eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.6هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍕 😋 🔸قارچ ها و سوسیس و فلفل دلمه ای رو کمی تفت میدیم.چهار تا تخم مرغ ،دو قاشق غذاخوری آرد،یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر،کمی نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن و کمی پیاز داغ رو خوب با هم مخلوط میکنیم.مایع تخم مرغ رو تو تابه چرب شده میریزیم کمی که خودش رو گرفت مواد رو روی تخم مرغ میریزیم و در تابه رو برای چند دقیقه میبندیم تا کاملا پف کنه. حالا نوبت پنیر پیتزاست پنیر رو روی تخم مرغ میریزیم.من یه کم از مواد قارچی رو نگه داشتم و روی پنیر برای تزیین ریختم.ظرف رو چند دقیفه توی فر می زاریم و گریل میکنیم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام خانمها... من سیب زمینی ها روی سنگ توی قابلمه می زارم نیم پز بشه اصطلاحا سیب زمینی تنوری ولی بیشتر نزدیک پخته شدن باشه بهتره . بعد لای سیب زمینی ها رو باز میکنم محتویات مواد پیتزا میزنم مثل فلفل دلمه ایی .سوسیس.قارچ .ذرت .و در آخر هم پنیر پیتزا می ریزم روش بعد می زارم پانزده دقیقه روی فر باشه ..عالی میشه با کره و لیمو و فلفل سیاه نوش جان کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
خمیر پف پاستری (خمیر هزارلا) سیب سرخ و زرد ۳ عدد شکر قهوه ای ۳ قاشق غدا خوری کره ۲۰ گرم دارچین و جوز هند به میزان کافی ارد یک قاشق غذا خوری مقداری اب به اندازه ۳تا ۴ قاشق غذا خوری سیبها رو به صورت مربع کوچک برش زده کمی ابلیمو میزنیم که سیاه نشوند سیبها رو در ظرفی ریخته شکر قهوه ای کره دارچین و جوز هند را اضافه میکنیم و روی حرارت گذاشته و به مدت یک ربع با حرارت ملایم تفت میدیم و در اخر یک قاشق ارد یا نصف قاشق نشاسته را با اب مخلوط میکنیم (مخلوط اب و ارد باید مثل ماست همزده شده باشد )و به مخلوط سیب اضافه میکنیم و حدود یک دقیقه هم میزنین و زیر گاز را خاموش میکنیم خمیر هزار لا رو پهن کرده و به شکل مستطیل برش میزنیم مقداری از مواد رو برمیداریم وروی خمیر گذاشته لایه دوم خمیر رو برمیگردانیم روی مواد و با چنگال دو لایه خمیر رو به هم میچسبانیم و در روعن سرخ میکنیم نوش جان ❤ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🔹مواد لازم گوشت1 کیلوگرم نخود 500 گرم لپه ‎۲۵۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد نمک و فلفل ،پودر موسیر 2 قاشق غذا خوری پیاز متوسط ۲ عدد 🔹مواد داخل کوفته تخم مرغ آب پز (برای هرکوفته) ۱/۴ عدد خرما (برای هر کوفته) ۱/۲ عدد پیاز سرخ شده(برای هرکوفته) ۱ قاشق غذا خوری کوفته ریزه (برای هر کوفته) ۱ عدد گردو (برای هر کوفته) ۱/۲ عدد ♨️طرز تهیه: 🔹ابتدا مواد داخل کوفته را آماده میکنیم. تخم مرغ ها را آبپز کرده، پیاز را سرخ طلایی میکنیم. گردو را آماده میکنیم. هسته ی خرما را میگیریم. کوفته ریزه از مواد اصلی درست میشود. 🔹نخود را از یک روز زودتر خیس میکنیم. چند بار آبش را عوض میکنیم. بعد دوبار چرخ میکنیم. چربی گوشت گوسفندی را میگیریم و دوبار چرخ میکنیم . پیاز را رنده کرده و آّش را کاملا میگیریم . لپه را کامل پخته و چرخ میکنیم. گوشت را با پیاز میکس میکنیم سپس ورز میدهیم. سپس همه مواد را اضافه میکنیم و ورز میدهیم. 🔹با یکدست شدن مواد، اندازه ی یک مشت برداشته و کف دست باز میکنیم و مواد مربوط به داخل کوفته رو داخل میگذاریم و به شکلی که باز نشود میبندیم. 🔹از همین مواد اندازه ی یک گردو برداشته قلقلیش میکنیم وداخل روغن سرخ میکنیم تا داخل کوفته ها بذاریم. 🔹 یک پیاز را رنده میکنیم و با مقداری گوشت و زردچوبه و فلفل و نمک داخل قابلمه میریزیم تا به جوش بیاید. سپس کوفته ها داخل این آب می اندازیم.یک ربع یا بیست دقیقه میگذاریم بماند تا بپزد. 🔹در مرحله اخر آرام کوفته ها روا از آب بیرون می آوریم. ✔️برای جلوگیری از وا رفتن کوفته باید به دستور پخت خود یک الی دو قاشق غذا خوری آردنخودچی اضافه کنید یا گندم را بکوبید و داخل مواد کوفته بریزد. تا مواد کوفته شل نباشد و حالت چسبنده بگیرند. ✔️برای اینکه کوفته شل نشود؛ پیاز را با رنده درشت رنده کنید که خیلی آب نداشته باشد. اگر خیلی آب داشت آب پیاز را بگیرید یا مقدار آردنخودچی را که به کوفته میزنید، بیشتر کنید. ✔️ یکی دیگر از علت های وا رفتن کوفته ، گوشت آن است. گوشت کوفته هرچه چرب تر باشد احتمال شل شدن کوفته و وا رفتن آن افزایش می‌یابد. بنابراین اگر گوشت شما خیلی چرب است یک عدد تخم مرغ را به کوفته خود اضافه کنید. ✔️نکته دیگر در مورد گوشت کوفته که موجب وا رفتن کوفته می شود این است که: گوشت کوفته باید کاملاً نرم و ریز باشد؛ بنابراین گوشت را باید ۲ تا ۳ بار چرخ کنید. ✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا