید.
برای کرم داخل شیرینی
۴ ق غ نشاسته ذرت و توی دو فنجان شیر حل کنید دو فنجان شکر و یک عدد سفیده تخم مرغ اضافه کنید و روی حرارت شعله مدام هم بزنید تا غلیظ شه. نصف ق غذا وانیل و ۷۰ گرم کره اضافه کنید و هم بزنید از روی حرارت بردارید. وقتی از حرارت افتاد داخل قیف بریزید.
خمیر آماده شده رو به سه قسمت تقسیم کنید و هر قسمت رو به شکل مستطیل به ضخامت ۲ میل و ابعاد ۱۵×۳۰ باز کنید. وسط خمیر از کرم بریزید و خمیر رو تا کنید. به اندازه های مساوی برش بزنید. تو سینی چرب شده بچینید و دستمال بکشید ۲۰ دقیقه استراحت بدید.
بعد زرده تخم مرغ رومال کنید و کنجد بپاشید. طبقه آخر فر به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه بپزید
نوش جان
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_تابه_ای_زعفرانی
مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد
شیردوسوم لیوان
وانیل یک چهارم قاشق مرباخوری
بکینگ پودر۲ قاشق مرباخوری
آردتقریبا یک ونیم لیوان
گلاب ۳ قاشق غذاخوری
زعفران غلیظ
پودرهل نصف قاشق چایخوری
روغن مایع یک سوم لیوان
شکر دوسوم لیوان
طرز تهیه:
ابتداتخم مرغ وشکرروباهم مخلوط میکنیم هم میزنیم تاپفکی وکرم رنک بشه بعد وانیل وهل رواضافه میکنیم به همراه روغن مایع هم میزنیم حالاشیروگلاب وزعفران رواضافه کرده همه ی موادروباهم مخلوط میکنیم درآخرآردوبکینگ پودرروتوچندمرحله به موادمون اضافه میکنیم کف تابه روکاغذروغنی میندازیم چرب میکنیم موادمون روداخل قابلمه تابه میریزیم دم کنی گزاشته وروی شعله ملایم گازکه شعله پخش کن گزاشتیم میزاریم بمدت تقریبا۴۰ دقیقه بعدکه یک طرف پخته شدبرگردونیدطرف دیگه رومیتونید۵ دقیقه بزارید بعدکاغذروغنی روجداکرده وتزیین میکنیم این کیک بافتش محشربودوخیلی هم خوشمزه
🍔 @shirini71
#دسر_سه_لايه
براى لايه اول از ژله بلوبرى استفاده كنيد
بعد از سفت شدن ژله، انار دون شده رو بريزيد روش.
ژله ي آلوئه ورا رو بريزيدش رو دونه هاي انار
دوباره چند ساعت بره تو يخچال
حالا نصف بسته ژله ي آلوئه ورا رو با نصف ليوان آبجوش مخلوط كنيد و بره سي ثانيه تو ماكروويو. بعد بمونه بيرون تا دماش بياد پايين.
شير رو هم از قبل بذاريد بيرون كه دماش بره بالاتر و هم دماي محيط بشه. وقتي نصف ليوان شير و آلوئه ورا هم دما شدن با هم مخلوطشون كنيد. حواستون باشه اگه شير سرد باشه و ژله گرم، شير تو ژله ميبُره و ظاهرش بد ميشه! دوباره چند ساعت بره تو يخچال و تمام به شير ميتونيد يه كم شكر و وانيل اضافه كنيد
🍔 @shirini71
#ژله_هندوانه
ابتدا دو بسته ژله انار را با سه لیوان آب جوش کاملا مخلوط کردم و گذاشتم کاملا خنک بشه بعد نصف لیوان شیر برای مات شدن ژله بهش اضافه کردم و مخلوط کردم(حتما باید ژله کامل خنک باشه اگر گرم باشه ژله میبره)
قالبم رو خیلی کم با برس چرب کردم و ژله قرمز رو داخلش ریختم و گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه(ژله ها نباید کامل ببندن وگرنه لایه ها بهم نمیچسبه و موقع خارج کردن از قالب جدا جدا میاد بیرون)
برای ژله وسط ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش کاملا حل کردم وقتی کاملا خنک شد نصف لیوان شیر اضافه کردم و روی ژله قرمز که نیم بند بود ریختم.
برای ژله کیوی ژله رو با یک لیوان آب داغ کاملا حل کردم و گذاشتم کامل خنک بشه بعد نصف لیوان شیر بهش اضافه کردم و روی لایه سفید که نیم بند بود ریختم و بمدت 5 ساعت گذاشتم تو یخچال تا کامل ببنده.
در آخر از قالب خارج کردم و با چیپس شکلاتی تزیین کردم.
چون گنجایش قالبم 4 لیوان بود اضافیشو تو یه قالب دیگه لایه لایه ریختم
🍔 @shirini71