eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کیک نوتلا😋🌹 كيك_نوتلا(رسپی نرگس جون) مواد لازم: ارد...3پيمانه تخم مرغ...4عدد شكر ...1پيمانه روغن مايع..نصف پيمانه بيكينگ پودر...1ق غ سرخال شير ...1پيمانه وانيل ..كمي نوتلا...3ق غ پودر كاكائو ....2ق غ ✍طرز تهيه: ابتدا فر رابا دماي180درجه روشن كنيد. ارد،.بيكينگ پودر،پودركاكائو،رابا هم مخلوط كرده و3مرتبه الك كنيد؛تخم مرغ رابا وانيل وشكر بزنيدتاخوب كشدار شود وكمي سفيدشودمن حدود 5دقيقه با هم زن زدم؛؛شير و نوتلا راهم أضافه كرده ويك دقيقه هم بزنيد؛ وروغن روهم درنهایت اضافه کردم و مقداری درحد مخلوط شدن همزدم هم زن را خاموش كنيد ؛ارد و بيكينگ پودر وكاكائو را به مايع أضافه كرده وبا ليسك به صورت دوراني هم بزنيد؛مايع كه يكدست شد؛من قالب را با كره چرب كردم و پودركاكائو ريختم توي قالب ؛در أصل ارد پاشي كردم ؛چون كيك كاكائو بود به جاي ارد از كاكائو استفاده كردم بين 45-60دقيقه بايد درون فر باشد ؛حتما بعد از 45دقيقه امتحان کنید برای سس کیک میتونید از فیلینگ خامه و گاناش استفاده کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سوپ ماکارونی گوشت مرغ.... یک تکه(سینه ،ران، بال یا بازو فرقی نمیکنه هویج متوسط ... دو عدد ماکارونی شکلی.... یک لیوان کدو متوسط..... یک عدد نیتونید بجاش کلم بروکلی استفاده کنید پیاز متوسط... یک عدد سیر.... یک حبه ادویه کاری، زرد چوبه.... کمی پنیر خامه ای صبحانه.... یک قاشق غذاخوری اول پیاز رو کمی تفت بدین تا شفاف بشه بعد گوشت مرغ نگینی خرد شده+ادویه+زردچوبه+سیر رنده شده رو اضافه و کمی تفت بدین بعد هویج خرد شده رو اضافه و کمی تفت بدین بعد مقدار مناسب حدود ۲ لیوان اب روش بریزید ووقتی جوش اومد بذارید با حرارت کم حدود چهل دقیقه بپزه بعدش ماکارونی رو بهش اضافه کنید بعد از پنج دقیقه کدوی خرد شده رو اضافه کنید و بذارید با درب بسته سوپ بپزه وجابیافته حدود نیم ساعتپنج دقیقه ی اخر پخت پنیر رو با کمی از اب سوپ خوب مخلوط و به سوپ اضافه کنید بعدش ‌سوپ خوشمزه مون حاضره @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳مواد لازم: مرغ - یک کیلو روغن کنجد - ½ کاپ ماست - ۴ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی - ۲ قاشق غذاخوری سیر (رنده شده) - یک قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه (رنده شده) - یک قاشق چای‌خوری آویشن (خشک شده) - ½ قاشق چای‌خوری نعنا (خشک شده) - ½ قاشق چای‌خوری تخم گشنیز (آسیاب شده) - ½ قاشق چای‌خوری زیره (آسیاب شده) - ½ قاشق چای‌خوری پودر کاری - ¼ قاشق چای‌خوری پاپریکا - ½ قاشق چای‌خوری دارچین - یک قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز - یک قاشق چای‌خوری دارچین - ½ قاشق چای‌خوری پولبیبر - ¼ قاشق چای‌خوری سرکه - ۳ قاشق چای‌خوری آبلیمو - یک قاشق غذاخوری نمک - به مقدار لازم فلفل سیاه - به مقدار لازم : فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در یک ظرف بزرگ؛ تمامی مواد به غیر از مرغ را با هم مخلوط کنید. مرغ را به مواد سس اضافه کرده و خوب هم بزنید تا تمام سطح مرغ پوشانده شود. به مدت یک ساعت داخل یخچال گذاشته تا مزه‌دار شود. مرغ را در تابه‌ی مخصوص فر ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پخته شود. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳موادلازم شعریه پاکستانی خیلی ریز شده 1 لیوان بیسکوییت ساقه طلایی پودر شده نصف لیوان بیسکوییت لوتس پودر شده 1 لیوان شیرخشک تفت داده شده 1 لیوان خامه صبحانه 1 عدد شیرعسلی 1 قوطی کرم لوتس 4 ق غ کره 30 گرم اول شعریه رو با کره با حرارت ملایم تفت میدیم شیرخشک هم تفت میدیم میزاریم رنگش طلایی بشه مواظب باشین زود میسوزه حالا همه مواد رو میریزیم توی بلندر شعریه پاکستانی +پودر بیسکوییت ساقه طلایی (من پتی بور استفاده کردم )+پودر بیسکوییت لوتس +شیرخشک تفت داده شده +کرم لوتس + شیرعسلی همه مواد جز خامه رو با هم مخلوط میکنیم خامه رو قاشق قاشق اضافه میکنیم و هم میزنیم تا موقعی که موادمون نه زیاد شل باشه نه زیاد سفت باید کشدار باشه اگه زیاد شل باشه فرم نمیگیره و اگه سفت باشه خوشمزه نمیشه از مواد اندازه گردو برمیداریم و گرد میکنیم و میزنیم توی پودر بیسکوییت لوتس و با کرم لوتس تزیین میکنیم 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ پفکی به سبک رستورانی مواد لازم: یه دونه تخم مرغ از هرکدوم از ادویه ها یه قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا یه قاشق چای خوری بکینگ پودر شیر ۱/۴ لیوان ارد به مقدار لازم خمیرتون باید نسبتا ابکی باشه قارچهارو داخلش بغلتونید و داخل روغن سرخ کنید نکته : بعد از سرخ کردن قارچها روغنتون نه بو میگیره نه کثیف میشه میتونید راحت از صافی رد کنید و مجدد ازش استفاده کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلااااااام رفقااااااااا ✋ غذای شب یلدا😍طعمش عالیه 😉امتحان کنید برای درست کردن این کوفته خوشمزه احتیاج به ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده یک عددپیاز رنده شده واب گرفته شده سه قاشق گردوی آسیاب شده یک عدد تخم مرغ یک قاشق آرد سوخاری یک قاشق غذا خوری رب انار کمی نعنا خشک ،نمک،وفلفل سیاه وفلفل قرمز همه رو با هم مخلوط میکنیم وخوب ورز میدیم و کوفته های به اندازه گردو درست میکنیم ومیزاریم یخچال به مدت یکساعت تا خودشو بگیره سپس کمی روغن تو ماهی تابه نچسب میریزیم روغن که داغ شد کوفته رو توش سرخ میکنیم وکنار میزاریم تو همون ماهی تابه یک عدد پیاز رو رنده درشت میزنیم و سرخ میکنیم پیاز وقتی که سرخ شد کمی گردوی خورد شده اضافه میکنیم وباهاش تفت میدیم یک قاشق رب گوجه فرنگی یکی دوقاشق رب انار رو باهاش ی تفت کوچولو میدیم بعد از تفت دولیوان آب ، یک لیوان آب انار طبیعی نمک وفلفل اضافه میکنیم ودرشو میزارم سس که جوش اومد کوفته ها رو به ارومی بهش اضافه میکنیم ودرشو میزاریم وشعله رو کم میکنیم حدود چهل دقیقه تا یکساعت خورشت بپزه وبه روغن بیفته وااای چه شود😉 اونم با کته نرم😉 این خورشت به دلیل رب انار کمی ترش مزه هست آگه ترش مزه دوست ندارید اواخر پخت یک قاشق شکر بزنید 🙂من شکر نزدم گردوی که داخل سس ریختم آسیاب نکردم فقط خرد کردم میخواستم زیر دندون بیاد☺ به اون سیب زمینا چپ چپ نگاه نکنین سفارش دخترمه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
سلام به دوستان همیشگی و مهربونم 🙌 ژله ی انار ، بدون شک یکی از خوشمزه ترین ژله هاست این مدلی که من درست کردم بیشترش اناره و کمی هم ژله بینش هست وایده ی خوبیه برای سرو کردن انار ،اما هدف من از این پست گفتن نکاتی هست برای اینکه ژله رو راحت از قالب در بیاریم،معمولا هر کس یه روش مخصوص خودش برای این کار داره مثلا ما یه فامیل داشتیم😂 وقتی می‌خواست ژله رو از قالب در بیاره ،قالب رو اونقدر میکوبید تو ظرف که آخر سر ژله ی بینوا به زبون میومد که نزن بابا نزن الان خودم میام بیرون و سر می‌خوردم صاف می‌افتاد وسط ظرف 😮😮، خلاصه بعضی مواقع روش های خشن هم جواب میده😉 روشی که میخوام بگم برای قالبهای پلاستیکی و سیلیکونی خیلی مناسبه من همیشه قبل از اینکه شروع کنم قالب رو برای یک ربع در فریزر میذارم بعدش با تکه ای پنبه ی اغشته به روغن مایع( حتما روغن مایع باشه) تمام سطح قالب رو چرب میکنم و می‌ذارمش تو یخچال و یا علی میرم سراغ ژله ،اگر قالبتون شیار ها ی عمیق و ریز داره باید برای ژله مقدار آب کمتر از اونی باشه که روی بسته ژله نوشته مثال اگر گفته شده دولیوان شما یکو نیم لیوان آب بریزید ،اول یک لیوان آب جوش روش بریزید و پنج دقیقه بذاریدش روی کتری در حال جوشیدن و مدام همش بزنید تا ژله کاملا حل بشه و بعدش نصف لیوان آب سرد بهش اضافه کنید واجازه بدین ژله کاملا سرد بشه ،اگر ژله و قالب هردو سرد باشن ژله خیلی کمتر به قالب میچسبه و راحتتر از قالب جدا می شه حالا قالب رو از یخچال بیارید و ژله رو توش بریزید و سریع بذاریدش تو یخچال و تا زمانی که میخواهید ژله رو از قالب در بیارید از یخچال خارجش نکنید ،دو سه ساعتی زمان بدید تا خودشو بگیره ،بعدش ژله رو دو سه دقیقه در دمای محیط قرار بدین و بعد با سر انگشتان خیلی آروم لبه های ژله رو از قالب جدا کنید چون قالب چرب شده راحت جدا میشه حالا زیر قالب رو در ظرف محتوی اب نیمه داغ بذارید و سی چهل ثانیه نگهش دارید و بعد یک گوشه از ژله رو با سر انگشتان بیرون بیارید و قالب رو بر عکس کنید ،اینطوری هوا توی قالب می‌ره و ژله راحت بیرون میافته قالب هایی که ساده هستن مثل قالبی که من باهاش این ژله رو درست کردم بدون قرار دادن در آب داغ خیلی راحت با این روش از ژله جدا میشه ،امیدوارم این روش براتون مفید باشه چون تو شب یلدا بازار ژله درست کردن خیلی داغ میشه ، در پناه خدا باشید🌹🌹 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁🍁🍁 ۱۴۰۱👩‍🎤👩‍🎤 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : چای+کف دست نان سنگک+۲ عدد گردو+۱قوطی کبریت پنیر+۲حبه قند(250کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک عدد کوفته برنجی+یک کاسه ماست کم چرب (350کالری) ☕️میان وعده :دو عدد میوه فصل 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید+۱۳قاشق غذاخوری سوپ جو+یک کف دست نان سنگک(270 کالری @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مصرف ماست با سبزیها چه خاصیتی دارد : 🔰 ماست با کاکوتی یک خوراک بسیار آرامبخش و خواب آور 🔰 ماست با شنبلیله برای مبتلایان به دیابت 🔰 ماست با آویشن و هل برای تقویت معده 🔰 ماست با تخم کتان برای کاهش وزن 🔰 ماست با شوید برای از بین بردن چربی بالا 🔰 ماست با زیره برای لاغر شدن 🔰 ماست با شاه تره و ماست با خرفه برای مشکلات کبدی 🔰 ماست با نعنا برای درمان نفخ معده 🔰 سعی کنید همیشه ماست را ترکیبی بخورید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم : گوشت چرخ کرده .۳۰۰گرم پیاز .۳عدد برنج.۴پیمانه گردو خرد شده.۱پیمانه پلوپزی کشمش.۱پیمانه پلو پز رب انار .۲_۳ق غ(بستگی به غلظت رب داره) زعفران دم کرده.به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و پودر سیر طرز تهیه : ابتدا برای کوفته قلقلی ها گوشت چرخ کرده رو با یک عدد پیاز رنده شده آب گرفته شده و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر مخلوط میکنیم خوب و ورزش می‌دیم و میذاریمش داخل یخچال برای ۱ساعت سپس سرخش میکنیم دو عدد پیاز متوسط یا یک عدد پیاز درشت رو خلالی برش می‌زنیم داخل همون روغنی که کوفته قلقلی هارو سرخ کردیم سرخش میکنیم بهش کمی زردچوبه هم می‌زنیم وقتی پیاز طلایی شد گردو خورد شده رو اضافه میکنیم و تفت میدهیم بعد کشمش رو اضافه میکنیم و تفت میدهیم بعد رب انار و ۱ق غ زعفران رو اضافه میکنیم دارچین و کمی نمک اضافه میکنیم برنج رو داخل آب جوش و نمک میریزم همین که اطرافش کمی نرم شد آبکشی میکنیم در قنبر پلو اصل شیراز کوفته قلقی هارو میذارن داخل سس گردو و کشمش لایه لایه میذاریمش لای پلو ولی من پلو رو جدا درست کردم قلقلی ها و سسش رو جدا گذاشتم 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
۱/۵ ق غ خمیر مایه رو با یک ق غذا شکر مخلوط کرده و نصف لیولن آب ولرم اضافه و هم بزنید درپوش بزارید تا عمل بیاد. دو عدد تخم مرغ ، یک فنجان شیر ، یک لیوان شکر، سه ق غ روغن مایع و خمیر مایه عمل آمده و نصف ق مربا وانیل رو مخلوط کنید و حدود ۳ الی ۴ لیوان آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید . خمیر و ورز بدید سلقون بکشید و جای گرم ۱_۲ ساعت استراحت بدید. برای کرم داخل شیرینی ۴ ق غ نشاسته ذرت و توی دو فنجان شیر حل کنید دو فنجان شکر و یک عدد سفیده تخم مرغ اضافه کنید و روی حرارت شعله مدام هم بزنید تا غلیظ شه. نصف ق غذا وانیل و ۷۰ گرم کره اضافه کنید و هم بزنید از روی حرارت بردارید. وقتی از حرارت افتاد داخل قیف بریزید. خمیر آماده شده رو به سه قسمت تقسیم کنید و هر قسمت رو به شکل مستطیل به ضخامت ۲ میل و ابعاد ۱۵×۳۰ باز کنید. وسط خمیر از کرم بریزید و خمیر رو تا کنید. به اندازه های مساوی برش بزنید. تو سینی چرب شده بچینید و دستمال بکشید ۲۰ دقیقه استراحت بدید. بعد زرده تخم مرغ رومال کنید و کنجد بپاشید. طبقه آخر فر به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه بپزید نوش جان @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا