فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
👩🏼🍳 کدبانوهای عزیز میتونید کلم رو به جای چاقو 🔪با یک پوست کن تیز خرد کنید 😉
اگه برای سالاد، کلم ریز احتیاج دارید میتونید کلم رو رنده کنید 👌
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_سیب👇
✅موادلازم
شیر یک سوم پیمانه
شکر سه چهارم پیمانه
روغن مایع چهار قاشق سوپ خوری
تخم مرغ دو عدد کامل به اضافه یک زرده
کره صد گرم
سیب زرد یا قرمز دو عدد بزرگ
آرد سفید یک و سه چهارم پیمانه
بکینگ پودر دو قاشق چایخوری
پنیر خامه ای صد گرم
✅کمی پودر داچین میتوانید روی سیب ها که در قالب چیدین بپاشید
یا کمی پودر گردو
✅دمای فر گازی 180 درجه
فر برقی 160 درجه
در فر دست ساز یا قابلمه هم میتوانید درست کنید
@shirini71
#کوکوی_مرغ_برزیلی
👩🍳مواد لازم
سیب زمینی خام رنده شده : ۵۰۰ گرم
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده : یک عدد
پنیر موزرلا
پیاز و سیر
ادویه : فلفل، پاپریکا، نمک، زعفرون، برگ بو، رزماری
#طرز_تهیه
اول سینه مرغم رو با یک لیوان زعفرون دم کرده و نمک و برگ بوی آسیاب شده و کمی رز ماری و پیاز و سیر گذاشتم تو فر به مدت یک ساعت.بعد ریش ریش کردم.سیب زمینی ها رو به همراه دو تا پیاز و چهار حبه سیر ریز رنده کردم و آبش رو کامل گرفتم با فلفل و پاپریکا و کمی زعفرون و نمک حسابی مخلوط کردم.
کف ماهیتابه رو چرب کردم و سیب زمینی رو چیدم کف اش و با قاشق فشرده کردم. روی سیب زمینی ها مرغِ ریش ریش شده ریختم. پنیر پیتزا روی مرغ ها ریختم. دوبار روشو از سیب زمینی رنده شده ریختم و با قاشق فشرده کرده و گذاشتم روی شعله ملایم گاز. یک طرفش که سرخ شد توی یه ظرف برگردوندم و دوباره آروم سُر داد داخل ماهیتابه تا اونورشم سرخ شه.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
.
#مرغ_تندوری
مرغ: 4تکه
ادویه تندوری: یک قاشق سوپخوری
گشنیز ساطوری شده: یک قاشق سوپخوری
پیاز :یک عدد
ماست:2قاشق غذاخوری
روغن مایع یا زیتون: دو قاشق غذاخوری
رب گوجه: یک قاشق غذاخوری
لیمو ترش:یک عدد
نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
ابتدا ادویه تندوری+رب+گشنیز ساطوری شده+ماست+روغن زیتون+پیاز خرد شده+آب لیمو ترش و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و تکه های مرغ را با مواد آغشته کنید،
روش فویل کشیده و 2ساعت داخل یخچال استراحت میدیم تا مزه دار بشه،
بعد روی فویل را با خلال چند سوراخ زده و داخل فر 190درجه از پیش گرم شده به مدت یک ساعت قرار میدهیم،
بعد از یکساعت از فر خارج کرده و فویل را برمیداریم ،از آبی که کف ظرف جمع شده کمی روی مرغ ها ریخته و دوباره به مدت نیم ساعت داخل فر قرار میدیم که پخت مرغ ها کامل بشه و حسابی خوش رنگ بشه.
(اصلا نیاز به اضافه کردن آب نیست و خودش آب میندازع
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نان_رول_کشمشی
مواد لازم:
آرد حدود 600گرم
شیر 320گرم
شکر 70گرم
خمیر مایه 1قاشق غذاخوری
نمک یک پینچ
تخم مرغ 1عدد
کره 80گرم
کشمش 1پیمانه
کرم فیلد(کرمفیل) نصف پیمانه هم اماده هست همخودتونمیتونید درست کنید.
کرم فیلد خونگی(داخل یک ظرف 1عدد تخم مرغ +60گرم شکر +200گرم شیر +سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت مخلوط کرده روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا شکل فرنی بشه بعد 50گرم کره ونوک قاشق وانیل بهش اضافه میکنیم واز روی حرارت بر میداریم روش یه کیسه نایلون کشیده تا خنک بشه وازش برای نان یا شیرینها و کیکها استفاده میکنیم)
طرزتهیه خمیر نان رول کشمشی:
شیر ولرم +شکر+خمیر مایه خشک+تخم مرغ +نمک+آرد همه روداخل ظرف بزرگ ریخته با هم مخلوط کرده ودر اخر کره که در دمای محیط گذاشتین و نرم هست اضافه کرده با دست حدود ده دقیقه ورز میدیم در آخر خمیر را چونه کرده داخل ظرف گذاشته بهش 1ساعت استراحت میدیم در همونمحیط اشپزخونه تا حجم خمیر دوبرابر بشه
بعد از اینکه خمیر حجمش دوبرابر شدخمیر روی میز کار با وردنه به قطر 5میل باز کرده مثل فیلم و تمام قسمت خمیر کرم فیلد بازاری یا خونگی ریخته با پشت قاشق روی تمام قسمتها پخش میکنیم و روش کشمش ریخته و خمیر را رول میکنیم وآخر خمیر را با دست فیکس میکنیم تا خمیر باز نشه .
با یه نخ معمولی یا نخ دندان خمیر را مثل فیلم برش یا کات میکنیم وروی سینی گذاشته با دست کمی روش فشار میدیم تخت بشه تا خیلی پف نکنه تو سینی بافاصله چیده وروش یه کیسه گذاشته استراحت دوم داده حدود 15دقیقه و بعد روی نانها رو با یه برس کوچک رومال زرده کرده اسپری اب زده ودر فر180درجه مدت 25دقیقه بپزید
@shirini71
#عدس_پلو_شکم_پر
مواد لازم:
برنج 2 پیمانه
عدس 1 پیمانه
گوشت چرخکرده 250 گرم
پیاز 1 عدد
کشمش پلویی 100 گرم
هویج 2 عدد
نمک،فلفل،پودر زیره،پودر دارچین،پودرگل سرخ،پودر تخم گشنیز،پودر هل
زعفران
نان سنگک
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و با گوشت تفت بدید سپس ادویه ها و زعفران و نمک را اضافه کرده و حسابی سرخ کنید،کشمش ها راهم با کره و روغن تفت بدید ووقتی پف کرد سریع خاموش کنید ،هویج را هم رنده کنید و با کره و زعفران تفت دهید تا سرخ بشه بعد نصف استکان آب اضافه کنید و در آخر سر مقداری نمک و بعد از پخت به همراه کشمش به گوشت اضافه و مخلوط کنید ،عدس ها راهم جداگانه بپزید بعد از پخت در آبکش ریخته روش یه کوچولو آب رد کنید که در هنگام مخلوط شدن با برنج آن را تیره نکند،سپس کف قابلمه چرب شده یه تکه نان سنگک بزارید بعد از برنج که میتونه هم آبکش باشه هم کته که با عدس مخلوط شده کف و دیواره ها را بپوشانید و از مواد گوشت و هویج وسط برنج بزارید و دوباره روشو با بقیه برنج بپوشانید و برنج را دم کنید
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71