eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قارچ پفکی به سبک رستورانی مواد لازم: یه دونه تخم مرغ از هرکدوم از ادویه ها یه قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا یه قاشق چای خوری بکینگ پودر شیر ۱/۴ لیوان ارد به مقدار لازم خمیرتون باید نسبتا ابکی باشه قارچهارو داخلش بغلتونید و داخل روغن سرخ کنید نکته : بعد از سرخ کردن قارچها روغنتون نه بو میگیره نه کثیف میشه میتونید راحت از صافی رد کنید و مجدد ازش استفاده کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلااااااام رفقااااااااا ✋ غذای شب یلدا😍طعمش عالیه 😉امتحان کنید برای درست کردن این کوفته خوشمزه احتیاج به ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده یک عددپیاز رنده شده واب گرفته شده سه قاشق گردوی آسیاب شده یک عدد تخم مرغ یک قاشق آرد سوخاری یک قاشق غذا خوری رب انار کمی نعنا خشک ،نمک،وفلفل سیاه وفلفل قرمز همه رو با هم مخلوط میکنیم وخوب ورز میدیم و کوفته های به اندازه گردو درست میکنیم ومیزاریم یخچال به مدت یکساعت تا خودشو بگیره سپس کمی روغن تو ماهی تابه نچسب میریزیم روغن که داغ شد کوفته رو توش سرخ میکنیم وکنار میزاریم تو همون ماهی تابه یک عدد پیاز رو رنده درشت میزنیم و سرخ میکنیم پیاز وقتی که سرخ شد کمی گردوی خورد شده اضافه میکنیم وباهاش تفت میدیم یک قاشق رب گوجه فرنگی یکی دوقاشق رب انار رو باهاش ی تفت کوچولو میدیم بعد از تفت دولیوان آب ، یک لیوان آب انار طبیعی نمک وفلفل اضافه میکنیم ودرشو میزارم سس که جوش اومد کوفته ها رو به ارومی بهش اضافه میکنیم ودرشو میزاریم وشعله رو کم میکنیم حدود چهل دقیقه تا یکساعت خورشت بپزه وبه روغن بیفته وااای چه شود😉 اونم با کته نرم😉 این خورشت به دلیل رب انار کمی ترش مزه هست آگه ترش مزه دوست ندارید اواخر پخت یک قاشق شکر بزنید 🙂من شکر نزدم گردوی که داخل سس ریختم آسیاب نکردم فقط خرد کردم میخواستم زیر دندون بیاد☺ به اون سیب زمینا چپ چپ نگاه نکنین سفارش دخترمه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
سلام به دوستان همیشگی و مهربونم 🙌 ژله ی انار ، بدون شک یکی از خوشمزه ترین ژله هاست این مدلی که من درست کردم بیشترش اناره و کمی هم ژله بینش هست وایده ی خوبیه برای سرو کردن انار ،اما هدف من از این پست گفتن نکاتی هست برای اینکه ژله رو راحت از قالب در بیاریم،معمولا هر کس یه روش مخصوص خودش برای این کار داره مثلا ما یه فامیل داشتیم😂 وقتی می‌خواست ژله رو از قالب در بیاره ،قالب رو اونقدر میکوبید تو ظرف که آخر سر ژله ی بینوا به زبون میومد که نزن بابا نزن الان خودم میام بیرون و سر می‌خوردم صاف می‌افتاد وسط ظرف 😮😮، خلاصه بعضی مواقع روش های خشن هم جواب میده😉 روشی که میخوام بگم برای قالبهای پلاستیکی و سیلیکونی خیلی مناسبه من همیشه قبل از اینکه شروع کنم قالب رو برای یک ربع در فریزر میذارم بعدش با تکه ای پنبه ی اغشته به روغن مایع( حتما روغن مایع باشه) تمام سطح قالب رو چرب میکنم و می‌ذارمش تو یخچال و یا علی میرم سراغ ژله ،اگر قالبتون شیار ها ی عمیق و ریز داره باید برای ژله مقدار آب کمتر از اونی باشه که روی بسته ژله نوشته مثال اگر گفته شده دولیوان شما یکو نیم لیوان آب بریزید ،اول یک لیوان آب جوش روش بریزید و پنج دقیقه بذاریدش روی کتری در حال جوشیدن و مدام همش بزنید تا ژله کاملا حل بشه و بعدش نصف لیوان آب سرد بهش اضافه کنید واجازه بدین ژله کاملا سرد بشه ،اگر ژله و قالب هردو سرد باشن ژله خیلی کمتر به قالب میچسبه و راحتتر از قالب جدا می شه حالا قالب رو از یخچال بیارید و ژله رو توش بریزید و سریع بذاریدش تو یخچال و تا زمانی که میخواهید ژله رو از قالب در بیارید از یخچال خارجش نکنید ،دو سه ساعتی زمان بدید تا خودشو بگیره ،بعدش ژله رو دو سه دقیقه در دمای محیط قرار بدین و بعد با سر انگشتان خیلی آروم لبه های ژله رو از قالب جدا کنید چون قالب چرب شده راحت جدا میشه حالا زیر قالب رو در ظرف محتوی اب نیمه داغ بذارید و سی چهل ثانیه نگهش دارید و بعد یک گوشه از ژله رو با سر انگشتان بیرون بیارید و قالب رو بر عکس کنید ،اینطوری هوا توی قالب می‌ره و ژله راحت بیرون میافته قالب هایی که ساده هستن مثل قالبی که من باهاش این ژله رو درست کردم بدون قرار دادن در آب داغ خیلی راحت با این روش از ژله جدا میشه ،امیدوارم این روش براتون مفید باشه چون تو شب یلدا بازار ژله درست کردن خیلی داغ میشه ، در پناه خدا باشید🌹🌹 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁🍁🍁 ۱۴۰۱👩‍🎤👩‍🎤 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : چای+کف دست نان سنگک+۲ عدد گردو+۱قوطی کبریت پنیر+۲حبه قند(250کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک عدد کوفته برنجی+یک کاسه ماست کم چرب (350کالری) ☕️میان وعده :دو عدد میوه فصل 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید+۱۳قاشق غذاخوری سوپ جو+یک کف دست نان سنگک(270 کالری @shirini71