eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
۱/۵ ق غ خمیر مایه رو با یک ق غذا شکر مخلوط کرده و نصف لیولن آب ولرم اضافه و هم بزنید درپوش بزارید تا عمل بیاد. دو عدد تخم مرغ ، یک فنجان شیر ، یک لیوان شکر، سه ق غ روغن مایع و خمیر مایه عمل آمده و نصف ق مربا وانیل رو مخلوط کنید و حدود ۳ الی ۴ لیوان آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید . خمیر و ورز بدید سلقون بکشید و جای گرم ۱_۲ ساعت استراحت بدید. برای کرم داخل شیرینی ۴ ق غ نشاسته ذرت و توی دو فنجان شیر حل کنید دو فنجان شکر و یک عدد سفیده تخم مرغ اضافه کنید و روی حرارت شعله مدام هم بزنید تا غلیظ شه. نصف ق غذا وانیل و ۷۰ گرم کره اضافه کنید و هم بزنید از روی حرارت بردارید. وقتی از حرارت افتاد داخل قیف بریزید. خمیر آماده شده رو به سه قسمت تقسیم کنید و هر قسمت رو به شکل مستطیل به ضخامت ۲ میل و ابعاد ۱۵×۳۰ باز کنید. وسط خمیر از کرم بریزید و خمیر رو تا کنید. به اندازه های مساوی برش بزنید. تو سینی چرب شده بچینید و دستمال بکشید ۲۰ دقیقه استراحت بدید. بعد زرده تخم مرغ رومال کنید و کنجد بپاشید. طبقه آخر فر به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه بپزید نوش جان @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: تخم مرغ ۲ عدد شیردوسوم لیوان وانیل یک چهارم قاشق مرباخوری بکینگ پودر۲ قاشق مرباخوری آردتقریبا یک ونیم لیوان گلاب ۳ قاشق غذاخوری زعفران غلیظ پودرهل نصف قاشق چایخوری روغن مایع یک سوم لیوان شکر دوسوم لیوان طرز تهیه: ابتداتخم مرغ وشکرروباهم مخلوط میکنیم هم میزنیم تاپفکی وکرم رنک بشه بعد وانیل وهل رواضافه میکنیم به همراه روغن مایع هم میزنیم حالاشیروگلاب وزعفران رواضافه کرده همه ی موادروباهم مخلوط میکنیم درآخرآردوبکینگ پودرروتوچندمرحله به موادمون اضافه میکنیم کف تابه روکاغذروغنی میندازیم چرب میکنیم موادمون روداخل قابلمه تابه میریزیم دم کنی گزاشته وروی شعله ملایم گازکه شعله پخش کن گزاشتیم میزاریم بمدت تقریبا۴۰ دقیقه بعدکه یک طرف پخته شدبرگردونیدطرف دیگه رومیتونید۵ دقیقه بزارید بعدکاغذروغنی روجداکرده وتزیین میکنیم این کیک بافتش محشربودوخیلی هم خوشمزه 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک شربتی مدیر پز کانال😍😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
براى لايه اول از ژله بلوبرى استفاده كنيد بعد از سفت شدن ژله، انار دون شده رو بريزيد روش. ژله ي آلوئه ورا رو بريزيدش رو دونه هاي انار دوباره چند ساعت بره تو يخچال حالا نصف بسته ژله ي آلوئه ورا رو با نصف ليوان آبجوش مخلوط كنيد و بره سي ثانيه تو ماكروويو. بعد بمونه بيرون تا دماش بياد پايين. شير رو هم از قبل بذاريد بيرون كه دماش بره بالاتر و هم دماي محيط بشه. وقتي نصف ليوان شير و آلوئه ورا هم دما شدن با هم مخلوطشون كنيد. حواستون باشه اگه شير سرد باشه و ژله گرم، شير تو ژله ميبُره و ظاهرش بد ميشه! دوباره چند ساعت بره تو يخچال و تمام به شير ميتونيد يه كم شكر و وانيل اضافه كنيد 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ابتدا دو بسته ژله انار را با سه لیوان آب جوش کاملا مخلوط کردم و گذاشتم کاملا خنک بشه بعد نصف لیوان شیر برای مات شدن ژله بهش اضافه کردم و مخلوط کردم(حتما باید ژله کامل خنک باشه اگر گرم باشه ژله میبره) قالبم رو خیلی کم با برس چرب کردم و ژله قرمز رو داخلش ریختم و گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه(ژله ها نباید کامل ببندن وگرنه لایه ها بهم نمیچسبه و موقع خارج کردن از قالب جدا جدا میاد بیرون) برای ژله وسط ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش کاملا حل کردم وقتی کاملا خنک شد نصف لیوان شیر اضافه کردم و روی ژله قرمز که نیم بند بود ریختم. برای ژله کیوی ژله رو با یک لیوان آب داغ کاملا حل کردم و گذاشتم کامل خنک بشه بعد نصف لیوان شیر بهش اضافه کردم و روی لایه سفید که نیم بند بود ریختم و بمدت 5 ساعت گذاشتم تو یخچال تا کامل ببنده. در آخر از قالب خارج کردم و با چیپس شکلاتی تزیین کردم. چون گنجایش قالبم 4 لیوان بود اضافیشو تو یه قالب دیگه لایه لایه ریختم 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍕 😋 🔸قارچ ها و سوسیس و فلفل دلمه ای رو کمی تفت میدیم.چهار تا تخم مرغ ،دو قاشق غذاخوری آرد،یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر،کمی نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن و کمی پیاز داغ رو خوب با هم مخلوط میکنیم.مایع تخم مرغ رو تو تابه چرب شده میریزیم کمی که خودش رو گرفت مواد رو روی تخم مرغ میریزیم و در تابه رو برای چند دقیقه میبندیم تا کاملا پف کنه. حالا نوبت پنیر پیتزاست پنیر رو روی تخم مرغ میریزیم.من یه کم از مواد قارچی رو نگه داشتم و روی پنیر برای تزیین ریختم.ظرف رو چند دقیفه توی فر می زاریم و گریل میکنیم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام خانمها... من سیب زمینی ها روی سنگ توی قابلمه می زارم نیم پز بشه اصطلاحا سیب زمینی تنوری ولی بیشتر نزدیک پخته شدن باشه بهتره . بعد لای سیب زمینی ها رو باز میکنم محتویات مواد پیتزا میزنم مثل فلفل دلمه ایی .سوسیس.قارچ .ذرت .و در آخر هم پنیر پیتزا می ریزم روش بعد می زارم پانزده دقیقه روی فر باشه ..عالی میشه با کره و لیمو و فلفل سیاه نوش جان کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
خمیر پف پاستری (خمیر هزارلا) سیب سرخ و زرد ۳ عدد شکر قهوه ای ۳ قاشق غدا خوری کره ۲۰ گرم دارچین و جوز هند به میزان کافی ارد یک قاشق غذا خوری مقداری اب به اندازه ۳تا ۴ قاشق غذا خوری سیبها رو به صورت مربع کوچک برش زده کمی ابلیمو میزنیم که سیاه نشوند سیبها رو در ظرفی ریخته شکر قهوه ای کره دارچین و جوز هند را اضافه میکنیم و روی حرارت گذاشته و به مدت یک ربع با حرارت ملایم تفت میدیم و در اخر یک قاشق ارد یا نصف قاشق نشاسته را با اب مخلوط میکنیم (مخلوط اب و ارد باید مثل ماست همزده شده باشد )و به مخلوط سیب اضافه میکنیم و حدود یک دقیقه هم میزنین و زیر گاز را خاموش میکنیم خمیر هزار لا رو پهن کرده و به شکل مستطیل برش میزنیم مقداری از مواد رو برمیداریم وروی خمیر گذاشته لایه دوم خمیر رو برمیگردانیم روی مواد و با چنگال دو لایه خمیر رو به هم میچسبانیم و در روعن سرخ میکنیم نوش جان ❤ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🔹مواد لازم گوشت1 کیلوگرم نخود 500 گرم لپه ‎۲۵۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد نمک و فلفل ،پودر موسیر 2 قاشق غذا خوری پیاز متوسط ۲ عدد 🔹مواد داخل کوفته تخم مرغ آب پز (برای هرکوفته) ۱/۴ عدد خرما (برای هر کوفته) ۱/۲ عدد پیاز سرخ شده(برای هرکوفته) ۱ قاشق غذا خوری کوفته ریزه (برای هر کوفته) ۱ عدد گردو (برای هر کوفته) ۱/۲ عدد ♨️طرز تهیه: 🔹ابتدا مواد داخل کوفته را آماده میکنیم. تخم مرغ ها را آبپز کرده، پیاز را سرخ طلایی میکنیم. گردو را آماده میکنیم. هسته ی خرما را میگیریم. کوفته ریزه از مواد اصلی درست میشود. 🔹نخود را از یک روز زودتر خیس میکنیم. چند بار آبش را عوض میکنیم. بعد دوبار چرخ میکنیم. چربی گوشت گوسفندی را میگیریم و دوبار چرخ میکنیم . پیاز را رنده کرده و آّش را کاملا میگیریم . لپه را کامل پخته و چرخ میکنیم. گوشت را با پیاز میکس میکنیم سپس ورز میدهیم. سپس همه مواد را اضافه میکنیم و ورز میدهیم. 🔹با یکدست شدن مواد، اندازه ی یک مشت برداشته و کف دست باز میکنیم و مواد مربوط به داخل کوفته رو داخل میگذاریم و به شکلی که باز نشود میبندیم. 🔹از همین مواد اندازه ی یک گردو برداشته قلقلیش میکنیم وداخل روغن سرخ میکنیم تا داخل کوفته ها بذاریم. 🔹 یک پیاز را رنده میکنیم و با مقداری گوشت و زردچوبه و فلفل و نمک داخل قابلمه میریزیم تا به جوش بیاید. سپس کوفته ها داخل این آب می اندازیم.یک ربع یا بیست دقیقه میگذاریم بماند تا بپزد. 🔹در مرحله اخر آرام کوفته ها روا از آب بیرون می آوریم. ✔️برای جلوگیری از وا رفتن کوفته باید به دستور پخت خود یک الی دو قاشق غذا خوری آردنخودچی اضافه کنید یا گندم را بکوبید و داخل مواد کوفته بریزد. تا مواد کوفته شل نباشد و حالت چسبنده بگیرند. ✔️برای اینکه کوفته شل نشود؛ پیاز را با رنده درشت رنده کنید که خیلی آب نداشته باشد. اگر خیلی آب داشت آب پیاز را بگیرید یا مقدار آردنخودچی را که به کوفته میزنید، بیشتر کنید. ✔️ یکی دیگر از علت های وا رفتن کوفته ، گوشت آن است. گوشت کوفته هرچه چرب تر باشد احتمال شل شدن کوفته و وا رفتن آن افزایش می‌یابد. بنابراین اگر گوشت شما خیلی چرب است یک عدد تخم مرغ را به کوفته خود اضافه کنید. ✔️نکته دیگر در مورد گوشت کوفته که موجب وا رفتن کوفته می شود این است که: گوشت کوفته باید کاملاً نرم و ریز باشد؛ بنابراین گوشت را باید ۲ تا ۳ بار چرخ کنید. ✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: هویج   ۱۰ عدد شکر  ۱لیوان آب   ۱لیوان بیسکوییت پتی بور   دو و نیم بسته وانیل   ۱پاکت ( ۵ گرم یا نصف قاشق چایخوری وانیل ایرانی) کاکائو   ۲قاشق غذاخوری طرز تهیه: هویج ها را رنده میکنیم همراه با شکر و آب روی حرارت قرار داده میپزیم وقتی پخت از روی اجاق برداشته اجازه میدهیم خنک شود سپس بیسکوییت خرد شده و وانیل را اضافه کرده مخلوط میکنیم مخلوط را دوقسمت میکنیم روی یکی کاکائو اضافه کرده مخلوط میکنیم یک نایلون فریزر را پهن میکنیم و رویش مخلاط ساده را پهن میکنیم و روی آن مخلوط کاکائویی را پهن میکنیم و رول کرده داخل یخچال میگذاریم یک شب استراحت داده سرو میکنیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌟🌟🌟🌟🌟 مواد لازم پودر گل محمدی چهارق غ شیر1/2پیمانه روغن مایع1/2پیمانه شکر1پیمانه آرد سفید 2پیمانه گلاب 1/3پیمانه بکینگ پودر1و1/2ق چ گردو یا فندوق خرد شده به دلخواه تخم مرغ 3عدد ابتدا تخم مرغ و شکر رو با هم زن میزنیم تا کرم رنگ بشه .حدودا پنج دقیقه ای میشه.سپس شیر و روغن مایع و گلاب رو هر کدومش رو با فاصله کوتاه اضافه میکنیم.بعد آرد و پودر گل سرخ و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و به مایه کیک مون اضافه میکنیم.و آروم هم میزنیم.میتونید با دور آروم هم زن یه دقیقه بزنید.سپس در آخر قالبمون رو چرب کرده و مایه کیک رو داخلش ریخته و توی فر با دمای 180درجه سانتی گراد بمدت 45-50دقیقه قرار میدیم. 🌹🌹🌹🍀🍀🍀🍀🌟🌟🌟 @shirini71