#تجربه
#سیب_زمینی_کبابی_پیتزایی
سلام خانمها...
من سیب زمینی ها روی سنگ توی قابلمه می زارم نیم پز بشه اصطلاحا سیب زمینی تنوری ولی بیشتر نزدیک پخته شدن باشه بهتره . بعد لای سیب زمینی ها رو باز میکنم محتویات مواد پیتزا میزنم مثل فلفل دلمه ایی .سوسیس.قارچ .ذرت .و در آخر هم پنیر پیتزا می ریزم روش بعد می زارم پانزده دقیقه روی فر باشه ..عالی میشه با کره و لیمو و فلفل سیاه نوش جان کنید.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پای_سیب_مکدونالدز
خمیر پف پاستری (خمیر هزارلا)
سیب سرخ و زرد ۳ عدد
شکر قهوه ای ۳ قاشق غدا خوری
کره ۲۰ گرم
دارچین و جوز هند به میزان کافی
ارد یک قاشق غذا خوری
مقداری اب به اندازه ۳تا ۴ قاشق غذا خوری
سیبها رو به صورت مربع کوچک برش زده کمی ابلیمو میزنیم که سیاه نشوند سیبها رو در ظرفی ریخته شکر قهوه ای کره دارچین و جوز هند را اضافه میکنیم و روی حرارت گذاشته و به مدت یک ربع با حرارت ملایم تفت میدیم و در اخر یک قاشق ارد یا نصف قاشق نشاسته را با اب مخلوط میکنیم (مخلوط اب و ارد باید مثل ماست همزده شده باشد )و به مخلوط سیب اضافه میکنیم و حدود یک دقیقه هم میزنین و زیر گاز را خاموش میکنیم
خمیر هزار لا رو پهن کرده و به شکل مستطیل برش میزنیم مقداری از مواد رو برمیداریم وروی خمیر گذاشته لایه دوم خمیر رو برمیگردانیم روی مواد و با چنگال دو لایه خمیر رو به هم میچسبانیم و در روعن سرخ میکنیم
نوش جان ❤
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کوفته_همدانی
🔹مواد لازم
گوشت1 کیلوگرم
نخود 500 گرم
لپه ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
نمک و فلفل ،پودر موسیر 2 قاشق غذا خوری
پیاز متوسط ۲ عدد
🔹مواد داخل کوفته
تخم مرغ آب پز (برای هرکوفته) ۱/۴ عدد
خرما (برای هر کوفته) ۱/۲ عدد
پیاز سرخ شده(برای هرکوفته) ۱ قاشق غذا خوری
کوفته ریزه (برای هر کوفته) ۱ عدد
گردو (برای هر کوفته) ۱/۲ عدد
♨️طرز تهیه:
🔹ابتدا مواد داخل کوفته را آماده میکنیم. تخم مرغ ها را آبپز کرده، پیاز را سرخ طلایی میکنیم. گردو را آماده میکنیم. هسته ی خرما را میگیریم. کوفته ریزه از مواد اصلی درست میشود.
🔹نخود را از یک روز زودتر خیس میکنیم. چند بار آبش را عوض میکنیم. بعد دوبار چرخ میکنیم. چربی گوشت گوسفندی را میگیریم و دوبار چرخ میکنیم .
پیاز را رنده کرده و آّش را کاملا میگیریم . لپه را کامل پخته و چرخ میکنیم.
گوشت را با پیاز میکس میکنیم سپس ورز میدهیم. سپس همه مواد را اضافه میکنیم و ورز میدهیم.
🔹با یکدست شدن مواد، اندازه ی یک مشت برداشته و کف دست باز میکنیم و مواد مربوط به داخل کوفته رو داخل میگذاریم و به شکلی که باز نشود میبندیم.
🔹از همین مواد اندازه ی یک گردو برداشته قلقلیش میکنیم وداخل روغن سرخ میکنیم تا داخل کوفته ها بذاریم.
🔹 یک پیاز را رنده میکنیم و با مقداری گوشت و زردچوبه و فلفل و نمک داخل قابلمه میریزیم تا به جوش بیاید. سپس کوفته ها داخل این آب می اندازیم.یک ربع یا بیست دقیقه میگذاریم بماند تا بپزد.
🔹در مرحله اخر آرام کوفته ها روا از آب بیرون می آوریم.
✔️برای جلوگیری از وا رفتن کوفته باید به دستور پخت خود یک الی دو قاشق غذا خوری آردنخودچی اضافه کنید یا گندم را بکوبید و داخل مواد کوفته بریزد. تا مواد کوفته شل نباشد و حالت چسبنده بگیرند.
✔️برای اینکه کوفته شل نشود؛ پیاز را با رنده درشت رنده کنید که خیلی آب نداشته باشد. اگر خیلی آب داشت آب پیاز را بگیرید یا مقدار آردنخودچی را که به کوفته میزنید، بیشتر کنید.
✔️ یکی دیگر از علت های وا رفتن کوفته ، گوشت آن است. گوشت کوفته هرچه چرب تر باشد احتمال شل شدن کوفته و وا رفتن آن افزایش مییابد. بنابراین اگر گوشت شما خیلی چرب است یک عدد تخم مرغ را به کوفته خود اضافه کنید.
✔️نکته دیگر در مورد گوشت کوفته که موجب وا رفتن کوفته می شود این است که: گوشت کوفته باید کاملاً نرم و ریز باشد؛ بنابراین گوشت را باید ۲ تا ۳ بار چرخ کنید.
✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ࿐✾
@shirini71
هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #نان_فوری (بدون مخمر)
@shirini71
#رولت_هویچ
مواد لازم:
هویج ۱۰ عدد
شکر ۱لیوان
آب ۱لیوان
بیسکوییت پتی بور دو و نیم بسته
وانیل ۱پاکت ( ۵ گرم یا نصف قاشق چایخوری وانیل ایرانی)
کاکائو ۲قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
هویج ها را رنده میکنیم همراه با شکر و آب روی حرارت قرار داده میپزیم وقتی پخت از روی اجاق برداشته اجازه میدهیم خنک شود سپس بیسکوییت خرد شده و وانیل را اضافه کرده مخلوط میکنیم مخلوط را دوقسمت میکنیم روی یکی کاکائو اضافه کرده مخلوط میکنیم یک نایلون فریزر را پهن میکنیم و رویش مخلاط ساده را پهن میکنیم و روی آن مخلوط کاکائویی را پهن میکنیم و رول کرده داخل یخچال میگذاریم یک شب استراحت داده سرو میکنیم.
@shirini71
#کیک_گل_سرخ_یا_گل_محمدی
🌟🌟🌟🌟🌟
مواد لازم
پودر گل محمدی چهارق غ
شیر1/2پیمانه
روغن مایع1/2پیمانه
شکر1پیمانه
آرد سفید 2پیمانه
گلاب 1/3پیمانه
بکینگ پودر1و1/2ق چ
گردو یا فندوق خرد شده به دلخواه
تخم مرغ 3عدد
ابتدا تخم مرغ و شکر رو با هم زن میزنیم تا کرم رنگ بشه .حدودا پنج دقیقه ای میشه.سپس شیر و روغن مایع و گلاب رو هر کدومش رو با فاصله کوتاه اضافه میکنیم.بعد آرد و پودر گل سرخ و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و به مایه کیک مون اضافه میکنیم.و آروم هم میزنیم.میتونید با دور آروم هم زن یه دقیقه بزنید.سپس در آخر قالبمون رو چرب کرده و مایه کیک رو داخلش ریخته و توی فر با دمای 180درجه سانتی گراد بمدت 45-50دقیقه قرار میدیم.
🌹🌹🌹🍀🍀🍀🍀🌟🌟🌟
@shirini71
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_دوازدهم_آذر_ماه ۱۴۰۱❌❌
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک لیوان شیر کم چرب+2 عدد بیسکوئیت ساقه طلایی(200کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق استانبولی( 220کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان چای + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +2 قاشق غذا خوری الویه رژیمی+2 کف دست نان لواش(230کالری)
❣بعد از شام یک کاسه کوچک ماست کم چرب
@shirini71
از خواص درمانی مهم #برگ_چغندر
استخوان را محکم میکند(مشکلات استخوانی از جمله پوکی استخوان) و مفید جهت افزایش قد
خون را تصفیه میکند
خونساز است(عضوهایی ک درد دارند و یا ضعف خونرسانی) برگ چغندر خون را به این مناطق میرساند
عقل را محکم و زیاد میکند
گوشت میرویاند(کسانی که میخواهند فرزندانشان استخوان بندی محکم و درشت داشته باشند) عضله سازی میکند
امام رضا ( ع) فرمودند:
به بیمارانتان برگ چغندر بدهید که در آن شفاست. هیچ درد و سنگینی با آن نیست و خواب مریض را راحت میکند
خواب آور طبیعی: برگ چغندر و کاهو را خشک کنید افرادی که مشکل بیخوابی دارند
شبی یک ق غ میل کنند
همراه غذاها در سوپها و خورشتها، کوکو، و به صورت خشک روی غذاها و...قابل مصرف است
دو تحلیل و یک هشدار در مورد برگ چغندر
امام رضا(ع) فرمودند: « برگ چغندر ریشه(ژن) جذام را سرکوب می کند.»
کافی ج6 /ص 369
جذام در روایات نماینده بیماری های ژنتیکی است؛ و وقتی حضرت میفرماید ریشه جذام را سرکوب میکند، در واقع صحبت از اصلاح ژنی است که ،باعث ایجاد بیماری میشود.
پس درنتیجه:برگ چغندر هم درمان و هم پیشگیری از کلیه بیماری های ژنتیکی است.
امام کاظم (ع) میفرمایند: «به مریض ها برگ چغندر بخورانید چون در آن شفا است و هیچ دردی در آن نیست.»
وسائل 17/ ص 157
در این حدیث،حضرت می فرماید :به مریض ها یعنی: «همه مریضی ها»
اینجا نوع بیماری رو مشخص نمیکنه و در ادامه می فرماید :در آن شفا است و هیچ دردی با آن نیست.
یعنیدر واقع ، هیچ عارضه ای برای هیچکس ایجاد نمیکنه وبرای همه افراد با هر مزاج و هر نوع بیماری مفیده
موضوعی که باید در موردش کمی تامل کرد اینه که چنین سبزی با این همه خواص چرا نباید در سبد غذایی ما جایگاهی داشته باشه؟🤔
اصلا آیا مردم می دانند که برگ چغندر بهترین خونساز است؟
آیا مردم میدانند برگ چغندر یکی از بهترین منابع تولید سودای صافی است؟
آیا مردم می دانند که برگ چغندر بهترین تقویت کننده استخوان هاست؟
آیا میدانند که بهترین رشد دهنده عقل است؟(یشد العقل )
آیا میدانند که یکی از بهترین صاف کنندههای خون است؟
آیا میدانند که آرام بخش است و خواب خوشایند و راحتی رو به ارمغان می آورد؟
آیا می دانند که مغز استخوان را تقویت می کند وسبب رشد مغز استخوان می شود؟
نه، اکثرا نمی دانند.!!!
چرا⁉️
چون هر چه بخوایم خوشبین باشیم باز نمیتوانیم قبول کنیم که دشمن ،نقش عامدانه ای در این قضیه ندارد .
همچنان که در کل امور تغذیه ای ما این نقش را دارد.
دشمنی که این هدیه الهی را از فرهنگ غذایی ما حذف کرده و سبزی مضری به نام اسفناج جایگزین آن کرده
و خوبم براش فرهنگ سازی کرده.
کارتون ملوان زبل رو که یادتون نرفته؟🤷♀
جالبه بدونید کمترین ضرری که اسفناج داره اینه که باعث درد مفاصل میشه
حالا ایجاد ضعف حافظه و فراموشی بماند
یکی از فکرای اشتباه در مورد اسفناج اینه که همه فکر میکنن اسفناج سرشار از آهن است غافل از اینکه فون وولف، شیمیدان آلمانی که روی آهن سبزیجات تحقیق می کرد با جا انداختن نقطه اعشار هنگام پاکنویس،بجای 3/5 آهن اسفناج رو، 35 میلی گرم نوشت
🔺 خلاصه اینکه متاسفانه برگ چغندر با آن همه خاصیت به فراموشی سپرده شده و میریزینش جلوی گاو و گوسفند بخوره و اسفناج مضر رو مصرف میکنند
#شوید_لوبیا_مرغ_زعفرانی
لولیا چشم بلبلی را خیس کرده و بعد بپزید، برنج و ابکش کرده لابه لایه برنج بریزید به همراه شوید خشک و دم کنید، مرغ را اول با نمک و زردچوبه مزه دار کنید و بعد در روغن سرخ کنید. پیاز داغ اماده کنید .فلفل سیاه، ادویه کاری، زردچوبه و رب گوجه اضافه کرده و تفت دهید با مقداری اب . مرغ ها رو درون سس قرار دهید تا بپزد. روی مرغ ها زعفران دم کرده بریزید. از فلفل دلمه ای سبز هم برا معطر کردن استفاده کردم .
🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
#گردو_پلو
🍲موادلازم:
برنج ۳ پیمانه
گوشت گوسفندی ۲۵۰ گرم
مغزگردو ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
زرشک به اندازه دلخواه
زعفران غلیظ دم شده به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را به شکل نگینی یا رشته های باریک وکوتاه خرد کرده، با فلفل سیاه وزعفران مزهدار کرده،با پیاز کمی تفت بدهید وبا کمی آب بگذارید تا بپزد.
پیاز را خرد کرده،وبا حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی رنگ شود، سپس روغن اضافه آن را گرفته و کنار بگذارید.
گردو را درشت خرد کرده، حدود۱ساعت در آب سرد خیس کنید، سپس با کمی روغن تفت دهید، زرشک شسته شده را به آن اضافه کرده وآن را هم تفت دهید، سپس از روی حرارت برداشته و به آن پیاز عسلی به همراه گوشت پخته شده، زعفران غلیظ، وبه دلخواه کمی پودرهل را اضافه کنید، بعد از چند دقیقه تفت آن را کنار بگذارید.
برنج را آبکش کنید، ومواد را لابلای برنج بریزید ویا برنج را ساده آماده کنیدو در هنگام سرو یک لایه برنج، یک لایه از مواد گوشتی را به صورت لایه لایه بکشید.
نوش جان امیدوارم شما هم درست کنید ولذت ببرید
@shirini71
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
#پاپس_کیک_هندوانه_فرشته_پز
#یلدا
موادلازم
کیک ردولوت پودر شده ۱۴۰ گرم
کرمفیل وانیلی ۸۰ گرم
شکلات سفید تخته ای ۳۰۰ گرم
رنگ خوراکی سبز
کیک را پودر کنید وکرمفیل را بهش اضافه،ورز دهید تا خمیری شود .به اندازه گردو بردارید وبادست بهش شکل توپ بدید.
شکلات را طبق تصویر بن ماری کنید
خلال چوبی یا نی پلاستیکی را داخل شکلات زده وداخل کیک بزاریدوچند دقیقه صبر کنید تا خودشو بگیره بعد توپک را داخل شکلات بغتانید وروی کاغذروغنی بزارید دردمای محیط نیم ساعت صبر کنید تا سفت بشن .باقیمانده شکلات را بهش رنگ سبز اضافه ودوباره روی حرارت کتری بزارید تا رووان شود سپس توپکها را داخل شکلات سبز بغلتانید و بزارید خوب خشک وسفت بشن.بعد خشک شدن با قلم مو ورنگ سبز روش خطهایی ایجاد کنید که شکل هندوانه بگیره.
نکته:هر بار که توپکها را داخل شکلات زدید وروی کاغذ روغنی میزارید مقداری از شکلات شره میکنه ودورتا دور پاپس کیک رو میگیره که وقتی این اتفاق افتاد باید جاشو عوض کنید بردارید وروی یک کاغذ روغنی دیگه بزارید .فقط یکبار جاشو عوض کنید کافیه.
پ.ن ۱ کرمفیل رو لوازم قنادیها دارن خودتون هم میشه درست کنید
🍩 #پاپس_کیک😍
🌸 #ایده
🎂بزرگترین وکاملترین کانال آموزش
کیک، شیرینی و دسر در ایتا🍰
〰🍩باماشیرین کام باشید🍩〰
jOiN👇👇
@shirini71
به کدبانوهافرواردکن... .🍃
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_هویج_و_گردو
آرد دو لیوان
شکر یک لیوان
روغن سه چهارومه لیوان
تخم مرغ چهار عدد
هویج یک لیوان پر
گردو پنج عدد نگینی خورد شده
بگین پودر یک قاشق مربا خوری پر
وانیل یک چهارومه قاشق چای خوری
نمک به مقدار خیلی کم
دارچین اگر دوست داشتید یک دوم قاشق چای خوری
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده
سفیده ت7خم مرغ را با همزن میزنیم تا اسفنجی شود بعد کنار گذاشته زرده را با وانیل با همزن برقی میزنیم تا کرم رنگ شود روغن را در دو مرحله اضافه کرده هم میزنیم
مواد خشک که شامل آرد شکر وبگین پودر نمک ودارچین را با هم مخلوط کرده به مواد تخم مرغی اضافه کرده ودورانی هم میزنیم در حد هم خوردن نباید زیاد هم زده شود در این مرحله هویج و گردو را نیز به مواد اضافه کرده دوباره در حد کم دورانی مواد را هم میزنیم
فر را از قبل روی درجه 180 تنظیم کرده
قالب را از قبل چرب کرده و ته آن کاغذ روغنی انداخته و مواد را داخلش ریخته
به مدت 45 الی 60 دقیقه داخل فر میگذاریم
طرز تهیه #سس_هویج
برای روی کیک
هویج سه عدد بخار پز شده
شکر ذائقه ای میباشد بنده چهار الی پنج قاشق غذا ریختم
وانیل مقداری
پودر ژلاتین یک قاشق غذا خوری با مقداری آب میگذاریم بنماری شود
همه مواد را در مخلوط کن ریخته هم میزنیم تا یک دست شود
مواد سس آماده شده را روی کیک میریزیم
🍩 #کیک😍
🌸 #ایده
🎂بزرگترین وکاملترین کانال آموزش
کیک، شیرینی و دسر در ایتا🍰
〰🍩باماشیرین کام باشید🍩〰
jOiN👇👇
@shirin71
به کدبانوهافرواردکن... .🍃
___
🌹آموزش #رایگان میوه آرایی بابهترین کلیپ های روزدنیا👇👇
@mivhe71
@shirini71
#ساندویچ_چوبی
مواد لازم:
3 قاشق غذاخوری شیر(کم کم اضافه کنید تا زمانی ک خمیر لطیف شود)
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری نمک
1 فنجان پنیر چدار رنده شده
1 قاشق چایخوری پنیر سفید
8-10 شاخه جعفری
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
2.5 فنجان آرد
روغن
طرز تهیه:
شیر، تخم مرغ و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
پنیر چدار رنده شده، پنیر سفید، جعفری، بیکینگ پودر و آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید.
بعد از کمی هم زدن با دست شروع به ورز دادن خمیرمان می کنیم، خمیر نرمی به دست می آوریم که به دست نچسبد.
خمیر را بر روی صفحه ای ک میخواهیم خمیر را باز کنیم میگذاریم.
سپس خمیر ورز داده شده را روی آن را با کاغذ روغنی می پوشانیم و با وردنه خمیرمان را به ضخامت نیم سانتی متر در می آوریم.
سپس خمیرمان را با کمک کاردک پیتزا به صورت نوارهای بلند و نازک برش می دهیم.
بعد به صورت آرام در روغنی که در ماهیتابه گرم می کنیم سرخ می کنیم.
وقتی دو طرف آن سرخ شد از روغن بیرون می آوریم.