#چیزکیک انبه
لایه اول بیسکویت رو با کره مخلوط کردم و داخل یخچال گذاشتم لایه دوم پنیر خامه ایی و خامه صبحانه رو با کمی شکر مخلوط کردم و یک پیاله انبه خورد شده بهش اضافه کردم و مجدد داخل یخچال گذاشتم برای لایه رویی هم انبه رو له کردم و کمی ژلاتین بنماری شده بهش اضافه کردم
@shirini71
#میلک_شیک_شکلاتی
👩🍳مواد لازم
۲ پیمانه بستنی وانیلی
۱ پیمانه شیر
۱/۳ پیمانه شکلات چیپسی یا انواع مختلف شکلات
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
♨️طرزتهیه
🔹️برای شروع شیر، شکلات چیپسی و پودر کاکائو رو داخل مخلوط کن بریزین. و مخلوط کن رو چند پالس بزنین تا مواد با هم مخلوط بشن.
🔹️دقت کنین که داخل این میلک شیک خرده های ریز شکلات احساس میشه پس در صورتی که دوست ندارین شکلات زیر دندونتون بیاد شکلات چیپسی رو حذف کنین.
🔹️حالا بستنی رو اضافه کنین و باز مخلوط کن رو یکی دو پالس بزنین تا بستنی کاملا داخل مایه حل بشه.
🔹️دیگه میلک شیک حاضره و باید سریعا تا حالت کرمی و پفی خودش رو از دست نداده سروش کنیم.
🔹️پس میلک شیک رو داخل لیوان بریزین.با خامه ی اسپری ای یا هر چیز دیگه ای که دوست دارین تزیینش کنین.
حالا میلک شیک خوشمزه تون رو نوش جون کنین…😘
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کیک پرتقالی(رسپی نجمه جون)
مواد لازم 👇
تخم مرغ 5 عدد
ارد دو لیوان فرانسوی و نصف
بکینگ پودر 2 ق م
روغن مایع نصف لیوان فرانسوی
اب پرتقال طبیعی یا صنعتی 1 لیوان فرانسوی
شکر ۱ لیوان فرانسوی
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید و زرده رو داخل ظرفی بریزین و با لیسک هم بزنید
بعد سفیده رو فرم بدید ، شکر را به صورت بارانی به سفیده اضافه کنید تا مثل خامه فرم بگیرد و سفت شود ،
بعد زرده رو به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید ،
سپس اب پرتقال را به مواد اضافه کنید و هم بزنید در حین ، همزدن روغن رو به مواد اضافه کنید و به همزدن خود ادامه دهید ، سپس دور گیری کنید و بالیسک کمی هم بزنید تا بوی نامطبوع تخم مرغ گرفته شود.
حالا ارد را در چند مرحله به مواد اضافه کنید و الک کنید و بالیسک به حالت زیر و رو هم بزنید
در مرحله سوم (پایانی) بکینگ پودر رو اضافه کنید و هم بزنید به صورت دورانی تا گلوله های ارد در ان باقی نماند
سپس قالب مورد نظر را چرب کنید ، برای قالب. ها شارلوت ، میان تهی ، کیک عصرونه میتونید از روغن جداکننده یا ارده استفاده کنید .
حالا مواد رو داخل قالب مورد نظر ریخته و سریعا درون فر از قبل گرم شده میگذاریم به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه
سپس کیک را از قالب در میاریم و میگذاریم در دمای محیط سرد شود و یک پارچه نازک روی کیک میزاریم تا خشک نشود ،
سپس سس را آماده میکنیم سس باید ولرم باشه ، یعنی طوری که انگشتمون رو داخلش بزنیم نسوزه ولی داغی ش احساس بشود.
سپس روی کیک میریزیم
نوش جان🌹
@shirini71
نان فتیر
شیر ۱ لیوان
روغن مایع ۱/۳لیوان
(مایه خمیر ۱ق غذاخوری
شکر ۱ق غذاخوری،باهم مخلوط بشه با ۳/۴لیوان آب گرم تو ظرف دربسته میذاریم بمدت ۷دقیقه تا فعال بشه )
زردچوبه ۱ ق چایخوری
نمک ۱ ق مرباخوری
زرده و کنجد واسه رومال
یه زرده کافیه واسه این مقدار
آرد ۴ونیم پیمانه (البته مقدار آرد تقریبیه
ممکنه بیشتر لازم باشه)
شیر، روغن ، نمک ، و زردچوبه رو خوب باهم مخلوط میکنیم .ومقداری از آرد رو اضافه کرده هم میزنیم
وقتی مایه خمیرمون فعال شد به موادمون اضافه میکنیم
و تاجایی آرد اضافه میکنیم تا یه خمیر لطیف داشته باشیم
چسبندگی خمیر رو باورز دادن بگیرین ارد اضافه سفت میکنه خمیرو
از خمیر چونه های دلخواه میگیریم
و استراحت میدیم تا حجم بگیره
بعد یه مقدار بادست تخت میکنیم رومال میزنیم نقش دلخواهو میندازیم(من به زردم ی مقدار گلاب هم میزنم میتونید بار هم بزنید *
و بعد تو فر بادمای ۱۶۰درجه به مدت ۱۰دقیقه تا یه ربع اجازه میدیم پخت بشه درآخر گیریل هم میزنیم ک رویه ش خوشرنگ بشه
✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
@shirini71
#آب_زرشک 🍷 😋
🔸به ازای یک کیلو زرشک، یک و نیم لیتر آب بریزید و بیست و چهار ساعت در یخچال بذارید و بعد توی مخلوط کن بریزید
بعد از ریختن توی مخلوط کن، سه بار از صافی عبور بدید و کمی نمک اضافه کنید و حداقل یکساعت تو یخچال بذارید
♦️در صورت تمایل علاوه بر نمک از گلپر هم می تونید استفاده کنید.
(وقتی تو یخچال میره شفاف تر و خوشرنگ تر هم میشه)
اگه بخواید مدت طولانی نگهداری کنید بعد از صاف کردن بجوشونید
♥ღ꧁ @shirini71ღ♥