eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
سلام به دوستان همیشگی و مهربونم 🙌 ژله ی انار ، بدون شک یکی از خوشمزه ترین ژله هاست این مدلی که من درست کردم بیشترش اناره و کمی هم ژله بینش هست وایده ی خوبیه برای سرو کردن انار ،اما هدف من از این پست گفتن نکاتی هست برای اینکه ژله رو راحت از قالب در بیاریم،معمولا هر کس یه روش مخصوص خودش برای این کار داره مثلا ما یه فامیل داشتیم😂 وقتی می‌خواست ژله رو از قالب در بیاره ،قالب رو اونقدر میکوبید تو ظرف که آخر سر ژله ی بینوا به زبون میومد که نزن بابا نزن الان خودم میام بیرون و سر می‌خوردم صاف می‌افتاد وسط ظرف 😮😮، خلاصه بعضی مواقع روش های خشن هم جواب میده😉 روشی که میخوام بگم برای قالبهای پلاستیکی و سیلیکونی خیلی مناسبه من همیشه قبل از اینکه شروع کنم قالب رو برای یک ربع در فریزر میذارم بعدش با تکه ای پنبه ی اغشته به روغن مایع( حتما روغن مایع باشه) تمام سطح قالب رو چرب میکنم و می‌ذارمش تو یخچال و یا علی میرم سراغ ژله ،اگر قالبتون شیار ها ی عمیق و ریز داره باید برای ژله مقدار آب کمتر از اونی باشه که روی بسته ژله نوشته مثال اگر گفته شده دولیوان شما یکو نیم لیوان آب بریزید ،اول یک لیوان آب جوش روش بریزید و پنج دقیقه بذاریدش روی کتری در حال جوشیدن و مدام همش بزنید تا ژله کاملا حل بشه و بعدش نصف لیوان آب سرد بهش اضافه کنید واجازه بدین ژله کاملا سرد بشه ،اگر ژله و قالب هردو سرد باشن ژله خیلی کمتر به قالب میچسبه و راحتتر از قالب جدا می شه حالا قالب رو از یخچال بیارید و ژله رو توش بریزید و سریع بذاریدش تو یخچال و تا زمانی که میخواهید ژله رو از قالب در بیارید از یخچال خارجش نکنید ،دو سه ساعتی زمان بدید تا خودشو بگیره ،بعدش ژله رو دو سه دقیقه در دمای محیط قرار بدین و بعد با سر انگشتان خیلی آروم لبه های ژله رو از قالب جدا کنید چون قالب چرب شده راحت جدا میشه حالا زیر قالب رو در ظرف محتوی اب نیمه داغ بذارید و سی چهل ثانیه نگهش دارید و بعد یک گوشه از ژله رو با سر انگشتان بیرون بیارید و قالب رو بر عکس کنید ،اینطوری هوا توی قالب می‌ره و ژله راحت بیرون میافته قالب هایی که ساده هستن مثل قالبی که من باهاش این ژله رو درست کردم بدون قرار دادن در آب داغ خیلی راحت با این روش از ژله جدا میشه ،امیدوارم این روش براتون مفید باشه چون تو شب یلدا بازار ژله درست کردن خیلی داغ میشه ، در پناه خدا باشید🌹🌹 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁🍁🍁 ۱۴۰۱👩‍🎤👩‍🎤 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : چای+کف دست نان سنگک+۲ عدد گردو+۱قوطی کبریت پنیر+۲حبه قند(250کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک عدد کوفته برنجی+یک کاسه ماست کم چرب (350کالری) ☕️میان وعده :دو عدد میوه فصل 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید+۱۳قاشق غذاخوری سوپ جو+یک کف دست نان سنگک(270 کالری @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مصرف ماست با سبزیها چه خاصیتی دارد : 🔰 ماست با کاکوتی یک خوراک بسیار آرامبخش و خواب آور 🔰 ماست با شنبلیله برای مبتلایان به دیابت 🔰 ماست با آویشن و هل برای تقویت معده 🔰 ماست با تخم کتان برای کاهش وزن 🔰 ماست با شوید برای از بین بردن چربی بالا 🔰 ماست با زیره برای لاغر شدن 🔰 ماست با شاه تره و ماست با خرفه برای مشکلات کبدی 🔰 ماست با نعنا برای درمان نفخ معده 🔰 سعی کنید همیشه ماست را ترکیبی بخورید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم : گوشت چرخ کرده .۳۰۰گرم پیاز .۳عدد برنج.۴پیمانه گردو خرد شده.۱پیمانه پلوپزی کشمش.۱پیمانه پلو پز رب انار .۲_۳ق غ(بستگی به غلظت رب داره) زعفران دم کرده.به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و پودر سیر طرز تهیه : ابتدا برای کوفته قلقلی ها گوشت چرخ کرده رو با یک عدد پیاز رنده شده آب گرفته شده و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر مخلوط میکنیم خوب و ورزش می‌دیم و میذاریمش داخل یخچال برای ۱ساعت سپس سرخش میکنیم دو عدد پیاز متوسط یا یک عدد پیاز درشت رو خلالی برش می‌زنیم داخل همون روغنی که کوفته قلقلی هارو سرخ کردیم سرخش میکنیم بهش کمی زردچوبه هم می‌زنیم وقتی پیاز طلایی شد گردو خورد شده رو اضافه میکنیم و تفت میدهیم بعد کشمش رو اضافه میکنیم و تفت میدهیم بعد رب انار و ۱ق غ زعفران رو اضافه میکنیم دارچین و کمی نمک اضافه میکنیم برنج رو داخل آب جوش و نمک میریزم همین که اطرافش کمی نرم شد آبکشی میکنیم در قنبر پلو اصل شیراز کوفته قلقی هارو میذارن داخل سس گردو و کشمش لایه لایه میذاریمش لای پلو ولی من پلو رو جدا درست کردم قلقلی ها و سسش رو جدا گذاشتم 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
۱/۵ ق غ خمیر مایه رو با یک ق غذا شکر مخلوط کرده و نصف لیولن آب ولرم اضافه و هم بزنید درپوش بزارید تا عمل بیاد. دو عدد تخم مرغ ، یک فنجان شیر ، یک لیوان شکر، سه ق غ روغن مایع و خمیر مایه عمل آمده و نصف ق مربا وانیل رو مخلوط کنید و حدود ۳ الی ۴ لیوان آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید . خمیر و ورز بدید سلقون بکشید و جای گرم ۱_۲ ساعت استراحت بدید. برای کرم داخل شیرینی ۴ ق غ نشاسته ذرت و توی دو فنجان شیر حل کنید دو فنجان شکر و یک عدد سفیده تخم مرغ اضافه کنید و روی حرارت شعله مدام هم بزنید تا غلیظ شه. نصف ق غذا وانیل و ۷۰ گرم کره اضافه کنید و هم بزنید از روی حرارت بردارید. وقتی از حرارت افتاد داخل قیف بریزید. خمیر آماده شده رو به سه قسمت تقسیم کنید و هر قسمت رو به شکل مستطیل به ضخامت ۲ میل و ابعاد ۱۵×۳۰ باز کنید. وسط خمیر از کرم بریزید و خمیر رو تا کنید. به اندازه های مساوی برش بزنید. تو سینی چرب شده بچینید و دستمال بکشید ۲۰ دقیقه استراحت بدید. بعد زرده تخم مرغ رومال کنید و کنجد بپاشید. طبقه آخر فر به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه بپزید نوش جان @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: تخم مرغ ۲ عدد شیردوسوم لیوان وانیل یک چهارم قاشق مرباخوری بکینگ پودر۲ قاشق مرباخوری آردتقریبا یک ونیم لیوان گلاب ۳ قاشق غذاخوری زعفران غلیظ پودرهل نصف قاشق چایخوری روغن مایع یک سوم لیوان شکر دوسوم لیوان طرز تهیه: ابتداتخم مرغ وشکرروباهم مخلوط میکنیم هم میزنیم تاپفکی وکرم رنک بشه بعد وانیل وهل رواضافه میکنیم به همراه روغن مایع هم میزنیم حالاشیروگلاب وزعفران رواضافه کرده همه ی موادروباهم مخلوط میکنیم درآخرآردوبکینگ پودرروتوچندمرحله به موادمون اضافه میکنیم کف تابه روکاغذروغنی میندازیم چرب میکنیم موادمون روداخل قابلمه تابه میریزیم دم کنی گزاشته وروی شعله ملایم گازکه شعله پخش کن گزاشتیم میزاریم بمدت تقریبا۴۰ دقیقه بعدکه یک طرف پخته شدبرگردونیدطرف دیگه رومیتونید۵ دقیقه بزارید بعدکاغذروغنی روجداکرده وتزیین میکنیم این کیک بافتش محشربودوخیلی هم خوشمزه 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک شربتی مدیر پز کانال😍😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
براى لايه اول از ژله بلوبرى استفاده كنيد بعد از سفت شدن ژله، انار دون شده رو بريزيد روش. ژله ي آلوئه ورا رو بريزيدش رو دونه هاي انار دوباره چند ساعت بره تو يخچال حالا نصف بسته ژله ي آلوئه ورا رو با نصف ليوان آبجوش مخلوط كنيد و بره سي ثانيه تو ماكروويو. بعد بمونه بيرون تا دماش بياد پايين. شير رو هم از قبل بذاريد بيرون كه دماش بره بالاتر و هم دماي محيط بشه. وقتي نصف ليوان شير و آلوئه ورا هم دما شدن با هم مخلوطشون كنيد. حواستون باشه اگه شير سرد باشه و ژله گرم، شير تو ژله ميبُره و ظاهرش بد ميشه! دوباره چند ساعت بره تو يخچال و تمام به شير ميتونيد يه كم شكر و وانيل اضافه كنيد 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ابتدا دو بسته ژله انار را با سه لیوان آب جوش کاملا مخلوط کردم و گذاشتم کاملا خنک بشه بعد نصف لیوان شیر برای مات شدن ژله بهش اضافه کردم و مخلوط کردم(حتما باید ژله کامل خنک باشه اگر گرم باشه ژله میبره) قالبم رو خیلی کم با برس چرب کردم و ژله قرمز رو داخلش ریختم و گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه(ژله ها نباید کامل ببندن وگرنه لایه ها بهم نمیچسبه و موقع خارج کردن از قالب جدا جدا میاد بیرون) برای ژله وسط ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش کاملا حل کردم وقتی کاملا خنک شد نصف لیوان شیر اضافه کردم و روی ژله قرمز که نیم بند بود ریختم. برای ژله کیوی ژله رو با یک لیوان آب داغ کاملا حل کردم و گذاشتم کامل خنک بشه بعد نصف لیوان شیر بهش اضافه کردم و روی لایه سفید که نیم بند بود ریختم و بمدت 5 ساعت گذاشتم تو یخچال تا کامل ببنده. در آخر از قالب خارج کردم و با چیپس شکلاتی تزیین کردم. چون گنجایش قالبم 4 لیوان بود اضافیشو تو یه قالب دیگه لایه لایه ریختم 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍕 😋 🔸قارچ ها و سوسیس و فلفل دلمه ای رو کمی تفت میدیم.چهار تا تخم مرغ ،دو قاشق غذاخوری آرد،یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر،کمی نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن و کمی پیاز داغ رو خوب با هم مخلوط میکنیم.مایع تخم مرغ رو تو تابه چرب شده میریزیم کمی که خودش رو گرفت مواد رو روی تخم مرغ میریزیم و در تابه رو برای چند دقیقه میبندیم تا کاملا پف کنه. حالا نوبت پنیر پیتزاست پنیر رو روی تخم مرغ میریزیم.من یه کم از مواد قارچی رو نگه داشتم و روی پنیر برای تزیین ریختم.ظرف رو چند دقیفه توی فر می زاریم و گریل میکنیم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا