#نان_مهياوه_اي
🥞🥞🥞🥞
دو لیوان آرد سفید قنادی با دو لیوان آرد گندم .یه قاشق غذاخوری مایه خمیر .یه قاشق مربا خوری بکینگ پودر. سه قاشق غذاخوری شکر. یه قاشق مربا خوری نمک با هم مخلوط کرده یک چهارم لیوان روغن مایع اضافه کرده و آب ولرم کم کم اضافه کرده تا خمیر نرمی بدست بیاد وبه دست نچسبه .خمیر رو یه ساعت استراحت داده بعد چونه میگیریم و دوباره استراحت میدیم بعد چونه ها را باز میکنیم در ماهیتابه کمی روغن میریزیم و سرخ میکنیم وبعد روش مهیاوه میریزیم.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#ترشی_مخلوط
شامل گل کلم، کرفس، سیب زمینی ترشی، هویج، سیر و کمی سبزی ترشی(نعنا، جعفری، مرزه، ترخون، پونه) و فلفل هست. همه رو به اندازه دلخواه خرد کرده و شسته و روش نمک پاشیده یه شب تا صبح بگذارید بمونه تا کاملا خشک بشه. بعد باهم مخلوط کرده. ادویه ترشی، تخم گشنیز، سیاه دونه، زردچوبه و نمک زده. کمی سبزی اضافه کرده و بریزید توی ظرف لابلاش فلفل هم گذاشته و روش سرکه ریخته. توی سرکه هم کمی نمک و زرچوبه بزنید.
#ترشی_مخلوط_قرمز
مقداری از همون ترشی مخلوط رو توی ظرف جدا ریخته که علاوه بر سرکه، کمی آب لبو هم توش ریخته. (میتونید کلم بنفش هم اضافه کنید)
اون #ترشی ریز !
هم ترکیب فلفل دلمه، هویج، کرفس، گل کلم و کلم بنفش هست. همه رو شسته و گذاشته کاملا خشک بشه. بعد توی خردکن ریز کرده و مخلوط کنید و ادویه ترشی و نمک زده و ریخته تو ظرف فلفل هم لابلاش گذاشته و سرکه ریخته روش. (👈این ترشی رو باید تو یخچال نگه دارید و زودتر مصرف کنید)
#بادمجون_زالک یا #ترشی_بادمجون_شکم_پر
اول بادمجونا رو شستم و لبه های کلاهش رو مرتب کرده. روش یه برش زده و توی ظرف چیده. روش نمک پاشیده و میگذارید یه روز کامل بمونه تا به آب بیفته. بعد نصف استکان آب هم اضافه کرده و گذاشته روی شعله کم، درشو گذاشته و گذاشته کمی بپزه. پشت و رو هم کرده تا یکدست بشه. بعد ریخته تو آبکش تا کاملا آبش رو بده. سبزی ترشی و چند تا سیر کامل رو توی خردکن خرد کرده و لای بادمجونا گذاشته. افقی توی ظرف چیدم و روش به آرومی سرکه ریختخ. لابلاشون فلفل هم گذاشته.
بهتره سبزی این ترشی از سبزی های محلی شمال هم باشه .
#ترشی_لبو
اول چغندرها رو خوووب شسته و بدون اینکه پوست یا سر و تهش رو بگیرم، بریزید توی آب و گذاشته تا وقتی که سه چهارم پختش کامل بشه. زیاد نپزید که له میشه. بعد سر و تهش رو زده و پوستش با دست راحت جدا میشه. بعد به شکل دلخواه برش زده و بریزید توی شیشه. به سرکه هم نمک زده و همراه مقداری آب لبو روش ریخته.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#تهچین_قالبی
#مرغ_مجلسی
اول ازهمه مرغ کاملا تمیز میشوریم تالیزی های مرغ ازبین بره، میزاریم مرغ کاملا آبش بره بعدمرغ بازردچوبه نمک مزه دارمیکنم،2تا پیاز بزرگ خلالی میکنم باروغن تفت میدم تیکهای مرغ اضافه میکنم میذارم سرخ بشن زردچوبه فلفل ادویه هم میزنم لابلای مرغم فلفل دلمه وهویج به دلخواه میذارم زعفرون دم کرده آخرسر اضافه میکنم ویک لیوان اب اضافه میکنم .یکم که گذشت یه قاشق رب حسابی تفت میدم بهش نمک میزنم و به مرغم اضافه میکنم و میذارم جابیفته تا آب مرغ حالت سس بشه شمامیتونید به دلخواه آلو هم اضافه کنید .
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71